ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

silence fm30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
silence fmΝέο Μέλος
17/06/2005, 20:42:07
ΝΑΙ!!
OSIRIS_A_KΝέο Μέλος
17/06/2005, 20:58:38
NAI
ConquerorΜέλος
17/06/2005, 22:02:58
OXI

..Learn to listen and you will learn to learn...

BABAΝέο Μέλος
17/06/2005, 23:40:31
ελεος παμε για αλλα
18/06/2005, 00:39:25
ΝΑΙ.-
alexilexosΜέλος
18/06/2005, 12:54:42

Δεν θα πάρω

'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

DAGONΜέλος
18/06/2005, 23:00:33

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

chris3Νέο Μέλος
19/06/2005, 19:59:17
ΝΑΙ
mitsanisΝέο Μέλος
21/06/2005, 05:13:28
NAI

mitsa21

scar_faceΜέλος
21/06/2005, 09:20:00
OXI

The love is like a ball. Ul c
.|.
mariha2912Μέλος
21/06/2005, 18:08:38
OYOX'

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

cassiopeiaΜέλος
21/06/2005, 20:26:17
NAI

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

21/06/2005, 20:48:47
Τι λένε οι συντονιστές? που να δεις τι θα πει ο Vril όταν το πάρει είδηση.
Ο Θεός να μας φυλάει.
Sot_78Νέο Μέλος
21/06/2005, 22:29:11
NAI κι εμένα παρακαλώ.
Xotchipilli2Μέλος
21/06/2005, 22:56:47
Ως εδώ έχουμε 11 σελίδες με 314 απαντήσεις και (κρατηθείτε) 11963 προβολές αυτού του θέματος (πόσα κλίκ έγιναν πάνω στο θέμα).

Αν μη τι άλλο μπορούμε να το πούμε δημοφιλές...

Αλήθεια,πιο άλλο θέμα στο Εσωτέρικα έχει πιάσει τέτοια νούμερα? Θα ήταν εδώ πολύ χρήσιμο ένα στατιστικό εργαλείο για φόρουμ που θα μπορούσε πχ να μας δείξει τα 10 πρώτα θέματα με τις περισσότερες απαντήσεις που υπήρξαν ποτέ,ή τα 10 πρώτα θέματα με τις περισσότερες προβολές..Ίσως απογοητευόμασταν επειδή δεν θα ανακαλύπταμε συζητήσεις ύψιστης θεωρίας αλλά....παρόμοια θέματα με καθρέυτες,επικλήσεις άντε και κανα στοιχειωμένο σπίτι. Θα είχε όμως ενδιαφέρον να διεξάγουμε μια ανατομία να δούμε τι κάνει αυτά τα θέματα τόσο δημοφιλή και τι τραβάει τους ανθρώπους σαν τις μύγες να τα διαβάσουν. Στην συγγεκριμένη περίπτωση η Livia έχει αγγίξει επίπεδα Cult Leader με μπόλικους οπαδούς...Ας μην μας παραξενεύσει την επόμενη φορά που θα μάθουμε πχ για κάποια αίρεση οτι έχει Χ χιλιάδες μέλη,αν η Livia μπορεί να έχει 11963 κλικ για δύο καθρέυτες φαντάσου τι μπορεί να έχουν άλλοι με πιο βάσιμες θεωρίες.Αρκετά με αυτό πάμε στην ανατομία...

(Xotchipillakos2 απλώνει στο τραπέζι το σέτ ανατομίας και προειδοποιεί οτι δυστηχώς/ευτυχώς προγραμματίστηκε με σκέψη θετικών κατευθύνσεων)

Λοιπόν...Για να δούμε τι έχουμε

1) Προσβασιμότητα : Μιλάει για απλά πράματα,οικιακά εργαλεία, όπως καθρέυτες κιμωλίες κάποιο πλαίσιο όλα αυτά που μπορούν να βρεθούν μέσα στο σπίτι.Το θέμα δεν απαιτεί κάποιος να τρέξει στην περιοχή 51 να δεί αν υπάρχουν ούφο ή στην άπω ανατολή να φοιτήσει δίπλα σε μοναχούς με βαθουλωμένα μάγουλα.Το περισσότερο που απαιτεί είναι μια επίσκεψη στο παντοπωλείο της γειτονίας.Εδώ και Τώρα,Nice and Easy!

