- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΥΓ. ΕΙΜΑΙ 16!
Οκ. Τότε μη φωνάζεις σε μικρότερους. Γιατί αν είσαι 16 τότε με περνάς ένα χρόνο. Αν και μπορώ να πω ότι θα σε εκτιμούσα περισσότερο αν μου έλεγες ότι ήσουν 14...Ή τουλάχιστον άν λειτουργούσες σαν 16χρονος...
Τα μελέ...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα
Αν έγραφα έκθεση με θέμα "το μελαχροινάκι", έκανα πρόλογο σχετικό με το μελαχροινάκι και σε κάποια φάση βρισκόμουν να μιλάω για τον έρωτα και τη μητρότητα, σίγουρα ο καθηγητής θα μηδένιζε το γραπτό μου...
Δεν είναι και το καλύτερο να χάνεις τόσα ενδιαφέροντα μηνύματα γιατί το θέμα γράφει..."μελαχροινάκι"...
Anyways...
Επιβραβεύω lencolas και Mara, κυρίως τη Mara, γιατί όπως λέει, ήδη έχει περάσει απο ένα γάμο κι όμως εμμένει πιστή στις ηθικές αρετές της ως άτομο...
Πως θα μπορούσα να διαφωνήσω?...
Λίγο παραδίπλα μας να δούμε, βλέπουμε διαλυμένες οικογένειες, σωρό!...
Η ωριμότητα των 2 ανθρώπων που θα ξεκινήσουν την οικογένεια, θα είναι η καλύτερη εγγύηση για τη μακροβιότητα των σχέσεων.
Όλων των σχέσεων.
Άνδρα-Γυναίκας
Γυναίκας-Άνδρα
Γυναίκας-παιδιών
παιδιών-Γυναίκας
Άνδρα-παιδιών
παιδιών-Άνδρα
Ευτυχώς μεγάλωσα σε αρκετά δεμένη οικογένεια και οι δύο γονείς μου είναι εξαιρετικοί και μεγάλωσαν με πραγματική αγάπη τα δύο παιδιά τους.
Αυτά τα παιδιά δεν είχαν πάντα τα καλύτερα δώρα και παιχνίδια, αλλά είχαν σχεδόν πάντα ένα στήριγμα, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, όταν ένοιωθαν μόνα και καταβεβλημένα.
Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο απο την απόδειξη της αγάπης των γονιών τους?!
Δε χρειάζονται πολλά περισσότερα...
υπάρχει μεγαλύτερο δώρο απο την Αγάπη γενικότερα?
Βεβαίως τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά αυτός που Ζεί-βιώνει το ζήσιμο μαζί με τα παιδιά του, είναι διπλά ευλογημένος...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Ευτυχώς μεγάλωσα σε αρκετά δεμένη οικογένεια και οι δύο γονείς μου είναι εξαιρετικοί και μεγάλωσαν με πραγματική αγάπη τα δύο παιδιά τους.
Αυτά τα παιδιά δεν είχαν πάντα τα καλύτερα δώρα και παιχνίδια, αλλά είχαν σχεδόν πάντα ένα στήριγμα, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, όταν ένοιωθαν μόνα και καταβεβλημένα.
Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο απο την απόδειξη της αγάπης των γονιών τους?!
Δε χρειάζονται πολλά περισσότερα...
υπάρχει μεγαλύτερο δώρο απο την Αγάπη γενικότερα?
Βεβαίως τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά αυτός που Ζεί-βιώνει το ζήσιμο μαζί με τα παιδιά του, είναι διπλά ευλογημένος...
![]()
![]()
Tίποτα πιο πολύτιμο από την αγάπη, και τίποτα πιο σημαντικό για ένα παιδί από την αγκαλιά/παρουσία του γόνιού του!

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Την καλημέρα μου στη Θεσσαλονίκη!!!
Το δικό μας το πνεύμα αφήνεται στην αύρα της ψυχής μας. Αρέσκεται να αναζητά και να μελετάει τη ζωή μέσα από το πρίσμα της αγάπης και μόνο αυτής. Πόσο συχνό είναι αυτό όμως στην πραγματικότητα?
Ο καθένας με τα βιώματα του, τις εμπειρίες του, ανέπτυξε τη δική του αντίληψη για τα δρώμενα. Πόσο τελικά είμαστε όμως μέσα στη ζωή και δεν αιωρούμαστε μεταξύ ενός ιδανικού κόσμου και ενός πραγματικού?
Ποιος αρνείται τη δύναμη της αγάπης? Κανένας!!! Ποιος αρνείται την επιθυμία του για ιδανική έκβαση? Κανένας!!! Όλοι για αυτό προσπαθούμε.
