ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

LISISTRATI13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
LISISTRATIΝέο Μέλος
20/11/2003, 09:26:09
agapito endorama,

Omologw oti den gnorizw ti ekane o Xitler prin tin politiki tou kariera. Eise omws toso sigouros, oti aftos einai o monos ipetios gia tis katastrofes se asxetous laous kata tin diarkeia tis thiteias tou?
Pros Theou, den thelw ep oudenei na thewrithw xrsavgitisa i otidipote allo. Apla vlepontas oti oi evraoi kinoun ta nimata se olo to kosmo kai efthinontai gia oles tis katastrofes, pistevw oti to olokaftoma pou tous prokalese o xitler, einai to ligotero pou tha borouse na simvei.

bajanackerΜέλος
20/11/2003, 14:16:07
Παίδες Ελλήνων ΧΑΙΡΕΤΑΙ !

Ακουσα σήμερα μια είδηση η ο ποία αφορούσε ταξιδιωτική οδηγία από ταξιδιωτικό Εβραϊκό (απ ' οτι θυμάμαι στην Αμερική ... δεν έχει πολύ σημασία , θα το ακούσετε ) γραφείο σύμφωνα με την οποία "Οι Ελληνες είναι έντονα Αντισιμίτες , ο Θεοδωράκης το έδειξε με τις ανακοινώσεις του , έχουμε , λέει , γκρεμίσει πολλά μνημεία από την εποχή του ολοκαυτόματος και ..... άλλα τέτοια ...."

Ουδέν έτερο .

bajanacker
### knowledge is Power ###

LISISTRATIΝέο Μέλος
20/11/2003, 15:03:31
[quote]
Παίδες Ελλήνων ΧΑΙΡΕΤΑΙ !

Ακουσα σήμερα μια είδηση η ο ποία αφορούσε ταξιδιωτική οδηγία από ταξιδιωτικό Εβραϊκό (απ ' οτι θυμάμαι στην Αμερική ... δεν έχει πολύ σημασία , θα το ακούσετε ) γραφείο σύμφωνα με την οποία "Οι Ελληνες είναι έντονα Αντισιμίτες , ο Θεοδωράκης το έδειξε με τις ανακοινώσεις του , έχουμε , λέει , γκρεμίσει πολλά μνημεία από την εποχή του ολοκαυτόματος και ..... άλλα τέτοια ...."

Ουδέν έτερο .]

agapite bajanacker, an kathomaste na akoume tis ma..ies twn amerikanwn kathe fora pou tis amolane, tha pathoume egefaliko prin tin wra mas. etsi gia na diakomodoume tin katastasi kapws!!!

filika lisistrati

endoramaΜέλος
20/11/2003, 23:00:26
συμφωνω και εγω απολυτα με το εγκεφαλικο

τωρα οσο αναφορα τους εβραιους οπως ειπα και πριν δεν ηταν οι μοναδικοι που περασαν της διακοπες τους στα στρατοπεδα συγκεντρωσης.

οσο για τα νηματα δεν αμφιβαλω καθολου ομως δεν νομιζω οτι τα κινει ο μεσος εβραιος αλλα καποιοι λιγοι και εκλεκτοι

απο την αλλη στην εποχη μας (και απο πολυ παλια εδω που τα λεμε) δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εισαι εβραιος

σε μισουν ολοι,σε θεωρουν υποχθονιο ανθρωπο,σπαγγοραμενο,ο παππους σου σταυρωσε τον χριστο και αλλα πολλα δηλαδη δεν ειναι οτι καλυτερο να δηλωνεις εβραιος και ομως καταφεραν να επιβιωσουν γιατι καποιοι δημιουργησαν τον σιωνισμο ετσι λοιπον τους ενδιαφερει το συμφερον τους και οχι τι θα πει ο κοσμος και μπορει να βλεπουν σαν σιγουρη επιβιωση την κατακτηση του κοσμου

πιστευω οτι αν ειχαμε λιγο απο το κολημα τους θα ειχαμε καλυτερη μοιρα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

junk95Μέλος
21/11/2003, 15:17:17
quote:

Pros Theou, den thelw ep oudenei na thewrithw xrsavgitisa i otidipote allo. Apla vlepontas oti oi evraoi kinoun ta nimata se olo to kosmo kai efthinontai gia oles tis katastrofes, pistevw oti to olokaftoma pou tous prokalese o xitler, einai to ligotero pou tha borouse na simvei.

