- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΝΙΑΟΥ...ΝΙΑΟΥ....
quote:
Εαρινός
Κατ'αρχάς φίλε Γιάννη και για αποκατάσταση της αλήθειας -τουλάχιστον όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι..- έχω να πώ τα εξής..
Τον Βαγγέλη δεν τον διώξαμε εμείς -τα μέλη του φόρουμ..- αλλα η στάση του απέναντι στο φόρουμ και τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ και τους οποίους παρ'ολες τις επίμονες προσπάθειες εκ μέρους των συντονιστών να θυμηθεί και να τηρήσει , εκείνος αγνόησε...
Φίλε Εαρινέ, θα επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά αυτό που αρχικά είχα καταθέσει,(αν είναι λάθος υπέδειξέ το), με αφορμή την ερώτησή μου για κάποιο γνωστό μου χρήστη με όνομα “ευάγγελος” δημοσιογράφο Λαρισαίο, που είχε εκδιωχθεί από το “εσωτερικά” (όλα αυτά κατά δήλωση του)
Δεν αναφέρομαι στους λόγους της διαγραφής του, που είναι εμφανείς, και δεν είναι το ζητούμενο.
Σου έκανα μια φιλική ερώτηση, αν ο “ευάγγελος” που εσύ ανέφερες, έχει κάποια σχέση με ένα παλαιό μέλος του “εσωτερικα” ονομαζόμενο “τρεχα....” ( άγνωστο μου), για το οποίο γίνεται πολύς ντόρος τώρα τελευταία στο φόρουμ, σε μια πρωτοφανή προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ενδιαφέροντος, από το μείζον κατά την γνώμη μου θέμα των τρολλάκιδων, στο έλασσον που είναι η ταυτοποίηση παλιών ανενεργών λογαριασμών, με σημερινά ενεργούς λογαριασμούς.
Πέραν της ιστορίας του “τρεχαγγελου”, αναφέρομαι στην διαφορετικότητα των θεμάτων.
Όποιος ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει την τεράστια διαφορά των δύο θεμάτων, ή ΔΕΝ μπορεί, ή καμώνεται τον αφελή, ή δεν τον ενδιαφέρει το θέμα των τρολλάκιδων που είναι και το ζητούμενο.
Προσωπικά ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα να κουβεντιάσω με ένα άτομο που χρησιμοποιεί πολλαπλούς “αβανταδόρικους” λογαριασμούς, που επικροτούν και χειροκροτούν τις θέσεις του (μια πρακτική που και αυτή μάλλον ασκείται).
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει το ενδιαφέρον να παραμείνει στους λογαριασμούς, στις νοοτροπίες και στις συμπεριφορές troll, κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι εκ του πονηρού.
Θέλω να πιστεύω, ότι τα λεγόμενά μου και κατανοητά είναι και αξιολογούνται αναλόγως, από όσους πρέπει, και είναι αυτοί μόνο που με ενδιαφέρουν, και όχι η γνώμη των πολλών..
Φίλε μου η άποψη η δική μου είναι πως δεν πρέπει να επιδιώκουμε να γινόμασταν αρεστοί αλλά χρήσιμοι στον οποιοδήποτε χώρο δραστηριοποιούμαστε, επώνυμα αλά και κυρίως ανώνυμα, γιατί σε αυτό κρινόμαστε.
Πιστεύω πως και στην ανωνυμία μας αν βγαίνει ό καλός εαυτός μας, θα πεί πως είμαστε κυρίαρχοι των παθών μας , και δεν είναι τα πάθη μας κυρίαρχα του εαυτού μας.
Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, και ενδεχομένως να σφάλω.
quote:
Εκείνο που θέλω -εν τέλλει - να πώ , είναι ότι θα πρέπει να δείχνουμε όλοι μας αυτο-συγκράτηση , δεν λέω ασφαλώς και γώ έχω εκτραπεί μερικές φορές και σε ορισμένες έχω ζητήσει συγγνώμη και δεν το μετανοιώνω...ωστόσο είναι επιβεβλημμένο να δείχνουμε αυτο-συγκράτηση και σεβασμό ειδικά σε απόντες..ασχέτως της πικρίας ή του οτιδήποτε άλλο έχουμε ως άνθρωποι απέναντί τους
Προσπαθώ – όσο μπορώ - να μην εκτρέπομαι, και δεν ανταπαντώ στους υβριστές μου.
