- Προσευχές --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πες μου όμως ... εγώ εσένα τι σου 'χω κάνει ; Σε εξαπάτησα ;
Spacegirl, οι διαχειριστές ξέρουν πως δεν είμαι εγώ. Έχουν δει ώρες αποστολής μηνυμάτων και πολλά άλλα και το έχουν διασταυρώσει αυτό. Αν ήμουν εγώ, τώρα δεν θα με διάβαζες. [ ΠΛΑΤΩΝΑ, αυτό που λέω εδώ, αφορά και σένα ]
Κι αντίδρασή μου ήταν γιατί το αρχικό post σου, πραγματικά βρωμούσε καμμένο λάστιχο. Όχι για τίποτ' άλλο, ξεκόλλα.
Edited by - zip on 24/02/2011 21:52:02
Μπορείς να μας πεις, που ακριβώς είναι ο zip στο link που έβαλες ;
Και αλήθεια, θα ήθελα να ξέρω, αν σε εξαπάτησα ρε παιδί μου ... Γιατί αν το έκανα, θέλω, εδώ και τώρα να σου ζητήσω συγνώμη. Αλήθεια.
Edited by - zip on 24/02/2011 21:50:46
Spacegirl σε εμένα όμως δεν απάντησες...σε ρώτησα λοιπόν τι εννοείς όταν λες "όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν τολμάει να το πει"...δήλωση εμπρηστική και μάλλον ανόητη...εκτός κι αν ξέρεις κάτι οπότε φώτισέ μας λιγάκι...και το θέμα του 2005 στο οποίο παραπέμπεις για ποιόν λόγο ακριβώς το ποστάρεις??
Και εδώ που τα λέμε βρε Διαστημοκόριτσο το γυναικείο σου όνομα και η καλλωπισμένη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείες δεν πολυταριάζουν με το ύφος σου και τα περί "κλανιάς" και λοιπών που γράφεις...τι ρόλο ακριβώς βαράς, θες να μας πεις?
Άντε καλή τύχη στον Άρη στο Μάντσεστερ αν και προβλέπω να τρώει πολλά γκολ...
quote:
Μπορείς να μας πεις, που ακριβώς είναι ο zip στο link που έβαλες ;
Kαλό zip, πολύ καλό.
Ποιός ακριβώς να είναι ο zip.
Κάποιος απ`όλους, μπορεί και όλοι.
[ αλήθεια, πως βρέθηκες εδώ, ειδικά σήμερα ; ]
Edited by - zip on 24/02/2011 22:04:24
quote:
kostΆντε καλή τύχη στον Άρη στο Μάντσεστερ αν και προβλέπω να τρώει πολλά γκολ...
Κι έγω έτσι το κόβω kost.
Για μια στιγμή νόμιζα πως ησουν εσυ η space, μετα μου ηρθε σαν φλασ ο/η μοζ, τι να πω....(αυτές είναι εικόνες μόνο απο τα γραφόμενα),
μα μιας και εκανα λάθος και στο παρελθόν,
τουλάχιστον απο το 2003 είμαι πάντα με αυτο το νικ, δεν μπέρδεψα ποτε μου κανένα, και ομολογώ, πως τώρα, δεν ξέρω πλέον, με ποιον συζητω!
πάω να βρω τον ευροπαιο...
http://www.artbell.com/ghosts29.html
quote:
Καλησπέρα σε όλους...
πριν από λίγο καιρό μου ήθαν με e-mail μία σειρά εικόνων...
Σας τις βάζω εδώ στο φόρουμ για να μου πείτε τη γνώμη σας άνω σε αυτές...
εν αρχην θα ηθελα να πω ενα γεια σε ολους μιας και ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum αυτο. στη συνεχεια θα σχολιασω τις φωτο.
