- 28 Φλεβάρη με 25 Μάρτη του 2016:Οι 27 μέρες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Χ. Ο ακόμα και μέσα από την γλώσσα του ευαγγελίου να σου μιλήσω εσύ θα επιμένεις στα δικά σου.2016 μ. χ. Και ακούς τέτοια. Ούτε οι γιαγιάδες με τα καρεκλακια στις γειτονιές δεν τα πιστεύουν πια.
Βαλε με το μυαλό σου, δύο αντιπάλους, τον χριστο και τον αντιχριστο, και τα πιονια οι άνθρωποι. Στο τέλος κάνουν την διαλογή στα πιόνια.
Τώρα άμα εσύ θες να είσαι ένα πιόνι καλός έχει. Αλλά στο ξαναλέω για να μιλάμε για δευτερα παρουσια πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι υπήρχε πρώτη.
ΗΧΩ,
δεν τα λενε οι γιαγιαδες στην γειτονια,ειναι ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ της Εκκλησιας ολα αυτα που λεω!Ποτέ δεν ανεφερα ΤΙΠΟΤΑ δικο μου,δεν ανεφερα οτι ειμαι διδασκαλος κανενος,εγω μεταφερω την παρακατηθηκη των Αγιων και των Πατερων της Εκκλησιας!Αν τωρα αυτα,(οπως λες),το 2016 μ.Χ (τρομαρα μας,φτασαμε αισιως εκει...) ειναι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ σου λεω απλως οτι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,δεν ''ξεπερνιεται'' δισεκατομμυρια χρονια και αν περασουν!
Δεν θα σχολιασω οτι αμφισβητεις την ΠΡΩΤΗ ελευση του Χριστου.Θα σου πω μονο,να προσεχεις για την σωτηρια της ψυχης σου!Βρες καποιο πνευματικο,και θα σε βαλει στο νοημα της ΠΡΩΤΗΣ ελευσης!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος:
Θα σου πω μονο,να προσεχεις για την σωτηρια της ψυχης σου!
Βρες καποιο πνευματικο....
Εσύ ΧΟ τα έχεις πει αυτά που πιστεύεις στον πνευματικό σου;
για τον "Λατρεμένο" "Εκείνον" "Μεγάλος" "Παίχτης" και άλλα προσωνύμια που του έχεις δώσει κατά καιρούς,
γράφοντας πάντα το πρώτο γραμμα με κεφάλαιο βεβαίως!
(μην αναφέρω τη συμμετοχή στο φαγοπότι, γιατι εκεί πας για αφορισμό)
Παπατζής είναι.
quote:ειμαι στο ψαξιμο για πνευματικό,εδώ στην Αθήνα,αλλά το θέμα εχει μείνει στασιμο δυστυχως,όχι από υπαιτιότητα δικη μου,αλλά για την μη εύρεση του καταλληλου προσώπου.δεν εχω βρει ακόμα τον πνευματικό εκείνο,αντάξιο του πνευματικού που είχα στο Άγιο Όρος,και που έχω χάσει τα ιχνη του,και δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιος με αυτόν σε όλη την Ελλάδα!quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος:
Θα σου πω μονο,να προσεχεις για την σωτηρια της ψυχης σου!
Βρες καποιο πνευματικο....
Εσύ ΧΟ τα έχεις πει αυτά που πιστεύεις στον πνευματικό σου;
για τον "Λατρεμένο" "Εκείνον" "Μεγάλος" "Παίχτης" και άλλα προσωνύμια που του έχεις δώσει κατά καιρούς,
γράφοντας πάντα το πρώτο γραμμα με κεφάλαιο βεβαίως!
(μην αναφέρω τη συμμετοχή στο φαγοπότι, γιατι εκεί πας για αφορισμό)
Ούτε πνευματικός, ούτε ψυχίατρος, ούτε εργασία σε σώζει.
Το μόνο που μπορεί να σε ξεκολλήσει είναι μια γυναίκα.
Δεν κοιτάς να βρεις καμιά μαγκιορα μπας και ηρεμήσεις?Αλλιώς πες απλά, ότι βρήκες ένα παιχνίδι, όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε και εμείς πως να σου απαντάμε.
quote:
ειμαι στο ψαξιμο για πνευματικό,εδώ στην Αθήνα,αλλά το θέμα εχει μείνει στασιμο δυστυχως,όχι από υπαιτιότητα δικη μου,αλλά για την μη εύρεση του καταλληλου προσώπου.δεν εχω βρει ακόμα τον πνευματικό εκείνο,αντάξιο του πνευματικού που είχα στο Άγιο Όρος,και που έχω χάσει τα ιχνη του,και δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιος με αυτόν σε όλη την Ελλάδα!
δύσκολη η κατάσταση...πολύ δύσκολη...
Δεν σκέφτομαι τον Χ. Ο αυτούς που θα τον διαβάζουν σκέφτομαι.
quote:12 μερουλες είναι αυτές,δεν θα περάσουν,θα περάσουν!Μετά να δούμε ....
Εδώ το άτομο έχει σίγουρο τον πόλεμο, τις ημέρες, τον αντιχριστο τον χριστό και του λείπει ο πνευματικός.
Δεν σκέφτομαι τον Χ. Ο αυτούς που θα τον διαβάζουν σκέφτομαι.
Μανία κι αυτή με τους πολέμους, τους λιμούς και τους καταποντισμούς!

In anticipation of my resurrection...