ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

jonniebegood61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
11/07/2005, 17:44:13

quote:

αυτά τα σιδεράκια-η ντροπή-«αυτό το ντικρ»!

Η τέχνη που φέρνει τα πάνω-κάτω...

αλλιως τι τεχνη θατανε μοζη μου?

ψυχαγωγια, δεν ειπαμε?

quote:

Η πρώτη εικόνα που έβαλες, παραδέξου το ότι είναι «σοκαριστική» για τους «αμύητους στην πνευματική ορθοδοντική». Κι ας είναι ευκαιρία φώτισης.

ελατε βρε παιδια που ειναι σοκαριστικη.

εγω αν και πιστευω στα δια του σοκ σατορια, προσπαθω να επιλεγω σοφτ φωτογραφιες για το φορουμ.

φωτοσοπακια χουμοριστικα.

εχω ομως ενα αλμπουμακι στο κλαμπακι μου στον παθφαϊντερ με φωτογραφιες πραγματικες απο μια πραγματικοτητα που δεν θελει κανενας να δει - υπολειματα εκτρωσεων - εκει εγινε το στομαχι μου κομπος αλλα τις ειδα ολες δυο και τρεις φορες για να καταλαβω τον ανθρωπο - αυτες ειναι σοκαριστικες το παραδεχομαι αλλα τις χρησιμοποιω μονο σε πολυ σοβαρες περιπτωσεις, αν ειναι να σωθει μια ζωη...

quote:

Η δεύτερη όμως ανταμοίβει κάθε προσπάθεια ανάβασης στο βουνό!

σας ειδα που χλωμιασατε και συ και η Κυρα μας των Κλειδιωνε και ειπα να επισπευσω την ολοκληρωση της πνευματικης ορθοδοντικης επεμβασης.

quote:

«Βάλτε ά-φοβα ένα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο»

ή πολλα !

το συστηνει και Η Υπηρεσια!

quote:

Φαντάζεσαι, λέει, αυτό το κλινγκ! να ταξιδεύει από άκρη σε άκρη, με αράκ και τσίπουρα και σάκε; Να μιλάς εσύ για τον Βούδα κι εγώ για τον Κούδα και το τζίνι σου (το ενοχλητικό) για τον...

ετσι διαδιδονται τα κλινγκ παιδια - σε ομοκεντρους κυκλους - στην πορεια τους επηρεαζουν ποτηρια να τσουγκρισουν, αλλα συναντουν και αλλα κλινγκ και φτιαχνουν κομβους - σε αυτους βρισκονται χωροχρονικα τα μεγαλα γλεντια και ξεφαντωματα - και αυτα παραγουν εντονες κβαντικες συγχορδιες που απλωνονται με την σειρα τους και συμβαλλουν με τα αλλα κλινγκ - αποτελεσμα ο πλανητης μας να αντηχει Ενα Κλινγκ - μου το επιβεβαιωσαν και κατι γνωστοι απο τον Αλγκορ.

quote:

((Αδερφέ μου, μήπως να αλλάξουμε μετοχές; Καμιά παραθρησκ-; Καμιά θέαση τσουπακάμπρα; Δύσκολοι καιροί...))

απ τον ryche το περιμενεις, απο αλλου θα σουρθει το τσουπακαμπρα.

χαχαχα!

ανεμενε να βρω κανα καλο.

quote:

©Moz
------------------
((Με τιμάτε όσοι συμμετέχετε/και δια της ανάγνωσης...))

τα εξωτικα φυτα ειναι ζωτικες πινελιες που προβληματιζουν μεσω της χαρης σε εναν κηπο - ποσο μαλλον οταν ανθιζουν - τοποθετουνται σε καποια γωνια, διπλα σε καποιο φυσικο βραχο

η τιμη ειναι δικη μας μοζη μου!

ανοιξες ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα τοπικ και αυτη δεν ειναι μονο η δικη μου γνωμη.