στην πρωτη φωτο σχεδων σιγουρα δεν υπαρχει οποιαδηποτε επεξεργασια , γιατι σιγουρα προκιτε για τυχεο σχηματισμο τις φωτιας τη στιγμη της φωτογραφησεις.στη 2η φωτο με σιγουργια λεω οτι ειναι φτιαγμενει σε Η/Υ και το λεω αυτο γιατι ο βαθμος λεπτομεριας ειναι μεγαλος λες και σχεδιαστηκε το σχημα πανω στον καπνο με ακριβια. στην 3η φωτο ισχυει οτι και στην 2η, παραειναι ευδιακριτο το φαντασμα και ειναι και ενχρωμο, αυτο γινετε πολυ ευκολα σε ενα προγραμμα οπως το photoshop αρκει να αλαξεις το opacity στον layer με το φαντασμα, η cat που ειναι και γραφιστρια σιγουρα καταλαβαινει τη ενοω(και οποιοσδηποτε εχει μια ελαχιστι πειρα στο photoshop),στην 4η φωτο δεν ειναι εμφανη αν ειπαρχει επεξεργασια αλλα μπορει να προκειτε για καποιο απο τα κολπα που κανουν καμια φορα οι φακοι στις φωταγραφικες μηχανες ,διπλή έκθεση(double exposure) οπως λεγετε, αλλα δεν περνω και ορκο, στην 5η φωτο δεν καταφερα να δω τι ειναι περιεργο και εκτος αυτου οι κυριες φαινετε σαν να ποζαρουν μπροστα απο καποιο πλατο (κρινοντας απο τον φωτισμο και συγρινοντας τα χρωματα του foregraund με τα χρωματα του background). η 6η φωτο δεν με πειθει με τιποτα οτι ειναι αυθεντικη, το φαντασμα ειναι φτιαγμενο (προχειρα μαλιστα) με το εργαλειο paintbrush σε καποιο προγραμμα επεξεργασιας εικονας (με μια γρηγορη ματια δεν το καταλαβενεις αλλα αν δεις καλυτερα θα παρατηρεισεις τη διαφορα θαμποματος στο φαντασμα).οσο για τις υπολοιπες πανω κατω οτι ειπα για τις πρωτες ισχειει.
και τωρα μια απορια που εχει να κανει με τα φαντασματα που πιανοντε και καλα απο τις φωτογρφικες μηχανες :υποτιθετε οτι τα φαντασματα σαν μορφες αορατες ειναι μια ηλεκτρομαγνητικη μεταβολη στον χωρο, αρα πως μπορουν να τα καταγραψουν οι φωτογραφικες μηχανες?απο οσα ξερω ο τροπος αποτυποσης της εικονας στο φιλμ βασιζετε αποκλειστικα στο φως που πεφτει πανω στα αντικειμενα, οποτε πως ειναι δυνατον να καταγραψουν κατι το οποιο δεν φαινετε? τα σχολια δικα σας
(ζητω συγνωμη για την ορθωγραφια μου αλλα τι να κανουμε δεν εχει ορθογραφικο ελενχο το forum
)
nitro912gr UNLIMITED !!!
Edited by - nitro912gr on 10/11/2002 04:15:15
FILE nitro912gr.
NOMIZW PWS GIA NA ELENXTHEI MIA EIKONA KALA KAI PRIN NA EKFEROUME
GNWMH THA PREPEI NA EXOUME TO ARNHTIKO.
AYTO KAI MONO THA MAS DIXEI THN PRAGMATIKOTHTA.
EPISEIS O ELENXOS POU THA PREPEI NA GINEI EINAI KAI H FASMATOSKOPISH GIA NA DIAKRINEI KANEIS SXEDON TA PANDA.
OSA DILADI EXOUN PEIRAXTHEI.
TO photoshop NOMIZW PWS DEN EINAI OTI KALHTERO GIA NA ELENXOUME MIA EIKONA.
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
quote:
TO photoshop NOMIZW PWS DEN EINAI OTI KALHTERO GIA NA ELENXOUME MIA EIKONA.
σιγουρα οχι(βασικα δεν μπορεις να ελενξεις) αλλα ειναι το καλυτερο εργαλειο για να αλλαξεις μια εικονα
nitro912gr UNLIMITED !!!
FILE nitro912gr NOMIZW PWS AYTO ANEFERA PWS MONO ME TO ARNHTIKO
BOROUME NA DOUME EAN KAPIA EIKONA EINAI "FIAGMENH".
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Αγαπητοί φίλοι,
Εάν εξαιρέσουμε τις πιθανόν υποβολιμιαίες δημιουργίες διαφόρων φωτο,για πολλούς και διάφορους λόγους,πράγματι μένει κανείς άφωνος
στο "τι οι φωτό αυτές μπορεί να απεικονίζουν".
