- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Δ/Ξ Δ/Α
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ...
quote:
Όπως θα πρόσεξες δεν φαίνεται η λέξη. Και για να μη λες εγώ την είχα γράψει κανονικά απλά το σύστημα τις διορθώνει αυτόματα αφού τα στείλεις. Δεν παραπονιέμαι όμως.
ΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ?????
ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ....ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΤ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ???
quote:
Εξαρτάται απο το πόσο δεμένος είναι μαζί της κ σε τι κατάσταση βρίσκομαι ο ίδιος. Γενικά είμαι συγχωρητικός άνθρωπος αλλά αν κάποια έκανε όντως κάτι τέτοιο θα έψαχνα αφενός τα αίτια κ αφετέρου θα ήμουν επιεικής ή όχι ανάλογα με τα δικαιλογητικά της κοπέλας(σε αυτά μπαίνει κ το πώς έμαθα για το γεγονός). Αν πραγματικά ήταν τελείως uncalled for αυτό που έκανε το πιο πιθανό είναι να την "απάλλασσα" απ την παρουσία μου στη ζωή της και end of the story. Αλλά αν θεωρούσα ότι αυτό δεν είναι αρκετό τότε θα έπαιρνα άλλα μέτρα.
ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΕΧΕΙ ΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΡΚΕΤΟ...
quote:
Όχι το μπάσκετ ήταν άσχετο με το σχολείο ίσως να θυμάσαι κάτι άλλο.
ΑΑ!! ΟΚ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ...
quote:
Αλλα δεν αποκλείω κάποτε να χτυπήσω.
ΧΑ ...ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ??
quote:
Μια φορά είχα σπρώξει έναν καλό μου φίλο(βίαια) και τον έριξα κάτω. Αλλά μετά του ζήτησα συγνώμη χάρη σε έναν άλλο φίλο μου που μου έδωσε την ιδέα(γιατί τότε αποκλείεται να το σκεφτόμουν). Άλλη φορά μικρός έδειρα τον κολλητό ενός παιδιού που αντιπαθούσα(ο οποίος δεν έφταιγε κ σε τίποτα). Αυτόν τον έπιασα στο άσχετο απ το γιακά(έτυχε να έιναι μπροστά μου) και με κάποιο τρόπο(δε ξέρω πώς γιατί ήταν αρκετά βαρύτερος) τον έριξα κάτω.
Άλλη φορά είχε έρθει μια ξαδέρφη στο εξοχικό μου(ακόμα πιο μικρός ήμουν τότε) κ επειδή οι γονείς της ήθελαν να φύγουν κ γω ήθελα να μείνει άρχισα να τους φωνάζω.
Ααααλλη φορά είχα δώσει μια ξυλιά σε μια μικρότερη μου ξάδερφη κ την έβρισα πολυυυ άσχημα. Επίσης δεν ήταν παραίτητο.
Και τις δύο βέβαια αυτές ξαδέρφες έχω καιρό να τις δω λόγω περιστάσεων(η μία εξαφανίστηκε με τη μητέρα της κ ο θείος μου δεν μπορεί να την δει ή δεν ενδιαφέρεται).
.... ΑΣ ΤΟΥ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
quote:
Είσαι γυναίκα. Οι γυναίκες αυτό κάνετε.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...
quote:
Γελοίες πανεύκολες τρισάθλιες. Εκτός αν ήθελαν κ δικαιολόγηση εκφοράς κ τέτοια που θα ηύξαναν λίγο τη δυσκολία. Αλλά κ πάλι δε δικαιολογείσαι να μη μπορείς να μάθεις ποιες εισάγονται με ένα ειπερ κ ένα επειδάν
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΑΣΕΣ???
ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΝΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ...20 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ...
quote:
Κάτσε να δεις της δευτέρας κ 3ης λυκείου.. εκεί θα δεις ηδονή.
ΜΗΝ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ....ΧΑΧΑΧΑ!!
CHARMED
CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 04/03/2010 21:24:16
quote:
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ...
Βασικά έτσι γράφεται ΔΞ/ΔΑ. Δε ξέρω/Δεν απαντώ. Μιας που έπιασα παλιά λάθη να πω ότι χτες.. χτες δεν σύλλαβα καμιά ιδέα. ΣΥΝΕΛΑΒΑ όμως πολλές. Νόμιζα ότι στα νέα ελληνικά είναι σωστό να λέμε σύλλαβα αλλά ΔΕΝ είναι. Ο σωστός παρατατικός του συλαμβάνω είναι συνέλαβα.
