ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- AMAN - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- AMAN - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

endorama19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
endoramaΜέλος
02/12/2003, 14:12:34
quote:
ο θεμα ειναι οι αμαν, οι φωτογραφιες με τα ζωα που κολλανε?!!? Κρυβουν καποιο υπονοουμενο?
χμ!!! για να σκεφτω...................................................................

animal[/url]

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

lencolasΜέλος
02/12/2003, 16:27:09
quote:

lencolaκι ξέχασες κάτι ακόμα σε όλα τα -ότις...σκοπιμότις.
Τώρα αυτό που έγραψες είναι μια τελειότης
...
Καλημέρα μπρε απο έναν Θεσσαλονικιό εκ Θράκης εκ Μικράς Ασίας.
Όποιος δεν είναι απο τα ίδια μέρη δε του μιλάω

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕ ΕΚ ΘΡΑΚΗΣ ΕΚ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ REPTILELAKOΣ......ΤΑ -ότις ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ!ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ,ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 02/12/2003 16:29:26

02/12/2003, 19:18:53
καλησπερα :))))

γιατι τετοια αντιμετωπιση απο μερικους θεσσαλονικεις προς τους αθηναιους;;;;

ξερετε απορω γιατι υπηρετησα πιερια και εκει στην μοναδα ειμασταν 10 αθηναιοι μοναχα..ειμασταν ομως απο οτι φαινεται απο τους τυχερους,γιατι οι θεσσαλονικεις αυτοι καθ'αυτοι σκεφτονταν πριν μιλησουν η κανουν κατι...ενω εδω στο στο παρον τοπικ....

ξερετε μου προκαλει εντυπωση το γεγονος οτι αντι να μιλατε για τους λαρισαιους που κανουν την ζωη δυσκολη στους θεσσαλονικεις,ξεσπατε στους αθηναιους...δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα....

η σατυρα ως σατυρα ,εχει και ενα οριο οταν υπαρχουν πραγματικα προβληματα...τι εχουμε να χωρισουμε ;;;;

κατ'εμε αποτελει λαθος η ταμπελιτσα στο forum ΑΜΑΝ ,το τοπικ πιστευω οτι ξεκινησε με αφορμη να διχασει αθηναιους και θεσσαλονικεις,αυτη ειναι η δικη μου εντυπωση και μακαρι να κανω λαθος

ατμα σε παρακαλω διευκρινησε μου ξανα γιατι το ανοιξες το τοπικ ,πραγματικα ομως ,στο ζητω ως μελος του esoterica και οχι ως μανος,σε ευχαριστω.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

03/12/2003, 05:30:25
(....περιμενοντας τηναλμυρη κολαση....χμ...)

quote:
η σατυρα ως σατυρα ,εχει και ενα οριο οταν υπαρχουν πραγματικα προβληματα...τι εχουμε να χωρισουμε ;;;;

AYTO AKRIBΩΣ.
ΑΜΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ;
....ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ./ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΩΝ ΑΜΑΝ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ +ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ......ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
....ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ
ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!(ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ /ΑΝ ΕΙΧΑ Τ'ΟΝΟΜΑ "ΣΑΜΠΟΤΕΡ"....; ΤΙ ΘΑ'ΛΕΓΕΣ;)
....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΟ..ΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΝΥΟΝ"ΤΟΥΣ....ΕΧΘΡΟΥΣ;

....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ "ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ" +ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ;;;;;ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΒΡΕ!

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΣΑ ΕΙΠΑ..Ε! ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΝΤΟΜΑΡΑΣ...ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΑΝΤΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ...ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΦΑΝΕΡΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ...('Η ΜΕ ΤΙΣ "ΚΟΥΚΛΕΣ"-ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!- ΕΝΙΟΤΕ...)

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ;

OHMAMYOHMAMYMAMYBLUEOHMAMYBLUEEEEEEEE.....

