- Σημερα το πρωι... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ειχα δοκιμασει χθες λιγο διαλογισμο κουνταλινι. Πιστευετε πως με επηρρεασε; Δεν θελω να τελιωσει, ολα ειναι τελεια, ο καιρος, τα παντα, νιωθω "πλουσιος". Οι σκεψεις δεν με βαραινουν.
δεν γνωρίζω απο αυτόν τον διαλογισμό, ούτε και απο κανέναν άλλο για να πω την αλήθεια εκτός του δικού μου αυτοσχέδιου.
Αν θες γράψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με του τι ακριβώς έκανες. Ίσως έτσι δώσεις το ερέθισμα να γράψουν και άλλοι για τον πιθανό διαλογισμό που χρησιμοποιούνε.
ΟΧΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ
1.ΜΟΥΣΙΚΗ(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΡΟΚ)
2.ΕΡΩΤΑΣ
3.ΥΠΝΟΣ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ![]()
![]()
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
αυτο το φοβερο πρασινο των δεντρων...οταν δεν θελεις να τελειωσει η ημερα κ απο την αλλη θελεις να δεις πως θα ειναι η επομενη...
εχω ζησει ασχημες καταστασεις στη ζωη μου και χωρις να συμει καποια αποτομη αλλαγη σε αυτες,εγω ημουνα χαρουμενη,διοτι ξεφευγα.απολαμβανω τις χαρες της εφηβειας...![]()
παντως εμενα μου εκανε εντυπωση που ανεφερες τα χρωματα...γιατι το πρωτο πραγμα που παρατηρει κανεις σε μεγαλη ευφορια ειναι η εντονη αλλαγη των χρωματων?
αχ,ο ηλιος...![]()
Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...
...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...
Ο διαλογισμός σίγουρα βοηθάει στην πρόκληση τέτοιων ψυχικών καταστάσεων, δεν ξέρω όμως αν κάνεις τόσο καιρό ώστε να έχεις καταφέρει αυτή την ανάταση. Είναι ευρέως γνωστό ότι ο διαλογισμός θέλει πολύ υπομονή πολλή πρακτική και έντονη συγκρότηση. Αν προέρχεται λοιπόν από εκεί, ίσως θα πρέπει να το ψάξεις βαθύτερα και ίσως ο "προορισμός" σου να είναι διαφορετικός.
Υπάρχουν πολλοί φωτισμένοι άνθρωποι στους οποίους η συνειδητοποίηση του φωτός τους έρχεται με διάφορους τρόπους.
Κοίταξέ το πάντως...
Αντίστοιχα, γιατί νοιώθουμε άσχημα, κάποιες φορές, χωρίς ένα αντικειμενικό λόγο, χωρίς να φαίνεται επιφανειακά τουλάχιστον ένας συγκεκριμένος λόγος;
Η απάντηση είναι καλά κρυμμένη μέσα μας. Ετσι και για την καλή διάθεση πιστεύω οτι φταίει κάτι που είναι επίσης μέσα μας, ίσως οχι τόσο συνειδητό και ξεκάθαρο και που με αφορμή το όνειρο, εκδηλώνεται.