- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
λυκοφρον
ενας ανθρωπος μπορει να μην ειχε την ευκαιρια να αποκτησει ακομη και την βασικη εκπαιδευση, (οικονομικοι και λοιποι λογοι), αλλα εχει μετα αρκετες ευκαιριες ωστε να "ανοιξει" το μυαλο του και το πνευμα του και να ξεφυγει απο την αμορφωσια.
και απο την στιγμη που εχει τον χρονο να διαβαζει αηδιες οπως διαφορα μεταφυσικα περιοδικα που σκοπο εχουν να μας ξαναγυρισουν στον μεσαιωνα ή να ψαχνει μεσα στο ιντερνετ για τους βρυκολακες, πιστευω οτι μπορει να τον διαθεσει για να ρθει σε επαφη με την ουσιωδη γνωση.
οσο για αυτο που λες, οτι προσπαθω να τραβηξω την προσοχη με καθε τροπο, σου απαντω οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. απλα παρακολουθω το θεμα απο την πρωτη μερα που ξεκινησε, εχω διαπιστωσει (εγω και αρκετοι) αλλοι τα ψεματα, την ασαφεια, τον παραλογισμο της ολης ιστοριας. δεν ειναι δικη μου η προσπαθεια αυτοπροβολης αγαπητη ισιδωρα. εξαλλου που χρηζει η προβολη σε ενα φορουμ, που δεν τον ξερει κανεις και δεν τον εχει δει. θα ηταν ανοητο.
για μια ακομη φορα ομως παρατηρω οτι τεθηκε το θεμα της ηλικιας μου. αναρωτιεμαι αν το φορουμ απευθυνεται σε ατομα 20-25 ετων, αποφοιτους δημοτικου αντε λυκειου, αναγνωστες φθηνων περιοδικων και οχι σε ολες τις ηλικιες . και θα ηθελα να μου γνωρισετε ποιες ακριβως αποψεις θα επρεπε να εχω στα τριανταπεντε μου, ποιες κατευθυνομενες αποψεις.
ευχαριστω.
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Edited by - astral-project on 20/08/2005 11:26:47
quote:
[quote]
εγω παντως εχω παρει φυστικια, κοκα κολα και περιμενω την απαντηση του "εκλεκτου", με αγωνια.αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα δε, ειναι το μορφωτικο επιπεδο των οπαδων του.
Δεν κατάλαβα?
Τι θές να πείς για το μορφωτικό επίπεδο μου?
Και εγώ ο ιδιος είπα πως ο εκλεκτός μου ακούγετε γελοίο.
Για πές μας κι εσύ την δική σου θεωρία και με τα απο αυτά που είπε πώς τα παίρνεις?Ερεβος
Όποιος και να είναι ο θεός δεν το έχω ψάξει αλλα σκέψου πως κάθε ον του κόσμου υπάρχει για να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό, είται καλό είται κακό.Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
την εχω πολλακις εκθεσει, μπορεις να πας να τισ διαβασεις.
δεν θα επαναλλαβω τα λεγομενα μου, βαριεμαι.
καλημερα.
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Edited by - astral-project on 20/08/2005 11:21:45
Οκ κατάλαβα απο οτι φαινεται είσαι ενα αρκετά στενόμυαλο άτομο και δεν αξίζει να ασχολήται κανείς μαζί σου (και είναι η τελευταία φορα που το κάνω) εσυ βγάζεις και δικές σου θεωρίες και το χειρότερο της βασίζεις πάνω σε λέξεις,
Isidora
ευχαριστό
Αρη
Περιμένω σύντομα νέα σου και αν μπορεις απαντήσεις στις ερωτήσεις μας
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
αυτο παντως που μου αρεσει στην ολη ιστορια, ειναι η ταπεινοτητα που διδασκουν στις ταξεις τους οι νεο-βρυκολακες. η ταπεινοτητα, η αλληλεγγυη και η αγαπη προς τα κατωτερα οντα εμας τους ανθρωπους...
σκεψου οτι ενω εχουν τοσες διασυνδεσεις και κατεχουν τοσο υψηλα ποστα, εχουν αφησει τον μικρο τους πριγκηπα να καθαριζει...
παπιες...
(διπλα στους μεγαλυτερους χειρουργους, παντα)
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - astral-project on 21/08/2005 08:33:57
ειναι απο τον πανηγυρικο του Ισοκρατη και αναφερεται στην γνωση που εχουν προσφερει οι αρχαιοι ελληνες στον κοσμο ολο και που κανει τοσο περηφανους εμας τους νεοελληνες...
«... Τόσον πολύ έχομεν υπερακοντίσει τους άλλους λαούς ως προς την φιλοσοφίαν καί τον έντεχνον λόγον, ώστε οι μαθητες μας έχουν γίνει διδάσκαλοι των άλλων καί κατωρθώσαμεν ώστε το όνομα Έλλην να είναι δηλωτικόν όχι μόνον της ιθαγενείας ανθρώπων, αλλά και του καλλιεργημένου πνεύματος και να ονομάζουν «Έλληνας, όχι μόνον όσους ανήκουν εις αυτήν την όμοεθνίαν αλλά και όσους λαμβάνουν μόρφωσιν όμοίαν προς την ίδικήν μας...»,
ο αμορφωτος, το ξυλο το απελεκητο δεν ειναι Ελληνας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (με ωμεγα παναθεμα σας, με ωμεγα γραφεται...)
ιερο και Μεκκα ειναι ο στιχος οχι μεγα
![]()
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
(απο σημερα μπορειτε να με λετε κουφαλογο-προτζεκτ...)
![]()
![]()
![]()
Εσυ δηλαδή θεωρείς Έλληνές μόνο τους μορφωμένους ανθρώπους.
Αμφιβάλω αν έχεις καταλάβει ποσοι υπάρχουν εκεί έξω που δεν έχουν ούτε τις στοιχειώδες γνώσεις, καημένοι άνθρωποι που νομίζουμε οτι είμαστε Έλληνες, βγηκε νέα θεωρία απο την stral project μορφωμένος=Έλληνας Αμόρφωτος=βάρβαρος, αλβανός, τούρκος, αγγλος, ισπανός κλπ κλπ.
Μην στεναχωριέσταιπηγαίνεται πάλι στο σχολείο και ίσως γίνεται έλληνες ίσως όμως.
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
Η astral-project είναι αυτή που είναι κι έχει τα πιστεύω της, η διαμάχη που έχει με τον Άρη αφορά αυτούς τους 2, σωστά?
Μην προκαλούνται κόντρες σε κάθε θέμα, βρέ παιδιά!
Δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαστε εδώ.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...