Η ζωή όμως δεν είναι τόσο απλόχερη πάντα και ούτε για όλους. Ειδικά για μένα είναι πολύ εύκολο να μιλάω για αυτήν. Είχα ορκιστεί σχεδόν ότι δε θα παντρευτώ ποτέ μου, μια και δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρξει υγειής σχέση, αφού περιτρυγυριζόμουνα από χωρισμένα ζευγάρια. Τελικά υποχώρησα στη ιδέα μου αυτή διότι ήρθε στο δρόμο μου αυτό που μπορούσε να συμπληρώσει πραγματικά τη ψυχή μου και να μου προσφέρει μια ζωή παρόμοια με αυτήν που ονειρευόμουν.
Ακόμη και έτσι όμως δε θέλω να ακουστώ απόλυτη στις καταθέσεις μου. Η ζωή καμιά φορά σε στριμώχνει στο μέγιστο βαθμό. Όσο και να θέλω να είμαι υπεράνω καταστάσεων και να αφήνομαι στις επιταγές της καρδιάς μου, παραδέχομαι, αν και με αυτό "θα εναντιωθώ" στους συνομιλιτές μου μιας και είναι αντίθετοι σε αυτό, ότι για τη δύναμη της μητρότητας θα μπορούσα να θυσιάσω κομμάτι του εαυτού μου. Και αυτό γιατί τα δικά μου τα βιώματα λένε ότι οι σχέσεις δύσκολα επιτυγχάνουν, ακόμη και όταν προσπαθείς πολύ, αντίθετα οι σχέσεις παιδιού και γονιού έχουν περοσσότερες πιθανότητες. Σε αυτόν τον κόσμο δεν ήρθα για να διαλογίζομαι μόνο και να αναζητώ τη φύση μου, αλλά ταυτόχρονα να ζήσω τη φύση μου από όλες τις πλευρές, του έρωτα, της τεκνοποίησης, του γάμου, της πνευματικής και ψυχικής δίψας. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι για να αναπαραχθώ αλλά και να μεταδώσω την αγάπη που έχω μέσα μου. Δεν είμαι εδώ ούτε για να ικανοποιώ τα τερτίπια κανενός, ούτε για να ασχολούμαι μόνο με τη καλλιέργεια του πνεύματος μου.
Παρακαλώ μην παρεξηγήσετε τα λεγόμενα μου, δεν εννοώ ότι θα έπρεπε μια γυναίκα να διαλέξει έναν οποιονδήποτε για να κάνει παιδί. Απλά αναφέρομαι στο να κάνεις μια υποχώρηση παραπάνω από αυτές που κάνεις συνήθως σε μια σχέση. Και όντως δε θα ήταν γελοίο να υποχωρούμε σε καταστάσεις που έρχονται σε αντίθεση των ιδεών μας (π.χ. απιστία) αλλά να μην υποχωρούμε σε κάτι άλλο για το υπέρτατο αγαθό.
Πάντα ειλικρινής
quote:
ΟΜΩΣ η επιλογή σύμφωνα με τη δική μου οπτική είναι η εξής: ή θα γίνεις καλός γονιός ή δε θα γίνεις καθόλου.Αν ποτέ φέρω στον κόσμο παιδιά,θα φροντίσω να το κάνω για το σωστό λόγο.Και φυσικά κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Angel,το να κάνεις παιδί με κάποιον που δεν είσαι πλήρως ερωτευμένη δε σημαίνει ότι δε θα γίνεις καλός γονιός. Και όπως είπες ο σωστός λόγος για τεκνοποιήση είναι αντικειμενός. Ακόμη και στα χωρισμένα ζευγάρια, δε σημαίνει ότι σα γονείς δεν είναι καλοί. Φυσικά και έχουν πληγώσει τα παιδιά τους με τον χωρισμό τους, σε σημείο πολλές φορές που ούτε αντιλαμβάνονται, αλλά αυτό δεν τους κάνει κακούς γονείς. Προσωπικά οι γονείς μου είναι χωρισμένοι, αλλά είναι βέλτισοι γονείς και οι δύο. Σαν οικογένεια είμαστε παρα πολύ δεμένοι, σε σημείο πολλές φορές να μας θαυμάζουν οικογένειες που έιναι ακόμη μαζί.
