ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

YUGI-OH69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
T-SEEKERΜέλος
23/09/2004, 13:21:20

αρχικα σου λεω ότι δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να αφορα κατι τέτοιο...απλα η πρωτη μου εντυπωση σχηματικά όπως το είδα ήταν ότι ήταν σαν αυτα τα "τούνελ" μεταξύ "κόσμων"(όπως όταν καποιος πεθαίνει και υποτίθεται υπάρχει ένα "τούνελ" που οδηγεί στην αντίπερα όχθη) που απεικονίζονται σε πολλες τηλεοπτικές ταινίες .
αλλα τέλος παντων...εφόσον γενικά η φωτογραφία αυτή είναι ολωσδιόλου αλλιωτικη ίσως απλα να προκειται για λαθος της μηχανής.Συνήθως αν είναι να εμφανιστεί κατι εμφανίζεται αχνά και καταλαμβάνει μικρό μερος της εικόνας .
πήγα στο συγκεκριμενο sight και πραγματι είναι ενδιαφερουσες . Αλλά το θεμα είναι πως διαδικτιακόα δεν μπορείς να ελέγξεις τις αξιοπιστία τους . Εμπιστεύομαι περισσότερο αυτες που συνοδεύονται απο καποια ανθρωπινη μαρτυρία.
αλήθεια αυτή η δέσμη του τηλεκοντρολ συλλαμβάνεται απο καμερα?δεν το ήξερα αυτο...

[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

Forum-GuestΝέο Μέλος
23/09/2004, 16:59:27
NAI SILLABANETAI. AN THELEIS DOKIMASE TO.

ainigmatikiΝέο Μέλος
10/04/2005, 14:39:39
αγαπητε φυλε τT-SEEKER ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ HOW-NOWS στη φωτογραφια δεν υπαρχει περιπτοση να ειναι λαθος της μιχανης γιατι βγαλαμε αμετριτες φωτο με εμας και ολες παθεναν καποιυ ειδους παραμορφωση αλλες μας παραμορφωναν τα πρωσοπα αλλες δεν μας αποικονιζαν καθολου αλλες εμφανιζονταν φωτεινα αντικειμενα οπως αυτο αλλα το πιο παραξενο ηταν οτοι οι παραμωρφοσεις γοινοταν μονο σε εμας οταν φωτογραφηζαμε εναα αψυχο αντικειμενο εμφανιζοταν κανονικα

r....p

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
10/04/2005, 17:11:53
ainigmatiki ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ???
ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΑ ΤΟΥ THE RING?
ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.ΨΑΞΤΟ ΠΑΝΤΟΣ!
10/04/2005, 23:34:59

quote:

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.. ΙΔΟΥ...

εσεις και καποιο εντομο προφανως...

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα το σχημα μου θυμιζει πολλαπλη εκθεση εντομου που πεταει γρηγορα.

το ιδιο περιπου δειχνουν τα ροσγουελοντς, που απεδειχθει οτι επροκειτο για εντομα.

κανε μια αναζητηση γι αυτα...

νασαι καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

10/04/2005, 23:50:11

quote:

Θα προσπαθησω να την κανω upload αν και πρωτα θελω να την δωσω σε καποιους 'ειδικους' να την εξετασουν.

Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

βαλε την φωτογραφια, και ισως εχω και εγω καποιες αναλογες να παραθεσω...

βεβαια εγω δεν πιστευω στα φαντασματα γιατι ειναι ο,τι λεει η λεξη: φαντασματα!

δημιουργηματα της φαντασιας.

μην περιοριζεις με τα "φαντασματα" το πιθανο ευρος της φωτογραφιας σου!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

who knowsΜέλος
11/04/2005, 01:54:28
ΝΙΚΟΣ GR το είδαμε και το the ring αρκετό καιρό μετα τις φώτο...
jonniebegood έντομο???
μακάρι να ήταν... μετά απο τόσες φώτο οι οποίες ήταν γεμάτες σκιές και περέργα φώτα γιατί τονίσαμε ότι ΑΥΤΗ είναι η πιο περίεργη εκείνης της βραδυάς αλλά όχι η μόνη..ίσα -ίσα..υπήρξαν πολλές ) σιγουρευτήκαμε ότι κάτι τρέχει... απλά αναρωτιόμαστε τι να ήταν..

never say never **

who knowsΜέλος
11/04/2005, 02:06:17
ΝΙΚΟΣ GR το είδαμε και το the ring αρκετό καιρό μετα τις φώτο...
jonniebegood έντομο???
μακάρι να ήταν... μετά απο τόσες φώτο οι οποίες ήταν γεμάτες σκιές και περέργα φώτα γιατί τονίσαμε ότι ΑΥΤΗ είναι η πιο περίεργη εκείνης της βραδυάς αλλά όχι η μόνη..ίσα -ίσα..υπήρξαν πολλές ) σιγουρευτήκαμε ότι κάτι τρέχει... απλά αναρωτιόμαστε τι να ήταν..

never say never **

ainigmatikiΝέο Μέλος
14/04/2005, 18:28:29
ti tha ginei bre paidia ??????
den yparxei oyte enas poy na mporei na eksigisei aythn thn
paraksenh foto????????????
men thn aporia tha moinoyme!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

r....p