Συνειδητά επιλέγω να ΜΗΝ υποβιβάζω τον εαυτό μου κάνοντας διάλογο με τέτοια άτομα.
Καταλαβαίνω πως για κάποιους άλλους μιλάς.
Να είσαι καλά.

Να καλέ, πάρτε! Και μην κάνετε έτσι πια!!
Για όλα τα όντα υπάρχει εντέλει "πρόνοια".
Μερικά μάλιστα, καταφέρνουν να μιλήσουν κιόλας! ![]()
![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Εκείνο που θέλω -εν τέλλει - να πώ , είναι ότι θα πρέπει να δείχνουμε όλοι μας αυτο-συγκράτηση , δεν λέω ασφαλώς και γώ έχω εκτραπεί μερικές φορές και σε ορισμένες έχω ζητήσει συγγνώμη και δεν το μετανοιώνω...ωστόσο είναι επιβεβλημμένο να δείχνουμε αυτο-συγκράτηση και σεβασμό ειδικά σε απόντες..ασχέτως της πικρίας ή του οτιδήποτε άλλο έχουμε ως άνθρωποι απέναντί τους
Εχω μια παρατήρηση εδω Εαρινέ.Αυτη η αυτοσυγκράτηση που λές,μπορεί στην τελική-υπάρχει περιπτωση δηλαδη- να αποδειχθεί χειρότερη απο την άμεση εκτόνωση!
Το εχω παρατηρήσει αυτό και στον εαυτό μου αλλα και σε άλλους.Είναι αυτό που λέμε,μαζεύει,μαζεύει,μαζεύει...και το τέλος τί τα κάνει? Που τα πάει? Ολο αυτό το απόθεμα ενεργειας πού καταλήγει τελικά?
Ασφαλώς και συμφωνώ οτι πρέπει να δείχνουμε αυτοσυγκράτηση,ασχέτως αν εγώ δεν το διαφημίζω και πολύ αυτό με την συμπεριφορά μου.Ωστόσο δεν φένεται να είναι τόσο απλή υποθεση,πιστεύω οτι χρειάζονται και άλλα πράγματα για να φτάσει κάποιος να είναι εγκρατείς απέναντι σε προσβολές.Ισως χρειάζεται η καλλιέργεια της ηρεμίας και της πραότητας.
Επίσης μια αλλη παρατήρηση, για τον Γιαννηψεύτη είναι η εξής.Λέει οτι ΔΕΝ μιλάει με ανθρώπους που τον προσβάλουν,τους αποφεύγει επειδή δεν είναι σαν αυτούς.Δεν είναι δηλ.τέτοιας ποιότητας που να κάτσει και να ανταλάξει βρισιές με κάποιον,είναι ανώτερος,σύμφωνα με τα λεγόμενά του.Εγώ πάντως αυτό που έχω διακρίνει σε αυτόν,είναι οτι μετά απο κάποια προσβολή πάνω του,αυτό που κάνει είναι να μιλάει ή μαζί σου ή με τον Νικόμαχο και να πετάει απίστευτη λάσπη για το άτομο που τον προσέβαλε,με έμεσες σπόντες ασφαλώς.Αν Ο Γιαννηςψεύτης όντως έδειχνε ανωτερότητα και δεν εριχνε την λασπη του,τότε εγώ θα τον παραδεχόμουνα,θα του εβγαζα το καπέλο που λέμε.Και μάλιστα θα προσπαθούσα να τον μιμιθώ!Να μάθω απο αυτόν.
Edited by - alex22 on 28/06/2011 12:15:09
quote:
42NA και Dr Jekyll Mr Hyde, θα χρειαστεί μάλλον να εξηγηθούν οι εικόνες αυτές οι οποίες τοποθετήσατε στη θέση μηνύματος.Δεν είναι σαφείς. Και παρότι μάλλον θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει την εικόνα του 42NA ως "διπροσωπία" ή "διπλο-προσωπία" -μάλλον εμπνευσμένη από το αμέσως προηγούμενο μήνυμα του Εαρινού- θεωρώ πως το καλύτερο θα ήταν να το διευκρινίσει ο ίδιος αν θέλει, απλά και μόνον για το δίκαιο του θέματος.
