- Ενα παρα πολυ παραξενο ονειρο.... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εδω και καιρο το ειχα γραψει σε Word αρχειο και σε μορφη μικρης ιστοριας... το 85% ειναι το κανονικο ονειρο μου!!!!
Λοιπον αυτο ειναι το ονειρο μου:
Η γέννηση μου και ο θάνατος…(ιστορία από ένα Όνειρο)
Ξυπνάω κοιτάω τριγύρω μου… όλα σκοτεινά! Μα που πήγαν όλοι… Ένα κάστρο γκρεμισμένο… ερημιά…. Λύκοι ακούγονται… με πονάει η πλάτη μου… οι σκιές με έχουν περικυκλώσει… ξαφνικά ήρθε αυτός… φορούσε έναν μαύρο χιτώνα με κουκούλα και έβλεπα μόνο τα κόκκινα μάτια του… Μου πρότεινε να πάω μαζί του, να έχω δυνάμεις, και θα εκπληρώσω τα όνειρα μου, να είμαι ένα από τα παιδιά του………….
Εγώ δέχτηκα και τότε ένας αέρας με περιτριγύρισε και ξαφνικά βρέθηκα σε μια μεγάλη κρύα σκοτεινή σπηλιά. Τότε από το σκοτάδι εμφανίσθηκε κι αυτός… Άρχιζε να διαβάζει από αυτό το μαύρο βιβλίο με την πεντάλφα , καθώς διάβαζε κορμιά και εντόσθια πεταγόντουσαν από την λάσπη που υπήρχε στα πόδια μου…. Κορμιά τα οποία άλλα δεν είχαν κεφάλια, άλλα χωρίς χέρια, άλλα χωρίς ποδιά, υπήρχε μια περίεργη μυρωδιά στον αέρα που σου έτρωγε το μυαλό να … «δεν μπορώ άλλο» του είπα… «είναι ασφυκτικά εδώ μέσα».
«Κρίμα» μου απάντησε.
«Αρχίζουμε». Ύστερα με μετέφερε στο μέρος που ήμουν πριν αλλά πάνω σε μια μισογκρεμισμένη στέγη. Ήμασταν σαν δυο κοράκια που περίμεναν κάτι, αλλά ύστερα ένοιωσα ότι αυτό το κάτι περπάταγε από κάτω μου. Ήταν μια θεά ,το δέρμα της σαν το χιόνι, ένα πλάσμα από τον παράδεισο, ενώ εγώ ένα νεογέννητο τέρας της κολάσεως,
Χωρίς να το καταλάβω είχα πετάξει από πάνω της, αλλά με κοίταζε στα μάτια,
«Πως μπορείς και με κοιτάς έτσι ενώ ξέρεις ότι θα πεθάνεις;» «πιστεύω σε σένα» μου απάντησε… Έτσι μια εικόνα ήρθε στο μυαλό μου… μια εικόνα με μένα και με μια κοπέλα στο κρεβάτι γυμνούς, να κάνουμε όνειρα, καθώς ξεχειλίζαμε και οι δυο από αγάπη…
«Αγάπη….Πόθος…Ερωτάς… Ελισάβετ; Εσύ είσαι ;»
«Ώστε μετά από όλα αυτά υπάρχει ένα κομμάτι της ψυχής σου;»
«Ίσως αλλά σιγά σιγά θα χαθεί και αυτό….»
«Μα δεν μπορεί…κάπως…θα υπάρχει τρόπος…»
«Φύγε ή θα πεθάνεις….» Αποκρίθηκα…
Καθώς ο αέρας που φύσαγε μανιωδώς σταμάτησε, μια φωνή με πρόσταζε ,στα λατινικά που ποτέ μου δεν ήξερα, να πάω να της ξεριζώσω την καρδιά….
«Τρέξε Έλσα… φύγε…»
«Α χα χα χα…. Τελικά είσαι πιο αδύναμος από ότι φανταζόμουν…» με πρόσταξε να πάω σε αυτόν.
Έπρεπε να τρέξω κι εγώ όμως, είχα προδώσει με την λιγοστή καρδιά μου τον Άρχοντα του Σκότους……
Η νύχτα τελείωνε και έπρεπε να πάω κάπου….
