ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

terpandros62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
terpandrosΜέλος
13/03/2003, 02:56:22
olws tuxaios proxwraga se enan adeio dromo shmera kai arxisan mia mia oi lampes na svinoun siga siga... den eimai kanas fantasioplhktos oute maresei na megalopoiw katastaseis apla suneiditopoiisa oti auto to pragma mou sumvainei arketa suxna se parka kai dromous (pote mesa sto spiti) exete upopsh sas tpt pou na xei sxesh me auto to fainomeno?

old tigerΜέλος
13/03/2003, 08:28:05
Xμ......
Ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον αυτό το topic....
Να δούμε πως θα εξελιχθεί...

Φίλε Τέρπανδρε,
μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία;
Δηλαδή εάν σου έχει ξανασυμβεί αυτό, σε ποιά περιοχή έγινε,
εάν πρόσεξες τίποτα άλλο (γεωμετρία χώρου...), εάν ένιωθες κάτι, κάποιες μυρωδιές κλπ

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

13/03/2003, 13:29:05
KAΛΗΜΕΡΑ!
ΧΜΜΜ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?....
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ?
ΩΡΑΙΑ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΩ...

ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ terpandros..ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ..ΣΕ..ΤΜΗΜΑ... ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ...

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/03/2003 19:27:27

indigo_boyΜέλος
13/03/2003, 14:59:44
ΧΜΜΜΜΜ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ-ΑΣΧΕΤΟ

ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8:30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΟ BLACK-OUT

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΦΙΛΙΚΑ

13/03/2003, 15:08:48
ΑΧ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΙΝΤΙΓΚΟ..ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ 'ΧΕ ZHΣEI..ΤΟ "BLACK OUT"...ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ...ΑΠΟ ΤΟ ...ΝΗΣΙ...?
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ...?

EoNΜέλος
13/03/2003, 15:22:05
εγώ μια φορά που ήμουν στην Κρήτη κοίταζα απο το παράθυρο και είδα χιλιάδες γιαούρτια να αιωρούνται και να ανεβαίνουν στο διάστημα ...

Που να πηγαίναν άραγε ?

13/03/2003, 15:28:44

indigo_boyΜέλος
13/03/2003, 15:33:40
ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

old tigerΜέλος
13/03/2003, 15:38:44
EON,
Ήταν τα εικονιζόμενα στην φωτογραφία γιαούρτια;....
ή κάποια άλλα....
Α.Τ.Ι.Γ. (ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ);

LoucasΜέλος
13/03/2003, 15:42:23
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΑ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ,Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΡΙΚΗΣ,Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΘΑ ΔΗΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ?ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

Edited by - Loucas on 13/03/2003 15:43:15

terpandrosΜέλος
13/03/2003, 18:16:13
mia mera prin apo 3 xronia apofasisame na kanoume se mia fili mas egw kai o kollitos mou mia plaka...tha pernagame apo kati psitia pou eixan hlektroniko fotokuttaro kai tha tis legame oti kanoume tis lampes na anavoun (athlio asteio) kai paroti htan toso ilithia i empneush gia farsa pou eixame epiase.. e meta tis exhghsame ti egine kai phgame se ena parko kai katsame.. kai se mia fash h egw h o kollitos mou kanoume lampa svhse (stin kentrikh lampa tou parkou) e tote htan otan to protoprosexame kai mas ekane foverh entuposh. paromoia sumvan mou xoune xanasumvei (kai na ta exw prosexei vevea) toulaxiston 5-6 fores . den xerw an exei sxesh me megapolisomancy i apla tuxainei alla einai periergo opws kai na to kanoume :p

terpandrosΜέλος
13/03/2003, 18:18:24
H lampa sto parko esvhse amesws me to pou eipame lampa svise...xmm eimai xehasiaris ... :Pp

drumx13Μέλος
13/03/2003, 19:15:48
μια φορα καθουμουνα σε ενα φαναρι και πουλουσα χαρτομαντυλα....ξερεται τα συνηθησμενα... της DIANA το καλυτερο χαρτι ..παρακατω ο αδερφος μου καθαριζε παρμπριζ αυτοκινητων
.και περναει ενας που πηγαινε πατημενος με 200....
κοιτω το φαναρι και ηταν πορτοκαλι...προς το βαθυ... πορτοκαλι...λεω στον αδερφο μου δυνατα που παει ο μαλ....ακας θα τρακαρει...και τρακαρε.... λετε να φταιω εγω...

φοβαμαι να το ξανακανω και να δω αν ηταν τυχαιο..για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου....
σας εχει συμβει ποτε κατι παρομοιο...???

τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...

13/03/2003, 19:26:17
ΧΜΜ...ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ..ΤΗΣ ΒΑΣΚΑΝΙΑΣ...