Πολύ περισσότερο βέβαια με προβληματίζει η εικόνα που τοποθέτησε ο Dr Jekyll Mr Hyde του οποίου τη γενική συμβολή στο όλο ζήτημα των Παραπλανητικών Λογαριασμών έως τώρα αλλά και στην παρούσα συζήτηση, θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ως διαβρωτική, διασπαστική και δημιουργούσα σύγχυση.
Θα θέλαμε βέβαια για αρχή, μία σαφή εξήγηση για την εικόνα.
Admin...
Yπάρχει ένα βενζινάδικο , κάπου εκεί στην Εθνική στον Ασπρόπυργο που λέει "Αν βρείτε οπουδήποτε καλύτερα καύσιμα απο τα δικά μας , κερδίζετε -αν δεν απατώμαι- 60.000 ευρώ...
Το τι ήθελε να καταδείξει ο φίλος Ντοτόρο'ς με την συγκεκριμμένη φωτό δεν το γνωρίζω , αν ωστόσο αυτός ή ο οποισδήποτε άλλος γνωρίζει οτιδήποτε ευχαρίστως να το ακούσουμε και μείς μπάς και ενημερωθούμε για πράματα που δεν γνωρίζουμε...
Τον ρώτησες και αναμένω και γώ την δική του εξήγηση...που κατ'αρχάς μπαίνοντας πριν λίγο και βλέποντάς την -φωτό- θεώρησα ότι απλά συμφωνούσε μεαζί μου ως προς την διατύπωση που έκανα λεγοντας "διπλο-προσωπία" και τίποτα περισσότερο...αν ωστόσο υπονοεί κάτι άλλο αναμένω με "αυπομονησία"...![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 28/06/2011 13:08:30
quote:
Προς τα αδέσποτα από πιο πάνω:
Καλημέρα Admin,
μην νομίζεις,τα "σπιτωμένα" αδέσποτα είναι
πολύ χειρότερα από εκείνα που γυρνούν στα
κεραμίδια!
Και ξέρεις,ποιό είναι το δύσκολο(ή ακόμη
και το ...επικίνδυνο...) στην
περίπτωση αυτή;
Το είδος της "πρόνοιας" που τους παρέχεται...
Μην ταΐζετε τα trolls!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
ΚΛΕΦΤΗΗΗΗ!!!!!!
Bad always looks better than the god one....
quote:
kapodistriaΜην ταΐζετε τα trolls!!!
Σωστά, πολύ σωστά!
Αν και νεώτερος (σαν μέλος – όχι σε ηλικία) το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά.
Μην ταΐζεται τα trolls !! Μην τους δίνεται την χαρά της αναγνώρισης. !!!!!!
quote:
AlexΙσως χρειάζεται η καλλιέργεια της ηρεμίας και της πραότητας.
Χρησιμοποιώντας φίλε μου, τις ίδιες ΜΟΝΟ λέξεις της δικής σου πρότασης διαφορετικά, διαφοροποιείται κάπως, το νόημα της πρότασης ..
“Χρειάζεται καλλιέργεια, ηρεμία, και πραότητα”, δεν έχω να προσθέσω τίποτε περισσότερο σε αυτά.
"Το εχω παρατηρήσει αυτό και στον εαυτό μου αλλα και σε άλλους.Είναι αυτό που λέμε,μαζεύει,μαζεύει,μαζεύει...και το τέλος τί τα κάνει? Που τα πάει? Ολο αυτό το απόθεμα ενεργειας πού καταλήγει τελικά"?
Το θέμα είναι φίλε μου να μην μαζεύουμε και σαν έχουμε κάποιο παράπονο-ένσταση ή οτιδήποτε άλλο να το λέμε...να το βγάζουμε απο μέσα μας και να μην μαζεύουμε μέσα μας με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα εκρήξεις....
Στο κάτω-κάτω ρε σύ Άλεξ...απλά κουβεντιάζουμε δεν διακυβεύεται δά η ύπαρξή μας ...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις λέξεις - κλειδιά για το θέμα που επιθυμείς κι αν επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος, θα βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Αν υπάρχει λοιπόν κάποιο θέμα ενεργό, μπορείς να συνεχίσεις σ' αυτό ώστε να αποφεύγουμε τα διπλά θέματα.