Η απόκτηση παιδιών δεν είναι κάτι που πρέπει να στοχεύεται ως αποκορύφωμα ενός έρωτα. Πρέπει να είναι το αποκορύφωμα αγάπης. Αγάπη, σεβασμός και κοινός στόχος νομίζω είναι η συνταγή για την απόκτηση της οικογένειας. Τα χειρότερα παραδείγματα οικογενειών ανάγονται στον έρωτα, ο οποίος στερήθηκε λογική.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ REPTILE ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ!ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΥΕΘΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΥΚΟΛΥΝΩ !!!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
ΥΣ:ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ...ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΠΩ..ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
quote:
ΥΣ:ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ...ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΠΩ..ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....
Να είσαι καλά Lencolas εκεί που θα πας. Φεύγω και εγώ σήμερα. Πάω σε ένα νησάκι, στη Δονούσα. είναι "πίσω" από την Νάξο. Αν κάποιος/-α περάσει από εκεί και θέλει να βρεθούμε, θα με βρει τα βράδυα να κάνω την Φόρμα μιας πολεμικής τέχνης στην κεντρική παραλία του νησιού...
Όταν λέμε βράδυ εννοώ όταν πλέον δεν θα υπάρχει αρκετό φως για να με βλέπουν από τις ταβέρνες...
Θα λείψω 3 βδομάδες περιπου...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Εγώ θα ελίψω 3 εβδομάδες, και ελπίζω να βρω κατά την επιστροφή μου τους αγαπημένους μου συνοιδιπόρους υγιείς, σώμα και πνεύμα.
Να περνάτε όλοι καλά!!!!!!
'
quote:
Η ζωή καμιά φορά σε στριμώχνει στο μέγιστο βαθμό.
Να ξέρεις οτι η ζωή, σε στριμώχνει πάντα σε όλη τη διαβάθμιση της κλίμακας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και η πηγή της α-λήθειας...
Λέγοντας αλήθεια δεν "διαλογίζομαι" περι αυτής, ούτε "αμπελοφιλοσοφώ"...
Η Ζωή σε στριμώχνει πάντα...
Δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά. Ούτε στις σχέσεις στην οικογένεια, ούτε στις ερωτικές σχέσεις.
"Σχετική" ασφάλεια υπάρχει όταν γνωρίσουμε τον εαυτό μας γιατί έτσι θα γνωρίσουμε τον διπλανό μας αλλά και τον κόσμο που μας περιβάλει.
Θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας αν έχουμε τη διάθεση να καταπιαστούμε μαζί του και όταν κοιτάζουμε το πρόσωπό μας κάθε πρωί στον καθρέφτη, δε θα αποστρέφουμε το βλέμμα μας.
Έτσι θα είμαστε σοφότεροι και δε θα βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα.
'
Αλήθεια είναι η ζωή και η ζωή είναι η αλήθεια.
'
quote:
Και αυτό γιατί τα δικά μου τα βιώματα λένε ότι οι σχέσεις δύσκολα επιτυγχάνουν, ακόμη και όταν προσπαθείς πολύ, αντίθετα οι σχέσεις παιδιού και γονιού έχουν περοσσότερες πιθανότητες.
Κρίση περνάνε όλες οι σχέσεις όταν αυτές δεν τίθονται σε σωστές βάσεις. Οι πρώτες βάσεις τοποθετούνται απο τους γονείς και το στενό κοινωνικό περίγυρο του παιδιού.
Αν ενα παιδί μεγαλώσει "στραβά" και στερημένα, τέτοια θα είναι και η ματιά του για τον κόσμο.
Τόσο "στραβή" και αμβλύα θα είναι και η οπτική του για όσα τον/την περιτρυγυρίζουν...
'
quote:
Σε αυτόν τον κόσμο δεν ήρθα για να διαλογίζομαι μόνο και να αναζητώ τη φύση μου, αλλά ταυτόχρονα να ζήσω τη φύση μου από όλες τις πλευρές, του έρωτα, της τεκνοποίησης, του γάμου, της πνευματικής και ψυχικής δίψας. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι για να αναπαραχθώ αλλά και να μεταδώσω την αγάπη που έχω μέσα μου. Δεν είμαι εδώ ούτε για να ικανοποιώ τα τερτίπια κανενός, ούτε για να ασχολούμαι μόνο με τη καλλιέργεια του πνεύματος μου.
Γιατί πιστεύεις οτι κάποιος ή κάποια εδω έσω ή "έξω" ασχολείται μόνο με την καλλιέργεια του πνεύματός του??
Ίσα-ίσα αν ξεκινούσαν όλα απο εκεί τότε θα υπήρχαν οι σωστές βάσεις για οποιαδήποτε σχέση.
Αν γνωρίσεις και αγαπήσεις τον εαυτό σου θα γνωρίσεις και θα αγαπήσεις και τον διπλανό σου.
