ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ερεβος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΕρεβοςΜέλος
18/08/2005, 01:51:56
ποιος ειναι ο τροπος που κινουνται και συμπεριφερονται τα ατομα (τα διασημα και μη) που τους κανουν να ξεχωριζουν τοσο πολυ οστε να λες οτι για σενα φαινονται σαν μυγα μεσα στο γαλα? (αν δεν σε προλαβα δε πειραζει απαντας την επομενη φορα)

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

ΑΡΗΣΜέλος
18/08/2005, 01:53:36
φιλε Dying Incubus

σχετικα με τα νεκροζωντανα πλασματα , εννοουσα αυτο ακριβως που ειπε ο φιλος Ερεβος.

τωρα οσο για την ηλικια τους και αν <<εκεινοι>> γερνουν.
θα σου πω πως εχουν εντελως διαφορετικο βιορυθμο, ο οποιος αλλαζει σε καθε κατηγορια.
με ρωτας επισης για το πως διατηρουνται.
δεν υπαρχει θεμα για αυτο, υπαρχουν <<ατομα>> που χρονολογικα ειναι 50 ετων αλλα οργανικα ειναι 23.
σου ειπα ειναι θεμα βιορυθμου.

ΕρεβοςΜέλος
18/08/2005, 02:00:26
και επισης αν μπορεις να μας πεις αν τα συγκεκριμενα πλασματα σχετιζονται με αλλα υπερφυσικα πλασματα και φαινομενα (πχ πνευματα,δαιμονες,μαυρη μαγεια η οτιδηποτε αλλο)Ισως λιγο περιεργη η ερωτηση αλλα εφοσον δε περιγραφεις για δικους σου λογους τις ικανοτητες που εχουν οι "βρυκολακες" προσπαθω λιγο να το δω πιο γενικα το ζητημα.

Edited by - Ερεβος on 18/08/2005 02:08:54

ΑΡΗΣΜέλος
18/08/2005, 02:09:33
αγαπητη Bizzare

εγω δεν μιλησα για πολλους παρα πολλους φονους
δεν σκοτωνουν ΠΟΤΕ χωρις καποιο σοβαρο λογο, και οταν λεω σοβαρο λογο δεν εννοω την τροφη.

οσο για την ταινια που μου λες, την εχω δει και εχω να σου πω οτι ειναι καθαρα εμπορικο κατασκευασμα.

με ρωτας ποιος ειναι ο σκοπος τους .
μα ειναι ο ιδιος με ολους μας .
η διατηρηση του ειδους τους και οχι η εξαληψη του ανθρωπινου ειδους, αν εξαφανιστουμε θα <<πεθανουν>> <<εκεινοι>>. η κοινωνια τους λειτουργει σωστα επειδη λειτουργει επανω μας.
πιστεψε με τους ειμαστε απολυτα χρησημοι.

ΑΡΗΣΜέλος
18/08/2005, 02:23:03
φιλη Atva

ποιος μιλησε για εξαφανισεις με κοινα στοιχεια? δεν πιστευω να νομιζεις οτι βρισκουν πτωματα με δαγκωμενο λαιμο.
η οτι δολοφονουν καποιον με ιδιο τροπο που εχουν ξαναχρησημοποιησει.

οσο για το πεπλο μυστηριου και μυθου που λες , ισως να ειναι αρκετο.

εαν αρχισεις να δειχνεις με το δαχτυλο σου καποιον με κοστουμι και χαρτοφυλακα και να φωναζεις <<αυτος ειναι βρικολακας>> μαλλον θα σε μαζεψουν.
βλεπεις ο κοσμος οταν ακουει την λεξη <<βρικολακας>> σκεφτεται ακριβως αυτον τον μυθο. ο οποιος μυθος διατηρειται εδω και πολλες εκατονταετιες.απαραλακτος
εσυ ποιοι νομιζεις οτι διατηρουν αυτον τον μυθο?

ΑΡΗΣΜέλος
18/08/2005, 02:32:19
φιλοι μου

θα ηθελα να σας ζητησω συγνωμη σε αυτο το σημειο
για την καθε μου καθυστερηση.
και για τις βιαστικες μου απαντησεις.
υπαρχουν λογοι που πολλες φορες με εμποδιζουν να σας απαντω, ενας απο αυτους ειναι και η δουλεια μου,

ελπιζω στην κατανοηση σας.

φιλικα Αρης

BizarreΜέλος
18/08/2005, 09:23:52
Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις Άρη.