ΠΟΥ ακριβώς το βλέπεις αυτό; ΓΙΑΤΙ το δέχεσαι σαν αναντίρρητη αλήθεια; Θέλω να μου πεις αμέσως 25 καταστροφές για τις οποίες
να φταίνε *εξακριβωμένα* οι Εβραίοι. Με στοιχεία, παραπομπές
και τα πάντα.

Δε μπορούμε να κατηγορούμε
έναν ολόκληρο λαό (για την ακρίβεια πολλούς λαούς με κοινή
θρησκεία) και να δικαιολογούμε τη σφαγή 6 εκατομμυρίων
χωρίς στοιχεία. (Βασικά δε μπορούμε να δικαιολογούμε τη σφαγή
6 εκατομμυρίων ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά υποθέτω πως ζητώ πολλά).

Το μόνο πράγμα για το οποίο φταίνε εξακριβωμένα οι *Ισραηλινοί* και οι *Σιωνιστές* (όχι οι Εβραίοι) είναι η κατάσταση στην Παλαιστίνη.
Αλλά ακόμα και στο ίδιο το Ισραήλ υπάρχει ένα 30-40% που διαφωνεί
κάθετα με τη σιωνιστική πολιτική. Σίγουρα αυτό δεν κολλάει
με τα στερεότυπά σας, αλλά έτσι είναι.

junk95Μέλος
21/11/2003, 15:33:27
quote:

Νομίζω ότι τα μέλη του φόρουμ δεν αναφέρονται για όλους τους εβραίους, αλλά για τους σιωνιστές, οι οποίοι είτε κάποιοι το αρνούνται είτε όχι είναι υπεύθυνοι για τα χίλια μύρια δεινά του ελληνισμού. Εμένα αυτό που με εξοργίζει είναι όταν κάποιοι δεν το βλέπουν αυτό ή δεν θέλουν να το δούν.

Ελλαδάρα

Γιατί φταίνε οι Εβραίοι για τα δεινά του ελληνισμού; Τι ακριβώς
έκαναν; Θέλω *τεκμηριωμένες* απαντήσεις. *Τότε* έκαναν
*αυτό* που είχε σα συνέπεια *εκείνο*.

Διαφορετικά θα οδηγηθώ
στο αρχικό μου συμπέρασμα, που είναι ότι όταν έχεις αξιόλογους
(αξιόλογους, όχι υπεράνθρωπους) προγόνους και εσύ είσαι ένα
μηδενικό, είναι πολύ εύκολο να τα ρίχνεις όλα στους "Εβραίους"
αντί να στρώσεις τον κώλο σου να γίνεις κι εσύ αξιόλογος.

ΘησεύςΝέο Μέλος
21/11/2003, 22:28:45
quote:

agapite thisefs, sixorese me gia ta greeklish mou, alla mia kai eimai sto grafeio touti tin wra, mou einai poli poio efkolo.
simfono apolita mazi sou..... kai erwtw. telika itan i oxi tera o Xitler pou ithele na afanisei tin mastiga tou kosmou mas pou akouei sto onoma "evraioi" h oxi????

Καταρχήν να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι μπορεί να είδε ο Χίτλερ τον κακό χαρακτήρα των εβραίων, αλλά όπως πολύ σωστά είπε και ο endorama δεν ήταν μόνο εβραίοι αυτοί που σκοτωθήκανε. Μην μένουμε μόνο στους εβραίους γιατί σε ποσοστό αν το δούμε θα καταλάβουμε ότι οι έλληνες ή οι ρώσσοι είχαν μεγαλύτερες απώλειες. Μην παίζουμε το παιχνίδι των εβραίων ότι μόνο αυτοί δέχθηκαν πλήγμα από τον Χίτλερ.

quote:

ατομα σαν τον Καρατζαφερη και Σια ειναι δηλητηριασμενα ασχετα αν αγαπανε οπως λενε την πατριδα τους και ο Χιτλερ το ιδιο την αγαπουσε και ονειρευοταν και αυτος οπως και οι "πατριωτες" μας την μεγαλη Γερμανια (Ελλαδα)

Να ρωτήσω τον φίλο endorama να μας πει για πιό λόγο άτομα σαν τον Καρατζαφέρη και Σία είναι δηλητηριασμένα. Γιατί αναφερόμαστε μόνο σε ανθρώπους που πιστεύουν στην πατρίδα, στον ελληνισμό και δεν αναφερόμαστε για δηλητηριασμένα μυαλά για "κυρίους" όπως ο πρωθυπουργός μας, και οι διάφοροι ακόλουθοί του, ή ακόμα και για τους "κυρίους" της αντιπολίτευσης που σκύβουν σε όλους και δεν προασπίζονται τα συμφέροντα του τόπου.

