ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Paranormal Activity. - - Κινηματογράφος -

- Paranormal Activity. - - Κινηματογράφος -

lazaross5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
lazarossΝέο Μέλος
25/07/2010, 03:36:36
Την εχετε δει αυτη τη ταινια; Ποια ειναι η αποψη σας; Λογικα εσεις που μπαινετε σε αυτο το φορουμ και ασχολειστε με το παραφυσικο, θα σας επηρεασε, οπως και εμενα. Εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τοτε που την ειδα και ακομα την σκεφτομαι. Θυμαμαι οτι τον πρωτο μηνα δε μπορουσα να κοιμηθω τη νυχτα!

Πριν 2 ημερες ειδα και το Paranormal Entity, κλωνος του PA, πολυ καλο και αυτο, αλλα ημουν υποψιασμενος, αν και τρομαξα και σε αυτο παρα πολυ.

Αναμενω και το Paranormal Activity 2, που βγαινει σε λιγο καιρο στους κινηματογραφους, αν και δε θα ειναι σα το πρωτο σιγουρα..

25/07/2010, 13:21:33
Το είδα το έργο αλλά δεν μου έκανε εντύπωση.Το να γυρίζεται μια ταινία με μοναδικό σκοπό να τρομάξει μέσω κάποιων σκηνών δεν μου λέει τίποτα.Το θέμα είναι να βγαίνει και κάποιο νόημα,κάποιο μήνυμα.
Ο τρόμος για τον τρόμο καταλήγει σε μέτρια αποτελέσματα.Όσοι το έχουν δει λένε οτι τρόμαξαν.Ωραία,απο εκεί και μετά...τι;

lazarossΝέο Μέλος
25/07/2010, 14:42:46
Τι αλλο ηθελες να γινει; Εγω τρομαξα τοσο που εχασα τον υπνο μου για πολλες ημερες. Και υποθεση εχει μια χαρα. Βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα, ολα αυτα συμβαινουν σε ανθρωπους. Για μηδενικο budget, απιστευτη ταινια.

27/07/2010, 18:47:47
Ωραία και πρωτότυπη ταινία τρόμου. Βέβαια μου το είχαν περιγράψει ακόμα πιο τρομακτικό αλλά μπορώ να πω ότι με τρόμαξε σε φυσιολογικά, αναμενόμενα πλαίσια. Να προσθέσω ότι εγώ έχω δει μια έκδοση που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ελαφρώς διαφορετική από την επίσημη κυκλοφορία που υπάρχει και είχε λίγο διαφοροποιημένο τέλος. Ομως σε γενικές γραμμές ήταν κατά βάση η ίδια.

Οπωσδήποτε το μοτίβο της ερασιτεχνικής κάμερας προσδίδει έναν ρεαλισμό στην ταινία και πραγματικά σε μερικές σκηνές -ειδικά τα βράδια στο δωμάτιο- ενισχύει την αίσθηση τρόμου, αλλά αυτού του τύπου τις ταινίες από τη φύση τους δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις πάνω από 1-2 φορές.

Η μία και μοναδική εμπειρία μου άφησε καλές εντυπώσεις πάντως. Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

ΥΓ. Θα ήθελα να μάθω πάντως ποια είναι η υποτιθέμενη αληθινή ιστορία που πραγματεύεαι το Paranormal Activity. Δηλαδή ήταν αληθινή ή κάποιοι παθόντες φαντάστηκαν πώς ήταν αληθινή και η εμπειρία τους έγινε ταινία?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

lazarossΝέο Μέλος
03/08/2010, 01:55:09
Η ταινια ειναι βασισμενη στο "The Entity", το οποιο ειναι βασισμενο σε αληθινα περιστατικα.