2) Μυστικότητα μέσω γρίφων : Εδώ ο αναγνώστης βρίσκεται υπο την εντύπωση οτι λαμβάνει πληροφορίες για "λίγους" και μάλιστα για να το κάνει αυτό λύνει γρίφους οι οποίοι τον κάνουν κατα κάποιο τρόπο "εκλεκτό" και όχι απλό αναγνώστη. Σε άλλον θα ικανοποιήσει το αίσθημα οτι είναι έξυπνος,σε άλλον λανθάνωντα αισθήματα Κλουζό και Σέρλοκ Χόλμς και σε άλλους αισθήματα μύησης...Μην με παρεξηγείτε αλλα "Τον πνευματικό αυνανισμό πολλοί αγάπησαν ,τον πνευματικό αυνάνά μόνο...άτομα που χαίδευαν τον εγωισμό τους παραπάνω απο τον προαναφερθέντα αυνάνα"

3)Η υπόσχεση του μεταφυσικού : Χωρίς λεζάντα ,εδώ τσιμπάνε πολλοί που ξεροσταλιάζουν για να τους συμβεί κάτι "παράξενο" ή μεταφυσικό. Συγνώμη ρε Livia πιστεύω οτι έχω καλύτερους άσσους στο μανίκι μου για "πρόκληση μεταφυσικών εμπειριών" (αν κάποιος θέλει μόνο αυτό) αλλα δεν πλασάρω τον εαυτό μου ώς "μορφή". Δίνω ελέυθερα τις πληροφορίες μου χωρίς κερασάκι γρίφων!

4) Ο καθρεύτης : Ναι ανοίκει στο 1).Όμως ο καθρεύτης έλει πολλούς εδώ μέσα οπότε μια συνταγή που τον περιλαμβάνει θα πιάσει!

Μια διευκρίνηση θέλω απο την Λίβια.Το ονομάζει "πείραμα".Ξέρεις τι σημαίνει "Πείραμα"? Πίσω απο το πείραμα υπάρχει μια θεωρία προς έλεγχο,μια σαφέσταστη μεθοδολογία και η εξαγωγή συμπερασμάτων όσον τοο δυνατόν με πιο αντικειμενικό τρόπο.Με πιο τρόπο αυτό που μας παραθέτεις είναι πείραμα? Είναι μια ασαφής,αινιγματική μεθοδολογία ,αν φυσικά είναι και αυτό! Λοιπόν,ας αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τους όρους σωστά! Όπως ο φυσικός δεν θα δανειστεί μεταφυσικούς όρους για να ονομάσει την σχάση του ατόμου σε εργοστάσιο "Επίκληση πυρηνικής ενέργειας" ,έτσι και εσύ μην χρησιμοποιείς ένας επιστημονικό όρο που έτσι κιαλλιώς δεν περιγράφει αυτό που λές...

Μια πρόκληση/πρόσκληση στην οποία περιμένω απάντηση: Ας το ονομάσουμε "Πείραμα" λοιπόν.Για εξήγησέ μας,ποια η θεωρία πίσω απο αυτά,ποια η μεθοδολογια και τί εξυπηρετεί κάθε "όργανο" που προτείνεις και τέλος σε τι συμπεράσματα φτάνουμε ?

Reality: A serotonine induced Hallucination?

DAGONΜέλος
21/06/2005, 23:39:59
Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που το προσεγγίζεις.

Με λίγη παρατηρητικότητα θα πρόσεξε κανείς πόσα νέα μέλη, με ένα-δύο μηνύματα ήρθαν εδώ για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα(Γράψε "ναι" ΕΔΩ, αν θες κι άλλο). Αλήθεια γιατί ΕΔΩ και όχι με μεϊλ?

Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ΔΥΝΑΜΗΣ εδώ και κάμποσες σελίδες.

Μετά τα κραυγαλέα για τα οποία απάντηση δεν πήραμε(και ούτε θα πάρουμε, αλήθεια το προφίλ σου γιατί το άλλαξες, δεν εξυπηρετεί την ιστορία σου?), και μία μικρή αποχή(ε, να ξεχαστεί και λίγο) πάλι τα ίδια!

