ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- SANTA CLAUS ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- SANTA CLAUS ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Enas43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Ntavelis666Μέλος
04/05/2005, 01:17:01
Καλησπέρα σας.
Αυτή η μικρή πέτρινη στήλη βρίσκεται μέσα στο δάσος, στη μέση του πουθενά. Πάνω σ’αυτήν, υπάρχουν τα γράμματα ΝΝΟΝ. Ποιος ο λόγος ύπαρξής της άραγε; Και τι να σημαίνει το ΝΝΟΝ;

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

ΧείρωνΜέλος
05/05/2005, 22:54:25
quote:
Αυτή η μικρή πέτρινη στήλη βρίσκεται μέσα στο δάσος, στη μέση του πουθενά

Βρε προς τα που πέφτει, που να πέφτει αυτό το "πουθενά" να το δω με τα ίδια μου τα μάτια. Ποιος θα με πάει άραγε, ποιος;

06/05/2005, 00:09:40
Eμένα πάλι γιατί μου φαίνεται για 2022??

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
Ntavelis666Μέλος
06/05/2005, 02:29:41
Καλησπέρα σας.
Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από το εκπληκτικό εσωτερικό του Σπηλαίου Πανός στο Μαραθώνα.

Brie BoyΜέλος
06/05/2005, 05:43:09
Χαιρετίζω τους πάντες, άρτι αφιχθείσα από Πασχαλιάτικη εξόρμηση εις τας εξοχάς.

Ntavelis666, χωρίς να θέλω να γίνω γραφική, θα σε συγχαρώ και πάλι για τις νέες φωτογραφίες.

Όσον αφορά το ΝΝΟΝ, (αν και τα αρχαία μου χρειάζονται ξεσκόνισμα), δεν το έχω συναντήσει ως λέξη αυτούσια, αλλά ως επίθημα σε λέξεις της αιολικής και της αττικής διαλέκτου (τουλάχιστον ως εκεί θυμάμαι). Λογικά, (και καθότι η στήλη φαίνεται να έχει σπάσει) βλέπουμε μόνο την κατάληξη της λέξης. Ίσως κάποιος με γνώσεις αρχαίων ελληνικών μπορούσε να μας διαφωτίσει...

e_shadowΜέλος
06/05/2005, 15:03:05

παλι εγω δε βλεπω τιποτα απο φωτο!

καλε δε θα τις ματιασω!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

oneiric1Μέλος
06/05/2005, 16:50:34
Φίλη μου εγώ τις βλέπω κανονικά. Για τσέκαρε το pc σου.

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

e_shadowΜέλος
06/05/2005, 17:33:27
quote:
Φίλη μου εγώ τις βλέπω κανονικά. Για τσέκαρε το pc σου.

καλη μου φιλη μια χαρα για πεταμα ειναι το pc μου

μαλον κατι εχει ο Ntavelis666 κανει για μη της βλεπω εγω !

οχι μονο εδω και στο αλλο θεμα για την πεντελη!

μονο τις φωτο του jbg βλεπω!

Edited by - e_shadow on 06/05/2005 17:34:27

Ntavelis666Μέλος
06/05/2005, 19:17:21
Brie Boy, καλώς όρισες πάλι! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες, σε ευχαριστώ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι πρέπει να είναι κατάληξη λέξης αν και την πρώτη φορά που συνάντησα την στήλη αυτή, το μυαλό μου πήγε σε αρχικά λέξεων. Δυστυχώς λείπει το επάνω κομμάτι της στήλης όπως λές και'συ για να μας βοηθούσε περισσότερο. Να είσαι καλά αγαπητή!

"παλι εγω δε βλεπω τιποτα απο φωτο!

καλε δε θα τις ματιασω!!!"

Αγαπητή Ε_Shadow, με αυτά τα πανέμορφα μάτια που έχεις που σκοτώνουν στο χιλιόμετρο, σίγουρα θα τις ματιάσεις! Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπορείς να τις δείς, δεν ξέρω τι στο καλό φταίει. Ελπίζω να καταφέρεις να τις δείς.

"μαλον κατι εχει ο Ntavelis666 κανει για μη της βλεπω εγω !

οχι μονο εδω και στο αλλο θεμα για την πεντελη!"

Α, τώρα με προσβάλλεις.

06/05/2005, 19:32:34
Brie Boy, ετοιμάζω πάλι ένα μεγάλο κόλπο (πρόσεξες το κλείσιμο του ματιού) είς το βουνό ψηλά εκεί, που'νε ΄κλησσιά ερημική και είχες υποσχεθεί κάτι με μπύρες, θυμάσαι ?