Έχουμε μάθει να κυνηγάμε να κάνουμε πράγματα απο συνήθεια αλλά δεν έχουμε μάθει να πάψουμε να στηριζόμαστε στις συνήθειες που σκλαβώνουν τις ζωές μας και συνεχίζουν τον κύκλο ζωής ενός ανθρώπου απο δεύτερο χέρι.
'
'
Εγώ μένω πιστός αυτή την περίοδο και έγλειστος στα εσωδωμάτια (αυτά αλλά και τα δικά μου) να ψάχνω τον εαυτό μου και την καλλιέργεια του πνεύματός μου και παράλληλα με το επίπεδο που επιτυγχάνω να πληρώ τους εν ζωή όρους...συγνώμη αν ενοχλώ.
Καλές διακοπές..
'
'
lencolaki,
Η διεύθυνση για τα δώρα άλλα λέει...
καλά να περάσεις, άντε και λιγότερη δουλειά μετά...
Άντε να βήξω και λίγο...γκούχ!γκούχ!...γκουουουχ!!!
(μπά σε καλό μου!...κοκκύτης θα με πιάσει στο τέλος!)
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 10/08/2003 09:43:46
Edited by - reptilesalonica on 10/08/2003 09:51:15
Αρκεί να μου το πείτε 1-2 μέρες πριν να κανονίσω για babysitter...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά σας είμαι κατα υποχρεωμένος. Με συγκινήσατε ρε καθάρματα !
Αχ, να ξέρατε μόνο, τι καλό κάνετε όχι μόνο στο Βουνό αλλά και στην ψυχολογία μου.
"Μπορώ να φέρω εργαλεία τσάπα κλπ. Δενδράκια που θα βρούμε΄??"(Allzaro)
Φίλτατε, μη φέρεις τίποτα. Θα τα κανονίσω εγώ. Όσο για τα δεντράκια, μη σε ανησυχεί ούτε αυτό, μιάς και θα τ' αγοράσω. Σε μιά απο τις τρείς παρακάτω περιοχές, θα πραγματοποιηθεί η αναδάσωση : Πύριζα, Αγ.Ιωάννης Λατομείων, Σπήλαιο Νταβέλη.
Καλών εχόντων των πραγμάτων, αυτό θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τις γιορτές. Θα σας ενημερώσω για ακριβή τόπο, μέρα και ώρα.
Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά και κάθε επιθυμία σας, ευχή μου.
Με σεβασμό και εκτίμηση
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
Allzaro, Avallon και Μάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που θα με συντροφέψετε στην επόμενη αναδάσωση. Όσο περισσότερα χέρια, τόσο πιο πολλά δέντρα θα φυτευτούν.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά σας είμαι κατα υποχρεωμένος. Με συγκινήσατε ρε καθάρματα !
Αχ, να ξέρατε μόνο, τι καλό κάνετε όχι μόνο στο Βουνό αλλά και στην ψυχολογία μου."Μπορώ να φέρω εργαλεία τσάπα κλπ. Δενδράκια που θα βρούμε΄??"(Allzaro)
Φίλτατε, μη φέρεις τίποτα. Θα τα κανονίσω εγώ. Όσο για τα δεντράκια, μη σε ανησυχεί ούτε αυτό, μιάς και θα τ' αγοράσω. Σε μιά απο τις τρείς παρακάτω περιοχές, θα πραγματοποιηθεί η αναδάσωση : Πύριζα, Αγ.Ιωάννης Λατομείων, Σπήλαιο Νταβέλη.
Καλών εχόντων των πραγμάτων, αυτό θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τις γιορτές. Θα σας ενημερώσω για ακριβή τόπο, μέρα και ώρα.
Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά και κάθε επιθυμία σας, ευχή μου.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χαίρε αδελφέ Ntavellis66 και χρόνια πολλά, χρόνια καλά.
Εμένα που με ξέχασες;
Μήνυμα να μου στείλεις!
Φιλάκια.
Σας χαιρετώ.
quote:
Κατ αρχήν Χρόνια Πολλά , καλά και ευτυχισμένα...
Δεν εχω ποτέ παει σε αυτά τα μέρη.. και στα τρία αυτά μέρη θα φυτέψουμε δένδρα??
Μάλλον θα θέλεις αρκετή βοήθεια Νταβέλη γιατί θα είναι δύσκολο να μεταφέρθούν τα δενδράκια καθώς και τα εργαλεία.
Για οτι χρειαστείς να μας το πείς εγκαίρως..
Περιμένω .....
