- Συσσωρευτής οργόνης και συσκευή ηλεκτρονικής τηλεπάθειας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
georgepre10Νέο Μέλος
ο Patrick Flanagan έφτιαξε μία συσκευή ηλεκτρονικής τηλεπάθειας από τα σκουπίδια στα 14 και λένε ότι δουλεύει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Δουλεύει? Πως γίνεται να φτιάξει κάποιος? Μία άλλη εφεύρεση που μου κίνησε την περιέργεια είναι ο συσσωρευτής οργόνης και πολλοί λένε ότι ξέρουν πως να την φτιάξουν(έχω στείλει email στον johniee). Μήπως θα μπορούσατε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί μας? ευχαριστώ
Αγαπητέ georgepre10, σχετικά με τον συσσωρευτή οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ υπάρχει ήδη σχετικό topic ενεργό (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να το δείς):
Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ.
Οπότε θα μπορούσες να αντλήσεις κάποιες πληροφορίες από εκεί για αυτήν την ανακάλυψη.
Για την συσκευή ηλεκτρονικής τηλεπάθειας, δεν γνωρίζω κάτι...

In anticipation of my resurrection...
georgepre10Νέο Μέλος
opoios gnorizei pos ftiaxnontai alles oi dio siskeues toy einai eukolo na mou steilei ena pm? euxaristo!
GonzalezΜέλος
quote:
ο Patrick Flanagan έφτιαξε μία συσκευή ηλεκτρονικής τηλεπάθειας από τα σκουπίδια στα 14 και λένε ότι δουλεύει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Δουλεύει? Πως γίνεται να φτιάξει κάποιος? Μία άλλη εφεύρεση που μου κίνησε την περιέργεια είναι ο συσσωρευτής οργόνης και πολλοί λένε ότι ξέρουν πως να την φτιάξουν(έχω στείλει email στον johniee). Μήπως θα μπορούσατε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί μας? ευχαριστώ
Αγαπητέ geogepre10, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά έψαξα σχετικά με την συσκευή ηλεκτρονικής τηλεπάθειας και βρήκα το site www.atlantisrising.com/issue4/ar4topten.html όπου υπάρρχουν οι 10 απίθανες εφευρέσεις και μαζί με αυτές και η συσκευή ηλεκτρονικής τηλεπάθειας, ελπίζω να ξέρεις αγγλικά γιατί το άρθρο είναι στα αγγλικά. Ελπίζω να σε βοήθησα
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
hendrixΜέλος
Σχεδια οργονοσυσσωρευτη εδω: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7244
ευχαριστώ παιδιά! gonzales αυτό το top10 το έχω βρει και στα ελληνικά. πως φτιάχνετε ψάχνω. ευχαριστώ πάντως
georgepre10Νέο Μέλος
έχει φτιάξει κανείς κάτι από τα δύο?