- Θεάσεις UFO στη Λακωνία. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
papadothomakosΜέλος
Εκ του αποτελέσματος, πρέπει να λάβουμε υπ΄όψιν μας ότι ίσως ήταν και στημένο, μετά απο καποιες συμπτώσεις, για μαρκετινικούς λόγους.
Είναι και αυτό πιθανό!!!
Είναι και αυτό πιθανό!!!
Κοιτά απ τη στιγμή που δεν ήμασταν μπροστά βίντεο δεν υπάρχει δεν μπορεί να αποκλειστεί Τίποτα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτα μπορεί να μην έγινε τίποτα
Μπορεί και να έγινε .
Μπορεί και να έγινε .
MasvidalΜέλος
Λοιπον.Αν αυτο γινοταν πριν 20 χρονια,ΙΣΩΣ το πιστευαμε.Αλλα σημερα,με τοση τεχνολογια (κινητα τηλεφωνα,βιντεοκαμερες) ουτε ενα βιντεακι ;!!! 4 ωρες ;;;
Μηπως,λεω μηπως,υπαρχει καποια ...."συμπτωση" με την κυκλοφορια του βιβλιου του Πητ Παπαδακου περι εξωγηινων;
Τι μπορει να κανει κανει ο ανθρωπος.......
Μηπως,λεω μηπως,υπαρχει καποια ...."συμπτωση" με την κυκλοφορια του βιβλιου του Πητ Παπαδακου περι εξωγηινων;
papadothomakosΜέλος
Εφ όσον ίσχύει το παραπάνω, οι πιθανότητες για διαφήμηση είναι αυξημένες στο έπακρο.
Το παράξενο είναι ότι παρά την θελησή μου, ή επιφύλαξή μου δημοσιεύτηκε τρέις φορές (ο δαίμων του forum???
Το παράξενο είναι ότι παρά την θελησή μου, ή επιφύλαξή μου δημοσιεύτηκε τρέις φορές (ο δαίμων του forum???
quote:
Λοιπον.Αν αυτο γινοταν πριν 20 χρονια,ΙΣΩΣ το πιστευαμε.Αλλα σημερα,με τοση τεχνολογια (κινητα τηλεφωνα,βιντεοκαμερες) ουτε ενα βιντεακι ;!!! 4 ωρες ;;;
Δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα αν θέλουμε να δούμε τι πραγματικά
Συναιβει ο χρόνος θα δείξει απλα τα πράγματα πολύ πιθανό να υπάρχει και κάποιο βίντεο .
Όλα είναι πιθανά .
quote:
Εξωγήινοι .
Φίλοι papadothomakos , FeeLMorE , Emerson και IRIS 2012 , καλώς ήλθατε στα Forums του ESOTERICA και καλή παραμονή .
Αυτό το Σαββατοκύριακο και για τέσσερις πέντε μέρες θα κατεβώ στη Μάνη , οπότε ίσως έχω πληροφορίες από πρώτο χέρι για το UFO .
Αυτό το Σαββατοκύριακο και για τέσσερις πέντε μέρες θα κατεβώ στη Μάνη , οπότε ίσως έχω πληροφορίες από πρώτο χέρι για το UFO .

aerikonΝέο Μέλος
Εμένα προσωπικά όλη η ιστορία ακούγεται σαν promotion για το Γύθειο 
Edited by - aerikon on 22/05/2008 15:15:58
papadothomakosΜέλος
Καί αυτή η άποψη έχει αρκετές πιθανότητες.
Θέλω όμως να προσθέσω δύο στοιχεία, στο πλαίσιο της άποψης ότι δεν πρέπει το μυαλό μας να κατευθύνεται σε εξωγήινους.
Εχω μεγαλώσει στην ευρύτερη περιοχή, τα τελευταία χρόνια συμπυκνώνοντας τις εμπειρίες μου, διαπιστώνω όλο και εντονότερα, πως όταν βρίσκομαι σε κάποιο τόπο στην περιοχή, έξω απο τίς πόλεις, νοιώθω κάτι απροσδιόριστο.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο είναι αντίληψη. Το ορατό είναι ότι υπάρχει στό περιβάλλον, ένα φόντο φωτεινότητας, πίσω απο τό φώς της μέρας.
Δικοί μου άνθρωποι, έχουν εμπειρίες νεραιδών, παλιότερα, και στις μέρες μας κινούμενων φώτων αργά τό βράδυ.
Τα παραπάνω συνδέω και με την σπηλιά του Αδη, την πύλη για τον κάτω κόσμο που κατέβηκε ο Ηρακλής.
Κρατάω όμως και επιφυλάξεις, μήπως οι αισθήσεις μου είναι κατευθυνόμενες, επειδή πρόκειται για την ιδιαίτερη μου παρτίδα.