Θα μπορούσες να αναφέρεις την εμπειρία σου στα σχετικά θέματα (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος)
Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται καθώς η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα θέματα.

In anticipation of my resurrection...
Κι αν είμαστε πολύ μακριά από την τελείωση, δεν πρέπει να μας πτοεί αυτό, γιατί ακόμη και ένα απειροελάχιστο βηματάκι, μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας. Όπως λέει και ο ποιητής, κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πολύ, απ' το πολύ τον κόσμο απέχει.
Θα ήθελα να ρωτήσω, και να πάρω κάποια απάντηση, αν κάποιο μέλος έχει δει κάποιο όνειρο που με κάποιο τρόπο να θεώρησε ότι ήταν προηγούμενη ζωή του. Εγώ στο παρελθόν έχω δει τρία όνειρα τα οποία θεωρώ ότι δεν ήταν συνηθισμένα όνειρα αλλά είχαν να κάνουν με προηγούμενες ζωές. Το ένα στα δεκάξη μου, το δεύτερο στα τριάντα μου περίπου και το τρίτο όταν ήμουν τριανταπέντε. Για το τρίτο είχα καθίσει από το βράδυ και αυτοσυγκεντρώθηκα πάνω στη μετενσάρκωση και ζητούσα αν υπάρχουν προηγούμενες ζωές να μου δοθεί ένα σημάδι στον ύπνο μου.
Μήπως το όνειρο αυτό σχετιζόταν με κάποιες δικές σου ενδόμυχες επιθυμίες;

In anticipation of my resurrection...
Ειδικότερα όταν πρόκειται για κάποια όνειρα (όπως αναφέρεις)
αν και βέβαια ο τρόπος με τον οποίο "προκαλούνται"
quote:
είχα καθίσει από το βράδυ και αυτοσυγκεντρώθηκα πάνω στη μετενσάρκωση και ζητούσα αν υπάρχουν προηγούμενες ζωές να μου δοθεί ένα σημάδι στον ύπνο μου.
παραπέμπουν στην απάντηση που σου έχει ήδη δώσει ο Dying_Incubus
δηλαδή ότι ίσως εσύ προκάλεσες αυτά τα όνειρα ...
Γενικότερα δεν πρέπει να συγχέουμε την "θεωρία" της μετενσάρκωσης
(ότι δηλαδή η ψυχή μετά τον θάνατο δεν πεθαίνει, αλλά αναγεννάται σε νέο σώμα)
με τα όνειρα, τα οποία είναι η φυσική απόρριψη άχρηστων δεδομένων που έχει συλλέξει ο εγκέφαλος μας .
Επίσης, θα μου επιτρέψεις να εκθέσω μια σύντομη ρητορική άποψη για όλα αυτά που θέτεις ως "ερωτήματα".
Είναι δύσκολο να ρωτάς έναν Χριστιανό πως είναι ο Θεός,
αντίστοιχα έναν Μωαμεθανό πως είναι ο Μωάμεθ
γιατί πολύ απλά , δεν τον έχει δει κανείς τους ! ![]()
ομοίως, το ρύζι που υπόσχεται στον παράδεισο ο Προφήτης,
έχει σημασία αν ειναι μακρύκοκο η basmati ?
οι παρθένες είναι μελαχρινές, ξανθές ή κοκκινομάλλες ?
Ουδόλως !
Ολα αυτά είναι θρησκευτικές θεωρίες , προσαρμοσμένες στα ήθη, έθιμα και συνήθειες των Λαών
Οι θρησκείες ως το κύριο μέσο χαλιναγώγησης του όχλου εφευρέθηκαν/επινοήθηκαν
απο κάποιους ομολογουμένως έξυπνους ανθρώπους όπου πολύ σωστά έθεταν τους πρώτους κανόνες , για τη διαμόρφωση κοινωνιών δίκαιου .
Έτσι, όποιοι ακολουθούσαν αυτούς τους κανόνες, είτε θα απολάμβαναν άφθονο ρύζι είτε θα πήγαιναν στον παράδεισο ή θα αναγεννιόνταν σε έναν πλούσιο αξιωματούχο
αντιθέτως (η τιμωρία δηλαδή) θα οδεύσουν προς την κόλαση ή θα μετενσαρκωθουν ....σε σκουλήκι ![]()

[quote] Γενικότερα δεν πρέπει να συγχέουμε την "θεωρία" της μετενσάρκωσης με τα όνειρα, τα οποία είναι η φυσική απόρριψη άχρηστων δεδομένων που έχει συλλέξει ο εγκέφαλος μας.