Πως την έχεις δεί ρε μαλάκα ; Ποιός νομίζεις οτι είσαι ; Ο μεσσίας ; Θαρρείς πως θα σώσεις την Πεντέλη φυτεύοντας δέκα κωλόδεντρα ; Και σιγά το βουνό ρε μεγάλε. Πως κάνεις έτσι πια! Φυσιολάτρη και ερευνητή της πούτσας εσύ κι'ολα τα λαμόγια μέσα στα forums που πιστεύουν όλες αυτές τις παπαριές που γράφεις και το τραγικότερο, σ΄έχουν συμπαθήσει κιόλας!!! Χα, ας γελάσω. Μα τι ζώα...δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι καραγκιόζης είσαι ;
Δεν πας να βρείς καμιά γκόμενα να γαμήσεις ρε κακομοίρη να ισιώσεις λέω 'γώ, και παράτα το παραμύθι περί Πεντέλης. Αρκετά σε ανεχτήκαμε. Ποιός νομίζεις έχει την όρεξη να τρέχει μαζί σου με τις τσάπες στα βουνά φυτεύοντας δέντρα ; Για σύνελθε λιγάκι. Άντε μπράβο. Αλήθεια τι θα φυτέψετε ; Χόρτα ; Μαϊντανούς ; Τσουκνίδες ; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα."
Λυπάμαι...
Να μας πείς ποιός είναι. Τα email μας λυμαίνονται απο κάτι τέτοιους αν και εγώ δεν είχα ποτέ μου τέτοιου είδους email.
quote:
Iδού ένα mail που μου'ρθε χθές. Φυσικά δεν θα'θελα να εκθέσω το άτομο που μου το'γραψε. Απολαύστε το:Λυπάμαι...
Χαίρε αδελφέ Ntavellis666.
Πριν μερικές εβδομάδες είχα δεχθεί αρκετα e-mail, αυτού του είδους... Τελικά κατάλαβα πως υπάρχουν και "υπάνθρωποι" μένοντας περισσότερο μέσα στο esoterica.gr. Τι θέλω να πω;
'Οπως υπάρχει το καλό υπάρχει και το κακό, (άσπρο-μαύρο), έτσι και εδώ μέσα υπάρχουν, ευτυχώς πάρα πολλοί άνθρωποι, (όπως εγώ, εσύ) που αναγνωρίζουμε τις ελλείψεις μας (το λίγο του εαυτού μας) και που διψάμε για γνώσεις. Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι, (πιστεύω λίγοι) υπάνθρωποι όπου δεν έχουν καν την υποτυπώδη συνείδηση και προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις με τα ζωώδεις ενστικτά τους...
Θα σε παρακαλούσα καλέ μου αδελφέ όμως, όσα e-mail αυτού του είδους κιαν δεχτείς μην τα αντιγράφεις, μην τα ανακοινώνεις μέσα στα topic, διότι χαρά μόνο τους δίδεις και έτσι συνεχίζουν το ελεεινό παιχνίδι τους. Ασε τους στο σκοτάδι αυτό που επέλεξαν για να κοινούνται.
Σε χαιρετώ με αγαπή.
Σας χαιρετώ.
Τι χαρά θα νοιώσει zezrmperg.. χαρά που θα γίνει ρεζίλι.
Τέλος πάντων εγώ δεν εχω πάρει ποτέ μου τέτοιου είδους email παρά το οτι ήρθα σε κόντρα με αρκετούς-ές.. Αντίθετα μού έστειλαν email και μου εξέφρασαν τη φιλία τους...
Τελικά πότε θα πάμε????
Επειδή ο γραπτός λόγος πολλές φορές είναι εύκολα παρεξηγήσιμος, νομίζω οτι πρέπει να ξεκαθαρίσω τα πράγματα όταν στο προηγούμενο post έγραψα τη φράση "Φυσικά δεν θα'θελα να εκθέσω το άτομο που το΄γραψε." Λέγοντας αυτό, δεν εννοούσα οτι γνωρίζω το άτομο αυτό. Εντάξει, υποψιάζομαι ποιός ή ποιοί μπορεί να είναι, μιάς και μου'χουν επιτεθεί αρκετές φορές μέσα στο Esoterica, δεν βάζω όμως και το χέρι μου στη φωτιά. Ίσως να'ναι και κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Καλή μου Zezmperg, έχεις απόλυτο δίκιο στα όσα λές. Πράγματι ήταν λάθος μου να δημοσιεύσω αυτό το mail εδώ.
Τέλοσπαντων.
Κατά πάσα πιθανότητα, η δεντροφύτευση θα γίνει αυτή την Κυριακή, αλλά επειδή ανυσηχώ για κάποιους ιδιαίτερους λόγους, λεπτομέρειες θα σας ανακοινώσω σε προσωπικά μυνήματα και όχι εδώ.