Ελλαδάρα

endoramaΜέλος
22/11/2003, 00:41:31
quote:
Μην παίζουμε το παιχνίδι των εβραίων ότι μόνο αυτοί δέχθηκαν πλήγμα από τον Χίτλερ.
φιλε Θησεα εκει ηθελα να καταληξω γιατι σημερα εχει μεινει η εντυπωση οτι μονο οι Εβραιοι κλειστηκαν σε στρατοπεδα συγκεντρωσεων ομως αν κανουμε μια συγκριση θυματων θα βγουν πολλες αληθειες στην επιφανεια

για παραδειγμα ποσους νεκρους ειχαν οι εβραιοι και ποσους οι Ρωσσοι? ποσοι απο αυτα τα δυο κρατη σκοτωθηκαν στο μετωπο και ποσοι πεθαναν στα στρατοπεδα? τα νουμερα ειναι δυσαναλογα και ομως εχει μεινει η ενυπωση οτι ο πολεμος εγινε για να εξοντωθουν οι εβραιοι

και φυσικα οι Γερμανοι απεφευγαν να αιχμαλωτιζουν Ρωσσους στρατιωτες τους εκτελουσαν επιτοπου αυτα ομως δεν τα βλεπουμε συχνα σε ταινιες και με εξαιρεση μια μικρη εξεγερση δεν ειδαμε και καμμια σπουδαια κινηση απο τους εβραιους

στην πολυ καλη ταινια η λιστα του σιντλερ οι πιο πολλες σκηνες εδειχνα πως κρυβοντουσαν,που εκρυβαν τα κοσμηματα τους και πως περνουσαν στο στρατοπεδο

και αν καποιοι πουν "πως να αντισταθουν ρε φιλε στα κανονια?" με σπαθια και ιππικο εναντια στα αρματα μαχης οπως οι Πολωνοι,με τσεκουρια και ξυλα οπως στην μαχη της Κρητης,με τοξα,γυμνα χερια και ακοντια οπως οι Αιθιοπες

ομως εκτος απο γκρινια δεν ειδα και καμμια σοβαρη αντισταση με εξαιρεση την εξεγερση οπου δεν ειχαν αλλη επιλογη (και εγινε και την τελευταια στιγμη)

και ελεος δεν θελω να ξαναδω τον εβραιο βιβλιοπωλη οπου μπουκαρουν στο μαγαζι του οι φασιστες και καινε τα βιβλια και πανω στην προσπαθεια του ο εβραιος να σωσει το πνευμα και οχι την πραματεια του τον δολοφονουν

ολη η υφηλιος πληρωσε αυτον τον πολεμο ομως μονο οι εβραιοι τον εκαναν προσωπικο πολεμο και τα καταφεραν.

και ομως ενω ειναι λαος που γνωριζει τι σημαινει φυλετικο μισος,ξεριζωμος και το χειροτερο απο ολα τι σημαινει να μην εχεις πατριδα κανουν οτι τους εκαναν

το παρηγορο ειναι οτι ο μεσος εβραιος αρχιζει να βλεπει τα πραγματα καθαρα και τρανο παραδειγμα οι πιλοτοι των μαχητικων που αρνηθηκαν να εκτελεσουν εντολες και προτιμησαν να προδοσουν την πατριδα παρα να δολοφονησουν

αυτο σημαινει "Δεν υπαρχουν κακοι λαοι αλλα κακοι αρχηγοι"

quote:
Γιατί αναφερόμαστε μόνο σε ανθρώπους που πιστεύουν στην πατρίδα, στον ελληνισμό και δεν αναφερόμαστε για δηλητηριασμένα μυαλά για "κυρίους" όπως ο πρωθυπουργός μας, και οι διάφοροι ακόλουθοί του, ή ακόμα και για τους "κυρίους" της αντιπολίτευσης που σκύβουν σε όλους και δεν προασπίζονται τα συμφέροντα του τόπου.

