- ΑΝΑΝΕΩΣΗ/ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
εγω προσωπικα εαν συνεβαινε κατι τετοιο , δε θα ξαναπατουσα με το σκεπτικο οτι εαν το φορουμ δε με θελει μια εγω δε το θελω 20
τι εχει να κερδισει ενα τετοιο ατομο ? τι εχει να κερδισει οχι ενας πιτσιρικας αλλα ενας κυριος , οικογενιαρχης που μεγαλωνει παιδι ? ή δεν ξερω τι αλλο ειναι ...
εγωισμος ? φασαρια ? για μενα προσωπικα το μονο που κανει ειναι να εξεφτελιζεται δημοσια εστω και μεσα απο την ανωνυμια του ... δε ξερω ... αλλα πραγματικα το ολο θεμα εχει γινει πολυ κουραστικο

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
παντως εγω εχω την απορια ,
εμένα μού λύθηκαν πολλές
quote:
εγωισμος ? φασαρια ?
τίποτα από αυτά
quote:
για μενα προσωπικα το μονο που κανει ειναι να εξεφτελιζεται δημοσια εστω και μεσα απο την ανωνυμια του ...
γιά μένα οχι ,εχω διαβάσει σελίδες θεμάτων μέ πολλές βρισιές καί χωρίς παρατηρήσεις!!!!!
αν παρεξηγήθηκε γιά κάτι ασήμαντο γι'αυτόν/ην΄,
ενω οι συντονιστές τό θεώρισαν συμαντικό ..
καί δέν διευκρινίστικε στό εύρος του τό θέμα ,
υπήρξε η διαγραφή του.
Ισως προσπαθή νά επισημάνει τό ''άδικο''
quote:εδώ συμφωνώ
αλλα πραγματικα το ολο θεμα εχει γινει πολυ κουραστικο
Αmalia καλημέρα αυτή είναι η προσοπική μου γνώμη ,καί απάντηση στό makfor ,
οτι καί νά γραφή παρακάτω δέν θά απαντήσω ,
καινούργιος χρόνος έρχεται αλάνθαστος δέν είναι κανείς καί όλοι μαθένουμε από τά λαθη όχι μόνο τά δικά μας αλλά καί τών άλλων σάς εύχωμαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΙΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ![]()
ανεξαρτητως εαν διαγραφω δικαια ή αδικα , το φορουμ δεν ειναι δικο μου και με πεταξαν απεξω ... ανηκει αλλου ...
ειναι σα να ερχεσαι σπιτι μου , να μιλαμε , καπου να διαφωνουμε , να σε πεταω εξω απο το σπιτι (ειτε φταις ειτε οχι) και εσυ καθεσε εξω απο την πορτα και κλαιγεσαι και χτυπιεσαι και βριζεις και και και .. τι νοημα εχει κατι τετοιο ???? αυτο δεν μπορω να καταλαβω ... να δικαιωθεις ως προς τι ??? ΣΕ ΠΕΤΑΞΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ... το οποιο σπιτι ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι ΜΟΥ και οχι ΣΟΥ !!!!! αρα ??? τι ???
να δεχθω οτι η αμαλια ή ο καθε διαχειριστης ηταν αδικος και κακος και εκδικητικος και και και .. οκ ... ΚΑΙ ??? ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και να το πω απλα ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ... αμα δε μας αρεσει ... απο εδω παν κιαλλοι ...
ΑΛΛΑ ... για να μην γινει κανα μπεδεμα
θεωρω οτι το φορουμ ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανεκτικο στο καθε "καραγκιοζο" και σορυ για την λεξη ... και εχει εξαντλησει καθε περιθωριο που ειχε και εχει ενημερωσει και και και ... αλλα καποιοι νομιζουν οτι επειδη γραψαν μια προταση εγιναν ιδιοκτητες του φορουμ ... και οτι αποφασιζουν αυτοι για το τροπο λειτουργιας του , κανεις μας δεν ηρθε με το ζορι εδω ... και κανεις μας δεν μενει με το ζορι εδω ... ειτε καθομαι και μιλαω -γραφω ή σηκωνομαι και φευγω ... το να κλαψουριζω και να γκρινιαζω και να ριχνω φωτοβολιδες και απειλες το θεωρω τουλαχιστον βλακωδες ... για να μη πω τιποτα ποιο βαρυ ...
σορυ παιδες αλλα εγω ετσι το βλεπω ... και αν μη τι αλλο πρεπει να σεβομαστε τον χωρο που βρισκομαστε , την δουλεια των αθρωπων και τους ανθρωπους που διατηρουν το φορουμ ανοιχτο ... σορυ εαν στεναχωρω καποιους αλλα ετσι το βλεπω
καλη χρονια σε ολους και καλα μυαλα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]