- Τι γίνεται λίγο πριν πεθάνεις; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Σκεφτομαι…που ειμαι?Σκοταδι και μετα ενας γνωριμος ρυθμος ,μια παρουσια μου «λεει»πως όλα είναι ενταξει.Καταλαβαινω αλλα πώς να απαντησω?Η απαντηση στην ερωτηση ερχεται για να καταλαβω ότι ο τροπος επικοινωνιας είναι «τηλεπαθητικος».Σαν ολες οι γνωστες αισθησεις να εχουν γινει μια.Αισθανομαι την παρουσια του με έναν απολυτο τροπο σαν να είναι ένα με εμενα.Δεν υπαρχει φοβος , πονος ουτε μοναξια.Με γεμιζει απολυτα,μονο ΑΓΑΠΗ(ως κατι πολύ ανωτερο από ότι εννοουμε με αυτή τη λεξη),σαν να βρηκα τον αιωνιο αγαπημενο μου,οικεια σαν να γυρισα στο παλιο μου σπιτι …γαληνη,κατανοηση πληρης και αποδοχη.Ζω "αυτοματα" ότι επιθυμω και αισθανομαι..Η λεξη ευτυχια πολύ «λιγη».Εικονες ερχονται σαν προβολη σε οθονη.Βλεπουμε –μου δειχνει-εκεινη που νομιζα πως ειμαι εδώ.Αλλαζει η συναισθηση του «εαυτου»,δεν εχω πια αμεση σχεση με την προσωπικοτητα που «ημουν»εδώ αλλα δε με ενδιαφερει ουτε εχω συναισθηματικη συνδεση με οτιδηποτε ειχε στη ζωη της..
Ποια ζωη ?Πανικοβλημενοι γιατροι ,προσπαθουν να την επαναφερουν.Δε θελω να γυρισω-Σ’Αγαπω…Βλεπω το «τωρα» και το «μετα» σε καποια προσωπα κοντινα σε εκεινη.Πως θα είναι χωρις αυτή.Ο συντροφος της αγωνιά αλλα ξερω πως μπορει να συνεχισει χωρις εμενα.Εκεινος το σκεφτεται…Αν μπορει.Με"αγαπαει"αλλα μπορει.Καταληγει.Ειμαι σιγουρη πως δε με νοιαζει πια γι’αυτόν.Οι γιατροι κανουν άλλη μια προσπαθεια.Φωνες για μια ελαχιστη κινηση.Τι αστειοι που μου φαινονται.Γελαμε,Εκεινος(η παρουσια)με ρωταει αν ειμαι σιγουρη πως δε θελω να γυρισω.Δεν μπορω να υποκριθω .Η σκεψη είναι η μονη αληθεια και γινεται αντιληπτη «ταυτοχρονα».Ο φιλος μου με αποχαιρεταει και Εμεις ταξιδευομε μακρια.Θυμασαι κατι τρελα καλοκαιρια στη Μυκονο?-Ησουν κι εσυ εκει?-ΠΑΝΤΑ.Τωρα μπορουμε να ειμαστε εκει ,οπουδηποτε ,οποτε θελουμε.Τι ΜΑΓΕΙΑ!!Δεν γυριζω.Οι γιατροι τα παρατουν ,επιτελους.-Δυστυχως-λενε.Δε με ενδιαφερει να βλεπω εκει πια."βλεπω"τι ακολουθει-κηδεια,διαφορα…Δε με νοιαζει πια τιποτα από εκεινη.-Εισαι σιγουρη?-Ναι ,δε βρισκω λογο να γυρισω.ΘΕΛΩ να μεινω μαζι Σου.Και ξαφνικα μια εικονα, ο αδελφος της.Βλεπω στη ζωη του Είναι μικρος ακομη ,οι γονεις εχουν «πεθανει»ολοι εχουν πεθανει "εδώ και καιρο".Δεν εχει κανενα εκτος από εκεινη.Δεν το αντεχει και θα κανει «λαθος».-Θα τον αφησεις??Ταραζομαι. Το καταλαβαινει.-Εχεις ακομη δυνατοτητα επιλογης…-Θελω να μεινω,Σ’Αγαπω.Δε θελω να μου αφησεις το «χερι» ξανα.-Κι Εγω αλλα πρεπει να ξαναπας εκει για λιγο…-Όχι, δε θελω να μεινω χωρις Εσενα-Μα τωρα ξερεις ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.Σ’ΑΓΑΠΩ.
……Κατι γινεται δυσκολο….ξανα…Σκεφτομαι—Ο αδελφος μου---Ειμαι μπερδεμενη ,φοβαμαι ,ποναω ..Γιατι?Βλεπω παλι μεσα από εκεινη.Παλι εδώ??Και δεν μπορει να κουνηθει .Με πολύ προσπαθεια κουνω τα δαχτυλα .Φωνες ,θορυβος, ξαναερχονται γυρω μου.Δε θελω να μεινω,ξαναφευγω,συνειδητα.Είναι αργα πια .η<
"πορτα"είναι κλειστη και εγω μενω εξω ,ξανα εδώ σε αυτή τη ζωη.Αλλα εχω κρυμμενα τα κλειδια.
Μονο που τιποτα πια δεν είναι το ιδιο για μενα , τωρα ειμαι παγιδευμενη αναμεσα στο τι θελω αληθινα και στις καταστασεις που ειχα δημιουργησει και με πιεζουν με καποια «πρεπει»Εχοντας μια επιχειρηση που δε θελω πια και έναν γαμο που εχει οριστει κοντα στα Χριστουγεννα,με καποιον που ξερω πως δεν αγαπω και θελω να χωρισω μαζι του και πολλα αλλα περιπλοκα γυρω μου.Είναι πολύ δυσκολο να προσποιουμαι εκεινη που νομιζαν πως ειμαι,ειμαι θυμωμενη,μπερδεμενη.
Όμως ξερω πως δεν ειμαι μονη.Πως παντα θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.Απλα εχω λιγο δρομο ακομα «μπροστα»μου.Η ζωη μου όμως είναι μετα από Αυτό γεματη..Αγαπη και άλλη μια φορα Ονειρα…
Συγγνωμη για το μεγεθος του μυνηματος ,το περιορισα οσο μπορουσα αν και θελω να τονισω ξανα ότι οι λεξεις δεν ειναι δυνετο να εκφρασουν ο,τι βιωσα.
Να σημειωσω τελος πως μετα απο αυτη την "περιπετεια" ειμαι "καλυτερα "απο ποτε και αναρωσα σε παρα πολυ μικρο διαστημα σε σχεση με τα αναμενομενο μετα την εγχειρηση.Το "αστειο" ειναι πως ο γιατρος(πολυ γνωστος πλαστικος χειρουργος)ακομα ταραζεται και "χανει το χρωμα του"οποτε τυχαινει να με συναντησει.
fyhkgdcf
Σ' ευχαριστώ!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Επιβεβαιωνει μια συναισθηση που εχω εδω και λιγο καιρο με αυτα που εχω διαβασει(η την ξυπνησα,η ειναι η ιδεα μου) οτι ολοι εμεις εδω παιζουμε ρολους που σκοπο εχουν την εξελιξη των γυρω μας αλλα και την δικη μας.
Ημασταν κατι "αλλο" εκει πανω, ΕΝΑ ΟΛΟΙ και εδω στην γη ηρθαμε για μερικα μικρα μαθηματα.
Εχουμε πολους γνωστους και φιλους που μασ περιμενουν αλλα πρεπει πρωτα να τελειωσει η αποστολη μασ εδω.
Δυο σαιτ για παρομοιες εμπειριεσ (μεταθανατιες)
http://www.afterlife-knowledge.com/
Σε ευχαριστουμε και παλι...
Edited by - Κωστας on 31/10/2003 17:39:34
Πραγματικά πιστεύω ότι μια τέτοια εμπειρία καθορίζει την μετέπειτα ζωή του ανθρώπου που την έζησε και αλλάζει όχι μόνο την οπτική που είχε ο άνθρωπος αυτός για την ζωή μέχρι εκείνη την στιγμή αλλά αλλάζει και τον άνθρωπο κάνοντας τον καλύτερο.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Αν και όχι ακριβώς στο θέμα, αξίζει να επισκεφτείτε νομίζω το παρακάτω site. Είναι ενός γιατρού, ο οποίος έχει παραθέσει ζωγραφίες μικρών παιδιών που είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες. Εγώ το βρήκα πολύ-πολύ ενδιαφέρον!
http://www.melvinmorse.com/light.htm

* Ειρήνη *
Δεσ το pm σου σε παρακαλω.
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

* Ειρήνη *
quote:
Και είναι πιστεύω, αν σκεφτούμΕ οτι ειναι εμπειρίες μικρών παιδιών!
* Ειρήνη *
ΣΟΡΡΥ!

* Ειρήνη *
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ oneiric 1.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Λ" ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ!?!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΠΟΤΕ?!?!???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Φιλικα..ΚΑΝΕΝΑΣ.
![]()
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
quote:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ???
