- Πορφύριος: Κατά Χριστιανών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Βρε allzzaro μα τι λες, έχεις νευριάσει τόσο πολύ?
Τώρα εγώ τι πρέπει να πω? δεν έχω και τις φατσούλες που βάζεις εσύ σε διάφορα post για να ηρεμήσουμε την ατμόσφαιρα.
Δεν έχει βγει και το διαδικτυακό θυμίαμα να κάνω ένα ευχέλαιο, έναν αγιασμό, ένα κάτι τέλοσπάντων.
pyramid..δεν βλέπω να απαντάς ουσιαστικά στα ερωτήματα μου.
Σου εξήγησα γιατί νευριάζω και είναι εμφανές... αυτό...
Σου παρέθεσα ..την πλήρως την αλλαζονική συμπεριφορά του aries0 και δεν την σχολίασες... μην απαντάς με αντιπερισπασμούς.
quote:
Αν καποιος εχει κατι να πει , να θεσει να ρωτησει και εχω την δυνατοτητα να απαντησω...μεσα στα πλαισια της δικια μου εμπειριας ....ας συνεχισουμε...!!!
Αν συνεχίσεις έτσι ... δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε.. μονόλογος δεν γίνεται.. να απαντάς με σαφήνεια στα ερωτήματα...
aries0 αν θές να συνεχιστεί... η συζήτηση .. να απαντήσεις εδώ και τώρα .. σε οτι αφορά τις θεικές οντότητες....
quote:
Αν καποιος εχει κατι να πει , να θεσει να ρωτησει και εχω την δυνατοτητα να απαντησω...μεσα στα πλαισια της δικια μου εμπειριας ....ας συνεχισουμε...!!!
quote:
Μην διστασετε να πειτε αυτο που θελετε...και ας υπαρχουν αντιδρασεις και αντιπαραθεσεις...
aries0 ... μην μας το παίζεις..αδιάφορος.. ούτε να αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση. Περιμένω απαντήσεις.. στο ερώτημα και απο εσένα και απο τη pyramid..
Edited by - allzzaro on 18/09/2005 15:47:44
quote:
Ούτε υπονοούμενα λέω ότι είπα ήταν σαφές πιστεύω. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως κρύβομαι πίσω από τις γνώμες άλλων?
Ούτε υποκρίνομαι, και δεν νομίζω πως είσαι σε θέση εσύ (ή και οποιοσδήποτε άλλος) να λέει πως υποκρίνομαι από την στιγμή που δεν με ξέρει
Aσημένιο Βέλος.. επειδή γνωρίζω τη συνήθεια ορισμένων .. να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα μου.. και επειδή βλέπω οτι και εσύ ..σκοπίμως .. το επαναλαμβάνεις... διευκρινίζω....
Μίλησα στον πληθυντικό
quote:
μπές στη συζήτηση και πές και εσύ σθεναρά τη γνώμη σου.. . και οχι να κρύβεστε πίσω απο τις γνώμες και τις απόψεις αλλων... γιατί εγώ τη γνώμη την λέω σθεναρά.. εδώ και χρόνια και μέσα στα 2.000 μηνύματα που έχω...
Πρόσεξε λοιπόν.. τι λές και πώς το λές...
Edited by - allzzaro on 18/09/2005 15:55:12
quote:quote:
Ούτε υπονοούμενα λέω ότι είπα ήταν σαφές πιστεύω. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως κρύβομαι πίσω από τις γνώμες άλλων?
Ούτε υποκρίνομαι, και δεν νομίζω πως είσαι σε θέση εσύ (ή και οποιοσδήποτε άλλος) να λέει πως υποκρίνομαι από την στιγμή που δεν με ξέρειAσημένιο Βέλος.. επειδή γνωρίζω τη συνήθεια ορισμένων .. να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα μου.. και επειδή βλέπω οτι και εσύ ..σκοπίμως .. το επαναλαμβάνεις... διευκρινίζω....
