- Σχετικά με την απώλεια βάρους - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
και τι φοβάσε?κάποτε θα βγούμε και θα το ξανακάνουμε :P .. αν δεν πουλάς τρέλα δεν επιβιώνεις πλέων . χαχα
χαχχαχχ
σωστο και αυτο!αλλα εγω ηδη εχω βεβαρυμενο παρελθον
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:quote:
και τι φοβάσε?κάποτε θα βγούμε και θα το ξανακάνουμε :P .. αν δεν πουλάς τρέλα δεν επιβιώνεις πλέων . χαχα
χαχχαχχ
σωστο και αυτο!αλλα εγω ηδη εχω βεβαρυμενο παρελθονκαι δεν νομιζω να με αφησουν να ξεφυγω απο τον nick-o-φαγο
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
ποιός είναι πάλη αφτός?
![]()
quote:
Ένα έχω να πω..συγνώμη κιόλας για την έκφραση αλλά θα του την βάλω εκεί που ξέρει χαχαχαχα
χαχαχαχααχα δεν πιανουν αυτα!!!το αποτελεσματικοτερο πραγμα να κανεις ειναι να ΤΡΕΞΕΙΣ!!!
δεν σε λυπουνται!
![]()
οκ αφου επιμένεις θα γίνω καπνός!!!!χαχα
[/quote
χαχαχαχαχα καπνος δεν λες τιποτα!!!
να εξαφανιστεις απο αυτον τον κοσμο καλυτερα!ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ βρησκουν!
προς το παρον παντως την γλιτωνουμε
![]()
quote:
μπορεις να μου εξιγήσεις τι είναι αφτος γιατι πρώτη φορα των ακούω ?
χιιχιχιχιιχ δεν ειναι ενας ειναι ο αντιν, οι διαχειριστες του φορουμ, τα μελη του φορουμ.... ΟΛΟΙ αυτοι μπορουν να σε κανουν τσουπ ευθανασια αν δεν συμφωνουν τα γραπτα σου με τους κανονες![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
αααα..χαχαχαχα..καταλαβα ευχαριστώ :P
χχαχχαχα να σε καλα ![]()
![]()
Αν υπήρχε αντμίν θα είχε βάλει σε τάξη το άστοχο αυτό τσατ...
(σε δουλεια να βρισκόμαστε ή για να αυξάνουμε τον αριθμό μηνυμάτων...?)
Και πριν προλάβει κανείς να με πει: "αφτός" να σας πω ότι είμαι "αφτί"![]()