Από πολύ μικρή ηλικία που θυμάμαι τον ευατό μου, και μέχρι πρότινος, έβλεπα πάντα εφιάλτες και συνήθως τα όνειρα αυτά τα θυμόμουν την άλλη μέρα. Ήξερα "πάντα" ότι ήταν όνειρα, έστω και αν σιγά σιγά διαπίστωσα ότι ήταν συμβολικά και ορισμένα τώρα πια, μπορώ να τους δώσω κάποια ερμηνεία. Όμως, τα συγκεκριμένα τρία όνειρα δεν είχαν σε τίποτα να κάνουν με τα συνηθισμένα όνειρα. Ήξερα ότι ήμουν εγώ και ότι ήταν η ζωή μου, τα ζούσα. Στο δεύτερο δε, που πιστεύω ότι ήταν η αμέσως προηγούμενη ζωή μου, όταν με είχαν σκοτώσει, τόσο εγώ, όσο και η υπόλοιπη ομάδα μου, προφανώς δεν καταλάβαμε ότι περάσαμε στην "άλλη πλευρά" συνεχίζαμε τη μάχη με τις ξιφολόγχες, αλλά τρυπάγαμε "αέρα" και έβλεπα το σώμα μου κάτω, γιατί είχαμε σκοτωθεί όλοι, και "αιωρούμασταν". Όσον αφορά τα σχετικά μετά το χαμό μας και οι απορίες που είχα - δηλαδή πως έβλεπα το σώμα μου κάτω ενώ ήμουν ζωντανός και πολεμούσα ακόμα - "μεταγενέστερα" από αυτό το όνειρο, διάβασα σε αναδρομές άλλων μετά από ύπνωση, όταν πεθάνανε, ότι είχαν βιώσει παραπλήσια πράγματα.
Συνήθως, είμαι πρακτικό άτομο και προσπαθώ πάντα να βρω μια λογική εξήγηση. Όμως, έχω βιώσει πολλά περίεργα στη ζωή μου, πολύ πριν διαβάσω ή ακούσω κάτι γιαυτά. Ούτε ιντερνετ υπήρχε παλιότερα, ούτε στο περιβάλλον υπήρχε ποτέ κάποιος, που θα μου έκανε νύξη γιαυτά τα θέματα.
Θα είχε πάντως ενδιαφέρον αν κάποιος από εσάς έχει παιδιά σε αυτή την ηλικία να τα ρωτήσει και να μας γράψει τις απαντήσεις τους.
Όσο αφορά εμένα είχα δει κάποτε ένα όνειρο το οποίο πραγματικά ήταν αν μη τι άλλο μυστήριο. Βρέθηκα ξαφνικά στο σπίτι κάτω από το δικό μου το οποίο είναι ακατοίκητο. Δεν είχα μνήμη για το πώς ούτε πότε κατέβηκα εκεί και στεκόμουν αποσβολωμένη από το γεγονός ότι ήμουν εκεί χωρίς να θυμάμαι καθόλου το πριν. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου κάτι σαν άυλος καθρέφτης ή για να το περιγράψω καλύτερα σαν αέρινη αντανάκλαση της επιφάνειας της θάλασσας και μέσα εκεί φάνηκε ένας άντρας. Μου λέει με θυμάσαι τάδε; και μου αναφέρει ένα όνομα διαφορετικό από το τωρινό μου το οποίο δεν συγκράτησα γιατί δεν ήταν Ελληνικό, είχαμε κάνει μου λέει άσχημα πράγματα στο παρελθόν. Τρομοκρατήθηκα, άρχισα να τρέχω χωρίς να νοιώθω το έδαφος στα πόδια μου και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπέρασα τον τοίχο και βρέθηκα στο πεζοδρόμιο, ένοιωσα στην κορυφή του κεφαλιού μου σαν να έσταξε μια μεγάλη σταγόνα από κάποιο κρύο υγρό και διαπέρασα για ακόμα μια φορά την πόρτα που οδηγούσε στο δικό μου σπίτι. Όταν βρέθηκα μπροστά στο κρεβάτι μου είδα στην θέση που ήταν το σώμα μου έντονο φως και πριν προλάβω να εστιάσω και να καταλάβω τι ακριβώς έβλεπα με ρούφηξε και ξύπνησα πανικόβλητη στο κρεβάτι μου.
