- MIA TAINIA EKΠΛΗΞΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ... (Matrix4: ReEntered) - - Κινηματογράφος -
Κανεις δεν θα το περιμενε!!!!!
Ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα...
Ειναι και παλι των αδερφων Γουακοφσκι....
ΚΑΙ ΝΑΙ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ
MATRIX: ReENTERED
το MATRIX REVOLUTIONS μας αφησε με μια απογοητευση, αλλα τελικα μας αφησε μια "συνεχεια"... καθως δεν ειδαμε τι εγινε με τον Neo...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ COME BACK ????
ΕΙΔΩΜΕΝ... υπομονη λιγους μηνες...
το σχετικο video:
http://www.youtube.com/watch?v=qU9A_Pc3dx8

04/07/2007

quote:
Predator
τις φήμες για το καινούργιο Matrix τις είχα διαβάσει και εγώ στο ιντερνετ πριν από κάποιο καιρό.Νομίζω όμως ότι πρόκειται για απάτη ή πρωταπριλιάτικο αστείο καθώς δεν υπάρχει καμιά επίσημη πληροφορία σε σοβαρά site.
To trailer στο youtube είναι από το Casshern, ένα Γιαπωνέζικο φιλμ του 2004.
Ναι αλλα αμα ειναι Casshern, γιατι χρησιμοποιουν το σημα της Warner Bros? Αμα ηταν η ιδια η Warner, θα το ειχε διαψευσει... ομως η Warenr τυρει σιγη ιχθυος!
Ισως, καποιος να "αναπαρηγαγε" τον τιτλο, με το συγκεκριμενο video, γιατι ισως να μην ειχε και στοιχεια!
Θα δουμε σε κανα 2 χρονια

===================================================
Όσο κι αν είχα ενθουσιαστεί με το πρώτο μέρος της ταινίας, τόσο βαρέθηκα με τα άλλα 2 μέρη.
Στο 2ο είχα πάει και στον κινηματογράφο κι ήμουν έτοιμος να κάνω ένεση στο μάτι!
Απίστευτη βαρεμάρα!
Ευτυχώς το 3ο μέρος το πήρα σε dvd οπότε αν βγει και 4ο μάλλον θα κάνω το ίδιο...

In anticipation of my resurrection...
Μετά άρχισε η κατρακύλα. Το τρίτο εγώ το είδα στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό αφότου βγήκε και με άφησε αδιάφορο.
Πάντως φίλε Predator από ότι διάβασα οι αδερφοί Wachowski τώρα δουλεύουν στο Speed Racer που είναι να βγει το 2008, βασισμένο στο παλιά παιδική σειρά του 70.

quote:
Το πρώτο είναι όντως από τα καλύτερα έργα επιστημονικής φαντασίας τουλάχιστον από αυτά που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.Μετά άρχισε η κατρακύλα. Το τρίτο εγώ το είδα στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό αφότου βγήκε και με άφησε αδιάφορο.
Πάντως φίλε Predator από ότι διάβασα οι αδερφοί Wachowski τώρα δουλεύουν στο Speed Racer που είναι να βγει το 2008, βασισμένο στο παλιά παιδική σειρά του 70.
Αν τελικα δημιουργησουν νεα ταινια MATRIX, (αν εχουν σκοπο, καθως απο οτι εχω μαθει... παρακαλανε να γυρισουν, ωστε να "αποκαταστησουν" την πτωτικη ποιοτητα των ΜΑΤRΙΧ 2 και 3), μακαρι να ειναι εστω, στο επιπεδο της πρωτης...
Μπορουνε να το κανουν οι "αδερφοι", αν θελουν βεβαια...

Ελπιζω παντως,ενα MATRIX 4 ,να αφησει μεγαλυτερα ποσοστα ικανοποιησης.
Δεν λέω ότι δεν ήταν καλές οι συνέχειες. Αλλά το Νο1 ήταν τόσο καλό, που οι δύο συνέχειες χάνουν στη σύγκριση. Πολλές σκηνές τραβούν σε πολύ μεγαλύτερο μάκρος από όσο θα έπρεπε, ενώ στην πρώτη ταινία το στοιχείο της έκπληξης είναι πιο τονισμένο.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Εδώ νόμιζα ότι στο 2 - το 3 φυσικά δεν πήγα να το δω στον κινηματογράφο - θα αφήσω τα κόκκαλα μου στο κάθισμα!
Ούτε διάλειμμα και παρακολουθούσα ευχόμενος να τελειώσει να ησυχάσουμε.
Το 1 ήταν πραγματικά πολύ καλό και με κρατούσε σε "εγρήγορση" καθόλη την διάρκεια του. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Eγω διαφωνω με την αποψη περι αποτυχιας,των 2 και 3.Ναι,περιεχουν καποιες κουραστικες σκηνες,που ομως δεν παυουν να ειναι απλα...χορταστικες,η μεγαλη διαρκεια καποιων σκηνων,(και γενικα καποιας ταινιας)πιστευω πως βοηθαει στο να δωθει η αισθηση ενος λυτρωτικου και πιο πολυποθητου τελους σε μια ταινια.Εξαλλου μην στεκομαστε στα οποια κακα ειχαν οι 2 και 3,υπηρχαν και πολυ σπουδαιες στιγμες και ευρηματα για την εξελιξη και ολοκληρωση της υποθεσης,που δεν πρεπει να αγνοησουμε.Οι 2 και 3 καταφερνουν να αναδειξουν τους ηρωες σε τετοιο βαθμο,που απο μονη της η πρωτη δεν μπορει.Αν και δεν ξερω τι παραπανω μπορει μια τεταρτη συνεχεια να προσφερει(χωρις να σημαινει οτι δεν την περιμενω πως και πως) στην υποθεση?Εναν πολεμο ακομα,εφοσον οι μηχανες δεν ηττηθηκαν και συναψαν ειρηνη?Μια συνεχεια με το Νιο,που δεν βλεπουμε στο τελος τι απεγινε?Ειμαι ανυπομονος!!
Ελπιζω παντως,ενα MATRIX 4 ,να αφησει μεγαλυτερα ποσοστα ικανοποιησης.
Παντως, σε συγκριση με το V For Vendetta, που και εκει εχει πολλους διαλογους, που ηταν πολυ καλυτεροι...
Το πρωτο ΜΑTRIX ειχε την "αυτουσια" δραση... τα 2 και 3, φαινοταν λιγο πιο "φτηνιαρικα" γιατι χρησιμοποιησαν πιο πολυ σκηνες με υπολογιστη...και δυστυχως φαινοταν παρα πολυ.... ηταν λιγο απροσεκτοι!

χαχαχαχα! να 'σαι καλά βρε predator! σοβαρά, για μια στιγμή, πριν δω το "τρέιλερ" το πίστεψα!
αλλά, μην το ψάχνετε, δε θα βγει άλλη τριλογία, τουλάχιστον όχι για καμιά 20αριά χρόνια! ![]()
κι ευτυχως δηλαδή, γιατί δεν τους βλέπω να κάνουν και τ΄ποτα καλύτερο με αυτό το franchise, ενώ η επόμενες δουλειές τους ήταν φοβερές, και το speed racer φαίνεται πολύ καλό προς το παρόν...
και θα το ξαναπώ, www.comingsoon.net δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουν οι wachowski σε κάποια καφετέρια, ή να έρθει κάποια ιδέα στον ύπνο του σπίλμπεργκ και αυτοί εδώ να μην το πάρουν αμέσως χαμπάρι... δεν παίζονται... και το θυγατρικό superherohype.com για μας τους fanboys...