- Δίδυμες ψυχές:τι είναι ,και πως αναγνωρίζονται; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Καταρχας να συλλυπηθω για τις απωλειες αγαπημενων προσωπων που ειχαν καποια μελη...
Εψαχνα να ανοιξω θεμα με την απορια μου αλλα θα την πω εδω μιας και εδω περα ειναι αρκετα καταλληλο να την αναφερω...
Στο ψητο τωρα....
Πιστευω ακραδαντα εχω βρει και εγω το αλλο μου μισο...για ολους αυτους τους λογους που εχουν αναφερθει..με μενα τα πραγματα ηταν ποιο "μεταφυσικα" θα ελεγα...το καταλαβα με το που κοιταξα τα ματια της!!!
Το ποιο τρελο ειναι οτι μου ηρθε αυτοματα η φραση στο μυαλο μου "αυτη θα γεννησει τα παιδια μου"...εντελως τρελλο το ξερω να λες κατι τετοιο απο την πρωτη ματια...οχι δεν ειναι ενας ερωτας...δεν ειναι μια απλη αγαπη...ειναι αυτο ακριβως που ειπε καποια απο εδω..κοιτας στα ματια σου και βλεπεις τον εαυτο σου...τα ιδια μου λεει και αυτη...της ειπα τι ειπα ενδομυχα οτι την πρωτο ειδα(γελοντας για να μη με παρει με τις ντοματες)και της φανηκε πολυ φυσιολογικο γιατι της αρεσει αυτο επειδη με θεωρει το αλλο της μισο..
Υπαρχουν ομως και καποιες αλλες περιεγες "συμπτωσεις"..στον αριθμολογικο τομεα και εδω ειναι που θα ηθελα να επεκταθω...
Εχω δει καπου στα φορουμ(δε θυμαμαι που)οτι οι αριθμοι των παντρεμενων ζευγαριων(που προκυπτει απο την ημερομηνια γεννησης τους)ειναι η μισοι ο ενας απο του αλλου...
Με εμενα και αυτην, τα πραγματα ειναι ποιο..."μαθηματικα" θα ελεγα![]()
Ξεκιναω την αριθμολογικη μελετη...
3/6/9 => 9 εγω
3/6/3 => 3 αυτη στο τετραγωνο είμαι Εγω . 3 x 3 = 9
Επισης οταν προτουμε τις ημερομηνιες γεννησης μας βγαινει αθροισμα ο αριθμος 3963,3+9+6+3=21,2+1=3
Παλι 3 δηλ.....
Ενα αλλο παλι περιεργο σημειο ειναι οτι η διαφορα ηλικιας μας ειναι 3 χρονια και 9 μερες....χαχα!!!
Το αθροισμα της ημερας γεννησης μας 12+21=33(εγω+αυτη)
Παλι περιεργο ειναι αν τις βαλουμε διπλα-διλπα 1221(ομοιομορφια)
Αυτα προς το παρον...κουραστηκα...εχετε ψαξει καθολου αριθμολογια εσεις?Εγω πρωτη φορα ασχολουμαι..![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ,ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙΣ__???
quote:
Αυτα προς το παρον...κουραστηκα...εχετε ψαξει καθολου αριθμολογια εσεις?Εγω πρωτη φορα ασχολουμαι..
ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!
οπως και να χει το πιο σπουδαιο απ ολα ειναι οτι βρηκες το αλλο σου μισο...![]()
![]()

Αυτη μου τα έμαθε....
Φυσικα και δε στηριζομαι σε αυτα,απλα βλεπω οτι πολλες οι συμπτώσεις...συνεπως δεν ειναι συμπτωσεις...!!!
Κι εγώ όταν είδα τον άντρα μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι 'ωχ, αυτός είναι που θα παντρευτώ!', κι είχα μείνει αποσβολωμένη να τον κοιτάζω!
Το περίεργο επίσης είναι οτι σχεδίαζα το πρόσωπό του απο μικρό παιδί, κι όταν τον γνώρισα (στα 21) ξεκόλλησα, και μπορούσα να σχεδιάζω κι άλλα πρόσωπα!!!