εξαλλου που αλλου θα μπορουσα να βαλω φωτογραφιες πνευματικης ορθοδοντικης???

ειδες πως πανω απο τα κλινγκ ακουστηκαν τα Κλειδια της Κυρας μας να Χτυπανε???

.

αμαλια μου απο ο,τι φαινεται στο κολλησα το παρατσουκλι.

αλλα το ξερω οτι γελας και εσυ!

.

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

11/07/2005, 17:52:33

quote:

lorenzo

Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα.

οχι παντα λορεντζο μου, οχι παντα.

για παραδειγμα το τζουντο βασιζεται ακριβως στην αντιθετη αρχη - της υποχωρησης.

οπως υποχωρει στον ανεμο η καλαμια αλλα δεν σπαει, ενω το δεντρο που του αντιστεκεται καποια στιγμη σπαει.

quote:

Πρέπει άραγε να σκοτίζω τον εαυτό μου με πράγματα που μπορεί να μη μου συμβούν ποτέ; θα πρέπει να ταλαιπωρούμαι με προβλήματα που μπορεί ποτέ να μην προκύψουν; όχι! Το αύριο είναι θαμμένο μαζί με το χθες και δεν θα το ξανασκεφτώ

νομιζω πως αν σε ρωτησω τι ωρα ειναι θα μου πεις την σωστη αδελφε!

.

.

Deva_ParinitoΜέλος
11/07/2005, 19:12:55
quote:
ετσι διαδιδονται τα κλινγκ παιδια - σε ομοκεντρους κυκλους - στην πορεια τους επηρεαζουν ποτηρια να τσουγκρισουν, αλλα συναντουν και αλλα κλινγκ και φτιαχνουν κομβους - σε αυτους βρισκονται χωροχρονικα τα μεγαλα γλεντια και ξεφαντωματα - και αυτα παραγουν εντονες κβαντικες συγχορδιες που απλωνονται με την σειρα τους και συμβαλλουν με τα αλλα κλινγκ - αποτελεσμα ο πλανητης μας να αντηχει Ενα Κλινγκ - μου το επιβεβαιωσαν και κατι γνωστοι απο τον Αλγκορ.

Και κλανγκ, και κλονγκ.

Κλινγκ, κλανγκ, κλονγκ δηλ. Κάτι σαν το σαντούρι του Μόσχου...

Deva Parinito
SunBlocked

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 11/07/2005 19:17:27

wendigoΜέλος
11/07/2005, 19:21:31
quote:
Τίποτε στην Τροία-ένα είδωλο.

Τζάμπα, δέκα χρόνια, χίλια, ένα μύριο...
Και το "εγώ" και το "εμείς" και το "αυτοί", (αδειανά πουκάμισα όλου του κόσμου ενωθείτε).
Strange days have found us
Strange days have tracked us down
They’re going to destroy
Our casual joys
Εγώ ειμί; Για δεν ειμί καθόλου και πρόκειται περί λάθους;
Strange days have found us
And through their strange hours
We linger alone
Bodies confused
Memories misused
As we run from the day
To a strange night of stone
και συνεχίζουμε να τρέχουμε για "μιας πεταλούδας τίναγμα" (κι αν φέρει εκείνη την -χαοτική- καταιγίδα στην Κίνα;)

Απολογητήριο Σημείωμα (για κάποιους φίλους που δεν κατάλαβαν και κάποιους εχθρούς που δεν θέλουν να καταλάβουν):

[Κάθονται, που λες, τα τυπάκια και λένε τα παλαβά και συγχαίρουνε ο ένας τον άλλο, και δώσ'του "μπράβο μεγάλε" και "μπράβο μεγάλε" και τη βλέπουνε και πολύ ξύπνιοι να'ουμ]

