- ΑΓΓΕΛΟΙ - ΕΙΚΟΝΕΣ
Καταρχήν σε έναν ΖΩΝΤΑΝΟ χώρο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι διαφόρων κατηγοριών, επιπέδων μόρφωσης, ηλικίας κ.λπ., δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ομοιομορφία τρόπου έκφρασης και σκέψης. Θεωρώ επιτυχία του forum αυτό ακριβώς: ότι υπάρχει μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ -δεν λέω απόψεων- αλλά ανθρώπων, που έχουν όμως ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ, τη γνώση...
Κατά τη γνώμη μου, όντως υπάρχουν μηνύματα που δεν προσφέρουν στην εξέλιξη της γνώσης και της έρευνας, σαφώς έχω συμμετάσχει και γω σ' αυτό, μα μήπως αυτά είναι απλά ένας τρόπος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και αποτέλεσμα της ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ που αποκτάται με τον καιρό; Αυτό δεν κάνει και πιο ΦΙΛΙΚΟ το περιβάλλον του ψυχρού γυαλινοπλαστικού κουτιού που βλέπουμε μπροστά μας; Θεωρώ πως αν ένας διαδικτυακός χώρος ήταν απλά ένας χώρος κατάθεσης/καταγραφής επιχειρημάτων, απόψεων, μελετών, βιβλιογραφιών, χωρίς τις "απαραίτητες" (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ) αντιπαραθέσεις και "σχέσεις" που αναπτύσσονται, θα ήταν αποτυχημένος και ελάχιστα ενδιαφέρον. Γιατί θα έλειπε η ΖΩΝΤΑΝΙΑ και η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...
Επειδή δε, έχει ξανασυζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να υπενθυμίσω πως πολλά από τα μέλη που συμμετέχουν σε θέματα τύπου "κότα", "γελαστούληδες" και... "προφιτερόλ" (!), έχουν πολλά να πουν και σε θέματα σοβαρότερου ενδιαφέροντος, πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν είμαστε και δεν θέλουμε να γίνουμε μικρά ρομποτάκια προγραμματισμένα μόνο στο program Νο 1 (π.χ.)!...
Και τελειώνοντας, να εκφράσω ακόμα μία φορά τη χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και τα συγχαρητήριά μου στους συντονιστές/διαχειριστές (που και αυτοί βέβαια ποικίλουν σε τρόπους έκφρασης και συμπεριφοράς, έ;)...
Ευχαριστώ φίλε RMCCTR που μου έδωσες την ευκαιρία να εκφραστώ επ' αυτού και καλή συνέχεια σε όλους...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΙΚΡΑ....
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???
ΑΣ ΔΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ......
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ....
DΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...
ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ Louca.
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΕΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ?????
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.....
ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.....
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ....
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Τι εννοείς όταν λες ότι θα υπάρχουν forα όπου η συμμετοχή θα είναι ελεγχόμενη ; Δεν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θέματα από όλα τα μέλη ; Τo Esoterica έγινε τόσο δημοφιλές επειδή ο καθένας εχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε θέμα και να συνεισφέρει σε αυτό με οποίες γνώσεις εχει .
Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι περιορισμοί δημιουργούν περισοτερα προβλήματα από όσα λύνουν.
Αν πάντως θέλετε να μειωθεί ο χαβαλές εδώ μέσα , υπάρχει ένας πολύ απλούστερος τροπoς :
Ζητήστε το από τα μέλη του forum .
quote:
Τι εννοείς όταν λες ότι θα υπάρχουν forα όπου η συμμετοχή θα είναι ελεγχόμενη ; Δεν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θέματα από όλα τα μέλη ; Τo Esoterica έγινε τόσο δημοφιλές επειδή ο καθένας εχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε θέμα και να συνεισφέρει σε αυτό με οποίες γνώσεις εχει .
Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι περιορισμοί δημιουργούν περισοτερα προβλήματα από όσα λύνουν.
Συμφωνώ.

δεν καταλαβαινω το λογο που κριτικαρες αρνητικα τισ αποψεις μου, ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.
