ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σημερα το πρωι... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Σημερα το πρωι... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Γιωργος119 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Γιωργος11Νέο Μέλος
01/02/2006, 12:59:41
Σημερα το πρωι καθως ξυπνουσα εμεινα με δυο πολυ καλες εντυπωσεις ονειρου, δυο σκεψεις τις οποιες κρατησα οσο μπορουσα περισσοτερο. Οταν σηκωθηκα απ'το κρεβατι ολα ηταν διαφορετικα, περπατουσα μεσα στο σπιτι και ολα ηταν καινουρια. Κοιτω το χρωμα στον τοιχο και με ταξιδευει αλλου. Τα πιο απλα πραγματα με μαγευουν. Ειμαι απλα ευτυχισμενος. Ειναι σαν να ζω την καινουρια μερα του ονειρου μου.
Ειχα δοκιμασει χθες λιγο διαλογισμο κουνταλινι. Πιστευετε πως με επηρρεασε; Δεν θελω να τελιωσει, ολα ειναι τελεια, ο καιρος, τα παντα, νιωθω "πλουσιος". Οι σκεψεις δεν με βαραινουν.
sereniteΜέλος
02/02/2006, 11:54:31
Φίλε Γιώργο,

δεν γνωρίζω απο αυτόν τον διαλογισμό, ούτε και απο κανέναν άλλο για να πω την αλήθεια εκτός του δικού μου αυτοσχέδιου.
Αν θες γράψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με του τι ακριβώς έκανες. Ίσως έτσι δώσεις το ερέθισμα να γράψουν και άλλοι για τον πιθανό διαλογισμό που χρησιμοποιούνε.

matthias16Μέλος
03/02/2006, 15:03:26
ΠΕΣ'ΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ!

ΟΧΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

1.ΜΟΥΣΙΚΗ(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΡΟΚ)
2.ΕΡΩΤΑΣ
3.ΥΠΝΟΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

silverwhisperΜέλος
04/02/2006, 01:26:51
γιωργο(με το ωραιο ονομα) πρεπει να σου πω πως καπως ετσι ενιωσα και εγω απο την αρχη του φθινοπωρου του 2005.ειναι φανταστικα ,ετσι?ολα τα χρωματα μοιαζουν πιο ζωντανα,ε?
αυτο το φοβερο πρασινο των δεντρων...οταν δεν θελεις να τελειωσει η ημερα κ απο την αλλη θελεις να δεις πως θα ειναι η επομενη...

εχω ζησει ασχημες καταστασεις στη ζωη μου και χωρις να συμει καποια αποτομη αλλαγη σε αυτες,εγω ημουνα χαρουμενη,διοτι ξεφευγα.απολαμβανω τις χαρες της εφηβειας...

παντως εμενα μου εκανε εντυπωση που ανεφερες τα χρωματα...γιατι το πρωτο πραγμα που παρατηρει κανεις σε μεγαλη ευφορια ειναι η εντονη αλλαγη των χρωματων?

αχ,ο ηλιος...

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

mpalouΝέο Μέλος
12/02/2006, 02:54:28
periergo...to exw pathei 2 fores kai osos kairos kai na perasei panta tha tis thymamai kai tis dyo fores!den kserw an se ephrease o dialogismos alla sigoura se ephrease kati!!!!egw kai stis 2 periptwseis apla etyxe na mhn hmoun kala pio prin kai ksafnika ksypnhsa mia mera k htan ola kala!!!den kserw!!filika!
louΝέο Μέλος
15/02/2006, 15:50:45
Πολλές φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχει μπορεί προκληθεί από κάποιο όνειρο το οποίο στην δική σου περίπτωση δεν θυμάσαι... Αυτό το συναίσθημα μπορεί να κρατήσει και μέρες. Εξατμίζεται πάντως σύντομα. Μπορεί πχ να είδες οτι πέταγες ή να είδες ένα τοπίο παραδεισένιο με χρώματα...
Ο διαλογισμός σίγουρα βοηθάει στην πρόκληση τέτοιων ψυχικών καταστάσεων, δεν ξέρω όμως αν κάνεις τόσο καιρό ώστε να έχεις καταφέρει αυτή την ανάταση. Είναι ευρέως γνωστό ότι ο διαλογισμός θέλει πολύ υπομονή πολλή πρακτική και έντονη συγκρότηση. Αν προέρχεται λοιπόν από εκεί, ίσως θα πρέπει να το ψάξεις βαθύτερα και ίσως ο "προορισμός" σου να είναι διαφορετικός.
Υπάρχουν πολλοί φωτισμένοι άνθρωποι στους οποίους η συνειδητοποίηση του φωτός τους έρχεται με διάφορους τρόπους.
Κοίταξέ το πάντως...
EmsemΝέο Μέλος
23/02/2006, 19:09:37
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ARISTEIDIS17Νέο Μέλος
25/02/2006, 11:18:01
riskyΜέλος
01/03/2006, 02:08:10
Δεν μπορώ να πω οτι βιωματικά ξέρω από διαλογισμό, γνωρίζω μόνο αυτό που ήδη έχει πει και ο Iou, ότι ο διαλογισμός για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται πολύ εξάσκηση, και όχι μόνο. Αλλά νομίζω οτι μια τέτοια αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα δεν μπορεί να είναι μόνο αποτέλεσμα ενός ονείρου.
Αντίστοιχα, γιατί νοιώθουμε άσχημα, κάποιες φορές, χωρίς ένα αντικειμενικό λόγο, χωρίς να φαίνεται επιφανειακά τουλάχιστον ένας συγκεκριμένος λόγος;
Η απάντηση είναι καλά κρυμμένη μέσα μας. Ετσι και για την καλή διάθεση πιστεύω οτι φταίει κάτι που είναι επίσης μέσα μας, ίσως οχι τόσο συνειδητό και ξεκάθαρο και που με αφορμή το όνειρο, εκδηλώνεται.