EoNΜέλος
13/03/2003, 20:00:20
οχι φίλε τίγρη...ήταν σακούλας ...

old tigerΜέλος
13/03/2003, 20:16:08
Φίλε ΕΟΝ,
ευτυχώς που δεν ήταν ΤΣΑΝΑΚΑΣ...
Γιατί εάν τα φας...πέφτουν βαριά...ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

old tigerΜέλος
13/03/2003, 20:24:46
Λοιπόν ας αφήσουμε τους κκ. Φιλίππου, Δασκαλόπουλο, Γρανίτσα και ΣΙΑ (όχι CIA, έτσι;) στην ησυχία τους και ας έρθουμε στο θέμα του topic...

Φίλε Τέρπανδρε,
να επαναλάβω τις ερωτήσεις μου, στο πρώτο μου μήνυμα προκειμένου να έχουμε όλοι μας...ίσως μία καλύτερη εικόνα.

quote:
μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία;
Δηλαδή εάν σου έχει ξανασυμβεί αυτό, σε ποιά περιοχή έγινε,
εάν πρόσεξες τίποτα άλλο (γεωμετρία χώρου...), εάν ένιωθες κάτι, κάποιες μυρωδιές κλπ

Ειδικά την περιοχή των συμβάντων

13/03/2003, 23:05:25
σχετικα με την ενεργεια των φωτιστικων.
λεγεται οτι απο τις πιο ευκολα επηρεαζομενες ενεργειες απο την ανθρωπινη βιο-ενεργεια ειναι η ηλεκτρικη και η μαγνητικη.

πριν απο κατι χρονια, στο σπιτι μου ειμασταν μαζεμενοι καποιοι και διαβαζαμε για καποιες εξετασεις. μια κοπελα καθοταν μπροστα απο ενα τραπεζι με ενα φωτιστικο. εμεις απο πισω σπαγαμε πλακα -εις βαρος της- (πω-πω, τωρα που το λεω ντρεπομαι...) και νιωθαμε αυτη να εχει γινει τουρκος απο τα νευρα της, επειδη φυσικα το καταλαβαινε, ηταν και λιγακι...μαγισσα, μεγαλοσαββατογεννημενη τουλαχιστον. ε, λοιπον, εκει που την ειχαμε κανει ρομπα, εκει στο αποκορυφωμα,
παφ!
εκριγνυεται η λαμπα σε χιλια κομματια...
θα μου πειτε , αυτο ειναι κατι που γινεται, ισως.
παντως τοτε, εκεινη τη στιγμη και με τον τροπο που εγινε,
ειχαμε ολοι μας ανατριχιασει...

συσκευες που λειτουργουν με ηλεκτρικη ενεργεια και μαλιστα αυτες που διαθετουν πολυ ευαισθητα κυκλωματα, επηρεαζονται πολυ απο τη βιο-ενεργεια. να μη μιλησω για την συγκεκριμενη -ιδια κοπελα- που οταν πλησιαζε σε ενα κομπιουτερ αυτο παθαινε ολων των ειδων τις βλαβες -αυτο εξαλλου το ειχαμε κανει ανεκδοτο στην παρεα...
νομιζω οτι σε ολους μας εχει τυχει να παρατηρησουμε ποσο ευκολα μπορει ενα κομπιουτερ να επηρεαστει απο τον ανθρωπο που καθεται μπροστα του.

τωρα, ν αναφερω και κατι τελευταιο, η θα με παρετε με τα "γιαουρτια"?
εχει κανεις σας παιξει το παιχνιδι με τους αναπτηρες?
να στοιχηματιζεις για εναν αναπτηρα που αναβει-δεν αναβει, το αεριο τελειωνει, και να ειναι παντα ενας, ο ιδιος ανθρωπος, που στα χερια του ο αναπτηρας παντα αναβει!

αυτα.
παντως, κατι ακριβως σαν αυτο που αναφερεις φιλε terpandros δε μου εχει συμβει ποτε, ουτε το εχω ξανακουσει. περιμενω να διαβαζω κι αλλα μηνυματα

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

13/03/2003, 23:27:35
Παιδία εμένα με γνωρίζεται για σοβαρό… επομένως ΕοΝ…όχι γιαούρτια!

Συνέβαινε παλαιοτέρα ταχτικά, μπροστά στην TV να σβήνει. Όχι μόνο η δικιά μου, αλλά και των άλλων! Δεν χάλαγαν…απλά σβήνανε... ακόμα και σε βιτρίνες…σαν στεκομουν μπροστά τους.

Κράτησε δυο τρία χρόνια αυτό…. Ακόμα και τώρα…. μα πιο σπάνια….

Δεν το θεώρησα ποτε κατι σπουδαίο…

Δεν είμαι σαββατογεννημένος!

SilverwolfΜέλος
13/03/2003, 23:36:01
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣ8ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΑΙΟΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"