Καπετάν Ntavelis166, ετοιμάζω αάααλλο μεγάλο κόλπο, δηλ αυτό που μου έλεγες εχθές, και θα κοιτάξω να βρώ αύριο Σάββατο ένα δίωρο γι αυτό.
Στάντ μπάη...

e_shadowΜέλος
06/05/2005, 20:17:59
quote:
Α, τώρα με προσβάλλεις.

μη το βλεπεις ετσι ενα αστειο ηταν!
οσο για τις φωτο τις ειδα τελικα απο αλλο pc
μεχρι σε νετ καφε εφτασα για χαρη τους!

υ.γ
το καλοκαιρι που θα παω στο νησι θα σας φερω φοβερες φωτο απο το δικο μας σπηλαιο με σταλακτητες

Brie BoyΜέλος
06/05/2005, 22:37:13
quote:
Brie Boy, ετοιμάζω πάλι ένα μεγάλο κόλπο (πρόσεξες το κλείσιμο του ματιού) είς το βουνό ψηλά εκεί, που'νε ΄κλησσιά ερημική και είχες υποσχεθεί κάτι με μπύρες, θυμάσαι ?

Εννοείται!

Αναμένω περισσότερες πληροφορίες (εγκαίρως για να τις βάλω να παγώνουν).

06/05/2005, 23:00:26
quote:

Αναμένω περισσότερες πληροφορίες (εγκαίρως για να τις βάλω να παγώνουν).

Χαίρομαι !

Θα κανουμε φωτογραφικές και φωτομετρικές μετρήσεις/πειράματα.

Να δούμε ποια ημέρα και ώρα βολέυει, γιατί παρατήρησα οτι βρίθει από διάφορους ...

ο διψασμένος Βρίλ

06/05/2005, 23:28:13
Παιδιά είναι κολλητικό!!!
Τώρα δε βλέπω εγώ τα "μάτια" της e_shadow!!
Mάλλον κάποιοι έχουν ματιάσει ολόκληρο το τόπικ...

e_shadowΜέλος
06/05/2005, 23:48:29
quote:
Τώρα δε βλέπω εγώ τα "μάτια" της e_shadow!!
Mάλλον κάποιοι έχουν ματιάσει ολόκληρο το τόπικ...

χαθηκανε τα ματια μου????

μια ξεματιαστρα γρηγορα!!!!
στο τι γνωμη εχετε για τα ξορκια θα βρουμε αραγε καμια???

07/05/2005, 01:17:28

εσεις τις βλεπετε ή οχι, αλλα σταθερα.

εγω τις βλεπω την πρωτη μερα, και μετα τις χανω.

πχ, ειδα το κολωνακι, αλλα τωρα δεν βλεπω τιποτα του Νταβελη!!!

ενω βλεπω ολα τα αλλα...

να τον ξεματιασουμε ή να τον εξορκισουμε???

.

.

ΥΓ. Νταβελη τον κυκλο με το αλατι τον εκανες γυρω απ το πισι σου πριν φορτωσεις τις φωτογραφιες?

τα φυλαχτα τα κρεμασες???

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

Ntavelis666Μέλος
07/05/2005, 01:52:34
«μη το βλεπεις ετσι ενα αστειο ηταν!»

Και’γω πλάκα έκανα βρε!

«Καπετάν Ntavelis166, ετοιμάζω αάααλλο μεγάλο κόλπο, δηλ αυτό που μου έλεγες εχθές, και θα κοιτάξω να βρώ αύριο Σάββατο ένα δίωρο γι αυτό.
Στάντ μπάη...»

Τέτοια να μου λες Καπετάνιο, να με κρατάς σε αγωνία. Αναμένω Φίλε!

"ΥΓ. Νταβελη τον κυκλο με το αλατι τον εκανες γυρω απ το πισι σου πριν φορτωσεις τις φωτογραφιες?

τα φυλαχτα τα κρεμασες???"

Tα έχω δοκιμάσει όλα. Δεν γίνεται τίποτα.