quote:
ΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ?????
ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ....ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΤ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ???
ΔΞ/ΔΑ
quote:Δεν έχω ρίξει..
ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΕΧΕΙ ΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΡΚΕΤΟ...
quote:Συγχωρεμένη.
ΑΑ!! ΟΚ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ...
quote:Όχι τη μυική δύναμη την ασκείς σε όποιον αξίζει να την ασκήσεις. Γέρους, παιδιά, μπιχλιάριδες κλπ.
ΧΑ ...ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ??
quote:Άκου τι είπες:
ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...
quote:Ε δεν αντιφάσκεις?
ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ
ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΨΥΘΙΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ..
quote:Γράψε καμία κ ίσως κάτι κάνω για σένα... Δε ξέρω αν πέρασα σε σχολή.. μπορεί να μη πέρασα..
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΑΣΕΣ???
ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΝΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ...20 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ...
quote:Εντάξει κοίτα.. μαθηματικά γενικής(μικρή ύλη κ ωραία) κ ΑΟΘ(Αρχ. Οικ. Θερ.) τρίτης λυκείου είναι ηδονή. Αλλά φυσική.. για τα ξεράσματα. Δε ξέρω βέβαια πώς είναι της κατεύθυνσης.. αλλά μαντεύω. Μακριά κ αγαπημένα. Πάντως θα ήθελα να τελειώσω κ μία θετική ή τεχνολογική κατεύθυνση να δω πώς είναι. Αλλά μάλλον θα ήταν σχέτος μαζοχισμός κ να μπορούσα να το κάνω κάποτε.
ΜΗΝ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ....ΧΑΧΑΧΑ!!
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
Μιας που έπιασα παλιά λάθη να πω ότι χτες.. χτες δεν σύλλαβα καμιά ιδέα. ΣΥΝΕΛΑΒΑ όμως πολλές. Νόμιζα ότι στα νέα ελληνικά είναι σωστό να λέμε σύλλαβα αλλά ΔΕΝ είναι. Ο σωστός παρατατικός του συλαμβάνω είναι συνέλαβα.
ΑΝ ΕΚΑΝΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ
ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ
ΣΟΡΥΥΥΥ....
quote:
ΔΞ/ΔΑ
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...
quote:
Δεν έχω ρίξει..
ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ....
ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...
quote:
Όχι τη μυική δύναμη την ασκείς σε όποιον αξίζει να την ασκήσεις. Γέρους, παιδιά, μπιχλιάριδες κλπ.
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ ΠΧ...
ΑΧ...
quote:
Ε δεν αντιφάσκεις?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ...
ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ....
quote:
Γράψε καμία κ ίσως κάτι κάνω για σένα... Δε ξέρω αν πέρασα σε σχολή.. μπορεί να μη πέρασα..
ΑΜΑΝ ΡΕ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ...
ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ????
quote:
Δε ξέρω βέβαια πώς είναι της κατεύθυνσης.. αλλά μαντεύω. Μακριά κ αγαπημένα.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ...
quote:
Πάντως θα ήθελα να τελειώσω κ μία θετική ή τεχνολογική κατεύθυνση να δω πώς είναι. Αλλά μάλλον θα ήταν σχέτος μαζοχισμός κ να μπορούσα να το κάνω κάποτε.
ΑΑΑΑ!!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ...
CHARMED
HELLO IS ANYBODY HERE???
CHAEMED
ΠΩΠΩ ΝΤΡΟΠΗ....ΘΕΕ ΜΟΥ..
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ 1000 ΣΥΓΝΩΜΗ .....
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ...
CHARMED