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/12/2003 05:51:48

TravellerΜέλος
03/12/2003, 10:26:51
ΑΑΜΑΝ ! (όπως το σχετικό jingle)

quote:
ατμα σε παρακαλω διευκρινησε μου ξανα γιατι το ανοιξες το τοπικ ,πραγματικα ομως ,στο ζητω ως μελος του esoterica και οχι ως μανος,σε ευχαριστω.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΤΜΑ, ΜΠΟΥΧΜΠΟΥΧΜΠΟΥΧΜΠΟΥΧ (σπαρακτικό κλάμα)

ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑΝ ΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΝΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΑΘΗΝΑΙΑ ΜΠΟΥΧΜΠΟΥΧΜΠΟΥΧ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΥΡΑΧΛΑΔΟ + ΛΕΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ... ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ + ΑΣΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ??? ΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜ....

ΥΣ. OHMAMMYMAMMYBLUEOHMAMMYBLUEEEE....(ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ? )

03/12/2003, 12:25:19
πιστευα πως θα διατηρουσες την εκτιμηση που σου ειχα και την συμπαθεια που ετρεφα προς το προσωπο σου ατμα..

λυπαμαι που εκανα λαθος ,γιατι εισαι και υπεροπτης και εγωιστρια και αν δεν στο εχει πει καποιος αλλος ειναι γιατι ισως δεν σε εκτιμουσε κανεις αλλος οσο εγω.

ναι ειμαι φιλος σου ,αλλα με το τοπικ και την συμπεριφορα σου δυστηχως με εθιξες πρωτα ως αθηναιο ,μετα ως ανθρωπο και μετα ως φιλο του forum.

κριμας που δεν εχετε το θαρρος να τα βαλετε πραγματικα με αυτους που σας ενοχλουν.

03/12/2003, 13:31:22
Traveller εεεελαααα και κλαις ασχημα,δεν αντεχουν τα αυτακια μου να σε ακουν ,κλαις χειροτερα απο οτι τραγουδαω

εχω και ρολο χαρτι θες να σου δωσω ;;;;;;;

ειπαμε μην κλαις ,ουφ ,....θα τους πω να μην σε πειραζουν ...

03/12/2003, 16:54:57
ατμα μου,εχουμε ενα κοινο προβλημα που λεγονται σκοπια,ας επικεντρωσουμε εκει ολη μας την ενεργεια και ας μην την σπαταλαμε μεταξυ μας

δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε,το ξαναλεω και σου χαμογελο με το χαζο το γελιο μου ,που πηγαζει απο την χαζοφατσουλινα μου,το οποιο γελιο ,εκπεμπει και στι χαμηλες και στις ψιλες συχνοτητες

ΚΟΥΛΑ FM

ναι θα σε παρακαλεσω να κλεισεις το παρον τοπικ,δεν θελω να ψυχοπλακωθουμε αλλο,κανεις μας.

drumx13Μέλος
03/12/2003, 17:43:10
quote:
ΩΩΩΩ.... "ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΙ" ....ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΡΑΓΕ....ΚΟΙΤΑ ΕΓΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"..."ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΧΑΜΗΛΑ".....

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

drumx13Μέλος
03/12/2003, 17:54:27
υπαρχει πολυ κρυο και μοναξια στον κοσμο αποψε
απο την μια η αθηνα να
προσπαθεις να την κανεις να νιωσει μια τυψη
και τελικα να νιωθει παρεξηγημενη
και αν την πιεσεις να δαγκωνει κιολας...

και απο την αλλη η σαλονικα η ποιο ερωτικη πολη του κοσμου
να αισθανεται μειωμενη και κομπλεξαρισμενη

σαν εναν λουζερ που του φταινε ολοι οι αλλοι πλην ο εαυτος του σαν τυπικος νεο-ελληνας
και ζηταει να κανει πρωταθλητισμο...
μην αναγνωριζοντας οτι χωρις αυτον δεν εχει σημασια να εισαι πρωτος....

ας αφησουμε λοιπον τις μαλακιες και διαφορα που μας εχουν συμβει στην αθηνα η στην θεσαλινικη και στην λαρισα αλλα και στην ορεστιαδα και στην καλαματα
και ας ερωτευτουμε και ας ταξιδεψουμε με τον μουτζουρη απ ακρη σε ακρη ευχομενοι να μας.... ξανασυμβει

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 03/12/2003 17:58:45

04/12/2003, 06:02:20

quote:
ας αφησουμε λοιπον τις μαλακιες και διαφορα που μας εχουν συμβει στην αθηνα η στην θεσαλινικη και στην λαρισα αλλα και στην ορεστιαδα και στην καλαματα
και ας ερωτευτουμε και ας ταξιδεψουμε με τον μουτζουρη απ ακρη σε ακρη ευχομενοι να μας.... ξανασυμβει

...

