- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, ο αδελφός σου, στη μετέπειτα ζωή του, είχε κάποιες ανάλογες εμπειρίες, μ' οποιονδήποτε τρόπο.
Ανάλογες εμπειρίες… εννοείς αν είχε ξανά κάποια ενθύμηση από την προηγούμενη ζωή του ή αν η τωρινή ζωή του έχει κάποιες ανάλογες εμπειρίες με την προηγούμενη;
Αν εννοείς το πρώτο η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω, δεν αναφερθήκαμε ποτέ σε κάτι σχετικό - αν εννοείς το δεύτερο φαινομενικά δεν υπάρχει τίποτα κοινό, πρακτικά τουλάχιστον, τώρα στις βαθύτερες πτυχές του εαυτού του και στις βαθύτερες επιθυμίες του δεν γνωρίζω, θυμάμαι πάντως ότι μικρός ήθελε να ζει σε ένα σπίτι στο βουνό και είχε την επιθυμία της οικογένειας.
quote:
Το γεγονός ότι έκανες λωποδυτιές, σημαίνει επιβάρυνση του κάρμα σου και προσπάθεια για βελτίωσή του σε κάποια από τις επόμενες ζωές, όχι απαραίτητα στην αμέσως επόμενη. Η σημερινή σου ζωή, έχει σημάδια επανόρθωσης;
Ναι δεν έχω υπάρξει λωποδύτης σε αυτή, ούτε καν το έχω σκεφτεί αλλά σκεπτόμενη πάνω σε αυτό ούτε τότε μου άρεσε, εξαναγκαζόμουν να το κάνω γιατί απλώς ο άνθρωπος αυτός μου δημιουργούσε φοβία.
Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν το κάρμα μου να σχετίζεται με την αντιμετώπιση της όποιας φοβίας γιατί αν το καλοσκεφτώ αυτό που φοβόμουν την όποια περίοδο ήταν αυτό ακριβώς που θα έβρισκα στον δρόμο μου και αυτό ακριβώς που θα εξαναγκαζόμουν να βιώσω μέχρι το σημείο εκείνο που πλέον δεν θα το φοβόμουν καθόλου. Όσο αφορά λοιπόν τα σημάδια επανόρθωσης 9 στα 10 έχω περάσει την τάξη, το δέκατο όμως με τίποτα, ζω και ξαναζώ τις συνθήκες εκείνες που θα έπρεπε να με αλλάξουν και εκεί που νομίζω πως κάτι έκανα έρχεται κάτι άλλο να μου αποδείξει πως απλά νομίζω πως κάτι έκανα. Έτσι λοιπόν για την ώρα είμαι μετεξεταστέα.