ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

karma30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Brie BoyΜέλος
27/07/2005, 15:13:38
Γιατί βρε Δημήτρη μας το χάλασες πάνω που είχαμε αρχίσει να το πιστεύουμε και δίναμε και ωραίες συμβουλές (επιστημονικού επιπέδου πάντα).
Brie BoyΜέλος
27/07/2005, 15:17:58
Α, δηλαδή ήταν δυο ομάδες φαντασμάτων και τελικά έμεινε η μια, αν κατάλαβα καλά? Όπως στο The Others?
poltergeistΜέλος
27/07/2005, 15:28:12
Δεν εχω δει την ταινια.Τι λεει?Μην νομιζετε οτι ειμαι το ειδος του ανθρωπου που επειδη πιστευω σε αυτα εχω αδειασει τα videoclubαδικα ψαχνοντας για παρομοιες περιπτωσεις.Πισευω πως ειναι καλυτερα να ζεις την ζωουλα σου στο μικρο σπιτι στο λειβαδι παρα κανοντας τρελο κεφι με τον Casper.Δεν ειμαι για το Δαφνι!!!
27/07/2005, 16:37:25
Εμένα στο σπίτι μου κατοικούσαν ανέκαθεν φαντάσματα....
Πολλά, πάρα πολλά!!! 200 με 300.
Δεν κάνω πλάκα...
Ποτέ δεν ήξερα τι ήταν και τι ήθελαν.
Εχθές όμως έμαθα όταν μια δυνατή, στεντόρια φωνή φώναξε:
"Μολών λαβέ!"
Ποιά λέτε να είναι αυτά τα φαντάσματα....?

In the shadows I shall be lost again...

karmaΜέλος
27/07/2005, 17:05:56
Πρώτα - πρώτα σε αυτούς που αμφισβητούν. Αφού δεν τα πιστεύετε τι δουλειά έχετε σε αυτό το θέμα ; (για να το ανοίξετε, πάντως, μάλλον κάτι σας τράβηξε σε αυτό…)

Προσωπικά, ούτε τα πιστεύω αλλά ούτε τα απορρίπτω. Όταν συμβαίνουν, όμως, τέτοια φαινόμενα (και έχω ακούσει πολλά) καλό θα ήταν να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γιατί δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το φαινομενικό μας κόσμο !

Και τώρα στο θέμα. Μήπως το σπίτι έχει χτιστεί επάνω σε κάποια χρονο-Πύλη ;

Με όλα αυτά που γράφεις κάτι τέτοιο είναι πιο πιθανό ! Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να αλλάξετε σπίτι. Το σπίτι είναι ο χώρος της γαλήνης και της ηρεμίας. Αν κάθε τόσο σας επισκέπτονται παρουσίες, έ δεν θα ησυχάσετε ποτέ !

Φιλικά

27/07/2005, 17:15:36
karma, κι εγώ πιστεύω πως μπορεί να υπάρχουν φαντάσματα.
Απλά ξέρω να διαχωρίζω πότε κάποιος κάνει πλάκα και πότε όχι...

In the shadows I shall be lost again...

dim.karΜέλος
27/07/2005, 17:37:02
quote:

Τιποτα δεν γραφτηκε εως οτου μια νυχτα που εμεις κοιμομασταν (και δεν ακουσαμε τιποτα)και αφου ειχαμε παρακαλεσει τρελα τον Θεο για βοηθεια ,κατι γραφτηκε.Αρχικα μια περιεργη φωνη και μετα κατι σαν μαχη σπαθιων που κατεληγε σε εναν ηχο σαν να σκοτωνεις καποιον.Μετα απο αυτο τα φαντασματακια μας και το θρασος τους περιοριστηκε πολυ.

Προφανώς:

Α. Δεν τους άρεσαν τα μαγνητόφωνα

Β. Δεν τους άρεσαν οι κρυφές παρακολουθήσεις α λά Μάκης

Γ. Δεν τους αρέσουν οι συνεντεύξεις.

Πρόταση: να νοικιάσετε το σπίτι σας σε κάποιο κανάλι για ραδιοτηλεοπτικό στούντιο. Κατά προτίμηση σε αυτό που προβάλει τον Αθέατο Κόσμο.

(Η πρόταση αυτή φυσικά είναι αντίθετη με τα συμφέροντα μου, αλλά καλύτερα να χάσω την σπιταρώνα, παρά να φορτωθώ την λεγεώνα...)

Και αν θέλεις μου λύνεις μια απορία; Ποιά λεγεώνα εννοείς; Την γαλλική λεγεώνα των ξένων; Την ισπανική λεγεώνα; Την λεγεώνα του Μουσσολίνι; Την ρωμαική λεγεώνα;

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
27/07/2005, 17:46:25
quote:

Και τώρα στο θέμα. Μήπως το σπίτι έχει χτιστεί επάνω σε κάποια χρονο-Πύλη ;

Έτσι απλά βρέθηκε κι η λύση... Το σπίτι χτίστηκε πάνω σε χρονο-Πύλη... Πάει κι αυτό το μυστήριο...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

poltergeistΜέλος
27/07/2005, 19:15:00
Χχμμμ...εεε...Τι ειναι χρονοπυλη???
poltergeistΜέλος
27/07/2005, 19:27:31
Για το σπιτι εγω θα αλλαζα ευχαριστως αλλα ο πατερας μου που εριξε τρελα λεφτα στο χτισιμο δεν του πολυαρεσε η ιδεα.Οσο για το ποια λεγεωνα ηταν ,την επομενη φορα που θα τη δω θα της παρω αποκλειστικη συνεντευξη μονο για εσενα!!