- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν απέδειξε κάτι η Πάνια, είναι το πόσο εύκολο είναι να κατασκευαστούν "μουσικά είδωλα" στην μαζική κουλτούρα, πόσο εύκολο είναι να γραφτούν πιασάρικα χιτάκια για τον καθένα, και πόσο εύκολο είναι να τσιμπίσουν τα ψαράκια και να ακολουθούν τα προβατάκια το κάθε γιδοβοσκό. Εκεί είναι όλη η ουσία της μουσικής βιομηχανίας.
------------------------------------------------------------------------------
quote:
και για να τελειώνει το σήριαλ με τη μεταλική κόμη του βερενίκου:
η φωτό με το μαλρύ μαλλί είναι σχεδόν τόσο αρχαια όσο ο ίδιος, ενώ η "επαγγελματική" είναι από τότε που έπαψε να είναι άνθρωπας και έγινε εφιάλτης φοιτητών!
quote:
βασικά το χεβιτέτι δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα... κατα τ'άλλα, ναι είναι πολύ καλοί!
Αυτό το άκουσα να το λένε πολλοί από τους παλιούς οπαδούς τους. Είναι λιγότερο folk πάντως και περισσότερο black.
quote:
α, και το κλιπ του μήνα
Α.. πολύ καλή επιλογή, classic Finntroll! Την διαφήμιση της gretel εγώ γιατί δεν την κατάλαβα;;;;
quote:
Φίλε, δεν χωράνε τέτοια θέματα στο Metal & Gothic!
Το έχουμε αποδείξει αυτό.
quote:
Θα ψάξω για Morian από το απόγευμα κιόλας!
Μου έκανε εντύπωση γιατί είναι καινούργιο συγκρότημα και το πρώτο τους CD ανέβηκε στο 29 της Φιλανδίας και το single "Away From The Sun" νούμερο 2 στα singles. Φέρνουν πάντως περισσότερο προς το rock και λιγότερο προς το gothic και heavy. Άκουσε τους πάντως, δεν είναι άσχημοι.

quote:
Ο φονιάς είναι Αμερικανός ξυλοφορτώνει τη ζώνη μετάλλων, που διαμορφώνεται το 1981 από τους κιθαρίστες Jeff Hanneman και kerry King.
Βρήκαμε τον δολοφόνο! Τελικά ήταν Αμερικανός!
quote:
ο φονιάς ανήλθε στη φήμη δεδομένου ότι ένας ηγέτης του Αμερικανού ξυλοφορτώνει τη μετακίνηση μετάλλων με την απελευθέρωση του 1986 τους βασιλεύει στο αίμα, το οποίο έχει κληθεί "βαρύτερο λεύκωμα όλου time."
Μέσα στην αναμπουμπούλα εμφανίστηκε και ο Bush και έριξε και αυτός κανά δυο φάπες!
Θυμίζει πάντως τις προφητείες του Νοστράδαμου!
![]()

quote:
Βρήκαμε τον δολοφόνο! Τελικά ήταν Αμερικανός!
ΚΑΙ ξυλοφόρτονε ζώνες μετάλλου!
quote:
Είναι λιγότερο folk πάντως και περισσότερο black.
ακριβώς... and that's a baaaaaad thing!
λοιπόν, παρουσίαση ανόριμων θα κάνω αύριο. μέχρι τότε:
http://www.youtube.com/watch?v=o51r4BeEdbk
μην το δείτε αν προσβλαίνεσται εύκολα! α, και κάτι ακόμα:

Eννοείς δεν κατάλαβες πού κολλάει?
Look closer my friend!!!
Mάλλον κανείς δεν κατάλαβε!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Eννοείς δεν κατάλαβες πού κολλάει?
Gretel μου, είμαι λίγο αργός σε αυτά. Είδα μόνο ένα μικρό ανθρωπάκι να παίζει μπάλα ανάμεσα σε κάτι πόδια. Άσε όμως να το ξανακοιτάξω....
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=o51r4BeEdbk
Ανώριμο αλλά....τέλειο!!! Τα Ημισκούμπρια σε μέταλ έκδοση!
Αν δεις τον Savaoth, hails από μένα και burn the roses πες του!

quote:
Gretel μου, είμαι λίγο αργός σε αυτά. Είδα μόνο ένα μικρό ανθρωπάκι να παίζει μπάλα ανάμεσα σε κάτι πόδια. Άσε όμως να το ξανακοιτάξω....
To μυνημα ειναι το ζουμι καλε μου!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Look closer my friend!!!
look closer, think harder... run faster, jump higher τι θα γίνει;! ποιά είναι τα standards που πρέπει να φτάσουμε;!
quote:
Mάλλον κανείς δεν κατάλαβε!!!
λάθος! εγώ την κατάλαβα!
quote:
προφανώς δεν το άκουσες! ή δεν ξέρεις αγγλικά! ![]()
quote:
Ανώριμο αλλά....τέλειο!!! Τα Ημισκούμπρια σε μέταλ έκδοση!
και δεν έχεις δει τίποτα ακόμη!