Βλέπετε η livia μέσα σε όλα τα άλλα είναι και λίγο ειλικρινής! Σου λέει αυτή είμαι, δεν απαντώ, γράφω ότι μου γουστάρει και αν σ'αρέσει. Κι αυτό βέβαια είναι ψαρωτικό για κάποιους.

Προσωπικά διασκεδάζω αφάνταστα με την τροπή που πήρε αυτό το τόπικ.
Ελάτε κι άλλοι...
Ελάτε κι άλλοι...
Μία προσπάθεια αρκεί για να σας πείσει, τι έχετε να χάσετε?

DAGONΜέλος
22/06/2005, 01:36:16
Ένα flashback για τους fun του είδους
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι

1) Ακόμα ΔΕΝ μας είπες τι παρατηρεί κανείς στο 9ο είδωλο όταν έχει τοποθετήσει 3 καθρεύτες παράλληλα(κάπου στην 1η-2η σελίδα έκσφεδονίστηκε αυτό)

2) Ακόμα ΔΕΝ μας είπες την χρήση του κωδικού.

3)Ακόμα ΔΕΝ παρέθεσες τα κωδικοποιημένα κείμενα που είχες πει. Το ένα γράφει Λίβια υποτίθεται.

4) Ακόμα ΔΕΝ βγήκε κανείς να παραδεχτεί ότι έδωσε την λύση του "κωδικού" σε άλλα άτομα. Τί έγινε η πρόβλεψη?

5) Ακόμα ΔΕΝ βγήκε να μιλήσει αυτός που έλυσε το υποτιθέμενο αίνιγμα σου και ήρθε και σε βρήκε. Ούτε αυτή η πρόβλεψη?

6)Ακόμα ΔΕΝ μας είπες γιατί άλλαξες το προφίλ σου αμέσως μόλις παρατηρήθηκε ότι διατηρείς το ίδιο επώνυμο, και καλά της συναδέλφου σου. Μήπως τελικά δεν έγραφαν Λίβια τα χαρτιά, η ακόμα καλύτερα δεν υπήρξαν αυτά τα χαρτιά πολύ απλά γιατί αυτό είναι το νικ σου?

7)...

quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Έχουν χαθεί κάπου στον χωροχρόνο

Καλή συνέχεια στο μπάχαλο

Edited by - DAGON on 22/06/2005 02:11:03

liviaΜέλος
22/06/2005, 08:37:43
Dagon μου,
Απο ότι βλέπω πρώτος και καλύτερος είσαι εσύ στο<<μπάχαλο>> αφού σπεύδεις ταχέως να γράψεις το μηνυματάκι σου μόλις πεταχτεί κάτι καινούριο.....

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

liviaΜέλος
22/06/2005, 08:43:52
quote:

Μια πρόκληση/πρόσκληση στην οποία περιμένω απάντηση: Ας το ονομάσουμε "Πείραμα" λοιπόν.Για εξήγησέ μας,ποια η θεωρία πίσω απο αυτά,ποια η μεθοδολογια και τί εξυπηρετεί κάθε "όργανο" που προτείνεις και τέλος σε τι συμπεράσματα φτάνουμε ?

Reality: A serotonine induced Hallucination?

Το ονομάζω πείραμα γιατί ακριβώς αυτό είναι.

Τα συμπεράσματα μετά απο αρκετές δοκιμές,είναι αξιόπιστα και επειδή θέλω να μιλάω με αποδείξεις, δίνω την ευκαιρία σε όποιον θέλει να επαναλάβει το πείραμα όσες φορές θέλει και να μας πεί τα δικά του συμπεράσματα.

liviaΜέλος
22/06/2005, 08:50:55
quote:

Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που το προσεγγίζεις.

ναι και εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον,

quote:
Με λίγη παρατηρητικότητα θα πρόσεξε κανείς πόσα νέα μέλη, με ένα-δύο μηνύματα ήρθαν εδώ για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα(Γράψε "ναι" ΕΔΩ, αν θες κι άλλο). Αλήθεια γιατί ΕΔΩ και όχι με μεϊλ?

Το γιατί το καταλαβαίνεις και μόνος σου dagon,
ο συλογισμός σου με βρίσκει σύμφωνη......