Θα ήθελα και εγώ να μάθω, αυτό που ρώτησε ο φίλος Έρεβος.
Τι είναι αυτά τα τόσο χαρακτηριστικά σημάδια που θα μας έκαναν να καταλάβουμε ότι κάποιος διάσημος ανήκει σε «εκείνους»? Αν δεν μπορείς να πεις ονόματα, βοήθησέ μας να καταλάβουμε.

18/08/2005, 09:33:54
Φίλε Άρη, σε ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.
Για να το καταλάβω καλύτερα, μπορεί όταν πεθάνουν να φαίνονται 80 χρονών αλλά μπορεί να είναι στην πραγματικότητα 300.
Δεν θα φαινόταν όμως περίεργο αν μαθευόταν η ημερομηνία που γεννήθηκαν...?
Σχετικά με αυτό που ρώτησε ο Έρεβος κι η Bizarre, έχω κι εγώ την ίδια απορία.
Πως δηλαδή καταλαβαίνεις οτι κάποιοι τραγουδιστές ή διάσημοι είναι από αυτούς.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

BizarreΜέλος
18/08/2005, 12:28:36
Α! Να συμπληρώσω και την ερώτησή…
Άρη, διάσημους Έλληνες «εκείνους», έχεις εντοπίσει? Και σε ποιους χώρους?
18/08/2005, 13:26:14
Bizarre, κι εσύ έχεις δεί κι εγώ κι όλοι μας.
Απλά δεν τους καταλαβαίνουμε!
Τους Έλληνες πολιτικούς!!!
Μας πίνουν καθημερινά το αίμα!

BizarreΜέλος
18/08/2005, 13:29:46
quote:

Bizarre, κι εσύ έχεις δεί κι εγώ κι όλοι μας.
Απλά δεν τους καταλαβαίνουμε!
Τους Έλληνες πολιτικούς!!!
Μας πίνουν καθημερινά το αίμα!

Σωστός!
Αλλά δεν αναφέρομαι σε "αυτούς" αλλά σε "εκέινους"!

morpheausΜέλος
18/08/2005, 22:33:35
Αγαπητέ φίλε Άρη διάβασα απο την αρχή ολο το forum και μπορό να πώ οτι έμεινα άναυδος.
Θελω αν μου επτρέπετε να εκφερω κι εγώ την γνώμη μου και να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις.
Κατα ρχάς απο αυτά που γράφεις κρίνω πως πρέπει να είσαι ενα αρκετά έξυπνο και μορφομένο άτομο.
Ζείς μία απίστευτη ίστορία που δεν έχει ξανα ακουστεί κάτι παρόμοιο ποτέ και απο κανέναν και γι'αυτό πρέπει να κατανοήσεις τα άτομα που δεν σε πιστεύουν.
Ανέφερες πως φοβάσε να μιλήσεις γι'αυτούς γιατι όσες φορές τοέκανες σου το μετάνοιωσες, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλα αθέλα σου έχεις μία πληροφορία για αυτους και ίσως απο εκεί να μπορέσεις να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για το τί ζητάνε απο εσένα.
Είπες τελευταία φορα που μίλησες για <<εκείνους>> (αν θυμάμαι καλά στην κοπέλα σου, συγνώμη αν κάνω λάθος) έγινε αυτο που σε φίλησε και βγήκε η αρώστεια σου στην επιφάνεια.
Αν δεν μιλούσες?
Θα έκαναν αυτό που σου κάναν?
Που θέλω να καταλήξω νομίζω πως έχεις καταλάβει, θέλω να σου πω πως όσο καιρο δεν μιλούσες αυτοι απλά σε παρακιλουθούσαν και μάλιστα στενά απο ότι κατάλαβα, αλλες φορές το καταλάβαινες και ίσως αλλες φορές όχι.όταν μιλησες και μόνο τότε σου έκαναν κακό.
Μήπως αυτο το μήνημα που θέλουν να σου μεταδόσουν εκείνοι με αυτον τον τρόπο να θέλουν να σου πούν να κρατήσεις σιωπή?
Μήπως θέλουν το καλλό σου και νομίζουν οτι τους προδίδεις?

Πιστέυω πως καθε μύθος και κάθε θρύλος εχει τις ρίζες του σε κάποια αλήθεια του παρελθόντος και αυτή η ένοια της αλήθειας χάθηκε μέσα στο πέρασμα των αιώνων και αλοιώθηκε απο την ανθρώπινη φαντασία είται προς το καλό είται προς το κακό.