Ναι, μιλάμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και βγάζουμε από κάτω τεράστιες, μονότονες και δήθεν ψαγμένες φωτογραφίες-κάτι σαν προτζέκτορας δηλαδή...
Σου θυμίζει κάτι??
Υ.Γ. Περίμενα 792 μηνύματα, δεν είναι ωραίο άλλωστε να καίμε κόσμο-ειδικά αμα είναι κάτω των 17- αλλά φευ πια!!
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να λες το βαθυστόχαστο νόημα της παρακάτω φράσης:
"Τυρί,ΛΛΛΛΛάδι,ψωμί,γάΛΛΛΛΛΛΑ,Camba.....
Τυρί,ΛΛΛΛΛάδι,ψωμί,γάΛΛΛΛΛΛΑ, Camba....."![]()
Μην ξεχάσεις να πάρεις και καμμιά τσίχλα.
Υ.Γ. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.![]()
quote:
"Τυρί,ΛΛΛΛΛάδι,ψωμί,γάΛΛΛΛΛΛΑ,Camba.....
ΕΕΕεεε γιατι κανεις διαφημιση????
Και απο που κι ως που (ναι, ειμαι ο δικηγορος του) μιλας ετσι για τον CYBERMASTER? Τι σου κανε ο αν8ρωπος βρε?
Μα καλα, τι καταντια κι αυτη.... Ουτε να εκφραστουν οι αποριες δεν γινεται, πια....
Τι σε πειραξε καλη μου Αριαδνη, μπορεις να μας πεις? Και σε παρακαλω να απαντησεις με επιχειρηματα, και να αποφυγεις το στυλ "εσενα ποιος σου μιλησε" κλπ. Οχι, πες μας, για να δω πως σκεφτεσαι. Για να δω, οταν μιλας εσυ, σκεφτεσαι? Κι οταν σκεφτεσαι, μιλας αυτα που σκεφτεσαι? Η αλλα λες κι αλλα σκεφτεσαι, αλλα εννοεις, αλλα προσπαθεις να πεις κι αλλα σου βγαινουν στην πορεια, κι αλλλλαααα, ανοιξε κι αλληηηηη μπουκααααλλλλαααααα!!!!!
Οριστε μας πια. Εχει καταντησει πολυ δραμα η υποθεση. Βρε γιατι υπαρχει τετοια αντιδραση....
Τωρα, δηλαδη, με τι "τσαμπουκα" θα μπει ο νεοφερτος εδω να εκφραστει... ρωταω!
Κι υστερα μου λες γιατι δεν παει μπροστα αυτη η χωρα...Μεχρι και οι Ελληνες της....Ισλανδιας Ιρλανδιας Γροιλανδιας δεν ειναι σε θεση απλως να.... αντιμετωπισουν εναν συμπατριωτη τους με καλυτερο τροπο..... Ελεος πια. Αφου το λενε και το ξαναλενε πολλοι αν δεν σου κανει, κουκλα μου, αστο να παει στο καλο. Αλλαξε καναλι. Να, εδω σου το χω το "τηλεκουμαντερ". Ενα κουμπακι ειναι....τσακ!
Τι παει να πει περιμενες 792 μυνηματα? Του την ειχες στημενη κι απο παλιοτερα, και εψαχνες αφορμη να του την πεις? Μπα? Κι ο λογος?????
Αν οντως εισαι σοβαρη περιμενουμε την αποψη σου την αληθινη και πραγματικη για την επιθεση σου, κυρια.
Οχι, γιατι καποιος εξεφρασε απορια ποιος ειναι ο λογος που την κανουν πολλοι απο δω.... Ολοφανερος αγαπητε μου (συγνωμη, αλλα δεν θυμαμαι ποιος εισαι και αυτη τη στιγμη δεν μπορω να ανατρεξω στο συγκεκριμενο τοπικ, συγνωμη). Ολοφανερος. Απο τη στιγμη που υπαρχουν εδω μεσα καποιοι "τζουφιοι" που λεει ο φιλος ΚΑΝΕΝΑΣ (αυτη τη φορα τζουφιοι με την κακη εννοια) τοτε ποιος ο λογος να μενουν εδω οι καλοι? Υπαρχει λογος να "τους ζωγραφιζουν" καθε φορα που μιλανε? Ρωταω....κυριε Προεδρε!
Για κανε μας λοιπον τη χαρη και εξηγησου, κυρια, να δουμε κι εσυ που θα πιαστεις σαν ποντικι καποια στιγμη, αν οντως το θες να παει ετσι το βαλιτσακι..... Το μονο ευκολο.
Ναι, ειμαι ο δικηγορος του. Στο ξαναθυμιζω, για να σε βγαλω απο τον κοπο να με ρωτησεις.
