ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κατάλογος στοιχειωμένων περιοχών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κατάλογος στοιχειωμένων περιοχών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Reo25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
midnightmelodyΝέο Μέλος
14/02/2010, 16:42:03
εχεις επισκευθει κανεναν απο αυτους τους χωρους??? εγω βασικα ναι αλλα τοτε δεν το ηξερα....ειχα παει στο παλαιο αρχοντικο της Λασκαριδου για μια εκθεση της θειας μου, μου εκανε μεγαλη εντυπωση το σπιτι ηταν πολυ ωραιο και σαν εκθεσιακος χωρος αλλα τοτε δεν ειχα στο μυαλο μου καν οτι θα μπορουσε να ειναι στοιχειωμενο....
14/02/2010, 22:03:36
Οχι φίλη midnightmelody δεν έχω πάει σε κανένα από αυτά και γενικά τέτοιες ιστορίες τις αντιμετωπίζω με τεράστια επιφύλαξη. Αν κάποιος έχει προϊδεάσει τον εαυτό του για στοιχειωμένες παρουσίες, τότε μάλλον αυτό που περιμένει θα το βρει ή ορθότερα θα το επινοήσει
Ενας φυσιολογικός ήχος από τρίξιμο επίπλου, ένα ρεύμα αέρα κλπ.. θα το μεταφράσει ως "στοιχειωμένο σπίτι", "φάντασμα" κ.ο.κ...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

midnightmelodyΝέο Μέλος
15/02/2010, 01:26:48
σωστο αυτο ακριβως μου ειπε και η φιλη μου πως τοτε που πηγα και δεν ηξερα καν οτι ηταν στοιχειωμενο δεν ειχα δωσει σημασια αλλα τωρα που θα εχω μια ιδεα μπορει να μου φανουν πολλα φυσιολογικα για το τοτε πραγματα να μου φανουν τωρα περιεργα..... ειναι πολυ παραξενο το πως λειτουργει η ψυχολογια σε τετοιες καταστασεις..... συμφωνειτε φιλοι μου???
midnightmelodyΝέο Μέλος
17/02/2010, 03:17:30
χμμμ μηπως ξερει κανεις την διευθυνση του σπιτιου στο θησειο??? ή εστω να μας βοηθισει στο πως θα παμε??
minwasΝέο Μέλος
16/09/2010, 14:11:48
καλησπέρα παιδιά!
θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για κάποια "περίεργη" περιοχή στην ευρύτερη περιοχή της πάτρας!!!
θα με ενδιέφερε πολύ οποιοδήποτε στοιχείο!
έχω ακούσει για 1-2 σημεία, αλλά πρίν τα αποκαλύψω θα ήθελα να δω αν θα τα αναφέρει και κάποιος άλλος!

ευχαριστώ!!!