Δεν μπόρεσα να κάνω βήμα…. Δεν προλάβαινα…. Δεν είχα την δύναμη να πετάξω…
Τι βράδυ και αυτό, από μία απλή τελετή μαύρης μαγείας να προστατεύω αυτήν που, μου αποτελούσε εμπόδιο στη αθανασία…
Καληνύχτα θεά μου… καλή αντάμωση… σε μία άλλη ζωή…
Ευχαριστω πολυ ,αν τυχων το θεμα μου ανηκει σε αλλην κατηγορια να το αλλαχθει......
The Gods made Heavy Metal, and they saw it was good… They said to play it louder than hell… We promised that we would… When losers say it’s over with you know that’s a lie… The Gods made heavy metal and it’s never gonna die (J. DeMaio/K. Logan)
Πολύ πιθανόν το θέμα να μεταφερθεί στο Forum -=ΨΥΧΗ=-,όμως θα αποφασίσει ο Admin γι'αυτό.Ό,τι κι αν γίνει θα ενημερωθείς πάντως!
Και πάλι καλώς μας όρισες!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Φοβερό το όνειρο που μας περιέγραψες.
Ολη αυτή η ιστορία με τήν μαύρη μορφή και την λευκή θεά, με παραπέμπει σε μάχη μεταξύ των σκοτεινών δυνάμεων και της ψυχής.
Ενα λοιπόν σενάριο που σκέφτηκα, είναι το εξείς:
Μπορεί στην προηγούμενη ενσάρκωσή σου, να ήσουν όργανο της σκοτεινής ταξιαρχίας. Γεννιόμενος τώρα, δέχεσαι κάποιο κάλεσμα, αλλά η ψυχή (λευκοντυμένη θεά), αντιστέκεται. Θέλει να σου θυμήσει, πως στόχος σου είναι να ξεπλυθείς από το σκοτεινό παρελθόν, και να την αναστήσεις γεννιόντας την μέσα στην ύπαρξή σου.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι (αν θέλεις μπορείς να το αναφέρεις), αλλά να προσέχεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν, να είναι άνθρωποι της αγάπης και του φωτός. Στην αναγνώρισή τους, θα σε βοηθήσει η ψυχή, η οποία σου έκανε φανερή την παρουσία της μέσα από το όνειρο. Ασε την να μιλήσει μέσα στην καρδιά σου, δώσε της εμπιστοσύνη, και κράτα την ανάμνηση του ονείρου αυτού, όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τις επιλογές σου.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Οσο για το ποσο χρονων ειμαι... ειμαι 20 ....
δεν ξερω αν αυτο λεει κατι .....
Τελος παντων θα προσεξω τις συμβουλες σου και σε ευχαριστω .....
θα ηθελα με καποιον τροπο να ξαναδω αυτο το ονειρο αν γινεται με καποιο τροπο (εχω διαβασει και ακουσει οτι γινεται...)
Μακαρι να μπορουσατε να μου πειτε ............
Ευχαριστω και παλι.....
The Gods made Heavy Metal, and they saw it was good… They said to play it louder than hell… We promised that we would… When losers say it’s over with you know that’s a lie… The Gods made heavy metal and it’s never gonna die (J. DeMaio/K. Logan)
Φίλε μου κρατήσου μακρυά από το αριστερό μονοπάτι...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Προσωπικά πιστεύω, ότι αν χρειαστεί, ή αν το όνειρο αποτελεί και ανάμνηση, κάποιες εικόνες μπορεί να σου έρθουν στο μέλλον, χωρίς να προσπαθήσεις γιαυτές. Μπορεί ήδη να έχεις ξαναδεί κάτι σχετικό με το όνειρο, αλλά να μην το θυμάσαι. Το ίδιο ακριβώς το όνειρο;... Ισως με παραλλαγές - πιστεύω.
Τρόπους δεν ξέρω πάντως συγκεκριμένους, αν και σε προσωπικά μου παρόμοια (εννοώ με κάποιο περίεργο νόημα και χρόνο - τόπο από παλιά) όνειρα, συμβαίνει να ξαναβλέπω σκηνές εκεί που δεν το περιμένω.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".
Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα ![]()
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,
θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.
Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^
ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^
Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Θα ήθελα όμως να απαντήσω - μιας και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία - στον lancelot και στον gentleman (oξύμωρο nick για ένα τέτοιο άτομο)
quote:
Lancelot, δεν ξέρεις αν το σπίτι της Avallon είναι πρόσφατη καταπάτηση, ούτε αν είναι εν γνώσει της. Οπότε δεν είναι δίκαιο να την κατηγορείς. Όσο κι αν χαϊδολογιέται με αληταράδες σαν να μη τρέχει τίποτα.Avallon, πέρασες καλά όταν φύτεψες δέντρα μαζί τους; Εγώ να δεις τι καλά που πέρασα όταν με βγάζανε ομοφυλόφιλο, "φτωχόπουστα", "βρωμόπουστα", "μαριονέτα", "πετ", "γλοιώδη", "βαλτό από το metafysiko", "ότι απειλούσα μια γυναίκα ότι θα βάλω αλβανούς να τη δείρουν", "βαλτό από το esoterica".
Πολύ πλάκα είχε, θα το διασκέδασες κι εσύ φαντάζομαι.
Αν δεν το κατάλαβες, από τη δική σου (και άλλων σαν κι εσένα) άνευ όρων αποδοχή προς τη συμπεριφορά τους πηγάζει αυτή η παλιανθρωπιά.
Γιατί σαν να μη τρέχει τίποτα, έρχεσαι και τους ενθαρρύνεις ξεχνώντας ότι μέχρι και σήμερα επιδίδονται σε ένα ατελείωτο οχετό λοιδωρίας κιτρινιστικής απομόνωσης φράσεων, συκοφαντικής δυσφήμισης, εξευτελισμού ανθρώπων και δημαγωγίας.
Βέβαια δεν περιμένω φιλότιμο από σένα, γιατί έτσι και κάνεις πως μου μιλάς φιλικά, σε ξέγραψαν. Καλή διασκέδαση.
1ον) Πριν μιλάτε να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό σας...
Θυμάται κανείς να είπα ότι μένω Βαρυμπόμπη ή Θρακομακεδόνες
Θυμάται κανείς να είπα ότι μένω στην Πάρνηθα![]()
Θυμάται κανείς να είπα ότι μένω σε μονοκατοικία
(για την αναφορά ως προς το οικόπεδο στο οποίο κατοικώ μιλάω)
2ον) Μου αρχίζετε τις παπαρολογίες περί φίλων αλητών κλπ.κλπ.
Σας είπε κανείς ότι κάνω παρέα με κανέναν από δώ μέσα??
Οσες φορές έχω δει τα μέλη αυτά είναι για να κάνουμε αναδάσωση και όχι για να πάμε πικ νικ ή για καφέ. Τη μια μάλιστα φορά πήγα με τον άντρα μου και το παιδί μου. Και όχι για να απολογηθώ αλλά για να αποκαταστήσω την εικόνα μου εδώ μέσα: Aν και μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω στις παριφές της Πάρνηθας μέσα στο δάσος προτίμησα ένα διαμέρισμα στην Κηφισιά με roof garden για να απολαμβάνω τη θέα του αγαπημένου μου βουνού, ένα roof garden φίλε μου και όχι πισίνα...
3ον) Τέλος γιατί θα πρέπει ΕΓΩ να είμαι ΠΑΝΤΑ ενημερωμένη για ΚΑΘΕ παρασκήνιο που γίνεται εδώ μέσω ποτέ δεν το κατάλαβα και ειλικρινά ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!
Ζητώ λοιπόν από την αμαλία όπως έσπευσε να προστατέψει άλλα μέλη να προστατέψει και μένα απέναντι στους λογαριασμούς gentleman και lancelot από τους οποίους απαιτώ να ζητήσουν δημοσίως συγνώμη για ότι έχουν πει για μένα.
Και επειδή θέλω να κλείσω το θέμα επικοδομητικά θα ήθελα να πω σε όλους φέτος να πενθήσουμε κατ'ουσίαν το χαμό του Μαγικού βουνού και να μην αγοράσουμε αληθινό έλατο τα Χριστούγεννα. Αντί γι'αυτό ας στολίσουμε ένα ψεύτικο που θα κάνει γρήγορα απόσβεση μέσα σε λίγα χρόνια και τα λεφτά που θα χαλάγαμε για την αγορά ενός χριστουγεννιάτικου ας πάρουμε ένα έλατο για δεντροφύτευση...
Υ.Γ. Τέλος παρακαλώ το ποστ αυτό να συγχωνευθεί με το θέμα της Πάρνηθας "όταν" αυτό ανοίξει και πάλι...