Ααααα, και μη φαω κι εγω βρισιμο τωρα, ε? Εγω δεν σε εβρισα. Διοτι, αν αρχισεις τωρα να ασχολεισαι μαζι μου, θα εχεις ηδη κανει παρακαμψη των οσων σε ρωταω και αυτο ειναι το γνωστο σε ολους "τακτικη δια του στριβειν". Πες λοιπον οσα εχεις να πεις, αρχιζοντας με το τι προβλημα εχεις με τον.... μικρο (στο δικο σου το ματι).
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Και θα ρωτησω:
Εσυ οταν σκεφτεσε ,μιλας;;
Μη μου πεις οτι δε το εχεις σκεφτει ακομα γιατι ηδη μιλησες.
Λες το φιλικα...ΚΑΝΕΝΑΣ. να το γραψω σε αλλο μηνυματακι;
Μπαααα, βαριεμαι....
Οσο για τον σαιμπερμαστερ τι να πω.Κανενα σχολιο, δεν με απασχολει το παλικαρακι.Αλλα οταν ρωταει κατι να περιμενει απαντηση.
Και ξαναπανταω ρωτωντας:
Ρε κολιγα εσυ οταν μιλας ,σκεφτεσαι;
Φιλικα.....ΚΑΝΕΝΑΣ.
quote:
Αφου το λενε και το ξαναλενε πολλοι αν δεν σου κανει, κουκλα μου, αστο να παει στο καλο. Αλλαξε καναλι. Να, εδω σου το χω το "τηλεκουμαντερ". Ενα κουμπακι ειναι....τσακ!
Και που να παω χρυση μου κοπέλα ? Όπου και να μπω μπροστά μου είναι σαν μπάστακας! Και να θες δεν μπορείς να τον αποφύγεις! Θα τη φας στη μάπα και την εικόνα και το περιεχόμενο!
όσο για τα δικηγορίστικα, ελεύεθερη είσαι να κάνεις ότι θέλεις...
Κάνε μου και μήνυση!!![]()
![]()
quote:
Αν οντως εισαι σοβαρη περιμενουμε την αποψη σου την αληθινη και πραγματικη για την επιθεση σου, κυρια.
Πάλι συνωμοσίες βλέπετε βρε?
Βρε τι είναι τούτοι? Εδώ μιλάει ελεύθερα ο σάιμπερ-και μας τα'πρηξε κιόλας, με το συμπάθειο- εγώ σου'φταιξα?
Για το αν έιμαι σοβαρή ή όχι, αλλού με ενδιαφέρει να το αποδεικνύω και όχι εδώ ..Ποσώς μ'ενδιαφέρει αν με χαρακτηρίσεις ασόβαρη, άσχετη κι ούτω καθεξής....αλήθεια σου λέω...![]()
Α, και κάτι ακόμη...τη μήνυση στείλτη με courrier...εδώ που είμαι σε κάνα μήνα θα τη λάβω...έλα και συ άμα θέλεις...κερνάω Ursus- και ΟΧΙ για δόλωμα!![]()
quote:
Ολοφανερος. Απο τη στιγμη που υπαρχουν εδω μεσα καποιοι "τζουφιοι" που λεει ο φιλος ΚΑΝΕΝΑΣ (αυτη τη φορα τζουφιοι με την κακη εννοια) τοτε ποιος ο λογος να μενουν εδω οι καλοι? Υπαρχει λογος να "τους ζωγραφιζουν" καθε φορα που μιλανε? Ρωταω....κυριε Προεδρε!
Προσβολή μεγάααααλη!!! Προσβόλα δηλαδή!!
Δεν θυμάμαι να σε έθιξα... Παρτο λόγο σου πίσω! Άκου "τζούφιος"!!
Συγνώμη που ήρθε ο κακός ο λύκος και έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα!![]()
Μετανοώ!!![]()
Στο'πα και παραπάνω....ποσώς μ'ενδιαφέρει πως θα με χαρακτηρίσεις..
Να στο'πω πιο απλα: ΧΕΣΤΗΚΑ!![]()
![]()
Αλλά σαν πολύ δεν κόπτεσαι για τον μικρούλη? Στόμα δεν έχει να μιλήσει?
Βρε, μήπως είσαι η μαμά του? Η μήπως η γιαγιά του??![]()
![]()
Και κάτι ακόμα για να ξέρεις: δεν υπάρχουν καλοί και κακοί "τζούφιοι". ¨Ολοι κακοί είναι.'
Καλή είσαι και συ πάντως στα μπινελίκια..![]()