νομιζω οτι η κριτικη ειναι κατι επικοδομητικο παντα και δεν πρεπει να το αντιμετωπιζουμε αρνητικα. το να υπαρχουν ατομα σε αυτο το χωρο που να σκεφτονται πως θα μπορουσε να βελτιωθει ο χωρος ειναι κατι υπεροχο, διχνει το ενδιαφερον των μελων και η αγαπη τους για αυτον -αν μη τι αλλο.
(αν αυτα τα μελη δεν ειχαν καλη γνωμη και καλο σκοπο θα μπορουσαν καλλιστα να μην μπαινουν στο εσωτερικα και ν ασχολουνται με αλλα πραγματα. αν μπαινουν, σιγουρα το κανουν επειδη κατι βρισκουν εδω).
θα επαναλαβω
απο αυτα που γραφω δε βγαζω τον εαυτο μου απεξω
πουθενα στο μηνυμα μου δεν μιλησα για ανωτερους και κατωτερους, για αρχαριους και αυθεντιες. οπως σωστα το εθεσες, ολοι απο το ιδιο σημειο ξεκιναμε. και μαλιστα στην αρχη ισως και φοβισμενα... ΑΛΛΑ πιστευω οτι η προσπαθεια δεν ειναι η ιδια για ολους, γιατι αλλοι μπαινουν και φευγουν μετα απο τις πρωτες δυσκολιες, αλλοι μενουν.
(ξερεις ποσες φορες απαντουσα σε θεμα και δεν επερνα ανταπαντηση και με επιανε το παραπονο? ξερεις τι ειναι να διαβαζεις και να γραφεις και με ανηπομονησια να περιμενεις να διαβασεις οτι καποιος διαβασε αυτο που εγραψες, και αυτο να μη γινεται? επιμενεις, περιμενεις και βλεπεις...)
σε ολες τις προτασεις που εκανα δεν μιλησα για κατι που δε μου αρεσει, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ειναι καλυτερα πριν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο καποιου αλλου, ο καθενας μας να ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ...
γιατι καλη μου ΑΤΜΑ, θα μπορουσες να μου γραψεις αυτα που εγραψες εδω στο εμαιλ μου -οπως εσυ ειπες.
γιατι, και εγω ψυχη ειμαι και στενοχωριεμαι... αν και οχι νεοφυτη,
δεν ειμαι απο πετρα, ουτε επαρση νομιζω οτι εχω, ουτε ολ αυτα που μου προσαπτεις, η που νομιζω οτι μου προσαπτεις...
νομιζω? διορθωσε με!
Υ.Γ. ειδα στον υπνο μου χθες βραδυ οτι εγω και εσυ μαλωναμε!!! σοβαρα, τωρα τι να πω!
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
επειδη ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ
επειδη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΙΣΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ Η ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
(και αναφερομαι ιδιαιτερα σ εσενα Loucas)
για ολ αυτα θελω να κανω μια διευκρινηση
γραφω:
quote:
πιστευω οτι θα ηταν μια καλη ιδεα να συνυπαρχουν δυο ειδη forum. τα φορουμ για ολους και τα φορουμ για καποιους που εχουν περασει "εξετασεις", δημοκρατικες εξετασεις, στα φορουμ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ
νομιζω, οτι αυτο που εννοουσα μιαζει με αυτο που περιγραφει ο Thoth.
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ! ! !
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ, "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΟΡΟΥΜ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
η συμμετοχη σε ενα τετοιο "αλλο φορουμ" οπως τη βλεπω εγω θα εμπεριεχει και ευθυνες και κοπο, για να παραχθει κατι που θα απευθυνεται σε ολους. δεν θα ειναι προνομιουχοι αυτοι που θα συμμετεχουν, απλα θα ειναι αυτοι που θα επιθυμουν να θυσιασουν λιγο χρονο πανω στη μελετη. που θα εχουν κυριως το χρονο για να το κανουν.