Θα σου πώ κάτι οσο γελοίο και αν ακουστεί (και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρον) Σε καθε πολιτισμό, θρησκεία, φυλή, μύθο, υπάρχουν κάποιες προφητείες που πάντα μιλούν για κάποιον εκλεκτό ο οποιός ειται έχει έρθει έιται θα έρθει στο απότερο μέλλον.
Μήπως αυτοί πεστέυουν πως εσύ είσαι ο εκλεκτός τους.
Πιστεψέμε δεν το πιστεύω ουτε κι εγω που το λέω, μου φαίνεται κι εμένα γελοίο αλλα είναι μια άποψή.

Αν επιτρέπαιτε τι δουλειά κάνεις? Στην δουλειά σου συναναστρέφεσαι με πολλά άτομα?
Είχες ποτέ ενοχλήσεις απο εκείνους στην δουλειά σου ή στην σχολή σου?

Είπες πως ο πατέρα σου δεν υπάρχει, τον γνώρισες τον πατέρα σου ή όχι?συγνώμη για την ερώτηση αλλα είναι αρκετα σημαντικό να μας πείς, πιστεύω πως εξαρτόνται πολλά απο αυτο, θα σου εξηγίσω μόλις μου απαντήσεις.
Και κάτι ακόμα δεν φοβάσε μήπως ανακαλύψουν οτι γράφεις στο net ειναι ενα site που ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπεί οποιαδήποτε στιγμή και να το διαβάσει και αμέσως θα καταλάβει ποιος είσαι αφου δεν νομίζω να κάνουν κάτι παρόμοιοκαι σε κάποιον άλλον.
Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλα απλώς προσπαθω να καταλάβω όσα ποιο πολλά μπορώ για να σε βοηθήσω.
Πιστέυω πως είμαι ενα άτομοτο οποίο μπορεί να σε βοηθήσει καποια στιγμή οταν σου πώ την δικιά μου ιστορία θα καταλάβεις γιατι το λέω.

Και μην ξεχνάς οτι ο ανθρωπος εχει δυνάμεις που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει οταν της ανακαλύψεις θα δείς το τι μπορεί να κάνεις. Ο άνθροπως είναι ένα ον που ο θεός το εφτιξε τέλεια μεχρι και την τελευτέα λεπτομέρεια του ψυχικού του κόσμου.
Ευχαριστώ
Και σηγνώμη αν σε κούρασα.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

astral-projectΜέλος
19/08/2005, 07:13:33
εγω παντως εχω παρει φυστικια, κοκα κολα και περιμενω την απαντηση του "εκλεκτου", με αγωνια.

αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα δε, ειναι το μορφωτικο επιπεδο των οπαδων του.

cheers!

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

ΕρεβοςΜέλος
19/08/2005, 11:45:28
Morpheaus,μια και λες οτι διαβασες ολοκληρο το θεμα,ειχα ρωτησει καποια στιγμη τον Αρη αν τα συγκεκριμενα πλασματα ανηκουν σε καποια θρησκευτικη ομαδα και μου ειχε απαντησει αρνητικα.Συνεπως ,εφοσον δεν εχουν καποια δικη τους θρησκεια δε θα μπορουσαν να εχουν και δικη τους ξεχωριστικη μεσσιανικη θεωρια.
Οταν λες οτι ο Θεος επλασε τον ανθρωπο ως τελοιο ων,ποιον θεο εννοεις ακριβως? Αν εννοεις γενικα πχ ο Δημιουργος του συμπαντος τοτε πασο.Αν ομως αναφερεσε στο Χριστιανισμο τοτε τα συγκεκριμενα πλασματα τα οποια αναφερει ο Αρης,ενας χριστιανος σιγουρα θα τα θεωρουσε κατι δαιμονικο.Ακομη,σου υπενθιμιζω οτι τα συγκεκριμενα πλασματα ο Αρης θεωρει οτι δεν ειναι ανθρωποι.Οπως και να εχει ομως, και αυτα τα "τερατα" ο ιδιος θεουλης δε πρεπει να τα εφτιαξε?

Edited by - Ερεβος on 19/08/2005 11:47:15

morpheausΜέλος
19/08/2005, 19:24:45
[quote]
εγω παντως εχω παρει φυστικια, κοκα κολα και περιμενω την απαντηση του "εκλεκτου", με αγωνια.

αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα δε, ειναι το μορφωτικο επιπεδο των οπαδων του.