Μίλησα στον πληθυντικό
quote:
μπές στη συζήτηση και πές και εσύ σθεναρά τη γνώμη σου.. . και οχι να κρύβεστε πίσω απο τις γνώμες και τις απόψεις αλλων... γιατί εγώ τη γνώμη την λέω σθεναρά.. εδώ και χρόνια και μέσα στα 2.000 μηνύματα που έχω...Πρόσεξε λοιπόν.. τι λές και πώς το λές...
quote:
Με το περιεχόμενο που έχουν (γι αυτό το τόπικ μιλάω γιατί δεν τα έχω διαβάσει όλα) όχι 2000, αλλά 12000 μπορώ να στείλω. Απλά δεν χαλάω τον χρόνο μου στέλνωντας άσχετα ως προς τα θέματα μυνήματα.(αν και αυτήν την στιγμή αυτό κάνω
Και εγώ θα μπορούσα να εχω φθάσει τα 10.000 εχω ιντερνετ τζάμπα.. και είμαι 15 ώρες στην οθόνη...
Θα προτιμούσα ομως αντι για την ανούσια αυτή αντιπάθεση μαζί μου.. να θυσιάσεις μερικά μυνήματα .. σθεναρά.. στη συζήτηση .. γιατί .. φίλε μου.. δεν είδα πουθενά καμμία τοποθετηση σου.. και αυτός είναι ο λόγος της αντεπίθεσης μου...
quote:
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ;
ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ.
Δεν νομίζω .. pixeldream να χρειάζετε κάτι τέτοιο.. δεν είναι θέμα συντονιστών... η συζήτηση δεν εχει παρεκτραπεί...
Για τις οντότητες σου απάντησα
16/09/2005, 22:02:46
quote:
Απαντώ στην ερώτηση που μου έκανες σχετικά με την επικοινωνία με τις θεικές οντότητες: Όχι δεν έχω κάποια τέτοιου είδους επικοινωνία.
το επόμενο ερώτημα περιμένω.
Θέλω να μου δώσεις ακριβώς το post που θέλεις να σου απαντήσω, δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο από την ημερομηνία και την ώρα, θα σου απαντήσω σε όλο το post.
<μπές στη συζήτηση και πές και εσύ σθεναρά τη γνώμη σου>
Αυτό νομίζω πως το είπες σε μένα allzzaro άρα και στο παρακάτω
<και οχι να κρύβεστε πίσω απο τις γνώμες και τις απόψεις αλλων>
αναφέρεσαι και σε μένα (εκτός αν κατάλαβα εγώ λάθος)
<Και εγώ θα μπορούσα να εχω φθάσει τα 10.000 εχω ιντερνετ τζάμπα.. και είμαι 15 ώρες στην οθόνη...>
Μα φίλε μου, πολλά από τα μυνήματά σου τα βρήσκω ανούσια, τον αντίλογο τον έκανες, από κει και πέρα δεν έχει νόημα η ειρωνεία και η επίθεσή σου σε άλλα μέλη.
<Θα προτιμούσα ομως αντι για την ανούσια αυτή αντιπάθεση μαζί μου..>
Γιατί ανούσια? Το όλο θέμα εσύ το ξεκίνησες με τον τρόπο που εκφράζεσαι, άρα τα δικά σου μυνήματα είναι τα ανούσια
<να θυσιάσεις μερικά μυνήματα .. σθεναρά.. στη συζήτηση>
Ο λόγος που σταμάτησα να συμετέχω στην συζήτηση δεν έχει σχέση ότι γίνεται εδώ αλλά είναι προσωπικός(είναι περίοδος εξεταστικής), σε λίγο καιρό θα επανέλθω, τώρα αυτά τα γράφω γιατί μπλέχτηκα και γω και το κυρίως θέμα δεν χάνεται...
