- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
όλη η χαρά μου πέταξε
τα μάτια μου ορθάνοιχτα δεν παγιδεύουν πιά το φως
τα γόνατά μου θρύβονται σαν άμμος
όλα φεύγουν μπροστά μου
μόνο τ΄αγρίμια τριγυρνάνε ακόμα
κι οσμίζονται το λείψανο της καρδιάς μου.
Τι όνειρο...
Ο ώμος απόγκρεμνος ορθωνόταν σαν βράχος.
Το σώμα μου ήταν πιό ξένο
κι από μία ήπειρο μακρινή.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
Κάτι προς μαύρο ξυπνάει εντός μου.
Χθες βράδυ ονειρεύτηκα το απόλυτο μαύρο...
ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ .ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ
ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΤΟ ΚΕΡΙ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΣΩΠΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ
ΤΟ ΧΘΕΣ.
Για να μην ονειρευτώ …
Δεν ήθελα να δω το τέλος
Ήρθε όμως στ’ αλήθεια και με χτύπησε
Κατάστηθα με πύρινο βέλος
Τώρα ονειρεύομαι τις λίμνες των ματιών
Μιας Νεράϊδας που με ταξίδεψε
Μοίρασε όνειρα , υποσχέσεις …
Ανεκπλήρωτα όνειρα .
Ανεκπλήρωτοι πόθοι ..
matmat
Το φως από αναρίθμητες φλόγες τρεμόπαιζε μα συ αντλούσες έμπνευση από δαύτο.
Γιά σένα ήμουν το φιλί
της αθωότητας
η ευθραυστότητα ενός παιδιού γιά μένα
ήσουν η σκιά ο Βιβλικός Κάιν, ο Διάβολος ή ο Ιούδας;
Κι άλλοτε γινόσουν ο ΗΡΩΑΣ, το πρότυπο έμπνευσης.
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΜΟΡΦΗ ΚΥΡΟΥΣ. ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΙΕΡΕΑΣ. ΑΡΧΙΜΑΓΟΣ. ΚΡΑΥΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.΄Οσο γιά το ανώτερο συνειδησιακό επίπεδο μυρίζει αποδέκτη σοφίας...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia
Πλατάγιασαν οι ξέφρενες φτερούγες σου
ένα στερέωμα κι έλιωσες πάνω μου
Υιέ του ανέμου
που δεν ένοιωσα...
Μιά μιά αναγνωρίζω τις φιγούρες σου
ως το ξημέρωμα
πίνω την πλάνη μου
μες το ποτέ μου
ψυχή παρέδωσα
θυσιάζω μιά σειρά αξιών
σε αβέβαιο στόχο
θωρακίζω
το φιλί χωρισμών
σε μιάς κρύπτης το θόλο.
Ζοφερή σκιά...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
amalia
θα ονειρευτώ πάλι τα μάτια του,
το παράξενο γέλιο,
τα βήματά του
τα τραγούδια που έλεγε,
το πρόσωπό του όταν κοιμάται,
σαν ένα μικρό κουρασμένο παιδί
από τα ατέλειωτα του δρόμου παιχνίδια
παιδί που όλος του ο κόσμος είναι ένας
πιστός κόσμος.
Θα ονειρευτώ τα παραμύθια που θα
του ψιθύριζα,
κρατώντας πίσω από τα κλεισμένα παραθυρόφυλλα
ένα φεγγάρι γεμάτο φωτιά,
τώρα που άρχισε να ψυχραίνει θα τυλίξω τα χέρια γύρω
από το σώμα του,
κρυώνουν οι μόνοι άνθρωποι,και θα κεντήσω ένα ακόμα όραμα στα άστρα.
Μετά σαν θα κοιμάται
θα ακούω την αναπνοή του,
και θα χαιδεύω τις μνήμες που τον πόνεσαν.
΄Οταν κλείνεις μέσα στις χούφτες σου ένα ζεστό πρόσωπο
απαλύνεις τα αδιέξοδα τα πικρά συμβάντα τα δάκρυα που χυθήκαν από τα μάτια εκείνα.
Του σιγοτραγουδάς και μιά μπαλάντα
κι όλα είναι τόσο μαγικά.
Απόψε θα ονειρευτώ δυό μάτια αδάκρυτα.
Τα δικά του.
Κι ένα φιλί μεσημεριού
που μύριζε καλωσόρισμα.
Απόψε θα ονειρευτεί πως δεν είναι μόνος.
Κι έτσι μπορεί ένα από τα αστέρια της ψυχής του
ένα μόνο ένα, να ξεφύγει
πέφτοντας
απαλά
ή απότομα
στη σιωπή
και στο πιστό κορμί
της κάμαράς μου.
