ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
17/09/2003, 10:17:39
quote:
Θα σας αποκαλύψω ποιοί θα είναι αυτοί....
(ήχος τυμπάνων..........)
Ο ΑΙΟΝ με τον Helios

Eτσι εξηγείται γιατί δεν έγινε η εκπομπή...

Κάθυ μου σε βλέπω να αδημονείς... μείνε κοντά και δε θα χάσεις...

Φίλε old tiger έχω και γω μια θεωρία: Ο Ποιμένας πάσχει από ταυτοπροσωπία με κάποιον άλλον...

Φίλε Aredhel πολύ cool η θεωρία σουΤώρα που το σκέφτομαι δεν έχεις καθόλου άδικο...

and... last but not least
ΑΤΜΑ ... παλιά ξυνά σταφύλια... και πάμε προς χειμώνα...
Φαίνεται οι διακοπές δε σε βοήθησαν... πως αλλιώς να το εξηγήσω... εσύ θέλεις ΦΩΣ γιατί λοιπόν ρίχνεις σκοτάδι στο θέμα τώρα που πάει να ζωντανέψει???? Αστο να πάει...Αλλωστε τι να περιμένει κανείς από την Κatinavallon??

Y.Γ. Ναι καλή μου το είπα όχι μόνο σα χιούμορ αλλά και επειδή έχω το "Γνώθι Σεαυτόν" αναφερόμερη βεβαίως στο ότι δεν έχω κάποιο πτυχίο σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα. Το είπα λοιπόν γιατί ξέρω τον εαυτό μου... με πληγώνει να μου το λένε όμως άλλοι όταν δεν ξέρουν την Avallon... Eίναι τόσο παράλογο? Πόσες φορές έχουμε παραδεχτεί ότι κάναμε μ...ία μας πληγώνει όμως όταν μας το λένε οι άλλοι

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 17/09/2003 10:26:31

ΚάθυΜέλος
17/09/2003, 11:53:33
Καλά, θα περιμένω, εδώ κοντά στους "Μύθους", έχω υπομονή...

Αλήθεια πόσο πρέπει να περιμένω;

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

17/09/2003, 12:37:10
quote:

ΑΤΜΑ ... παλιά ξινά σταφύλια... και πάμε προς χειμώνα...
Φαίνεται οι διακοπές δε σε βοήθησαν... πως αλλιώς να το εξηγήσω... εσύ θέλεις ΦΩΣ γιατί λοιπόν ρίχνεις σκοτάδι στο θέμα τώρα που πάει να ζωντανέψει???? Άστο να πάει...Άλλωστε τι να περιμένει κανείς από την Κatinavallon??

Y.Γ. Ναι καλή μου το είπα όχι μόνο σα χιούμορ αλλά και επειδή έχω το "Γνώθι Εαυτόν" αναφερόμερη βεβαίως στο ότι δεν έχω κάποιο πτυχίο σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα. Το είπα λοιπόν γιατί ξέρω τον εαυτό μου... με πληγώνει να μου το λένε όμως άλλοι όταν δεν ξέρουν την Avallon... Eίναι τόσο παράλογο? Πόσες φορές έχουμε παραδεχτεί ότι κάναμε μ...ία μας πληγώνει όμως όταν μας το λένε οι άλλοι

ΦΩΣ!

μα δε το ζήτησα,!
ΕΙΜΑΙ ΦΩΣ!
-Απλόχερα το προσφέρω
+σε σένα / λίγο ακόμη πριν σε αφήσω στην πλάνη σου...

ΒΛΕΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΑ...
(Διακρίνω μια κριαρίσια σταση/ δε πειράζει καποτε θα καταλάβεις....έχεις πολλές ζωές ακόμη..)
-ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ + ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ /ΟΧΙ ΠΙΑ/ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ..ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...-ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ-...

"ΞΙΝΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ" ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ PC.../ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ NA ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..;

ΠΛΗΓΩΘΗΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ
+ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!...ΧΜ!...ΩΡΑΙΑ!...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ -ΕΧΩ "ΞΑΝΑΠΕΙ"ΟΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ/ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΒΑΛΟΝ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ...ΠΝΟΗ...ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ(ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ,ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

-ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ-

17/09/2003, 12:49:57
quote:

ΑΤΜΑ ... παλιά ξινά σταφύλια... και πάμε προς χειμώνα...
Φαίνεται οι διακοπές δε σε βοήθησαν... πως αλλιώς να το εξηγήσω... εσύ θέλεις ΦΩΣ γιατί λοιπόν ρίχνεις σκοτάδι στο θέμα τώρα που πάει να ζωντανέψει???? Άστο να πάει...Άλλωστε τι να περιμένει κανείς από την Κatinavallon??

Y.Γ. Ναι καλή μου το είπα όχι μόνο σα χιούμορ αλλά και επειδή έχω το "Γνώθι Εαυτόν" αναφερόμερη βεβαίως στο ότι δεν έχω κάποιο πτυχίο σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα. Το είπα λοιπόν γιατί ξέρω τον εαυτό μου... με πληγώνει να μου το λένε όμως άλλοι όταν δεν ξέρουν την Avallon... Eίναι τόσο παράλογο? Πόσες φορές έχουμε παραδεχτεί ότι κάναμε μ...ία μας πληγώνει όμως όταν μας το λένε οι άλλοι

ΦΩΣ!

μα δε το ζήτησα!
ΕΙΜΑΙ ΦΩΣ!
-Απλόχερα το προσφέρω
+σε σένα / λίγο ακόμη πριν σε αφήσω στην πλάνη σου...

ΒΛΕΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΑ...
(Διακρίνω μια κριαρίσια σταση/ δε πειράζει καποτε θα καταλάβεις....έχεις πολλές ζωές ακόμη..)
-ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ + ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ /ΟΧΙ ΠΙΑ/ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ..ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...-ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ-...

"ΞΙΝΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ" ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ PC.../ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ NA ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..;

ΠΛΗΓΩΘΗΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ
+ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!...ΧΜ!...ΩΡΑΙΑ!...

quote:
Εχει αναρωτηθεί κανείς σας πόσες φορές μετά από τη μελέτη κάποιου βιβλίου ή μετά από μια συζήτηση κατέληξε σε ένα συμπέρασμα, μια θεωρία προσωπική επί του θέματος που όμως ντραπήκατε να την εξωτερικεύσετε για να μη σας χλευάσουν? Η ειρωνία πληγώνει διπλά όταν προέρχεται από δικούς μας ανθρώπους και φίλους .... Ετσι λοιπόν σιωπήσατε για μια ακόμη φορά...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ -ΕΧΩ "ΞΑΝΑΠΕΙ"ΟΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ/ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΒΑΛΟΝ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ...ΠΝΟΗ...ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ(ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ,ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

-ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ-

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/09/2003 12:52:35

17/09/2003, 14:03:22
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Kαλό χειμώνα!

quote:
-ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ-

Eυτυχώς...

Κάθυ μην κουνηθείς ρούπι από δω...επανέρχομαι!

"Τάδε έφη Avallon"
ΚάθυΜέλος
17/09/2003, 16:08:42
Εντάξει...

Αλλά σε λιγάκι εδώ θα βγούνε τα φαντάσματα!!!

Οχτώ ώρες διαφορά έχομε...Και πάμε μπροστά -γι αυτό και σας μιλάω από το μέλλον- δηλαδή να ξενυχτίσω;

..νομίζω πως ένα φαντασματάκι τρίβει τη μουρίτσα του στο παράθυρο!
Τι λες να του ανοίξω;