Μια κρυμμένη αλήθεια παραμονεύει (σαν το "ξεχασμένο πηγάδι που καραδοκούσε το θύμα του"):
Δεν γνωρίζω επίδοξο μεταφραστή, απ'όσους χάθηκαν στη μετάφραση ηθελημένα ή άθελα, που να μην έχει νιώσει στο πετσί του τι θα πει να ζεις μειοψηφώντας. Δεν γνωρίζω μετα-φραστή, μετα-τροπέα, σαλτιμπάγκο της πνευματικής ορθοδοντικής, χειριστή της ασημένιας μηχανής που κινείται πλαγίως στο χρόνο, που να βρίσκεται μπροστά στην "κοινή γνώμη" και να νιώθει σαν στο σπίτι του. Μπορεί να μην κλαίγεται, μπορεί και να το θέλει, μπορεί να μην γίνεται αλλιώς γιατί αυτός είναι ο "τρόπος του είναι του". Αλλά όλοι είναι καταδικασμένοι να μειοψηφούν και να σέβονται εσσαεί τους κανόνες των πολλών.
Προσοχή: Αυτό δεν είναι κλαψούρισμα στην "κακούργα κενωνία". Είναι ψυχρό και ήρεμο συμπέρασμα παρατήρησης. Μπορεί και να πρέπει έτσι, μπορεί να τους αξίζει τους μπαγάσηδες!
Ως εκ τούτου χαίρονται να συντυχαίνουν κάποιους της ίδιας φάρας (της αλληνής και της καμμιανής και της Ave Discordia). Και ο πιο μονόχνωτος θα επιθυμήσει το είδος του κάποτε. Και θα στήσουν πάρτι, με τον διεστραμμένο τρόπο που ξέρουν, και θα πουν τα δικά τους. Και θα κοιτούν οι γειτόνοι συνοφρυωμένοι (αυτοί που δεν θέλουν μονάδες απεξάρτησης ναρκομανών κοντά στα "παιδιά μας", ας πούμε). Και θα φωνάξουν "το εκατό" στο πρώτο κιχ που θα ακουστεί μετά τις 12.
Γιατί το κιχ αυτό θα είναι ξένο και παράταιρο και ανίερο και δεν θα ανήκει σε γνωστή βραβευμένη αοιδό ή στον Ακατανόμαστο αλλά θα εμπνέεται από τα γούστα αυτών των παλαβών που όλο μετα-φράζουν την πραγματικότητα σε ό,τι καταβάσει η γκλάβα τους.
[Παρατηρημένο: Μια μειοψηφία του 5% δεν έχει 5% πιθανότητες να μιλήσει. Έχει 0%]
Γι αυτό ας κατανοήσουμε την -πρόσκαιρη- χαρά τους. Είναι αραιά και πού οι ευκαιρίες αυτών των ταλαίπωρων να φορτίσουν τις μπαταρίες τους εν μέσω ομόδοξων (ή εξίσου παράδοξων)συνανθρώπων. Η έρημος είναι μακρά και οι οάσεις λίγες.
Κι αν πουν καμιά εξυπνάδα, κανά ελιτίστικο, κανά παλαβό ας κάνουμε τα στραβά μάτια. Τα κάνουμε μόνιμα για τους υπόλοιπους και δε ζητάμε ποτέ τα ρέστα. Κι ο Ιπτάμενος Ολλάνδός μια φορά στα εκατό χρόνια έπιανε λιμάνι (και νααα τα τσίπουρα! με το συμπάθειο).
Άλλωστε, άλλο Namaskara Mudra κι άλλο "Να, μασκαρά, μούτζα".

No Method, No Guru, No Teacher

lorenzoΜέλος
11/07/2005, 20:57:09

quote:

οχι παντα λορεντζο μου, οχι παντα.

για παραδειγμα το τζουντο βασιζεται ακριβως στην αντιθετη αρχη - της υποχωρησης.

οπως υποχωρει στον ανεμο η καλαμια αλλα δεν σπαει, ενω το δεντρο που του αντιστεκεται καποια στιγμη σπαει.