Βέβαια τα φωτογραφικά φιλμς,πολλές φορές παίζουν παράξενα παιγνίδια,
αποτυπώνοντας εικόνες που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει.
¨Ενα σημαντικο όμως στοιχείο σε μια φωτογράφηση είναι και η βιοπαρα-
ψυχική ικανότητα του ατόμου.Υπάρχουν άτομα που εν αγνοία τους εκπέ-
μπουν εκτοπλασματώσεις,που μόνο ένα φωτογραφικό φιλμ μπορεί να τις
αποτυπώσει.Τι γίνεται όμως στην περίπτωση φωτογράφισης θεμάτων "νεκρής
φύσης"(όπως σε μερικές των φωτογραφιών)?Πιστεύω οτι αφού ο υλικός χώρος μπορεί να "αποθηκεύσει" ταλαντώσεις "φθίνουσας διάθεσης",το ίδιο
μπορεί να συμβεί και με την προβολή ενέργειας εκτοπλασματικής μορφής
από άτομα κάποιας ισχυρής προσωπικότητας,που κάποτε πέρασαν η έζησαν
μέσα σ'αυτόν τον χώρο.Κατόπιν "έρχεται" το φιλμ για ανεξήγητους λόγους
η συνθήκες να αποτυπώσει αυτήν την εκτοπλασματική προβολή.
Για τις φωτο που ευγενικώς παρατέθηκαν έχω να πω τα εξής:
1.Η φωτο με θέμα την Ακρόπολη (τραβήχτηκε την νύχτα της παραμονής του
2000) είναι 100% αληθής.Επειδή δε βρίσκεται και στην προσωπική ιστοσε-
λίδα του ΠΑΝΕΙΟΥ,για μια ακόμη φορά εγγυούμε για την πραγματικότητα
της εν λόγω φωτο.Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον ΠΑΝΕΙΟ ο οποίος είναι ένα αξιολογότατο άτομο,έχον να επιδείξει ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ
ΑΛΗΘΙΝΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
2.Η φωτο που απεικονίζει στον ουρανό ένα σχήμα σαν "πάπια" πρόκειται
για φωτογράφιση "σφαιροειδούς αστραπής"
3.Οι φωτο που απεικονίζουν εκτοπλασματικές μορφές (ειδικά αυτή του δυστυχηματος)αν όχι όλες είναι ΜΑΛΛΟΝ αληθινές.Τούτο το στηρίζω στο ακόλουθο συναφές γεγονός προσωπικής εμπειρίας.Κάποια χρόνια πίσω,ανά-
μεσα στο 1970-74,δυστυχώς δεν μπορώ να προσδιορίσω με ακρίβεια την χρονιά,στην Λ.Βουλιαγμένης,έγινε ένα δυστύχημα με θύμα έναν δικυκλιστή
(με βέσπα).Στο σημείο του θανάτου του και για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό
διάστημα,είχε μείνει αποτυπωμένο πάνω στην άσφαλτο ένα ελαιώδες σχήμα που περιέγραφε το σώμα του θύματος.Τι πιστεύω οτι έγινε?Κατά την διάρκεια και μέχρι τελικού θανάτου πρέπει να έγινε,από το θύμα,μία ισχυροτατη έκλυση ενέργειας η οποία διαμόρφωσε (χημικά) την άσφαλτο με αποτέλεσμα την αποτύπωση του σώματος του θανόντος.
Κατά συνέπεια και ένα φωτογραφικό φιλμ μπορεί να αποτυπώσει μία
εκτοπλάσμωση.(Τέτοιου είδους αληθινές φωτό υπάρχουν πολλές).
Πάντως τα μυστήρια της Φύσης κρύβουν ακόμα πολλές-πολλές εκπλήξεις...
Φιλικώτατα
Πετρος
ο wolffaced λεει καπου οτι ειναι ο Ζευς στον θρονο?
δηλ? και πως το λεει αυτο?
chst
http://www.virginiaghosts.com/gallery/tghrsindex.htm
Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ,ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΤΡΙΑ CAT ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ Ε-MAIL ΣΟΥ Η ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΑΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΟΥ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΙΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ OMADOPOIOS.![]()
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ Ε? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ OMADOPOIOS