ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
loukritiaΜέλος
13/02/2008, 11:51:04
Συγχωρέστε με ρε παιδιά, δεν φαινόταν τόσο μεγάλη η φωτογραφία...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
13/02/2008, 12:00:55
Καλημέρα και από μένα .
Ο κριός πόσες μέρες έχει να γράψει ?.
13/02/2008, 12:59:43
Καλημέρα και από μένα, άργησα να ξυπνήσω σήμερα, λίγο η απεργία λίγο ο καιρός με πλάκωσε το πάπλωμα και δεν έλεγα να σηκωθώ

Καλή μου loukritia δεν πειράζει που ξεχειλώθηκε λίγο η σελίδα, του έδωσες έτσι την φωτογραφία έτοιμη για ταπετσαρία στον υπολογιστή, εξάλλου εδώ τις καταβροχθίζουμε τις σελίδες έτσι δεν θα μας κουράσει να πηγαίνουμε δεξιά αριστερά την μπάρα για να διαβάσουμε, σε σελίδες με σεντόνια είναι δραματικό όταν συμβαίνει αυτό.
Πάντως να ξέρεις ότι σε διάστημα περίπου μιας ώρας που έχεις βάλει το post μπορείς να το διορθώσεις, πατώντας το κουτάκι με το σημειωματάριο και το μολύβι που βλέπεις στο post σου, μεχρι 800x600 αν είναι μία φωτογραφία είναι ok!

Μήπως είναι ώρα και για δεύτερα καφεδάκια;

Wolf
13/02/2008, 13:11:16
quote:
loukritia - Ωραία, καλή ξεκούραση! Οπότε σήμερα θα σ'εχουμε κοντά μας. Ή μήπως όχι;

Πάντα με έχετε κοντά σας, ακόμα και αν κάποιες φορές δεν προλαβαίνω να γράψω…

Κεραυνέ ένα δεύτερο καφεδάκι το χρειάζομαι….

13/02/2008, 14:18:50
OYΠΣ.... τεραστια φωογραφια!!!!!!!!!

φιλε Οpen Mind... με στην σημερινη ειναι 2 μερες που δεν εχει γραψει ο φιλος μας Κριος!!!

Μηπως πρεπει να ευχηθουμε καλα στεφανα και κουφετα??

13/02/2008, 14:30:51
Χαιρετώ την παρέα!

quote:
Άντε, σου δίνω και κίνητρο μπας και συγκινηθείς

Με τέτοιο κίνητρο, μπορεί κάποιος να μείνει ασυγκίνητος;;;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

13/02/2008, 14:46:53
quote:
φιλε Οpen Mind... με στην σημερινη ειναι 2 μερες που δεν εχει γραψει ο φιλος μας Κριος!!!

Οχ....κινδυνεύω από απουσίες δηλαδή!

quote:
Μηπως πρεπει να ευχηθουμε καλα στεφανα και κουφετα??

Σαν να βιαζόμαστε;;;

loukritiaΜέλος
13/02/2008, 14:47:43
Πού είσαι εσύ ρε βρωμόπαιδο κι έχεις ανησυχήσει όλη την παρέα;;;
Για να σε κάνουμε να εμφανιστείς, μαντάρα την έκανα τη σελίδα..!

quote:
Καλή μου loukritia δεν πειράζει που ξεχειλώθηκε λίγο η σελίδα, του έδωσες έτσι την φωτογραφία έτοιμη για ταπετσαρία στον υπολογιστή, εξάλλου εδώ τις καταβροχθίζουμε τις σελίδες έτσι δεν θα μας κουράσει να πηγαίνουμε δεξιά αριστερά την μπάρα για να διαβάσουμε, σε σελίδες με σεντόνια είναι δραματικό όταν συμβαίνει αυτό.
Πάντως να ξέρεις ότι σε διάστημα περίπου μιας ώρας που έχεις βάλει το post μπορείς να το διορθώσεις, πατώντας το κουτάκι με το σημειωματάριο και το μολύβι που βλέπεις στο post σου, μεχρι 800x600 αν είναι μία φωτογραφία είναι ok!
Εμένα πάλι με κούρασε ήδη. Προσπάθησα να κάνω αυτό που λες, αλλά κάπου το χάνω - δεν είμαι και σαϊνι στα των υπολογιστών... Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως καλή μου keraynos

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
13/02/2008, 14:56:56
Για τη σελίδα, θα τη διορθώσει ο φίλος Dying_Incubus!
Ή όποιος άλλος συντονιστής μπει...
Τώρα για το που ήμουν...αφού τα παμε....
Πάντως σας διαβάζω καθημερινώς!

13/02/2008, 15:01:00
Καθημερινως και ανελλιπως ε??

Γεια σου ε Κριος! Να καλοπερνας!