Χμμμ... τώρα έπεσες στην περίπτωση... Κάνεις λάθος και νομίζω ότι ...το ξέρεις. Σκέψου λίγο σαν Τζουντόκα... και θα δεις ότι στο όλο κείμενο κι όχι στο μέρος - ιδιαίτερα στην τελευταία παράγραφο - θα βρεις το "δικό μου" γιατί

quote:
νομιζω πως αν σε ρωτησω τι ωρα ειναι θα μου πεις την σωστη αδελφε!

Παίζεται... φίλε μου. Και θα σου εξηγήσω γιατί.

Ποιά είναι η ΣΩΣΤΗ ????

....Βλέπεις το ΟΛΟ τώρα!!!

Αυτή η "ευθύνη" θα γίνει ίσως "φραγμός" και θα μου κλείσει το στόμα!!!!
Αυτό που θα σου πω σίγουρα - αν σου πω - θα είναι η "δική" μου σωστή ώρα, αλλά θα σου το ΤΟΝΙΣΩ ξεκάθαρα!!! γιαυτό μόνο μπορείς νάσε σίγουρος αδελφέ!!! Σε άλλους "τη λέω" συνήθως μέσω .."παραβολών", ποίησης, εικόνων, αποσπασμάτων σοφών ρήσεων... κι ελπίζω κι εύχομαι ...συγχρονισμό των ρολογιών μας... έστω και τυχαίο.. αλλιώς...

Ήμουν κι εγώ στον πόλεμο τοξότης,
το ριζικό μου ενός ανθρώπου που ξαστόχησε.
Γ.Σεφέρης, "Ελένη".

quote:
((Το έκανες το τατού ή τζάμπα ο κόπος «αυτηνής»; ))

Το σκέφτομαι Μόζυ μου.. το σκέφτομαι

Άτμα η απουσία σου επέτεινε την ..φτώχεια και την μιζέρια στους αδειοδιάδρομους των ΙΝ {..όπως έσω} ΔΙΑΝΩΝ!!! ή ΚΟΥΡΚΩΝ {1=Β} ή μαχαλόμαγκων+γυναιξίκαιτέκνοις+παρατρεχάμενωννεόκοπωνΙΝ..κ.α.τινά..

Κάλαμοι δίκην Ρόλς-Ρόϊς ιππευόμενοι υπό των Υψηλών Ιπποτών περιφέρονται άλλοτε φτύνοντας κι άλλοτε γλύφωντας -άλλωστεποίαηδιαφορά - κιόλαπανκαλάμεκόλακόκαστουςγυφτομαχαλάδες...
Μπερδέψαμεταμπούτιαμας...κιάσταλαβίστασύντροφοι!!!!

ΟΥΡΑ-ΟΥΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΒΑΒΟΥΡΑ!!!

ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣΝΑΓΙΝΕΤΑΙΠΟΥΛΕΝΚΑΙΣΤΟΧΩΡΙΟΜΟΥ...

ΔΕΝΚΑΛΟ,ΔΕΝΚΑΛΟΚΑΛΗΜΟΥ....ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Αηδόνι αηδόνι αηδόνι,
τ' είναι θεός; τι μη θεός; και τι τ' ανάμεσό τους;

"Τ' αηδόνια δε σ' αφήνουνε να κοιμηθείς στις Πλάτρες".

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius

11/07/2005, 21:48:30

quote:

Απολογητήριο Σημείωμα (για κάποιους φίλους που δεν κατάλαβαν και κάποιους εχθρούς που δεν θέλουν να καταλάβουν):

[Κάθονται, που λες, τα τυπάκια και λένε τα παλαβά και συγχαίρουνε ο ένας τον άλλο, και δώσ'του "μπράβο μεγάλε" και "μπράβο μεγάλε" και τη βλέπουνε και πολύ ξύπνιοι να'ουμ]

τους ειδα κι εγω!