οσον αφορα αυτο που γραφω
quote:
να καθιερωθει ενας μικρος αριθμος 1-2 η 3 θεματα (το πολυ) καθε βδομαδα που θα λειτουργουν ως "ενεργα ομαδικα φορουμ" για το διαστημα αυτο.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
αυτα.
(νομιζω οτι μετα απο αυτη τη συζητηση θα κοιταω πλεον ολα τα μηνυματα που εγραφα και γραφω για να δω μηπως υπαρχει κατι παρεξηγησιμο...)
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Edited by - λίλιθ on 09/03/2003 21:47:12
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ.
ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr.
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.
ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ...
Ο ΛΟΓΟΣ ?????
ΜΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ??????
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...
1-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ /ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
2-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
ΕΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΦΟΡΕΣ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....
ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ...
1-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ 1 ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ )
2-ΑΛΧΗΜΕΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ
3-ΤΑΡΟ 3 ΦΟΡΕΣ
4-ΟΜΑΔΑ Ε 7 ΦΟΡΕΣ
5-ΜΑΓΕΙΑ 5 ΦΟΡΕΣ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ)
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΝ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ)
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ???
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ
ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ....
ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ .....
ΖΗΤΑME ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
ΦΙΛΕ Louca Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΦΙΛΟΙ Wolffaced ΚΑΙ saman ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ESOTERICA ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ.
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...
ΕΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Σκεφτόμαστε να προστεθούν (χωρίς να αλλάξει τίποτε στο υπόλοιπο site) και κάποια fora μελέτης και έρευνας τα οποία θα είναι ανοιχτά σε όλους για ανάγνωση αλλά για να μετέχει κάποιος θα πρέπει να δεχτεί κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις ως προς την προσφορά στην ομάδα μελέτης και έρευνας. Κάποια μέλη μας, θα ήθελαν να μετέχουν σε κάτι τέτοιο το οποίο θα ωφελούσε το σύνολο και όχι μόνο αυτούς.
Μία ιδέα είναι. Κάποια fora του εξωτερικού την εφαρμόζουν με επιτυχία. Δεν νομίζω ότι η προσθήκη αυτής της κατηγορίας forum θα αφαιρέσει κανένα δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης στο forum όπως είναι τώρα. Ίσως αντίθετα εμπλουτίσει το Esoterica και βοηθήσει όλα τα μέλη, ακόμα και αυτά που δεν θα μετέχουν στην ομάδα έρευνας. Ξαναλέω, μια σκέψη είναι. Ίσως έκανα και άσχημα που βιάστηκα να την αναφέρω.![]()
Συγνώμη για την ταραχή. Περάσαμε και περνούμε πολλές δυσκολίες για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί εδώ και να κερδίζουμε όλοι μας μέσα από αυτήν την κοινότητα ιδεών και συναισθημάτων. Δεν θα "κλωτσήσουμε" κανέναν σας και δεν θα "προδώσουμε" κανένα καλό μέλος μας.

Δεν ειναι καθόλου άσχημη ιδέα .
θα ειναι μια καλή ευκαιρία για όσους έχουν τη διάθεση και το χρόνο να κατεβάσουν τα σκονισμένα βιβλία απο τη βιβλιοθήκη και να ασχοληθούν με κάτι που θα ειναι χρήσιμο για όλους .
Παλαιούς, Νέους, Μικρούς, Μεγάλους, Ωραίους, Ασχημους κλπ κλπ κλπ, ο ΔΥΙΣΜΟΣ δέν έχει όρια καλοί μου ΦΙΛΟΙ...
'Ημουν απο τους πρώτους που είδε το μήνυμα- ΠΑΡΑΠΟΝΟ (κατα κάποιο τρόπο) του φίλου RMCCTR...
Σκόπημα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...
Θέλησα να δώ και μηνύματα άλλων φίλων...
Λοιπόν καλοί μου φίλοι και θα ξεκινήσω απο τον Σαμάνο που ρωτά τον Ερμή για κάποιοα "ιδαίτερα fora"...
Φίλε μου ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ...