Θέλω όμως να προσθέσω δύο στοιχεία, στο πλαίσιο της άποψης ότι δεν πρέπει το μυαλό μας να κατευθύνεται σε εξωγήινους.
Εχω μεγαλώσει στην ευρύτερη περιοχή, τα τελευταία χρόνια συμπυκνώνοντας τις εμπειρίες μου, διαπιστώνω όλο και εντονότερα, πως όταν βρίσκομαι σε κάποιο τόπο στην περιοχή, έξω απο τίς πόλεις, νοιώθω κάτι απροσδιόριστο.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο είναι αντίληψη. Το ορατό είναι ότι υπάρχει στό περιβάλλον, ένα φόντο φωτεινότητας, πίσω απο τό φώς της μέρας.
Δικοί μου άνθρωποι, έχουν εμπειρίες νεραιδών, παλιότερα, και στις μέρες μας κινούμενων φώτων αργά τό βράδυ.
Τα παραπάνω συνδέω και με την σπηλιά του Αδη, την πύλη για τον κάτω κόσμο που κατέβηκε ο Ηρακλής.
Κρατάω όμως και επιφυλάξεις, μήπως οι αισθήσεις μου είναι κατευθυνόμενες, επειδή πρόκειται για την ιδιαίτερη μου παρτίδα.
Αγαπητέ papadothomakos, αν έχεις μεγαλώσει σε κάποια πόλη είναι πιθανόν όταν βρίσκεσαι έξω από αυτές να νιώθεις κάτι το απροσδιόριστο επειδή ίσως να έχει να κάνει με το ότι έχεις συνηθίσει έναν άλλον τρόπο ζωής, έχεις κάποιες παραστάσεις από την πόλη, περνάς περισσότερες ώρες σ' αυτήν κλπ.
quote:
Η οποία είναι και πανέμορφη! ![]()
Πέρα από αυτό, ακόμη κι η αίσθηση ότι κάποτε υπήρχε η πεποίθηση πως αυτή η σπηλιά που σε οδηγεί στον κόσμο των νεκρών, είναι ικανή να σε κάνει να νιώσεις δέος ή κάποιο έντονο συναίσθημα το οποίο όμως να μη μπορείς να προσδιορίσεις. ![]()

In anticipation of my resurrection...
papadothomakos Αφού είσαι από εκεί λογικά έχεις και καλύτερη εικόνα για το περιστατικό
Τι συζητιέται εκεί από τους ντόπιους ?έχεις υπόψη κάποιους που ήταν μάρτυρες
Του περιστατικού ?
Τι συζητιέται εκεί από τους ντόπιους ?έχεις υπόψη κάποιους που ήταν μάρτυρες
Του περιστατικού ?
papadothomakosΜέλος
Γεννήθηκα, και πέρασα την πρώτη δεκαετία της ζωής μου εκεί. Έκτοτε ομως είμαι επισκέπτης δύο τρείς το πολύ φορές το χρόνο.
Με ελάχιστους, όσους μίλησα, που όμως δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, θεωρούν το περιστατικό απάτη σε μεγάλο ποσοστό, αλλά χωρίς να το αποδεικνύουν.
Τι να σκεφτείς, ντόπιοι είναι άπειροι σε τέτοια θέματα, είναι και το τιθα πεί ο κόσμος.
Κάτι άλλο που μπορεί κάτι να σημαίνει είναι ότι μετά δυο μέρες απο την είδηση, καταγράφηκε σεισμική δόνιση πάνω από 5 ριχτερ στό Ταίναρο.
Σύντομα θα έχω περισσότερα στοιχεία, προκειται ένας φίλος να επισκεφθεί την περιοχή, και επειδή είναι "σχετικός" θα έχω μία αντικειμενική άποψη
Με ελάχιστους, όσους μίλησα, που όμως δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, θεωρούν το περιστατικό απάτη σε μεγάλο ποσοστό, αλλά χωρίς να το αποδεικνύουν.
Τι να σκεφτείς, ντόπιοι είναι άπειροι σε τέτοια θέματα, είναι και το τιθα πεί ο κόσμος.
Κάτι άλλο που μπορεί κάτι να σημαίνει είναι ότι μετά δυο μέρες απο την είδηση, καταγράφηκε σεισμική δόνιση πάνω από 5 ριχτερ στό Ταίναρο.
Σύντομα θα έχω περισσότερα στοιχεία, προκειται ένας φίλος να επισκεφθεί την περιοχή, και επειδή είναι "σχετικός" θα έχω μία αντικειμενική άποψη
Edited by - papadothomakos on 23/05/2008 14:44:46