18/09/2003, 07:27:17
quote:
Φίλε Γρηγόρη,
Από σένα περίμενα κάτι καλύτερο...
Όχι τίποτα δύσκολο αλλά κάτι σημαντικό...
....Να με καταλάβεις....
Εσύ όμως ούτε το χιούμορ μου «έπιασες»
Καλέ μου ξέρω τι είναι Αττική Σύνταξη (είναι το νέο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της Εθνικής)
Μα με περνάς για τόσο ανόητη ή τόσο αμόρφωτη (please spare me) για να καταλάβω...
Με τον όρο Αττική διάλεκτο ήθελα να δείξω ότι μάλλον εγώ η Αθηναία δεν γίνομαι κατανοητή εκεί πάνω γιατί απλά μιλάω άλλη γλώσσα.
Θα σε εκπλήξω ίσως αλλά εκτός από τριτοδεσμίτισσα ήμουν και πολύ δυνατή μαθήτρια... Μάλλον σε έχει επηρεάσει η ΑΤΜΑ που με λέει Katinavallon ή μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω

Bρε Avallonάκι!...τι λες? Καθαρά πλάκα κάνω και απλά σου τόνισα οτι δεν υπάρχει Αττική διάλεκτος αλλά Αττική σύνταξη.
Ό,τι είπα για τους Ινδιάνους είναι ό,τι πιστεύω γι' αυτούς-δε πιστεύω να το συσχέτισες ή να νόμισες οτι μιλάω μεταφορικά, καμμία σχέση-δε θα είχα το λόγο.
Η Ατμα και καμμία Ατμα δεν είναι ικανή να με επηρεάσει...
Eίναι σημαντικό και χαρισματικό άτομο αλλά ο καθένας έχει την προσωπικότητά του.
Δεν είμαι κάποιο άβουλο πλάσμα...αυτοί που με ξέρουν καλά γνωρίζουν οτι βλέπω και ακούω δυο φορές και μιλάω μία -όχι απο υπεροψία αλλά γιατί δεν υπάρχει λόγος για δεύτερη φορά.
Αυτά, δεν έχω, ούτε είχα ποτέ κάτι εναντίον σου.
Καλό χειμώνα?
Μα γιατί βιάζεστε ρε παιδιά, προσπερνάτε τόσο όμορφη εποχή?
Πόσο όμορφο είναι το φθινόπωρο!

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 18/09/2003 07:29:55

21/09/2003, 12:37:15
...Kαι μετά από μια μικρή τεχνική διακοπή θα ήθελα να συζητήσουμε μια θεωρία-υποψία που ανέπτυξα τον τελευταίο καιρό και μου τριβελίζει το μυαλό...

Γειά σου Γρηγόρη...
Κάθυ ελπίζω να'σαι somewhere around...(με βλέπω του χρόνου να'ρχομαι Βικτώρια)

Λοιπόν φίλοι μου κάθησα και σκέφτηκα πολύ σχετικά με τους Ανουνάκι και ιδιαίτερα με κάτι που διάβασα προσφάτως και μου πυροδότησε αυτό τον προβληματισμό... Μήπως τελικά οι Εβραίοι είναι απόγονοι των Ανουνάκι? ...

Για να καταλάβετε για ποιό λόγο κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα διαβάστε αυτό http://www.2012.com.au/PlanetX.html και πείτε μου τη γνώμη σας.

"Τάδε έφη Avallon"
ΚάθυΜέλος
21/09/2003, 13:04:40
Θ Α Σ Ε Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ω ΩΩΩΩΩ

Πότε ακριβώς και για πόσο διάστημα υπολογίζεις;

21/09/2003, 13:16:40
Mα εγώ είμαι που περιμένω απάντηση!!

Αχ! αυτές οι χωροχρονικές ανωμαλίες που πλήττουν το esoterica!

"Τάδε έφη Avallon"
ΚάθυΜέλος
22/09/2003, 10:57:30
Δεν είναι τίποτε, θα συνηθίσεις τις "χωροχρονικές ανωμαλίες"...

Λοιπόν,

Πόση άδεια σου δίνει ο "ΠΗΓΑΣΟΣ";
Και πότε τη δίνει;