Θα αρχίσω τώρα να ψάχνω τις ημερομηνίες, με έβαλες σε λούκι :)
Μπά, θα τον χωρίσω μου φαίνεται:Ο
:))))
Παντως παρατηρω οσοι ξεκινησανε κατι με αυτη την διαισθηση,συνηθως εκει πηγε το πραγμα...την κουλουρα!!!
Είχε άλλα σχέδια όμως ο κύριος (και ο Κύριος) :)))) Ευτυχώς...
Αντε, και στον γάμο σου να μας φέρεις μπομπονιέρες (έστω και διαδυκτιακές), γιατί ΝΑΙ καταλήγουν σε κουλούρα... χαζός είσαι να αφήσεις το άλλο σου μισό να φύγει?
quote:
Απο καθαρα βιωματικη εμπειρια,θεωρω τον εαυτο μου υπερτυχερη γιατι γνωρισα το αλλο μισο μου την αδερφη ψυχη μου,αυτο μπορει να συμβει στην ζωη ενος ανθρωπου η μπορει να μη συμβει και ποτε.
Εγω απο προσωπικη εμπειρια θελω να πω πως ηταν μοναδικη στιγμη στην ζωη μου η απολυτη ενωση με το αλλο μου μισο.
Η ταυτιση και η αντανακλαση του εαυτου σε ενα αλλο ατομο,γι αυτο μπορω να πω με απολυτη σιγουρια πως ναι υπαρχουν αδερφες ψυχες,ναι υπαρχει το αλλο πολικο μας ον..Πως το αναγνωρισουμε οταν ερθει στην ζωη μας,αν ερθει...;
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το αναγνωρισουμε,το στιγμα που θα δωσει η αλλη ψυχη στην δικη σου ειναι τοσο Εντονο που δεν υπαρχει αμφιβολια να μην καταλαβεις οτι προκειται για το αλλο σου μισο.
Η απολυτη ενωση,η απολυτη ταυτιση,η απολυτη αγαπη ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα τα οποια θα αναγνωρισεις το αλλο σου μισο..
δηλαδη ειναι σαν τα κοιτας στα ματια του συντροφου σου και να βλεπεις τον εαυτο σου.Και δεν εχει σχεση αυτη η αισθηση με το κοινο συναισθημα του ερωτα που καποια στιγμη παρερχεται,αλλα εχει της ριζες του βαθεια μεσα στον χρονο σε Αρχετυπικες βασεις.
Αλλα δυστυχως οσο απλοχερη σταθηκε η ζωη να μου κανει ενα τετοιο δωρο,τοσο ανελεητος ηταν ο χρονος μιας και αυτο το ατομο πεθανε στην αγκαλια μου.
ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΩΡΩ ΜΕ ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΩ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 12 ΧΡΩΝΩΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΖΩΗ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΓΕ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΙΩΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΠΕΡΑΣΑ ΟΜΩΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΠΑΨΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΙΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΧΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ.
ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ???
http://renamaniou.blogspot.com
renamaniou
Για να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε στο θέμα αυτό που άνοιξες. Αν θέλεις να προτείνεις την ανάγνωση κάποιων βιβλίων (που σχετίζονται σε κάποιον βαθμό - μεγαλύτερο ή μικρότερο) με τη θεματολογία του παρόντος χώρου, μπορείς να συμμετάσχεις στο σχετικό θέμα:
Βιβλίο...τι έχετε να μας προτείνετε ;
Αν θέλεις να παρουσιάσεις απλά το blog στο οποίο παραπέμπει η διεύθυνση την οποία έχεις παραθέσει στο μήνυμά σου, εκτός από το γεγονός ότι η θεματολογία του δεν είναι σχετική με το αντικείμενο του παρόντος χώρου διαλόγου, θα προσθέσω ότι ο χώρος αυτός έχει ως προορισμό τον διάλογο επάνω σε αντικείμενα που σχετίζονται με τη θεματολογία του ESOTERICA και δεν εξυπηρετεί λειτουργίες πίνακα ανακοινώσεων.
Θα περιμένουμε λοιπόν να μας γράψεις κάποια περισσότερα πράγματα σχετικά με το αντικείμενο που θέλεις να συζητήσουμε, αλλιώς το θέμα αυτό θα απενεργοποιηθεί, εφόσον υπάρχει ήδη και το σχετικό θέμα για τα βιβλία.