(αφου τελικα "συμφωνουμε" ...."αμαν πια" γιατι "τσακων-εστε" ;;;)

Μανο ..γιατι "μου τα χωνεις" καλε μου;-εφοσον συμφωνουμε...δεν συντρεχει λογος για βαρειες κουβεντες ...-

xμμμ..καραμελιτσα;;;;;;

ωμαμυωμαμυμαμαυμπλουυυωμαμυμπλουυυυυυ....

scullyΜέλος
04/12/2003, 12:02:55
Θελω κι εγω να βαλω εικονα...

Πως βαζεται...?

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

endoramaΜέλος
04/12/2003, 19:40:39
quote:
Θελω κι εγω να βαλω εικονα...

Πως βαζεται...?

ωραια πρακτορας εισαι

πρωτα πρωτα θα πρεπει να εχεις την φωτογραφια αποθηκευμενη σε καποιο χωρο στο δυαδικτιο γιατι αν την εχεις στον υπολογιστη σου δεν θα δουμε ποτε τις ομορφες σου φωτογραφιες ή αν εχεις βρει καποια φωτογραφια στο διαδυκτιο και δεν υπαρχει προβλημα copyright (εκτος αν θελεις να εισαι παρανομη πρακτορας)

βλεπεις ποια ειναι η url πχ www.εικονα.jpg και πατας το ενοχλητικο για τους αλλους κουμπακι της "απαντησης στο θεμα" και στην συνεχεια πατας το κιτρινο εικονιδιο για εισαγωγη εικονας και θα δεις αυτο

[img][/img και αναμεσα απο τα img θα βαλεις την url της φωτογραφιας

δηλαδη θα δεις αυτο [img]www.εικονα.jpg [/img κανε και μια προεπισκοπιση για σιγουρια και εισαι ετοιμη

βεβαια υπαρχει και η βοηθεια του forum αλλα προτιμησα να σε μπερδεψω εγω

ελπιζω μετα απο της οδηγιες μου να μην ανακαλυψες οτι δεν εχεις φωτογραφιες

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

04/02/2004, 00:42:42
quote:

...Καραμελιτσα;

OHMAMYOHMAMYMAMYBLUEOHMAMYBLUEEEEEEEE.....

04/02/2004, 01:02:26
Κι όσο είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο θέμα, μετά και τη χθεσινοβραδινή επανεμφάνιση των "Καθαρμάτων", το βλέπω να εμφανίζεται και πάλι στα "ενεργά"...

Άλλο ένα "δυνατό" καινούργιο προεκλογικό επεισόδιο...Και μια είδηση : Ο Κανάκης και πάλι με...μαλλιά...

04/02/2004, 01:20:57
ΑΜΑΝ!!!

Χαλασε ο κοσμος!!!....ολοι ΘΩΜΑΔΕΣ....ολοι!!!

Ουδεις πιστος πια!!!!

04/02/2004, 01:52:06
quote:

xμμμ..καραμελιτσα;;;;;;

ωμαμυωμαμυμαμαυμπλουυυωμαμυμπλουυυυυυ....

....χμ...τον κουνελο σκεφτομουν (+ηρθε νατος...-durden-bunny καλημερα!)
..αλλα εβαλα τον γατουλη....που μοιαζει με το γατο μου..
(πλατωνα τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος..υπνο γρρρρρηγορα..:)

04/02/2004, 02:44:54
04/02/2004, 02:57:47
quote:
Άλλο ένα "δυνατό" καινούργιο προεκλογικό επεισόδιο...Και μια είδηση : Ο Κανάκης και πάλι με...μαλλιά...

...Σε μια απόπειρα να θυμηθεί τι σημαίνει να κουβαλά κανείς τρίχες...
Σερβετάς-Καλυβάτσης. Γνήσιοι απόγονοι των πολύ καλών, παλαιών, μεγάλων κωμικών, που θαυμάζουμε σε παλιές ελληνικές ταινίες.
Πηγαίο και άκρατο χιούμορ σε αφθονία!

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!