CHARMED
quote:
EEEE...EXΩ KATAKOKKINIΣΕΙ ΤΩΡΑ....ΠΩΠΩ ΝΤΡΟΠΗ....ΘΕΕ ΜΟΥ..
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ 1000 ΣΥΓΝΩΜΗ .....
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ...
CHARMED
δεν πειραζει, μην στενοχωριεσαι... δεν εγινε και κανενα κακο!
Εδω ειμαι, απλα ειπα να ασχοληθω και λιγο με την εργασια... λογω της μετακομισης εμεινα λιγο πισω ![]()

quote:Χα... χα.
ΑΝ ΕΚΑΝΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ
ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ
ΣΟΡΥΥΥΥ....
quote:Δε ξέρω.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...
quote:Δε ξέρω.
ΑΜΑΝ ΡΕ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ...
ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ????
quote:Μιλάω για τα παλούκια της 3ης λυκείου όχι της γελοιότητες του γυμνασίου..
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ...
quote:
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Εχω να σας πω ενα περιεργο πραγμα που εζησα οταν πηγα για υπνο. Στις 10 Φεβρουαριου την νυχτα μετα απο το σερφαρισμα στο internet (η ωρα ηταν 12:30) επεσα για υπνο. Ειχα στο μυαλο μου τον εξω απο εδω (δεν ειμαι οπαδος του), εκανα την προσευχη μου και επεσα αλλα δεν μπορουσα να ξεχασω την σκεψη μου για αυτον και συνεχεια ελεγα προσευχες. Μολις με επερνε ο υπνος ακουγα κατι φωνες δεν θυμαμαι ομως τη ελεγαν αλλα μεσα σε αυτες ηταν και η δικια μου και καποιου αλλου ανδρα, το μονο που θυμαμαι απο την εμπειρια αυτη ειναι οτι καποια στιγμη ειπα μια λεξη (μαλλον στα λατινικα που αρχιζε απο Μ) και μου απαντ λεγοντας μου τι θελεις, ενδιαμεσα στον διαλογο μου με αυτον το αντρα ξυπνουσα και ελεγα προσευχες αλλα παλι αρχιζε να μου μιλα στο μυαλο μου. Καποιες αλλες φορες εχω ακουσει και γνωστων φωνες.
Τι ειναι ολα αυτα?
7 ερωτήσεις:1.) Ήσουν ξύπνοια/ος όταν άκουγες αυτές τις φωνές?
2.) Ήσουν κουρασμένη/ος πρίν πας για ύπνο?
3.) Σε τί sites μπήκες πρίν πάς για ύπνο?
4.) Είδες καμιά παράξενη ταινία τις προηγούμενες μέρες?
5.) Ποιά είναι η σχέση σου με την εκκλησία?
6.) Έχεις ψαχτεί ποτέ με πράγματα που έχουν
σχέση με τον έξω απο εδώ?
7.) Σου έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό?
"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."

"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."
quote:7 ερωτήσεις:1.) Ήσουν ξύπνοια/ος όταν άκουγες αυτές τις φωνές?
2.) Ήσουν κουρασμένη/ος πρίν πας για ύπνο?
3.) Σε τί sites μπήκες πρίν πάς για ύπνο?
4.) Είδες καμιά παράξενη ταινία τις προηγούμενες μέρες?
5.) Ποιά είναι η σχέση σου με την εκκλησία?
6.) Έχεις ψαχτεί ποτέ με πράγματα που έχουν
σχέση με τον έξω απο εδώ?
7.) Σου έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό?
1) νομιζω σε ενδιαμεση κατασταση, δεν μπορω να το προσδιορισω
2) αρκετα αλλα δεν ειχα την αναγκη για υπνο
3) μπηκα σε sites με forums για υπολογιστες
4) καμια
5) καλη
6) οχι ιδιαιτερα (αλλα εχω ασχοληθει με δαιμονες)
7) σε τετοια κατασταση οχι αλλα εχω ακουσει γνωστες φωνες χωρις να ειμαι και εγω στον διαλογο τους
7)

Δεν μπορώ να εξηγήσω το δικό σου συμβάν αυτό μόνο που μπορώ να σου πώ είναι να περίμενεις και αν ξαναγίνει πάλι κάτι παρόμοιο καλήτερα να πάς να επισκευτεις εναν ειδικο επιστημονα όπως λέει και ο Mantis Religiosus αν δεν γίνει τίποτα πάει να πεί ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό, ίσος απλά το μυαλό σου να το δημιούργησε. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο η επιλογή δικιά σου.
Παραξενες εμπειριες κατα τη διαρκεια του υπνου

In anticipation of my resurrection...
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου