- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο Ζεβρας παντως ειπε οτι ακομα και οι σημερινες κλιματολογικες συνθηκες ειναι προπομπος τον επερχομενων αλλαγων...Εγω ακουω παντα τον Ζεβρα..ειναι σοφος...

quote:
Ο Βελοπουλος ηταν οτι και ο Λιακοπουλος
Ναι αυτό το έχω ακούσει, αυτό που θέλω να δώ είναι φωτογραφία του να δώ αν τον έχω ξαναδεί.
Αυτό έψαχνα και δεν έβρισκα.
quote:
Aυτή την απορία την έχω απο παλιά.
Ποιός είναι αυτός ο Βελόπουλος;
Τον έχω ψάξει στο ίντερνετ τίποτα.Όλοι αυτοί πάντως και τόσοι άλλοι, δεν ήταν ο Λιακόπουλος που άλαζε ψευδόνυμα:
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΟΜΗΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΣΕΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α., ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΡΚΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΛΑΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΦΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ι.Ε.Α., ΑΘΗΝΑ
ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΙΕΡΕΥΣ π.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ , ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤΙΚΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ
Το περιοδικό Παρακαταθήκη που έβγαλε ολόκληρο τέυχος;;;
Aμα μπεις στο google, θα βρεις απλα τα εργα του Βελοπουλου...
Drill gr, περα του οτι ειναι σε τοπικη αυτοδιοικηση, συνεχιζει ομως να εμφανιζεται στην τηλεοραση, στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και στο ΕΓΝΑΤΙΑ...

quote:
Όχι OANNHSEA όχι το 2008 απο τις αρχές του Νοεμβρίου του 2007!
Και καλά εσύ θες να είσαι γάτα και να τα ξέρεις καλά όλα, να μην σου ξεφύγει τίποτα, μιας και δεν θες να είσαι ελαφρόμυαλος.
Γιατί το φαινόμαινο των Αγίων το περνάς στο ντούκου;
Να που έβαλες ημερομηνίες γλύκα μου...
Πόσοι μήνες έμειναν από το μπινελίκι που θα σου ρίχνω ρε φαντασμένε απατεώνα;;;
Αν είναι αυτός κατάλαβα.
Ούτε απατεώνας είμαι, γιατί δεν έχω να κερδίσω τίποτα σε ότι έλεγα. (υλικό τουλάχιστον)
Και έχω μια απορία δεν ξέρεις πως κινούνται οι απατεώνες;
Μέχρι τότε (αρχές του μήνα που είπα) δεν μπορείς να καταλογίσεις ΤΙΠΟΤΑ.
Μέχρι τότε...
Είναι "θέλημα θεού" να γίνεστε ρόμπες κάθε τόσο, να εξευτελίζετε το αντικείμενο της πίστης σας;
Θυμίζω ότι οι προφητείες κατ' εμέ δεν είναι δυνατό να περιγράφουν το μέλλον, γιατί το μέλλον δεν είναι γραμμένο.
Το πολύ πολύ κάποιοι να είδαν ένα ΠΙΘΑΝΟ μέλλον, όπως στην παρατήρηση εξ αποστάσεως.
Ή να έλαβαν διαισθήσεις από δαίμονες/άγγελους, σαν τηλεπαθητικά μηνύματα. Μηνύματα με περιεχόμενο όχι το πραγματικό μέλλον αλλά τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ κάποιων οντοτήτων του αόρατου κόσμου, τι σχεδιάζουν για την ανθρωπότητα. Που μπορεί να το υλοποιήσουν, μπορεί και όχι.
Dare To Dream
quote:
Πόσοι μήνες έμειναν από το μπινελίκι που θα σου ρίχνω ρε φαντασμένε απατεώνα;;;
Ελπίζω να μην το εννοείς αυτό για το μπινελίκι, αγαπητέ OANNHSEA!
Οι συνέπειες δεν θα είναι κι οι καλύτερες...
Θα σε παρακαλούσα επίσης να αποφεύγεις την απόδοση τέτοιων χαρακτηρισμών προς κάποιον συνομιλητή σου.
Η λέξη "απατεώνας" έχει συγκεκριμένη έννοια κι είναι πολύ βαριά για να εκτοξεύεται προς κάποιον συνάνθρωπο μας.