ολοι αυτοι που ανεφερες ειναι πιονια ομως προτιμω τα πιονια που δεν εχουν εδαφικες απαιτησεις και φυσικα αν εχουν αναιμακτα οραματα ακομα καλυτερα

οσο για το αν κυβερνουν σωστα δεν ξερω (οπως ελεγαν και οι μοντι παιθονς ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ? ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ)

εχω δει και ακουσει πολλα απο το βημα του καρατζεφερη ειναι πολλα πραγματα τα οποια δεν τα αναφερει ο ιδιος για να μην δεχτει ασχημες κριτικες και του χαλασουν το image ομως εχει συνεργατες που τα πετανε τα υπονοουμενα και μονο που δειχνουν τι εγραψε σημερα η εφημεριδα ΣΤΟΧΟΣ ειναι προκληση

ειναι πολυ λεπτη η γραμμη αναμεσα στον πατριωτισμο και τον εθνικισμο και οι κυριοι αυτοι πατανε αυτη την γραμμη οπως πατανε καποιοι τα σταφυλια

οπως λεει και το τραγουδακι
And all my promises are lies, all my love is hate
I am the politician, and I decide your fate
I march before a martyred world, an army for the fight
I speak of great heroic days, of victory and might
I hold a banner drenched in blood, I urge you to be brave
I lead you to your destiny, I lead you to your grave

σου θυμιζουν τιποτα αυτες οι ηρωικες ημερες και τα ματωμενα λαβαρα?
μακαρι να μην χρειαστει να ματωσουμε αλλα λαβαρα για την τιμη των ηδη ματωμενων

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

bajanackerΜέλος
22/11/2003, 18:54:01
quote:

ΔΥΟ μου'ρχονται στο μυαλό , γεγονότα , τα οποία φτάνουν , οχι μόνο για να καταδικάσω τους "Σοφούς" , αλλά και πολλούς από την πλέμπα τους , τη σαβούρα τους , το λαό τους .

• Κατοχή του Παλαιστινιακού κράτους από το 1960
  • Σταύρωση του Ιησού Χριστού επειδή κύρητε την Αγάπη

(Γι αυτό το τελευταίο δεν κόπτομαι και πολύ , εδώ που τα λέμε , αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο ... κόπτεται κι έτσι θα έπρεπε , γιατί όλοι γνωρίζουμε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Ελληνισμός με το Χριστιανισμό ). Από αυτή και μόνο τη σχέση οι Εβραίοι χαρακτηρίζονται ΕΧΘΡΟΙ των Ελλήνων.

Υ.Γ : Θα θυμηθώ και άλλα και θα σου τα γράψω .

bajanacker

beyondΜέλος
23/11/2003, 03:33:05
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ..ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΑΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ? ΒΛΕΠΕ ΣΑΡΟΝ..

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ..
"Οι εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης. Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές. Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.
Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα. Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος. Η κλασική περίπτωση του έλληνα Διγενή. Ζηλεύγει ο Χάρος, με χωσιά μακρά τονε βιγλίζει, και λάβωσέ του την καρδιά και την ψυχή του επήρε.
…Αλλά πέστε να πάψουν επάνω οι φωνές των γυναικών.
Και σταματήστε τα δάκρυα για τον Ορέστη. Γιατί κάπου βαθιά στον καθένα μας υπάρχουν κρυμμένοι οι έλληνες. Και περιμένουν.¨"

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

junk95Μέλος
24/11/2003, 14:31:45
quote:

quote:

ΔΥΟ μου'ρχονται στο μυαλό , γεγονότα , τα οποία φτάνουν , οχι μόνο για να καταδικάσω τους "Σοφούς" , αλλά και πολλούς από την πλέμπα τους , τη σαβούρα τους , το λαό τους .

• Κατοχή του Παλαιστινιακού κράτους από το 1960
  • Σταύρωση του Ιησού Χριστού επειδή κύρητε την Αγάπη

bajanacker

Για το πρώτο προφανώς δε φταίνε όλοι και όπως εξήγησα υπάρχει μέσα
στο ίδιο το Ισραήλ φοβερή αντιπολίτευση.

Το δεύτερο πάσχει από την ενδογενή αντίφαση ότι ο ίδιος ο Ιησούς
ήταν Εβραίος. Οπότε άμα μισείς τους Εβραίους γιατί σταυρώσανε
τον Ιησού (κάτι που άλλωστε ήταν απαραίτητο για να γίνει η
Ανάσταση κλπ), θα πρέπει και να τους αγαπάς γιατί ένας από
αυτούς είναι ο ιδρυτής της θρησκείας της αγάπης.

