- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μέσα οι λίγοι, έξω οι παλαβοί.
Θα γίνει όμορφος ο κόσμος, αρκεί να μας παρέχουν όλες τις ανέσεις και βόλτα τα καλοκαίρια με γιωτ.Κι ας έχει κάγκελα στα φινιστρίνια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μπορεί κι ο περιπτεράς σου να βουτάει το ποδήλατο και να πιάνει κωλαράκια πιτσιρικάδων, ο φούρναρης να πηδάει βρέφη, και η γκόμενα να αγοράζει καταψύκτες.
Στο ίδιο περιβάλλον που ο Τραμπ πάει για πρόεδρος, ο Ερντογάν είναι πρόεδρος, κι ο Τσίπρας ευελπιστεί να γίνει πρόεδρος.
Ο δε Καρανίκας παίρνει μπόνους 10.000 έουρος, για να προϊσταται επιστημονικής επιτροπής με αντικείμενο την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών.
Όλοι αυτοί είναι έξω...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:
ρε μανία να κλειδώσεις το θέμα με τον αντι του γιαλαντζί ντολμά λύσσαξεςΕμαθες ορθογραφία εσύ, ή έβαλες άλλον να σου τα γράφει?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
αν δε σου αρέσει η ορθογραφία μου μι διαβάζεις δε σε ζορίσαμε και κόψε της κουραδοεξυπναδούλες σου δε θα μας φοβερίσεις να μας διώξεις ακούσαμε και από πιο βλαμμένους από σένα πολύ χειρότερα θα τι κοπανίσω όποτε μου τι δόση άιντε μπράβο
quote:
Όλοι αυτοί είναι έξω..
Ναι.
Μαζί με τους...τυφώνες και όλα τα αερικά, από την Γη ως τον Βελτεγέζη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Καλώς ήρθες στο esoterica.gr ...
Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου.
Γιατί μερικές φορές "την κοπανάμε" πριν μας την "δώσει"...
#DSM
Περίμενα (όπως είχε υποσχεθεί) το μέλος Χριστιανός Ορθόδοξος να αποχωρήσει μόνος του.
Εις μάτην... όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια.
Κι επειδη τα δυο σενάρια που ανέφερε ο Σωτήρης "παίζουν"
Το μέλος Χριστιανός Ορθόδοξος θα χαρακτηριστεί προσωρινά ως "troll"
αλλά σε πρώτη φάση, δεν θα διαγραφεί. Στο χέρι του είναι η δεύτερη.
Απο δω και πέρα, είναι υπεύθυνος ο όποιος αποφασίσει να συνδιαλεγεται με ένα troll...
(το θέμα του μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος θα μεταφερθεί στην ενότητα: "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού")
#NIKOMAXOΣ
Καλήμερα...

μάλλον κάποιοι δεν μάθανε ακόμα από τα λάθη τους, τουλάχιστο από το 2005 που είμαι μέλος στο forum!
Α! και κάτι ακόμα... από όσο ξέρω, επειδή μπορώ να ξέρω...
καμία προφητεία δεν έχει δώσει ημερομηνίες...ούτε κατά προσέγγιση.
Τις "ημερομηνίες" τις ερμηνεύουν αυτοί οι οποίοι είναι "ερωτευμένοι" με αυτές..
Επανήλθα δριμύτερος και πιο ώριμος....