και το καταγγελω φυσικα.

quote:

Μια κρυμμένη αλήθεια παραμονεύει (σαν το "ξεχασμένο πηγάδι που καραδοκούσε το θύμα του")

ο εξαδακτυλος θειος Μητσος που εκανε μεταφορες εκδρομες καποτε, ξαναχτυπα.

quote:

Ως εκ τούτου χαίρονται να συντυχαίνουν κάποιους της ίδιας φάρας (της αλληνής και της καμμιανής και της Ave Discordia).

ω αυτη η συγχρονικοτης!

εχει χιουμορ ο Θεος!!!

σημερα εγραφα σε εναν καλο φιλο για την μοναξια του μονοπατιου και την χαρα που νιωθει κανεις οταν συναντα συνοδοιπορους.

quote:

Και ο πιο μονόχνωτος θα επιθυμήσει το είδος του κάποτε. Και θα στήσουν πάρτι, με τον διεστραμμένο τρόπο που ξέρουν, και θα πουν τα δικά τους. Και θα κοιτούν οι γειτόνοι συνοφρυωμένοι (αυτοί που δεν θέλουν μονάδες απεξάρτησης ναρκομανών κοντά στα "παιδιά μας", ας πούμε). Και θα φωνάξουν "το εκατό" στο πρώτο κιχ που θα ακουστεί μετά τις 12.

χαχαχα!

εισαι περιγραφικοτατος!

quote:

[Παρατηρημένο: Μια μειοψηφία του 5% δεν έχει 5% πιθανότητες να μιλήσει. Έχει 0%]

μιλανε αδελφε, αλλα ισως να μην γινονται κατανοητες.

χανονται πολλοι στην μεταφραση...

quote:

Η έρημος είναι μακρά και οι οάσεις λίγες.

quote:

Κι ο Ιπτάμενος Ολλάνδός μια φορά στα εκατό χρόνια έπιανε λιμάνι (και νααα τα τσίπουρα! με το συμπάθειο).

quote:

No Method, No Guru, No Teacher

.

αυτο που κανει εναν κηπο ομορφο ειναι τα περιεχομενα σε αυτον.

τα τοπικ ειναι ομορφα εξ αιτιας των συμμετεχοντων τους.

ναστε ολοι καλα!

.

.

11/07/2005, 21:57:13

quote:

Χμμμ... τώρα έπεσες στην περίπτωση... Κάνεις λάθος και νομίζω ότι ...το ξέρεις.

αν κανω επιθεση σκεπτομενος σαν τζουντοκα, θα ειναι παραπλανητικη για κανω τον αντιπαλο να αντιδρασει.

για να τον ριξω, πρεπει να βαλει εκεινος δυναμη και εγω να βρεθω στο καταλληλο σημειο για να επηρεασω το κεντρο βαρους του.

το τζουντο ειναι η μονη πολεμικη τεχνη (εκτος απο το Ταϊ Τσι) που βασιζεται στην ζεν αντιληψη της μη δρασης - βου βεϊ.

quote:

....Βλέπεις το ΟΛΟ τώρα!!!

απαντησες σωστοτατα, οπως το περιμενα, απλα εβαλες λαθος λεξη με κεφαλαια.

.

.

11/07/2005, 22:00:11

.

το τσουπακαμπρας σας κυριε μοζη!

αυθεντικο, οχι γιαλατζι σαν τον κενταυρο του Λιακο!

.

.

Deva_ParinitoΜέλος
11/07/2005, 22:38:36

Αχ, ΝADA, Νάντα,
πάρε γι' άντρα,
του Θερβάντες τον ιππότη,
με την κάσκα του προδότη.

Βγάλε δόντι κι αν πονέσεις,
ξέρω κι από υποσχέσεις,
μα άκου τι σου λέω τώρα,
που 'ναι η σωστή η ώρα :

quote:
Τοκ, τοκ !

- Ποιος είναι ?

- Εγώ. Ο ίδιος!

- Ποιος εσύ ?