Και απο την ΣΚΕΨΗ μέχρι την ΕΦΑΡΜΟΓΗ υπάρχει μεγάλη απόσταση...
Ας ΜΗΝ το λάβεις υπόψιν προς το παρόν, μιάς ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ FORA ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, αλλά κάτι ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ...
Κρίνω ότι είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ να μιλήσουμε γι'αυτό. Το ΒΕΒΑΙΟ είναι πώς θα ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ, όπως ΗΔΗ κάνουμε μέχρι τώρα, για ΚΑΘΕ δραστηριότητα του Esoterica.gr...
Τώρα στα υπόλοιπα που είναι και ΦΛΕΓΟΝΤΑ όχι απο τον αριθμό των μηνυμάτων, ΑΛΛΑ επειδή ΕΙΝΑΙ...
Καταρχάς ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ νέο μέλος δεν έχουμε ΔΙΩΞΕΙ...
Εγώ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ επίπληξα ένα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, που παραφέρθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ στο θέμα του Αλέξανδρου του Ω!Μέγα και ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ έκρινε ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Esoterica.gr
Ελπίζω φίλε μου Λουκά ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ...
Είμαι αυτός που τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ τους έχω ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ και με λόγια που τα εννοώ...
Αναρωτήσου φίλε μου ΑΝ θέλουμε νέα μέλη στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ & ΓΙΑΤΙ και θα ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣ το κατ'εμέ λάθος συμπέρασμα σου...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ...
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ δεν είναι κτήμα ΚΑΝΕΝΟΣ για να πούμε ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ή ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τον "τάδε" ή τον "δείνα" μαζί μας...
Αυτό που ζητάμε, είναι ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ καθώς και να του ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ...
Είμαι φίλοι μου εκείνος, που κατα τα λεγόμενα φίλου, "έχω τους περισσότερους εχθρούς"...
Είμαι ίσως εκέινος που έχει κάνει εντύπωση απο την ΠΟΙΚΗΛΟΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ...
Είμαι εκείνος που ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...
Μπορώ μέσα απο την κουβέντα του καθένα μας, να ανακαλύψω ΠΟΛΛΑ για όσα αναζητώ, αλλά το ΜΑΓΙΚΟ είναι ότι ανακαλύπτω πτυχές του ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ...
Και αναρωτιέμαι, ΦΩΝΑΧΤΑ....
Ποιός είναι εκείνος ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;;;;
Αυτό που μόλις έγραψα, το ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ...
Δεν είναι ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ...
Μέσα απο τον ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΑΣ βρίσκω κομμάτι απο τον ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ...
Ποιός ΞΝΑΡΩΤΩ δεν θέλει μέρος του εαυτού του;;;
'Ισως να ΜΗΝ θέλουμε τον κακό ευατό μας, αλλά ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ...
Να ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ...
Να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο ότι ΗΔΗ είμαστε...
Μέρα με τη Μέρα...
Στιγμή τη Στιγμή...
Και αυτό θα το κάνουμε ΑΝ κοιτάξουμε ΚΑΛΑ μέσα στον καθρέπτη που ανέφερε τόσο σοφά η Ατμα...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ εδώ είμαστε ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ που έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ...
Αν θέλουμε την ΒΕΛΤΙΩΣΗ της δεν έχουμε παρά να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ και όχι πάνω στο.... D.N.A(!!!!)
Καλοί μου φίλοι, είχα γράψει μια ευχαριστία ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ με αφορμή τα 1.000 μηνύματα μου...
Δεν έχει σημασία ο ΑΡΙΘΜΟΣ, αλλά το ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.....
Επειδή είμαι ΕΓΩΙΣΤΗΣ και ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ (δέν ξέρω αν το έχετε καταλάβει
) θέλω να πιστεύω ότι τα μηνύματά μου, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, είναι μηνύματα ΟΥΣΙΑΣ επάνω στα θέματα που πραγματεύονται (τουλάχιστον έτσι μου λένε όσοι κάνουν τον κόπο και τα διαβάζουν)...