Δεν κατάλαβα?
Τι θές να πείς για το μορφωτικό επίπεδο μου?
Και εγώ ο ιδιος είπα πως ο εκλεκτός μου ακούγετε γελοίο.
Για πές μας κι εσύ την δική σου θεωρία και με τα απο αυτά που είπε πώς τα παίρνεις?

Ερεβος
Όποιος και να είναι ο θεός δεν το έχω ψάξει αλλα σκέψου πως κάθε ον του κόσμου υπάρχει για να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό, είται καλό είται κακό.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

20/08/2005, 00:49:06
Μάλλον μου μυρίζει μπαρούτι εδώ.....

AphrodityΜέλος
20/08/2005, 01:36:01
Να σε ρωτήσω κατι αρη.Πιστευεις οτι σαν ατομα σε υψηλες θεσεις και φαντάζομαι με διασυνδέσεις θα μπορουσαν να αλλαξουν στοιχεία όπως την ημερομηνία γέννησης. Ειχα ακούσει οτι το κράτος γνωρίζει την υπαρξή τους και τους βοηθάει στην καληψή τους. Ισχύει κατι τέτοιό? Τι θα έλεγες οτι είναι το συμφέρον τους?

"Quod Me Nutrit Me Destruit "

IsidoraΜέλος
20/08/2005, 01:51:09
Φίλε Άρη καλησπέρα και από μένα,

Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να ξέρεις πως, παρακολουθώ από καιρό την εξέλιξη της συζήτησης αυτής και θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια σημεία, τα οποία θα πρέπει να μου εξηγήσεις, προκειμένου να μπορέσω να καταλάβω, για τι ακριβώς όντα μιλάμε...

Πρώτα όμως, θέλω να απευθυνθώ στην astral-project,αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω τη στάση και τις θέσεις των άλλων, επειδή πιστεύω, πως αυτά είναι στοιχεία, με τα οποία ο καθένας, δεν καταφέρνει τίποτα παραπάνω, από το να αυτοχαρακτιρίζεται.

Το να μην πιστεύεις οτιδήποτε διαβάζεις, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και δεν μπορεί, ούτε έχει και κανένας πρόθεση να σου το αμφισβητήσει, ή να σου αλλάξει γνώμη. Με το να γίνεσαι όμως, τόσο εκνευριστικά προκλητική, δεν καταφέρνεις τίποτα παραπάνω, από το να μας δείχνεις, ότι θέλεις να τραβάς την προσοχή όλων των συνομιλητών επάνω σου..., και δυστυχώς, με πολύ ανούσιο και ενοχλητικό τρόπο. Θα έπρεπε να ξέρεις ακόμα, γιατί δεν είσαι και τόσο μικρή, πως το να ειρωνεύεσαι το μορφωτικό επίπεδο του καθενός, του οποίου δεν γωρίζεις, αν η ζωή του έδωσε την ευκαιρία, να σπουδάσει..., δείνει κοινωνική αμορφωσιά..., η οποία είναι παρασάγκας χειρώτερη από την εκπαιδευτική...

Αλλά ας γυρίσω σε σένα Άρη,

Θα πρέπει να σου επισημάνω πως τα όσα έχεις μέχρι τώρα εξιστορίσει..., μου έχουν δημιουργήσει, κάποιες απορίες, που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω και σαν αντιφάσεις...

Δεν θέλω με αυτό να πω, πως δεν σε πιστεύω, γιατί είμαι ένα άτομο που έχει ζήσει κάποια μεταφυσική εμπειρία, γι΄ αυτό και από τότε και μετά, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δε λέει, πως ότι ακούω, ή ότι διαβάζω, το δέχομαι σαν δεδομένο...

IsidoraΜέλος
20/08/2005, 02:44:43
[ Συνέχεια στο προηγούμενο μήνυμά μου... ]

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη,

Σε προηγούμενες αναφορές σου, στο θέμα αυτό, τόνισες, πως έχεις σχεδόν τέσσερα χρόνια, να βγεις έξω την ημέρα, γιατί το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεις, δεν επιτρέπει με τίποτα την έκθεσή σου στον ήλιο. Ανέφερες χαρακτηριστικά, πως ιδίως το καλοκαίρι, βγαίνεις εκτός σπιτιού, μετά τις 8.00 μ.μ., το δε χειμώνα μετά τις 4.00 μ.μ.
και πως αναγκαστικά έχεις κάνει τη νύχτα μέρα και το αντίστροφο...