Βέβαια τώρα τελευταία ισχυρίζονται διάφοροι ότι ήταν
Έλληνας και πίστευε στο Δία, γελοιότητες στη νιοστή δηλαδή.
Διότι άμα δεν είναι Εβραίος της γενιάς του Δαβίδ δεν είναι
ο Μεσίας. Έτσι απλά. Προσωπικά δεν δίνω πεντάρα τι ήταν και
δε νομίζω καν να υπήρξε, όμως δε μπορούμε να έχουμε και
την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Σε οποιονδήποτε εξωτερικό
παρατηρητή (π.χ. Μουσουλμάνο ή Ινδουιστή) είναι προφανές ότι
ο Ιησούς ήταν Εβραίος, τώρα άμα θέλουμε να βαυκαλιζόμαστε,
δικαίωμά μας.

ΘησεύςΝέο Μέλος
24/11/2003, 17:25:19
quote:

ΠΟΥ ακριβώς το βλέπεις αυτό; ΓΙΑΤΙ το δέχεσαι σαν αναντίρρητη αλήθεια; Θέλω να μου πεις αμέσως 25 καταστροφές για τις οποίες
να φταίνε *εξακριβωμένα* οι Εβραίοι. Με στοιχεία, παραπομπές
και τα πάντα.

Έχω ξεκινήσει την συλλογή στοιχείων γιατί πιστεύω ότι είναι δικαίωμα όλων να γνωρίζουν την αλήθεια με στοιχεία. Μόλις λοιπόν τα συλλέξω θα επανέλθω.

Να σταθώ και σε ένα γεγονώς που έλαβε χώρα μόλις χτες. Ασφαλώς και θα μάθατε όλοι τι έγινε στην Γεωργία.

Και αναφέρω το πρωτόκολλο 1.4 "Οι άνθρωποι είτε προέρχονται από τον όχλο είτε όχι, οδηγούνται αποκλειστικά από τα πάθη τους (από τις δεισιδαιμονίες τους, από τις παραδόσεις τους και τις αισθηματικές τους θεωρίες), και ουσιαστικά είναι δούλοι της διαίρεσης κομμάτων. Κόμματα τα οποία δημιουργήθηκαν για να αντιστέκονται ακόμη και στη λογικότερη συννενόηση. Επίσης κάθε απόφαση του πλήθους εξαρτάται από μιά πλειοψηφία τυχαία και επιπόλαιη. Ο λαός αγνοώντας τα πολιτικά μυστικά παίρνει αποφάσεις παράλογες. Η πολιτική όπως καταλαβαίνετε δεν έχει τίποτε κοινό με την ηθική. Κυβέρνηση, η οποία αφήνεται να οδηγείται από την ηθική δεν είναι πολιτική και επομένως είναι εύθραυστη."

Το κακό είναι ότι οι κακόμοιροι Γεωργιανοί πιστεύουν ότι διώξανε από πάνω τους το βάρος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα φίλοι γεωργιανοί. Όταν θα το δείτε θα είναι αργά. Οι σιωνιστές κι εκεί πέτυχαν τον σκοπό τους.

Ελλαδάρα

oryxΝέο Μέλος
27/04/2008, 14:56:56
1) Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (Link). Θα δείτε μια λίστα με τους συμμετέχοντες σε κάτι conferences π.χ. του 1993 στον Αστέρα Βουλιαγμένης (διασκέψεις) (εεε ρε (διά)σκεψη που πέφτει κάθε χρόνο !!!)

2) Μπορείτε να επιλέξετε όποιες άλλες χρονιές θέλετε από την πάνω οριζόντια σειρά επιλογών έτους.

3) σε κάθε έτος πατήστε Ctrl F για να εμφανιστεί η "Αναζήτηση" λέξης.

4) δώστε GR και τσεκάρετε το κουτάκι "μόνο ολόκληρες λέξεις". Πατήστε "Επόμενο" και θα σας βρεί μία προς μία τις Συμμετοχές από πλευράς Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών

5) Σπάστε το κεφάλι σας και πείτε μου κι εμένα τι κοινό μπορεί να ενώνει όλους αυτούς εκεί μέσα (πολιτικούς και επιχειρηματίες)

http://www.bilderberg.org/1993.htm