- Δημιουργία Ομάδας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ.
ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;
ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 10-12 ;;;;;;;;
ΛΟΙΠΟΝ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΛΤΕ ΜΟΥ E-MAIL ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ, ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ Κ.Τ.Λ.
ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 10-12 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ""ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ"" ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ...ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΙΛ!!!!!!

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
Μία ομάδα που να ενδιαφέρονται για τηλεκινηση τηλεπάθεια
μελέτες της αύρας ψυχομετρία και εξωσωματικές εμπειρίες.
Σε πρώτη φάση θα κανονίσουμε συναντήσεις εντός Αθηνών
Θα αρχίσουμε σε συγκεκριμένη μέρα στις αρχές Ιουλίου.
Σε λίγο χρονικό διάστημα θα γίνει post για τα TimeboundsΌσοι ενδιαφέρονται πραγματικά και επιθυμούν από την
θεωρεία να μπουν στην δράση καθώς και να δουλέψουν σκληρά είναι ευπρόσδεκτοι.
Edited by - . on 24/05/2003 13:04:09
Isws na mou ekane kalo na lambana meros se kati tetoio , alla kratw epifylakseis pros to paron.....ase pou protimw na kanw tetoiou eidous "proponhseis" kai "meletes" monos mou......
In the memory you'll find me
Eyes burning on
The darkness is holding me tightly
Until the sun rises on.....

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕΛΗ.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ (ΑΚΟΜΑ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ...
PSYPOWER

Πέθανε μια άλλη μέρα
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.gr και συμμετεχετε στο ΝΕΟ μεγαλο ΦΟΡΟΥΜ του ανεξηγητου!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ;;
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ESOTERICA;;;;
ΕΡΧΕΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ!!!!!!!!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.gr και συμμετεχετε στο ΝΕΟ μεγαλο ΦΟΡΟΥΜ του ανεξηγητου!
...Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Μ' ""ΑΓΑΠΑΝΕ"" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.
ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΛΟΥΣΙΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ TO ESOTERICA;;;;
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FORUM!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
βρε wicca ...
Ηρεμία !
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Φίλοι Wicca και beetlejuice
θα παρακαλούσα να κατεβάσετε άμεσα τους τόνους, καθώς αυτή η ένταση δεν ωφελεί ούτε εσάς αλλά ούτε και το forum.
Εάν υπάρχει κάποια προσωπική "κόντρα" μεταξύ σας, κάτι που φαίνεται και από άλλα topic θα παρακαλούσα, να την λύσετε μέσω e-mail.
Ευχαριστώ

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

Πέθανε μια άλλη μέρα
Asxoloumai me to paradokso apo ta 9 mou kai exw ftasei se ena alpha epipedo...Sas parakalw mi me vazete sto idio kazani me fantasioplikta 15xrona pou exoun kanei 900 tosa entelws anousia topics gemizontas me bourdes to forum prospa8wntas na vgoun protoi se posts...Sas katalavainw vevaia giati kserw oti skefteste de kanei kako na gelame kai ligo edw mesa...Symfwnw alla ws ena va8mo...

Πέθανε μια άλλη μέρα
Προσβαλοντας με τα λογια σου τον Wicca προσβάλεις κατά επέκταση και εμένα,και λυπαμαι που εχεις σχηματισει τετοια εντυπωση για εμας σαν συνολο. Αναφέρεις πολύ σωστά τον ορισμό της λέξεις forum καθώς προκειται για ένα τόπο στον οποίο γίνεται ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων χωρις ασχημες κριτικές και χλευασμούς ετσι ώστε να μπορεί ο καθένας μας να μοιράσει τα όσα έχει ζήσει και να βοηθήσει με τον τρόπο του τους άλλους αλλά και τον εαυτό του με τελικο στοχο να ολοκληρωθει σαν ανθρωπος.
Δεν νομίζω να συνεισφέρεις και πολύ στην ανάπτυξη αυτής της ιδέας, αφού τα μηνυματα σου είναι αρνητικά.
Εξάλλου πιστεύω καταλαβαίνεις την όλη αντίδραση μας αφού και εσύ πέρασες από τα ίδια στάδια που περνάμε και εμεις αυτη την στιγμή.
Αντι λοιπόν να κατακρίνεις τους άλλους σκέψου και θυμίσου πως ήσουν εσυ σε αυτη την ηλικία και πως θα αντιδρούσες αν βρισκόσουν στην θέση του Wicca,την δικια μου κτλ...
Πραγματι δεν μπορούμε να χαρακτηριστούμε σε καμια περιπτωση τοσο ώριμοι όσο εσείς είστε και φυσικά μερικά μηνυματα μας εκφράζουν λαθος απόψεις και σκεπτικό αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε.
Ευχαριστω πολύ,
Δανάη
"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)
Κυρίως απευθύνομαι προς εσένα φίλε beetlejuice γιατί είσαι και ο μεγαλύτερος.
Ο καθρέφτης του καθενός στο forum είναι τα μηνυματάκια του. Εκεί εάν θέλεις φαίνεται η συνεισφορά, η ωριμότητα και η ποιότητα του κάθε μέλους. Πιστεύεις ότι τα υπόλοιπα μέλη, ασυναίσθητα εάν θέλεις...δεν κατατάσσουν άτυπα έστω τα άλλα μέλη σε κάποια κατηγορία; Και βάση αυτής της κατηγοριοποίησης, κυρίως, δεν γίνεται και η συμμετοχή μας στα διάφορα topics;
Τι προτείνω;
Απλά ασχολείσαι με αυτό που πιστεύεις ότι σε εκφράζει...δεν ασχολείσαι με τα υπόλοιπα...
Δεν είναι απλό;
Θα διαφωνήσω βέβαια σχετικά με αυτό που ανέφερες για τα "φαντασιόπληκτα 15χρονα". Πιστεύω ότι υπάρχουν και 15χρονα τα οποία είναι πολύ πιο ώριμα από 30χρονα π.χ. παιδιά. Η ηλικία είναι πολύ σχετική για να είναι το μοναδικό μας κριτήριο.
Ελπίζω ειλικρινά να λήξει αυτή η διαμάχη, που πραγματικά πιστεύω ότι δεν ωφελεί σε τίποτα.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

Πέθανε μια άλλη μέρα
Telos gia na mi pareksigoumai auth htan H MONADIKH MOU PAROUSIA se topic eksw apo ton tomea tou paradoskou sto forum tou esoterica...Kai auto nomizw deixnei arketa.
apo mena TELOS
ΦΙΛΕ beetlejuice ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΜΨΗ ΦΡΑΣΗ
quote:
Einai sta amesa sxedia sas na ftiaksete kai stoa...?
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ???????????
ΑΣ ΤΗΝ ΦΙΑΧΟΥΝ.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Θα ηθελα να μπω και εγω στην ομαδα ομως...
προτεινω η συναντησεις να γινονται μεσα σε ενα chatroom φτιαγμενο ειδικα για αυτο το σκοπο καθως πολλα ατομα δεν μενουν στην αθηνα.
Επισης λεω να φτιαξουμε μια μικρη σελιδα σχετικα με την ομαδα μας..
Το mail mou einai billyxs@yahoo.gr
περιμενω μηνυματα!
(Η ιδεα ειναι πολυ καλη ΜΠΡΑΒΟ!)
(Aν θελετε φτιαχνω εγω τη σελιδα ;))
!!!Τα λεμε αυριο!!
..Ευχαριστω..
Vvvvvvv

Πέθανε μια άλλη μέρα