- Εγώ που να πάρει ! Ο συνοδοιπόρος σου !

- Α! Έτσι. Deva-σαν, έκανες πάλι το κόλπο της αλλαγής...

Από το λαδωμένο κουρέλι της εγρήγορσης

Να θυμάσαι κάτι NADA :

Είναι αυτό που είναι.
Είσαι αυτό που είναι.
Δεν υπάρχουν λάθη.

Deva Parinito
Unblocked

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 11/07/2005 23:00:29

MozΜέλος
11/07/2005, 22:45:43
«Triunity of the space, inside the sacred maze.
Shiva in the cosmic dance, the divine eye gaze.
Eye of shiva, dance the world!
Lightening flashes from your eye,
Destroy the illusion.
All destruction by a glance, set the world in a trance.
Inside the sacred maze, shivas cosmic dance
Bom bom shiva bom shankara
Bom bom shiva bom rudra
Bom bom shiva bom vama chara
Kala tattwa
Great eye of shiva, thunderbolt rudra, unveil lady maya.
Great eye of shiva, dance the world into the cosmic maze of outer space.
Unveil lady maya.»*

quote:

Άλλωστε, άλλο Namaskara Mudra κι άλλο "Να, μασκαρά, μούτζα".

Kαμαρώστε τον!! >> wendigo! (Μέλος 2ης Βαθμίδας)
No Method, No Guru, No Teacher!
wendi, είσαι το ζωντανό μου παράδειγμα (100%)! (Χμ... Πόσα κιλά είσαι; Το κρανίο μου ρωτάει... /Strange days...)

quote:
Deva Parinito
SunBlocked

Δώσε συντεταγμένες, Ντέβα, κι έφτασα... άνευ UV. (Α.Δ. Νο 987654-3-2-...)

Ευχαριστώ για το κρανίο, Μέγα Μύστη!!! (Προσλαμβάνεσαι. Πέρνα αύριο από το γραφείο μου.../Θέλω να δω και τις άλλες κάποια στιγμή... σσστ, μεταξύ μας...) ((Ο ryche είναι για να σφραγίζει δια του κουκουμα κλπ.../ξέρει αυτός. Είναι ο Σπαρτιάτης-σαμουράι «αυτηνής» και το έχω καταλάβει... Σε σένα το έλεγα. Όσο για το άλλο... δεν είδα καμιά χλωμή-Αμαλία/εσύ Αμαλία μου είδες κανένα χλωμό-Moz; Τζώνυ... γιατί δε λες ότι αγωνιούσες να μας δείξεις το αποτέλεσμα;; Τικ! Τοκ! Τικ! Τοκ! Μέχρι εδώ ακουγόταν! Σαν μηχανισμός έτοιμος να κάνει μπουμ! ))

lorenzo, να θυμάσαι ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρεθεί απέναντί σου ένα ίδιο ρολόι, ίδια μάρκα και με την ίδια γρατσουνιά στο ίδιο σημείο, από το ίδιο πέσιμο (κάνοντας την ίδια εξυπνάδα) κλπ κλπ και να δείχνει την ίδια ακριβώς ώρα και όχι τη «γνωστή». (Mιλάμε για νήματα/Πόσα φεύγουν από εμάς και προς τα που πάνε;...)

quote:
η απουσία σου επέτεινε την ..φτώχεια και την μιζέρια στους αδειοδιάδρομους

Ατμα, (αν δεν είσαι στο βυθό) πέρνα να αφήσεις κανένα ρούβλι στο poor artist, ξέρεις πόσο εκτιμώ τη χορηγία σου!

Guttenacht...
AuM_©Z
-------------------------------------
*«Eye Of Shiva» by Therion/για τους λάτρεις της περιήγησης στις λέξεις...

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
10/12/2003, 08:08:52
Ο "μικρός" και η Κάθυ έφυγαν πριν μια εβδομάδα και για τρεις εβδομάδες για την Νέα Ζηλανδία να κάνουν ορεινό σto Mount Cook.