In anticipation of my resurrection...
Δεν είναι πολύ ωραίο κάποιος να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε όλους τους αφελείς...
Τουτέστιν θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε όλοι καλοί συνομιλητές με τους φαντασμένους... Σκληρή λέξη - το ξέρω - αλλά πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που πιστεύει σε πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν; Όχι μόνο αυτό αλλά ενώ δεν τα βλέπει να έρχονται συνεχίζει να τα διατυμπανίζει!!!
Από την άλλη βέβαια ξέρεις ότι εγώ ότι προφητεύω γίνεται πραγματικότητα... Βέβαια η απάντηση σου θα είναι "θα φας ένα ban δικέ μου έτσι και το πράξεις...". Γιατί καλέ; Επειδή θα γίνει πραγματικότητα η δική μου προφητεία; (Πλάκα κάνω...)
Το ξέρω πως θα αντιδράσεις, το ξέρω ότι κινδυνεύω, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να συνετιστούν όλοι οι πετώντες πάνω από τας προφητείας των γερόντων...
Αρχές Δεκεμβρίου λοιπόν...
Μέχρι τότε...
quote:
Δεν είναι πολύ ωραίο κάποιος να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε όλους τους αφελείς...
Δεν είδα καμία πρόθεση του, αγαπητέ OANNHSEA να πουλήσει ο άνθρωπος φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
Είδα να εκφράζει αυτό που πιστεύει.
quote:
Σκληρή λέξη - το ξέρω - αλλά πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που πιστεύει σε πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν;
Αν εγώ δηλαδή πιστεύω ότι τον Αύγουστο θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία, είμαι απατεώνας ή φαντασμένος? ![]()
Εφόσον εσύ δεν πιστεύεις στο ελάχιστο ότι θα συμβεί αυτό, μπορεί να με θεωρείς αφελή.
Μπορεί να ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί το πιστεύω αυτό, μπορώ κι εγώ να σε ρωτήσω γιατί αρνείσαι να το πιστέψεις και κάποια στιγμή ο διάλογος μας θα λήξει.
Ακόμη και να διατυμπανίσω τις απόψεις μου, αυτό σίγουρα δε με κάνει απατεώνα.
Απατεώνα θα με κάνει πχ το να εξαπατήσω συνειδητά τον κόσμο με Χ μέσα προκειμένου να αποκομίσω Ψ οφέλη.
Ο Μητσάκος - απ' όσο έχω διαβάσει - πιστεύει ότι θα εκπληρωθούν κάποιες προφητείες σχετικά σύντομα.
Δεν είδα όμως καμία πρόθεση εξαπάτησης του κόσμου από την πλευρά του.
Αναφέρει αυτό που πιστεύει.
Εγώ πχ δεν πιστεύω λέξη απ' όσα λέει.
Και ποιός μου δίνει το δικαίωμα να τον βρίσω για αυτό που πιστεύει?
Και ποιός του δίνει εκείνου το δικαίωμα να με βρίσει για κάτι που πιστεύω εγώ?
Για να έχουμε ένα συγκεκριμένο πιστεύω, σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές έχουμε βρει ένα νόημα σ' αυτό.
Είσαι σίγουρος ότι θες να αναλάβεις την ευθύνη να του το καταρρίψεις?
Προσωπικά δεν θα αναλάμβανα τέτοια ευθύνη...

In anticipation of my resurrection...
Πότε είπα εγώ ότι είμαι προφήτης;
Από την πρώτη στιγμή είπα ότι αυτά που λέω είναι οι απόψεις μου και μόνο...όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού από ανθρώπους το δικού σου επιπέδου.
V FOR VENDETTA... και τα λοιπα....
Παλι τα ιδια και τα ιδια... παλι καποιοι "φασκουν" και "αντιφασκουν"...
Η "προθεσμια" πλησιαζει ολοταχως, αυτο ειναι σιγουρο...

απαιτώ από το τζέντλεμαν να μην ειρωνεύεται λέγοντας μαλακίες για μένα...

Ο καιρός γαρ εγγύς!!!
Μετανοείτε άπιστοι...
τακ-τικ (γιατι μετρα αντιστροφα)ο χρονος κυλα
καρπαζοσυνεφα μαζευονται στον οριζοντα
αλλα οι πιστευοντες δεν θα πτοηθουν απο την καρπαζομπορα
θα βαλουν πλωρη για αλλη ημερομηνια
και θα ξαναπεσει καρπαζομπορα
και θα ξαναβαλουν παγο στον σβερκο
και θα ξαναδωσουν καινουργια ημερομηνια
και...
και...
και...
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
quote:
εσύ πρεντατορ να μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν έχεις δουλειά...απαιτώ από το τζέντλεμαν να μην ειρωνεύεται λέγοντας μαλακίες για μένα...
AΠΑΙΤΕΙΣ? ΑΠΑΙΤΕΙΣ? ΑΠΑΙΤΕΙΣ?
Να μην ανακατευεται ο ενας, να μην ειρωνευεται ο αλλος...
εσεις ειστε μονο οι πιστοι χριστιανοι, εσεις που πιστευεται ΜΟΝΟ στις προφητειες (ΜΟΝΟ...) και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε απιστοι ε?
Αυτο ειναι το "ηθος" των Χριστιανων? Αυτη ειναι η συμπεριφορα? ΑΝ ΝΑΙ... τι να πω!!!! Δεν εχω λογια να πω!

Αντε και να σας δω, Αξιωματικους, στην "πρωτη γραμμη" στους Κηπους της Θρακης, "καβαλα" στα Μ113Α3 και με το G3A5 !!!!