Που αγαπάει ακόμα.
Τα όνειρα βγαίνουν συχνά αληθινά.
Πιστέψτε με...
Καμαρώνουν πάνω από τον ουρανό του Οκτώβρη τόσα άστρα φως μου.
Ρίξε μου ένα μικρό χρυσό αστέρινο χάδι.
Σσσσσ.

Κοιμήσου.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
΄Εζησα.
Την μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής...
Α συναίσθητα σε χάιδεψα...
Γ έρμα που έκαιγε
Α νυπέρβλητα σε λάτρεψα
Π οιοί πόθοι ελέγχονται
Η ταν και είναι φωτιά.
Μ μνήμη ζαλάδα φιλιά.
Ο νειρο στην καταχνιά
Υ ψιστο φως που νικά...
ΟΛΑ ΕΣΥ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
amalia
Περίεργο όνειρο αλλά η διαδρομή είχε ενδιαφέρον.
Αυτά
στα σπλάχνα σου,
εσώτερης φλόγας
τώρα που θέτεις συ τα όρια
μες τη λιακάδα σου
γεννιέται ο αιώνας...
Μη σωπάσεις
της καρδιάς σου τις φωνές
όσα θες,
ότι θες
κατευνάζει η ευωδιά σου
τις πληγές.
Δεν ονειρεύομαι πλέον.
Ζω...
Οκτώβρης 2005
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
amalia
Έσυρα τον νου μου στην αγκαλιά
Του μορφέα απόψε .
Παρακάλεσα τους φύλακες να ελευθερώσουν
Τα πολύχρωμα όνειρα
Όμως με ξύπνησαν οι εφιάλτες…
.
Γιατι τώρα??
Φιλικα ο τυφλος οδηγός και φύλακας της γνώσης.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΦΙΛΕ ΜΟΥ BLIND GUARDIAN ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ....
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ....
ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ "Ε" ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....
ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣETE THN EΛΛHNIKH KAI THN ΛEYKH ΦYΛH AΠO THN ΓENOKTONIA"
ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ....
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ......
ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ BLIND GUARDIAN ????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
quote:
O συγκεκριμένος κύριος αν είχατε επισκευτεί την σελίδα του (πριν σταματήσει) είχε πληροφορίες για συνωμοσίες απίστευτες (αληθινές η μή δεν γνωρίζω) και εμπλέκε ονόματα βαρβάτα της Ελληνικής και διεθνούς πολιτικής.
Πολύ ενδιαφέρον.
Μήπως θα μπορούσες να επεκταθείς σε όσα θυμάσαι?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Παλιά έμπαινα κάθε μέρα στην σελίδα και διάβαζα μανιωδώς όλα τα γραπτά της... Από αυτά που δίαβαζα μου είχαν πέσει τα μαλλιά!!! Θα ψάξω στα CD μου και θα δημοσιεύσω κάποια απο αυτά...
Πάντως ανέλυε Τα γεγονότα στα Ίμια, είχε κάθε συνομωσία των βαλκανικών και μη, χωρών κατά της Έλλάδας και των Ελλήνων. Είχε επίσης αναλυτικά τα σχέδια που κάνουν οι Κινέζοι, οι Εβραίοι, οι Αμερικάνοι, οι Σκοπιανοί, οι Ρώσοι, οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι για να μπουν στην Ελλάδα! Είχε ακόμα και ακριβείς ημερομηνίες σε κάποια απο αυτά.
Το συγκλονητικότερό όλων φυσικά είναι ότι με την επέμβαση που σκοπεύουν να κάνουν οι Αμερικάνοι στο Ιράν ή στην Συρία, θα ξεσπάσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!!! Και πάλι σε αυτό το γεγονός που αναφέρει είχε αναλυτικά βήμα προς βήμα τι θα γίνει... Δεν αναφέρω λεπτομέρειες για ευννόητους λόγους... Η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν πολεμικές δυνάμεις να εισβάλουν στην Μέση ανατολή είναι αρχές 2006, ημερομηνία όπου και θα αρχίσουν και άλλες επεμβάσεςι άλλων χωρών σε κάποιες άλλες χώρες χρησιμοποιώντας ως προσχήματα την επέμβαση της Αμερικής στη Μέση ανατολή... Τρελές καταστάσεις...