Για κάποιες νύχτες μετά έβλεπα σκηνές με αυτόν τον άντρα, θυμάμαι πλήρως με λεπτομέρεια το σπίτι στο οποίο ζούσαμε, με έβλεπα με μια άλλη μορφή τελείως διαφορετική από την τωρινή και παρόλο που οι σκηνές που είδα ήταν λίγες, μέσα στα όνειρα είχα την αίσθηση πως κατά κάποιο τρόπο με είχε υπό την κατοχή του και με εξανάγκαζε σε διάφορες λωποδυτίες που έκανε, ήξερα ότι δεν είχαμε συντροφική σχέση, ούτε και συγγενική, αλλά δεν μπόρεσα να αισθανθώ κατω από ποιες συνθήκες ζούσα μαζί του. Αισθανόμουν ότι ήθελα να φύγω αλλά φοβόμουν πολύ και ότι υπήρχε κάποιος άλλος άντρας που προσπαθούσε να με βοηθήσει. Τον θυμάμαι να χτυπάει το κουδούνι με σκοπό να ζητήσει να με πάρει μαζί του και ο άλλος να εξοργίζεται, να του κλείνει την πόρτα στην μούρη και να επακολουθεί ένας μεγάλος καβγάς. Το τελευταίο που είδα ήταν ότι με έπιασε από το λαιμό και με ακινητοποίησε στο κρεβάτι, δεν έβλεπα το προσωπό του, ούτε τι κράταγε, προσπαθούσα να τραβήξω το χέρι του από τον λαιμό μου και είχα γυρίσει το δικό μου πρόσωπο προς την ντουλάπα σε μια προσπάθεια να αποφύγω τις φωνές του. Ξαφνικά δεν είχα καμία αίσθηση, δεν αισθανόμουν πια την πίεση που ασκούσε στο λαιμό μου, ούτε είχα αίσθηση του δικού μου σώματος, ούτε αίσθηση πόνου, ούτε κάποιο συναίσθημα, ούτε κάποια σκέψη, τίποτα. Παρακολουθούσα μόνο το αίμα μου που πιτσίλαγε την ντουλάπα και είχα απλώς την γνώση ότι με μαχαίρωνε.
Δεν θα μπορούσα να ορκιστώ για το αν επρόκειτο πράγματι για μια προηγούμενη ζωή ή για το αν αφορούσε απλώς μια σειρά έντονων ονείρων αλλά πάντως μέχρι σήμερα όποτε το θυμάμαι ανατριχιάζω ακόμα.
Όσον αφορά την ιστορία του αδελφού σου, στην Ασία που είναι πιο διαδεδομένη η ιδέα της μετενσάρκωσης, είναι αρκετές οι αναφορές για παρόμοιες ιστορίες. Σχετικά με το αν είναι έντονη παιδική φαντασία, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι ένα παιδί με ζωηρή φαντασία, συνήθως στον εαυτό του θα δώσει ένα ρόλο, πρίγκηπα, πολεμιστή, ή κάτι τέλος πάντων που θα το κάνει να ξεχωρίζει, και όχι την εικόνα μιας πεζής πραγματικότητας. Θα ήθελα να σε ρωτήσω, ο αδελφός σου, στη μετέπειτα ζωή του, είχε κάποιες ανάλογες εμπειρίες, μ' οποιονδήποτε τρόπο.
Το πρώτο σου όνειρο, δείχνει για αστρική προβολή, χωρίς να αποκλείει άλλες πληροφορίες για άλλη ζωή. Το γεγονός ότι έκανες λωποδυτιές, σημαίνει επιβάρυνση του κάρμα σου και προσπάθεια για βελτίωσή του σε κάποια από τις επόμενες ζωές, όχι απαραίτητα στην αμέσως επόμενη. Η σημερινή σου ζωή, έχει σημάδια επανόρθωσης;
Πολλοί λένε, ότι μπορείς να δεις προηγούμενες ζωές, όχι μόνο μέσω ύπνωσης, αλλά και μέσω ονείρων.