Πριν λίγο σε φλας ειδήσεις άκουσα πως 4 πτώματα ορειβατών βρέθηκαν από ένα άλλο γκρουπ...

Ώσπου να μάθουμε λεπτομέρειες τρελλαθήκαμε όλοι μας...
Τα 4 παιδιά ήταν τέσσερις Λιθουανοί, τρία αγόρια κι ένα κορίτσι.

Να προσευχηθούμε για αυτούς αλλά και για την ασφαλή επιστροφή του μικρού και της Κάθυ.

(Ο "μικρός" είναι ο μικρός μου αδελφός και τον φωνάζουμε ο "μικρός"
Η Κάθυ είναι μέλος του esoterica)

Σας ευχαριστώ.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

spiritΜέλος
10/12/2003, 08:38:54
Γεια σου ΔΩΡΙΔΑ,ειμαι νοητα μαζι σου,και μαζι με την Καθυ και τον μικρο,ευχη μεγαλη να επιστρεψουν πισω σωοι...ΕΛΠΙΔΑ,ΠΙΣΤΗ,Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ θα τους συντροφευη στης δυσκολες αυτες ωρες.

OM

dsm

TravellerΜέλος
10/12/2003, 09:29:29

ευχομαι ο "μικρος" και η Κάθυ να γυρίσουν ασφαλείς.

η αγωνία μέχρι να μάθετε την ταυτότητα των χαμένων ανθρώπων θα πρέπει να ήταν μεγάλη.

όμως, εάν δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποιο άλλο ανάλογο νέο ατυχήματος, δεν εχεις λόγο να ανησυχείς... ε?

thothΙδρυτικό Μέλος
10/12/2003, 09:57:43
Αν και το γεγονός ότι χάθηκαν αυτές οι ζωές με τέτοιο τρόπο είναι ήδη ένα πολύ λυπηρό γεγονός ωστόσο εύχομαι να γυρίσουν τα δικά σου άτομα, ΔΩΡΙΔΑ, σώα και αβλαβή.

Ειδικά για την Κάθυ τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια γιατί έχουμε ανταλλάξει αρκετά emails και μας έχει βοηθήσει ανιδιοτελώς σε κάποιες δύσκολες μεταφράσεις άρθρων του Aurobindo. Και σίγουρα θέλω "αυτή που μας μιλάει από το μέλλον" όπως αναφέρει στην υπογραφή της, να μας μιλήσει, εδώ μέσα, και στο μέλλον.

Όλα θα πάνε καλά. Σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

lencolasΜέλος
10/12/2003, 10:16:49
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗΣ!
ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ,ΕΤΣΙ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

10/12/2003, 15:49:20
Kαι γω είμαι εδώ με σιωπηλή προσευχή για την Κάθυ που τόσο πόλύ συμπαθώ και για τον μικρό... Είμαι σίγουρη ότι θα λήξει ευννοϊκά το θέμα για αυτούς...
Οσο για τους άλλους ο Κύριος θα φροντίσει για τις ψυχές τους...

"Τάδε έφη Avallon"
10/12/2003, 17:28:16
Δεν ξέρω ποιος είναι ο θεός, (δεν τον γνωρίζω τον κύριο) και δεν ξέρω τι θα κάνει με της ψυχές των άτυχων ορειβατών.

Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ γνωρίζω. Και αυτό δεν είναι άλλο από την θετική σκέψη!

Δωρίδα! Μην ανησυχείς! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 10/12/2003 17:29:00

osiris_mythΜέλος
10/12/2003, 17:55:06
ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.......

ΚωσταςΜέλος
10/12/2003, 17:57:23
Εγω θα προσευχηθω στον χριστουλη να ειναι καλα.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

10/12/2003, 18:31:56
Μακαρι να πανε ολα καλα και να τους ξαναδειτε και τους δυο συντομα.