ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Black_Swan30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Black_SwanΜέλος
30/05/2011, 20:14:43
quote:

Πάντα θα μας λείπουν πράγματα. Συμφωνώ. Αλλά γιατί τους επιτρέπουμε να αποκτήσουν τόσο μεγάλη σημασία μέσα μας;

δεν τους επιτρέπουμε μόνο εμείς μας βομβαρδίζουν καθημερινά.. είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε όταν ζούμε σε μια καπιταλιστική κοινωνία. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε στην πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν χρόνιααααα μέσα από τις διαφημίσεις, να αναφέρω δε το μεγαλύτερο τερατούργημα των τελευταίων χρόνων τις εκπομπές lifestyle και τα γυναικεία και αντρικά όμως περιοδικά τύπου cosmo....

quote:
Εμείς τελικά τα καθορίζουμε ή εκείνα διαμορφώνουν εμάς;

εκείνοι κάποιοι λίγοι μια χούφτα άνθρωποι μόνο διαμορφώνουν εμάς και μας πλάθουν όπως θέλουν.. είμαστε ένα εύπλαστο ζυμάρι στα χέρια τους..Κάι ένα παράδειγμα εδώ ότι θύματα δεν είμαστε μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες... Ξαφνικά έγινε μόδα η αποτρίχωση των ανδρών και πόσοι άντρες δεν τρέχουν σε κέντρα αισθητικής για να μπορέσουν να είναι αποδεκτοί υποτίθεται από τις γυναίκες κάνοντας αποτρίχωση??? Πόσοι δεν πέφτουν θύματα της εικόνας?

Εκτός βέβαια από αυτούς που μπόρεσαν και ξύπνησαν και μπόρεσαν να νικήσουν σε ένα βαθμό αυτή την ανελέιτη επιδρομή στο μυαλό μας και στην τσέπη μας...γιατί όλα αυτά θέλουν χρήμα... πολύ χρήμα...για να εφαρμοστούν. ΄

quote:

Και δεν μπορούμε να βρούμε την ευτυχία σ' αυτά που ήδη έχουμε;
[/quote[

βέβαια μπορούμε να βρούμε την ευτυχία σε αυτά που ήδη έχουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια οικογένεια στη γειτονιά μου (και το αναφέρω για να μη με λέτε τόσοοο απαισιόδοξη!!) Φτωχή οικογένεια πολύτεκνη που όμως έχει τόση αγάπη! και αυτοί οι 2 γονείς μεγαλώνουν με τόση αγάπη και στοργή τα παιδιά τους που πραγματικά πιστεύω ότι αυτα τα παιδάκια είναι πολύ πιο ευτυχισμένα από κάτι άλλα παιδάκια που έχουν ένα δωμάτιο γεμάτο με κούκλες και παιχνίδια αλλά δεν λαμβάνουν καμία αγάπη από το περιβάλλον τους.

[quote]
Γιατί να ψάχνουμε μονίμως να βρούμε κάτι που δεν υπάρχει, κάτι που ίσως να είναι κατασκεύασμα του νου μας; Τελικά τί επιθυμούμε; Μήπως είμαστε απλά πολύ εγωιστές;

είμαστε και εγωιστές και πλεονέκτες.. γιατί ο άνθρωπος είναι πλεονέκτης, και γιατί μονίμως συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με λάθος πρότυπα...με ότι είναι λαμπερό και γνωστο στον ευρύ κόσμο.. έρχεται πάλι εδώ η πλύση εγκεφάλου που μας έχουν κάνει...

Black_SwanΜέλος
30/05/2011, 20:18:34
quote:

Οχι δεν εισαι χαζη αγαπητη Black Swan!!Εγω δε σου εδωσα και πολλες πληροφοριες!!

Ειναι σα να μου ζητας ομως να σου πω σε ενα ποστ πως να γινεις γιατρος
και να πας και την επομενη να κανεις εγχηρηση ανοιχτης καρδιας!!Γινεται?δε γινεται!!

Οπως ειπα και στο φιλο Αερινο τα υπολοιπα ειναι θεμα ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ κ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ!!!