Δε λέω, έχω κάνει ΚΑΙ πλάκα ΚΑΙ έχω ειρωνευτεί ΚΑΙ έχω τσακωθεί...
Μα ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ότι είμαι ένας ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτό που μεταφέρω μέσα στους χώρους συζήτησης, είναι ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ...
'Οποιος απο όλους ΜΑΣ δεν είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, να σηκώσε το χέρι του και να αποβληθεί απο τη παρέα μας ΠΑΡΑΥΤΑ
![]()
Φυσικά είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ δύο είδη μηνυμάτων (κατ'εμέ)...
Τα ΑΝΟΥΣΙΑ και τα Greeklish...
Ποιός ΟΜΩΣ μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα ΑΝΟΥΣΙΑ;;;;
Μα φυσικά ΑΥΤΟΣ που τα διαβάζει, τι πιό ΦΥΣΙΚΟ...
Θέλω να πώ με αυτό ότι ΔΥΣΤΥΧΟΣ δεν υπάρχει (κατ'εμέ πάντα) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά μια ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ...
Πολύ θα ήθελα να συζητήσουμε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, με έναν πρός έναν και να μπορούσα να σας δώσω να καταλάβετε τι είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ το Esoterica.gr
Να ακούσω απο έναν πρός έναν τι είναι ΓΙΑ ΕΣΑΣ το Esoterica.gr
Δεν ξέρω αλλά η ΜΑΓΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ μου λεει πώς τότε ΟΛΟΙ θα συμφωνούσαμε...
Τώρα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;;;
Το κείμενο το έγραψα το απόγευμα, που ΔΕΝ είχαν απαντήσει η Λίλιθ ο ΑvatarGr, ο Σαμάνος, ο Λουκάς και ο Ερμής για δεύτερη φορά...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 10/03/2003 01:04:42
ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΥΜΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ
ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.......ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΡΥΜΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ
ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ
Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΒΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 10
ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ............
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ
ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ.........ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟ
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.....
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ............
ΑΝΘΡΩΠΟΙ..............
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ RMCCTR ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΩΘ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Παρακολουθω τις απαντησεις με μεγαλο ενδιαφερον.
Χαιρομαι που πολλα μελη ειναι συνειδητοποιημενα ως προς αυτο το ευαισθητο θεμα και προτεινουν λυσεις.
Επειδη παρεξηγηθηκα απο καποιους θα ηθελα να διευκρινησω πως ποτε δεν ασκησα βετο σε ολα τα καινουρια μελη(αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα το κανω αυτο?), αφου και εμενα ειναι χαρα μου να βλεπω ολο και περισσοτερους ανθρωπους να ασχολουνται με τον εσωτερισμο και τα παραξενα του κοσμου μας
Επισης δεν ειπα οχι στο καλο χιουμορ που μπορει να βοηθησει σε μια συζητηση αποφορτιζοντας πολλες φορες το τεταμενο κλιμα.
Αυτο που με ενοχλησε ειναι ,οπως ειπα και στην αρχη, ο κατεγισμος ανουσιων μηνυματων που δεν εχουν να προσφερουν τιποτε απολυτως.
Οφειλουμε ολοι να προστατεψουμε αυτον τον υπεροχο χωρο συζητησης γατι μονο κερδος θα εχουμε.
Φιλικα...
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
ΦΙΛΕ ΜΟΥ RMCCTR ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
......ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΣΟΦΙΑ7(ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!ΕΜΒΑΘΥΝΩ ΠΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΣΤΗ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ???ΜΑΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΟΣΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!ΟΣΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ(ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ)ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΗΛΕΙΑ..ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΣΑΣ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΧΑΧΑΝΑ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΒΙΩΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ(ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
quote:
ΟΣΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ(ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ)ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΗΛΕΙΑ..ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΣΑΣ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΧΑΧΑΝΑ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΒΙΩΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ(ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ)
Μηπως μπορεις να εξηγησεις καλυτερα τα γραφομενα σου φιλε μου buda36gr?
Φιλικα...
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
ΠΑΡΟΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ (ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ Κ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ)ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!