Σε άλλο όμως μήνυμα, μας λες, ότι έχεις σπουδάσει Νοσηλευτική και πως εργάζεσαι..., χειρουργείς..., δίπλα στους καλύτερους χειρούργους..., γι΄ αυτό και δεν δέχεσαι να σχολιάζουν το θέμα της υγείας σου, αφού είσαι, κατά κάποιον τρόπο τουλάχιστον, πολύ ενήμερος, για να μην πω ειδικός...

Εύλογα, λοιπόν, προκύπτει η απορία, πότε χειρουργείς δίπλα στους καλύτερους χειρούργους...??? τη νύχτα...???, μετά τις 8.30 μ.μ., που είσαι εκτός σπιτιού, όπως εσύ λες, τουλάχιστον τα τέσσερα τελευταία χρόνια...???? Εκτός εάν χειρουργείς... στο σπίτι σου...!!!

Ειλικρινά δεν θέλω να σε προκαλέσω...
Εάν σου έδωσα αυτή την εντύπωση, σου ζητώ συγνώμη, όμως, όπως και εσύ βλέπεις, υπάρχουν, σε αυτά που ισχυρίζεσαι, αντιφάσεις...

Να σου επισημάνω ακόμα κάτι άλλο.

Αναφέρεσαι από τη αρχή σε "εκείνους", οι οποίοι με τις ιδιαίτερες ικανότητες τους, από πολύ μικρή ηλικία, σε έχουν ενοχλήσει... επανηλημμένα, με μεταφυσικούς τρόπους, όπως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε, το άναμα των κεριών [που από μόνα τους άναβαν],το άνοιγμα των πατζουριών [άνοιγαν μόνα τους], φωνές από το πουθενά, κ.λ.π., κ.λ.π. Ως εδώ λοιπόν, ας πούμε... καλά.

Αλλού όμως, παρουσιάζεις "εκείνοι", να εργάζονται και να καταλαμβάνουν και εξέχουσες κοινωνικές θέσεις, να είναι πασίγνωστοι, αλλά να έχουν και κίτρινα μάτια, να έχουν και κοινωνικές συναναστροφές, με τον πολύ κόσμο..., ο οποίος όμως, δεν τους καταλαβαίνει...

Δεν κολλάνε Άρη μου, όλα αυτά...

IsidoraΜέλος
20/08/2005, 03:25:47
[ Συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμά μου ]

Σου τονίζω ΄Αρη μου, πως έχω ασχοληθεί με την Μεταφυσική και με φαινόμενα, που δεν εξηγούνται με την λογική, γι΄ αυτό και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση, αν ισχυριζόσουν, πως βίωνες, μια τέτοια εμπειρία, ούτε και θα προσπαθούσα ποτέ, να σε αμφισβητήσω, επειδή θα έβλεπες, ή θα άκουγες κάτι, που δεν βλέπουν, ή δεν ακούν οι υπόλοιποι...

Για μένα τουλάχιστον αυτό, δεν θα ήταν καθόλου παράξενο...!!!
Θέλω να με πιστέψεις.
Όμως εδώ, τα λεγόμενά σου, είναι απορίας άξια..., γιατί δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ούτε και σαν εμπειρία μεταφισική, αφού τα όντα στα οποία αναφέρεσαι, δεν είναι μεταφυσικά..., ή έστω, όντα άλλης διάστασης, επειδή ισχυρίζεσαι, πως δουλεύουν, αναπαράγονται... και ζουν στην δική μας διάσταση...
Τα βλέπουν όλοι, συνεργάζονται μαζί τους, μπορεί να κάνουν και παρέα..., έτσι όπως το παρουσιάζεις... [π.χ. συναναστροφή στο χώρο εργασίας, έστω και επαγγελματική μόνο], αλλά απλά, οι άλλοι δεν τα αντιλαμβάνονται... Δεν αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητά τους. Δεν αντιλαμβάνονται δηλαδή, ότι πρόκειται για διαφορετικά όντα...

Αυτό τουλάχιστον μας έχει δόσει να καταλάβουμε, από όλα όσα μας έχεις πει μέχρι τώρα...

Και πάλι θα σου πω, ότι αν έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ, διόρθωσέ με και πάλι ζητώ συγνώμη...

Με ειλικρίνεια και συμπάθεια, αλλά και ανυπομονησία, περιμένω την απάντησή σου.
Με συγχωρείς, αν σε κούρασα...