<.. γιατί .. φίλε μου.. δεν είδα πουθενά καμμία τοποθετηση σου.. και αυτός είναι ο λόγος της αντεπίθεσης μου...>
Σου απάντησα παραπάνω και θέλω κάποιες φορές να ακούω τις γνώμες των άλλων για συγκρίνω με τις δικές μου απόψεις,γιτί έτσι βγάζω κάποια συμπεράσματα και τέλος είπα( μάλων δεν το πρόσεξες και γενικά μου φαίνεται πως διαβάζεις μόνον αυτά που θέλεις) ότι σε κάποια πράγματα δεν συμφωνω απλά αφήνω τον άλλον να πει την άποψή του
quote:
Ο λόγος που σταμάτησα να συμετέχω στην συζήτηση δεν έχει σχέση ότι γίνεται εδώ αλλά είναι προσωπικός(είναι περίοδος εξεταστικής),
Σταμάτησες .... λές ..αλλά για ψοφάς για αντιπαράθεση...
[quote<μπές στη συζήτηση και πές και εσύ σθεναρά τη γνώμη σου>
]Αυτό νομίζω πως το είπες σε μένα allzzaro άρα και στο παρακάτω [/quote]
Ναί σε σένα το είπα.. και στο ξαναλέω και πάλι.. αντίγια να χαλάμε ανούσια μηνύματα μπές και στη συζήτηση...
quote:
allzzaro δεν βλέπεις τις απαντήσεις μου και νομίζεις ότι με στρίμωξες, εντάξει να σου κάνω το χατήρι. Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια αλλά αφού επιμένεις... για να σε δω λοιπόν.
Δεν μπορώ pyramid να τα βλέπω όλα..εχω και πρεσβυωπεία....οκ λοιπόν.. δεν εχεις επικοινωνήσει μαζί τους..
quote:
το επόμενο ερώτημα περιμένω.
Θέλω να μου δώσεις ακριβώς το post που θέλεις να σου απαντήσω, δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο από την ημερομηνία και την ώρα, θα σου απαντήσω σε όλο το post.
Μα σου παρέθεσα ολοκληρα τα ποστ του aries0 οπου χλευάζει ασύστολα.. δεν το είδες???
εεε... φουκαριάρα .. και εσύ .. πρεσβυωπία.. εε??![]()
"Σαλάτα" μηνυμάτων καζούρας που παρεμβλήθηκαν σε θέμα στην ενότητα .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
κάνε κλικ^^^^
έπεται συνέχεια...![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν έχω σχέση ούτε με τίποτα διαολάκια ούτε με θεϊκές οντότητες...
Πώς γίνεται να κατηγορούμε κάποιον και να το κάνουμε θέμα του κουλουβάχατα και να απαιτούμε την ευγένεια του?
Νομίζω πως είναι υπεράνθρωπο...
Αν μ' αυτό τον τρόπο νομίζουμε οτι λέμε σοβαρά πράγματα στα μηνύματα μας, πάω πάσο!
Και το όλο θέμα είναι πώς να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας κι όχι να τον εμπαίζουμε σα να είμαστε η Ιερά Εξέταση.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Αντι να συζηταμε για το τι ειπε ο ενας στον αλλον...και να υπαρχουν αντιπαραθεσεις ...δεν ειναι ωρα ...να ασχοληθουμε με το θεμα ?????
Ας σταματισουμε εδω λοιπον...και ας ξεκινησουμε .....εκει που ειχαμε σταματισει ..πριν τις "παρεμβολες..."
Εθεσα ενα θεμα ...καλο κακο....!!
Αναροτηθειτε...γιατι καποιος λεει για αυτο ..το θεμα ..τι εμπειριες εχει ( ειτε ειναι σωστες η λανθασμενες ...) θεστε τις ατιθεσεις σας ...πειτε οτι νομιζετε ...αλλα μεσα στο θεμα...!!!!
Φαγαμε τοσες σελιδες...!!!! με διαφορα ασχετα πραμματα....
Μπορουμε τωρα να προχωρησουμε...?????
Πειτε μου ....οπως ειχα ξαναπει...εμπειριες...αν υπαρχουν ...αποψεις...και οτι αλλο σχετικο....να ακουσουμε και αλλες " διαστασεις "...
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΤΟ " ΑΝΟΙΞΑ "
Αυτα .. θα παμε παρακατω...????
Περιμενω....να τα πουμε...!!!!
Sunrise zero
Edited by - aries0 on 19/09/2005 08:57:36