Τουλάχιστον θα μας πεις που σπούδασες την επιστήμη της καρδιάς αγαπητή Lightworker? δε θα δώσεις κάτι από τα φώτα σου στον υπόλοιπο κόσμο??? Μη μου γράψεις αναλυτικά γιατί είναι ολόκληρη επιστήμη όπως λες απλά πες μου τι να διαβάσω και σε ποιους δασκάλους να απευθυνθώ νομίζω θα είναι αρκετό.. να'σαι καλά

30/05/2011, 21:00:06
quote:
Τουλάχιστον θα μας πεις που σπούδασες την επιστήμη της καρδιάς αγαπητή Lightworker? δε θα δώσεις κάτι από τα φώτα σου στον υπόλοιπο κόσμο???

Άχ το άτιμο,δυστυχώς δεν διδάσκεται.Απο την άλλη όμως δεν χρειάζεται κιόλας,όποιος θέλει μπορεί να την βρεί την αγάπη,αρκεί να το θέλει.

Βέβαια,κάτι τέτοιο προυποθέτει θυσίες και αρνήσεις.Δεν γίνεται αλλιώς,αν θέλεις να αποκτήσεις κάτι,τότε πρέπει να πληρώσεις για αυτό,το τσάμπα σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχει,για την ακρίβεια ποτέ δεν υπήρχε.

Θα σου περιγράψω μια θεωρία που ασπάζομαι.

Ας πούμε οτι η αγάπη εκπέμπει σε μια πολύ υψηλή συχνότητα για τα γνωστά μας δεδομένα,για να μπορεσεις να δονηθείς σε αυτήν την συχνότητα,θα πρέπει πρώτα να έχεις εξουδετερώσει τις άλλες συχνότητες,τις χαμηλές(λαγνεία κυρίως,σεξ για απόλαυση του σώματος μόνο,κλπ.)Και πρόσεξε,γιατί το κάνεις εσύ αυτό,μην μου πείς μετά "α δηλαδή θα πρέπει να πάψω να θέλω το σέξ?",οχι δεν εννοώ αυτό,εξαλου κάτι τέτοιο δεν γίνεται.Αυτό που εννοώ γενικά,είναι η καλλιέργια της αγνότητας,μόνο έτσι δημιουργείται χώρος για τις ανώτερες δονήσεις.Να βλέπεις κάποιον που σου αρέσει για παράδειγμα,και να μην πάει ο νούς κατευθείαν στο σέξ μαζί του.Να ζητάς πάντα το ανώτερο,το ψυχικό μέρος,το εσωτερικό.Να μην είσαι ο μαύρος κύκνος αλλα ο άσπρος.

Η αγνότητα λοιπόν,κατα την αποψή μου,είναι το κλειδί.

Edited by - alex22 on 30/05/2011 21:28:53

30/05/2011, 21:33:15
Ρε παιδιά,μολίς είπα οτι δεν πρέπει να κάνουμε πονηρές σκέψεις για να βρούμε την αγάπη,και ακόμα κανένας να μου τα χώσει? Τί έπαθε το σύστημα? Τί έπαθε το matrix? Πού είναι ο agent smith να βάλει τα πράγματα στην θέση τους?
30/05/2011, 22:37:35
Παρ'οτι μπορεί να πιστεύεις σε αγαπάμε Άλεξ και ας μην δονούμαστε...
Βλέπεις η κατάσταση -ψυχική- στην οποία εδράζονται πολλοί άνθρωποι , είναι τέτοια που απαγορεύει να εμφανίζονται άσχημα συναισθήματα εντός τους...και είναι αναπόφευκτο το να αισθάνονται και να βιώνουν όμορφα συναισθήματα όσο και αν αυτό σου εμφανίζεται ως ψεύτικο ή υποκριτικό...
Θεωρώ ότι τα συναισθήματα των ανθρώπων προκύπτουν αβίαστα φίλε μου και όχι κατόπιν κάποιας τεχνικής και σαν αυτό συμβαίνει πρόκειται για αληθινά και πηγαία συναισθήματα...είτε όμορφα είναι αυτά , είτε άσχημα....
Το όμορφο συναίσθημα και η όμορφη ψυχική κατάσταση βρίσκει τρόπους και δρόμους να διατυπώσει και να επικοινωνήσει και πάντα με σεβασμό στον απέναντί τους...δεν προσπαθεί να μειώσει ή να ευτελίσει...
Το αντίθετο όχι...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Black_SwanΜέλος
30/05/2011, 23:27:03
quote:

Άχ το άτιμο,δυστυχώς δεν διδάσκεται.Απο την άλλη όμως δεν χρειάζεται κιόλας,όποιος θέλει μπορεί να την βρεί την αγάπη,αρκεί να το θέλει.