Επίσης αναέρει ότι Τουρκία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της "Μακεδονίας" και Αλβανία μαζεύουν δυνάμεις στα σύνορα της Ελλάδας και ετοιμάζονται να μπουν "Μέσα"!!! Τα μεγάλα κεφάλια μας φυσικά και το γνωρίζουν αλλά επειδή είναι μισοεβραίοι οι περισσότεροι κάνουν ότι είναι δυνατό να τους βοηθήσουν... (π.χ.: Κλείνουν ένα ένα τα φυλάκια στα σύνορα)!
Απόδειξη του ότι είναι μισο εβραίοι οι πολιτικοί μας;
Καραμανλής (Πρωθυπουργός της Ελλάδας): Καρά-Αμάν-Αλής: Τουρκο-Εληνο-Εβραίος!!!
Κολωζώφ (Βουλευτής ΚΚΕ): Εβραιο-Ρώσος!!!
Σιμήτης (Βουλευής Πασόκ): Εβραίος (καθαρός)
Και άλλα πολλά ονόματα είχε κάνει αναφόρα. Και πιστεύω πως γι'αυτό και την κλείσαν την σελίδα αυτή!
Γενοκτονία Ελλήνων!!!
Απο τους Κινέζους!!!
Ναι είναι αλήθεια ότι οι Κινέζοι ετοιμάζονται και αυτοί να μπουν στην Ελλάδα και να αφανίσουν ότι Ελληνικό στοιχείο υπάρχει! (Κάτι απο Χίτλερ κατά Εβραίων μου θυμίζει αυτό)
Το Ευρωσύνταγμα που θέλαν να περάσουν οι Ευρωπαίοι είχε ως απώτερο σκοπό την δημιουργία του Ευρωστρατού... Ο οποίος και θα είχε ως έδρα το κέντρο της Ευρώπης, αφήνοντας τα Βαλκάνια με έναν απλό μισθοφορικό στρατό... (και αυτό σχέδιο των Κινέζων σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους ηγέτες)
Ξαναγυρίζω στο θέμα με τα Βαλκάνια...
Όπως ανέφερα λοιπόν οι τέσσερις γείτονες χώρες σκοπεύουν να μπουν στην Ελλάδα. Οι σκοπιανοί (Μακεδόνες τρομάρα τους) Θα αναγκάσουν τους ηγέτες μας να τους παραδώσουμε την Μακεδονία μας την Θράκη μας και την Θεσσαλία μας ως αντάλλαγμα να μην πολεμήσουμε και να μην σφάξουν κόσμο! Οι δικοί μας θα αρνηθούν για να βοηθήσουν στον αφανισμό μας. Αλλά μετά για να ανεβάσουν το γόητρό τους θα παραδώσουν τις περιοχές αυτές! (πρέπει να φοβάμαι, Πτολεμαΐδα μένω στον νομό Κοζάνης!!!)
Τέλος η σελίδα αυτή όντως περιείχε σημαντικά κείμενα αρχαίων αλλά και νέων συγγραφέων!!! Όπως επίσης και ύμνους αρχαίους αλλά και Συμφωνίες του σύγχρονου μεγάλου Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vagelis)
Αυτά θυμάμαι για την ώρα...
Για περισσότερες πληροφορίες για τα άνωθεν. Στο topic που άνοιξα παλαιότερα: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5425
Προς το παρόν Αντίο...
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
Αυτά τα οποία διάβασα για τον Ωρίωνα είναι ανήκουστα!!!
Πρέπει ως γνήσιοι Έλληνες να μείνουμε στο πλευρό του Ωρίωνα και να τον βοηθήσουμε εάν είναι ακόμη ζωντανός να γλυτώσει απο τα κακόβουλα πλάσματα της Ελληνικής Αντυνομίας που είναι όπως σωστά αναφέρει ο Ωρίωνας "Σοδομισμένα μασωνικά προδοτικά απόσκατα της Ελλάδος" και όπως εγώ τους αποκαλώ λαϊκιστί "τσιράκια" των Εβραιοδρακονιανών κινεζομασώνων!!!
Δηλώνω πως εγώ προσωπικά είμαι στο πλευρό του αγωνιστή της αλήθειας Ωρίωνα. Και ζητώ όποιος ξέρει που βρίσκεται αυτήν την στιγμή ο Ωρίων, η εάν ξέρει πως μπορώ να μάθω και πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του ας μου στείλει private μύνημα στο: Wawkalak@hotmail.com ή ας με πάρει τηλ. στο *****
Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να σταθούμε στο πλευρό του Ωρίωνα Δημητρακόπουλου. Και ας κατακρεουργήσουμε αυτούς που κατακρεουργούν την αλήθεια και τους αγωνιστές υπέρ αυτής!!!
Φιλικά Eliathor...
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
amalia