ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσευχές --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Προσευχές --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Spacegirl50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
demosthenisΜέλος
08/03/2003, 01:39:34
οντος ειναι πολυ ενδιαφερον το ολο 8εμα...
αρκει να προσεξει κανεις τις οφ8αλμαπατες
και πιστεψτε με φιλοι ειναι πιο πολες απ'οτι φανταζεστε
(εχω κανει σεμιναριο πανω στο 8εμα),ειναι πολλα μικρα μυστικα
που μας διαφευγουν πανω στον εν8ουσιασμο...παλι 8α συμφωνισω με την φιλη cat...να στε καλα

D.Β15

PersaΜέλος
09/03/2003, 18:32:27
Καλησπέρα σε όλους!
Αγαπητέ/ή secondborn,
με αφορμή τις φωτό που έστειλες για το πρόσωπο που απεικονίζεται την 11/9 το περιοδικό Τριτο Μάτι έχει και μια άλλη φωτογραφία στην οποία δείχνει ακόμα κάτι πιο παράξενο: Μια γυναίκα αρκετά καλλιγραμμη και ξανθιά (όποιοι έχετε το τεύχος ανατρέξτε στην αντιστοιχη σελίδα) γυμνή και από την έκφραση(;)αν φαίνεται και αρκετά καλά θα έλεγα ατάραχη. Δηλαδή μέσα σε ένα φλεγόμενο κτίριο, που επικρατεί πανικός και μια ώρα που όλοι υποτίθεται δούλευαν, μια γυναίκα γυμνή έτσι στο ξεκάρφωτο...
Φιλικά Πέρσα

LoucasΜέλος
09/03/2003, 18:58:28
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ.ΤΑ SITE ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ http://clubs.pathfinder.gr/X_FILES/12916?album=8593 http://clubs.pathfinder.gr/X_FILES/12916?album=8579 ..........................................................ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

catΜέλος
09/03/2003, 21:09:55

Κάποιες Φωτογραφίες που εφτιαξα ...χωρίς να διαλέξω βέβαια αερικά και ξωτικά ...
βρείκα κάποιες δικές μου και εφτιαξα στα γρήγορα κάποια παραδείγματα..

Στην κρίση σας !!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

iairaΜέλος
09/03/2003, 21:24:44
Φίλη cat.
Ομολογουμένως η δουλειά σου είναι πολύ καλή !!...
Όμως ας πάρουμε την πιθανότητα το 99% να είναι φτιαχτό..
υπάρχει όμως και το 1% που αξίζει να το κοιτάξουμε από κοντά...
Αλήθεια, πιστεύετε στο 1% ή όχι;
Φιλικά...

catΜέλος
09/03/2003, 21:44:52
Ευχαριστώ πολύ ...φίλη μου

και βέβαια πιστεύω και στο 1% αλλά και στο 10% !!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

jimmyΝέο Μέλος
30/03/2003, 00:00:17
ego pistebo pos poles apo aftes tis foto einai alithines. pantos i eikona me ton parthenona einai sigoura alithini giati iparxi kai mesa se ena biblio me tetia themata kai mesa lei oti afti i foto einai apodedigmeni oti einai gnisia apo epistimones.

mr tas

sansationfΜέλος
03/10/2003, 16:13:55
ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ ΜΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΑΙΤΕ ΝΑ ΚΡΕΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΕΠΑΝΙ ΟΥΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΗΠΤΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

respect

WarfaceΜέλος
05/10/2003, 03:28:02
αυτη η φωτογραφια εχει βγει και στην Τν. συγκεκριμενα στο μακεδονια

endoramaΜέλος
06/10/2003, 05:04:51
φυσικα και οι πιο πολλες φωτο που κυκλοφορουν ειναι κατασκευασμενες απο την στιγμη ομως που υπαρχουν σιγουρα και με στοιχεια αληθινες ειναι κατι και αυτο και σηκωνει συζητηση γιατι εκτος απο προσωπα υπαρχουν και φωτεινες μπαλες και μυστηριοι καπνοι υπαρχουν και αλλα μυστηρια οπως σε αυτη την url http://www.alienufoart.com/ZOpticalIllu.htm"δεν την εβαλα εδω γιατι μην ξεχναμε οτι παιζει και copyright και δεν ηθελα να χαλασω την προσπαθεια τους να μην τους κλεβουν το υλικο"
quote:
απο οσα ξερω ο τροπος αποτυποσης της εικονας στο φιλμ βασιζετε αποκλειστικα στο φως που πεφτει πανω στα αντικειμενα, οποτε πως ειναι δυνατον να καταγραψουν κατι το οποιο δεν φαινετε?
ειναι πολυ απλο φιλε μου πολυ πολυ απλα δεν μπορει να τα "πιασει" το ανθρωπινο ματι "μην μου πει κανενας οτι βλεπει τα ηλεκτρονια που εκτοξευονται απο το ηλεκτρονικο πυροβολο του μονιτορ που εχει μπροστα του βλεπει μονο το αποτελεσμα το οποιο στην ουσια ειναι μια εξαπατηση του ματιου" το οποιο σαν οργανο ειναι τελειο αλλα εχει και καποια ορια παντως απο φωτο που εχω δει οπου παρουσιαζονται διαφορα οταν ειναι παρον καποια ζωα τα βλεπουν αυτα τα πραγματα και φαινεται απο τον τροπο που κοιτανε προς τα εκει (φυσικα υπαρχουν και περιπτωσεις οπου τα βλεπουν και τα φωτογραφιζουν)

το ιδιο συμβαινει και με το ανθρωπινο αυτι ισως αυτα που εμφανιζονται στις φωτο να βγαζουν και καποιο ηχο αλλα οπως ξερουμε ολοι η ανθρωπινη ακοη περιοριζεται αρκετα σε συγκριση με τα ζωα

αυτα τα λιγα και φυσικα με το paintshop και το photoshop μπορει καποιος να κανει πολλααααααααααααααααα πραγματα ακομα και εγω που δεν ειμαι γραφιστας εχω αστειευτει αρκετα με φωτο φιλων μου και μπορω να πω αρκετα επιτυχημενα.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you