Βέβαια,κάτι τέτοιο προυποθέτει θυσίες και αρνήσεις.Δεν γίνεται αλλιώς,αν θέλεις να αποκτήσεις κάτι,τότε πρέπει να πληρώσεις για αυτό,το τσάμπα σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχει,για την ακρίβεια ποτέ δεν υπήρχε.

λες τα ίδια που είπα και εγώ σε προηγούμενα posts βρε αλεξάκη μου ...ότι τελικά η αγαπή συνέπαγεται με πόνο αφού απαιτεί θυσίες και αρνήσεις...ότι δεν είναι εύκολη ούτε ότι ειναι συννεφάκια και λουλουδάκια (μόνο)... άρα που διαφωνούμε? εδώ προκύπτει πουθενά...

Είπα για δασκάλους γιατί η φίλη Lightworker μου το παρούσιασε το όλο θέμα με εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς... γιατρός δεν γίνεσαι αυτοδίδακτα... όχι στις μέρες μας τουλάχιστον!

quote:

Θα σου περιγράψω μια θεωρία που ασπάζομαι.

Ας πούμε οτι η αγάπη εκπέμπει σε μια πολύ υψηλή συχνότητα για τα γνωστά μας δεδομένα,για να μπορεσεις να δονηθείς σε αυτήν την συχνότητα,θα πρέπει πρώτα να έχεις εξουδετερώσει τις άλλες συχνότητες,τις χαμηλές(λαγνεία κυρίως,σεξ για απόλαυση του σώματος μόνο,κλπ.)Και πρόσεξε,γιατί το κάνεις εσύ αυτό,μην μου πείς μετά "α δηλαδή θα πρέπει να πάψω να θέλω το σέξ?",οχι δεν εννοώ αυτό,εξαλου κάτι τέτοιο δεν γίνεται.Αυτό που εννοώ γενικά,είναι η καλλιέργια της αγνότητας,μόνο έτσι δημιουργείται χώρος για τις ανώτερες δονήσεις.Να βλέπεις κάποιον που σου αρέσει για παράδειγμα,και να μην πάει ο νούς κατευθείαν στο σέξ μαζί του.Να ζητάς πάντα το ανώτερο,το ψυχικό μέρος,το εσωτερικό.Να μην είσαι ο μαύρος κύκνος αλλα ο άσπρος.

Η αγνότητα λοιπόν,κατα την αποψή μου,είναι το κλειδί.

αχ ρε αλεξ σε μένα τα λες αυτά...είμαι το τελευταίο άτομο όμως πραγματικα που θα έπρεπε να τα πεις τελοσπάντων έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι μου φαίνεται εγώ πρέπει να τα λέω αυτά σαν γυναίκα. Και λες πάλι κάτι που είπα σε προήγουμενο ποστ ότι αν δω κάποιον όμορφο στο δρόμο τον θαυμάζω.. θαυμάζω την ομορφιά του και δεν πάει το μυαλό μου στο σεξ σε αντίθεση με σένα που είχες θορυβηθεί ιδιαίτερα αν τοιχόν και κοιτάξεις μια όμορφη κοπέλα στο δρόμο φοβούμενος τον εαυτό σου και τις σκέψεις που μπορεί να κάνεις μετά και οι οποίες ίσως ήταν ανήθικες...

31/05/2011, 00:37:32
Black_Swan καθολου μα καθολου δεν παει το μυαλο σου στο σεξ,μηπως δεν ειναι υγιες αυτο,και καταπιεζεις τον ευατο σου μαζι και μας ,λεω εγω τωρα.....

31/05/2011, 00:51:07
ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣΣΣΣΣ....

31/05/2011, 01:00:40
μου εγινε συνηθεια Εαρινε

31/05/2011, 01:04:23
Ας πρόσεχες.....
Άντε καληνύχτα και απο δώ!!!