Ntavelis666Μέλος
07/05/2005, 01:55:11
Η Πεντέλη μου χάρισε για πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής φορά, το πιο μακάβριο θέαμα. Ένα μεσημέρι, σε κάποιο ερειπωμένο λατομείο του Πεντελικού, καθώς περπατούσα, ο αέρας μου έφερε ξαφνικά μια ανυπόφορη βρώμα. Γυρνώντας το κεφάλι μου, είδα δύο νεκρά κατσίκια. Είχαν πεθάνει πολύ πρόσφατα μιας και κανένα σημάδι σήψης δεν υπήρχε πάνω τους. Συνεχίζοντας την πορεία μου, η βρώμα αυτή δεν έλεγε να με αφήσει. Ξαφνικά, μπροστά μου ήταν άλλα δυο κατσίκια και αυτά νεκρά πρόσφατα. Πιο πέρα, είδα ένα τράγο ο οποίος είχε λιώσει τελείως και μόνο το ένα του πόδι είχε μείνει ανέπαφο. Λίγο πιο πέρα ακόμα άλλα δύο! Αυτό άρχισε αρχικά να με παραξενεύει, δηλαδή, εντάξει, τα δύστυχα τα ζωάκια ξεψύχησαν για τον α,β λόγο, αλλά πως βρίσκονται πάντα σε ζευγάρια; Το ένα ζευγάρι με το άλλο είχε απόσταση περίπου 20-30 μέτρα το καθένα, ίσως και λίγο παραπάνω, δεν θυμάμαι καλά μιας και η όλο και αυξανόμενη βρώμα δεν μου άφηνε περιθώρια να πολυμελετήσω την όλη σκηνή.
Ξάφνου, είδα μπροστά μου ένα σκυλάκι. Λίγα μέτρα δεξιά απο αυτό, ήταν ένα ακόμα, το οποίο λίγο έλειψε να το πατήσω, λόγω του οτι τα χρώματά του ήταν σχεδόν ίδια με του εδάφους. Πάλι καλά που τελευταία στιγμή τραβήχτηκα ενστικτωδώς. Στην ίδια ευθεία ήταν και μια αλεπού και στο τέλος ένα γιγάντιο μαύρο σκυλί το οποίο είχε «σκάσει» με το κεφάλι πάνω στο βράχο.
Έκανε αρκετή ζέστη, βρωμούσε ο τόπος, και΄γω να παίρνω ανάσες απο το στόμα. Αφού έβγαλα βιαστικά φωτογραφίες έτρεξα μακριά απο΄κεί για να αναπνεύσω καθαρό αέρα. Κόντεψα να σκάσω.
Δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου τόσα πολλά νεκρά ζώα σε μια μικρής έκτασης περιοχή. Ήταν πολύ λυπηρό αλλά και σοκαριστικό. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν φυσικά η δηλητηρίαση. Στην περιοχή όμως αυτή δεν μπορεί να πάει αυτοκίνητο. Αυτός που το έκανε θα έπρεπε να περπατήσει πολυυύ για να φτάσει εκεί. Και αναρωτιέμαι: Ποιος διεστραμμένος κόπανος μπήκε σε τόσο κόπο και ανέβηκε ολόκληρο βουνό με τα πόδια με σκοπό να ρίξει δηλητήριο στην περιοχή; Και ο τράγος εκείνος του οποίου δεν είχαν παραμείνει παρά μόνο τα κόκκαλα; Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο τράγος αυτός είχε φάει κάτι δηλητηριασμένο και αφού ξεψύχησε, ήρθαν τα άλλα ζώα, το έφαγαν και πέθαναν κι’αυτά. Αλλά τα κατσίκια; Πως βρέθηκαν νεκρά; Νομίζω ότι τα κατσίκια δεν τρώνε κρέας έτσι δεν είναι;
Έπειτα, απ’όσο μπορούσα να παρατηρήσω, δεν φαινόντουσαν σημάδια πυροβολισμού ή μαχαιρώματος πάνω τους.
Πρέπει πάντως να πέθαναν όλα την ίδια μέρα γιατί κανένα δεν είχε σημάδια αποσύνθεσης. Πως και έτυχε όμως να βρεθούν τόσα πολλά εκεί, την ίδια στιγμή;
Άραγε όλα αυτά εγκαταλείπουν την πιθανότητα δηλητηρίασης; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Ntavelis666Μέλος
07/05/2005, 02:03:37
Και δια του λόγου το αληθές...

07/05/2005, 09:03:14
Καλή σας μέρα (ο θεός να την κάνει καλή έτσι όπως ξεκίνησε με αυτά που είδα...)

Αγαπητέ Νταβέλη θα ήθελα να μας πεις πότε περίπου συνέβει αυτό, έτος και εποχή αν μπορείς

Ευχαριστώ.