ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

anna99931 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/09/2011, 21:31:08

"Αυτο το φιδι ειναι ο μαγικος αγωγος που μεταβιβαζει το καλο οπως και το κακο. Ειναι ενας αιθερικος μεσολαβητης,το " αστρικο φως " που οταν εμποτιστει απο κακες ακτινοβολιες προκαλει βιαιοτητες, δυστυχιες και καταστροφες, οταν ομως εμποτιστει απο τις πλεον φωτεινες σκεψεις, τις μεταβιβαζει μεχρει το θρονο του θεου".

Τώρα , ενεπλάκησαν και φίδια στην όλη υπόθεση...
Και μάλιστα φίδια μαγικοί αυλοί , που σαν φορτισθούν αρνητικά ... φίδι που μας έφαγε και αν για καλή μας τύχη πέσουν σε καλά ενεργεικά κέντρα/επίπεδα λάμπουμε σαν τους προβολείς του Ολυμπιακού Σταδίου σε ντέρμπυ....

Τελικά τό'ξερα , θέμα τύχης και περάσματος είναι όλα , άμα σου κάτσει δηλαδήήή...τα πήρες και την έκανες...

"Ομως για τον μαγικο μεσολαβιτη το φιδι, θα μιλησουμε και παλι..."

Ευτυχώςςςς....μην ξεχνιόμαστε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Για πές...τώρα που γυρίζει...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
NotirkΜέλος
20/09/2011, 21:47:03

...gianipseftis.....

Μόνο οι εξωγήινοι της παρέας μπορούν να καταλάβουν τι λές

[/quote]
==============================================================
-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.
-

20/09/2011, 21:57:34
Με ξέχασες και μένα , εγώ θα κάνω jumping..a la

http://www.youtube.com/watch?v=SFGCJLFA2fk&feature=related

20/09/2011, 22:04:20
quote:

Ας μαθουμε να δινουμε χωρις να περιμενουμε ανταμοιβη,γινε ηλιος δινε και μην περιμενεις τιποτα. Οταν δεν δινουμε τιποτα, οταν τα κραταμε ολα για τον εαυτο μας , τοτε ορισμενοι αγωγοι εσωτερικα

....αρχιζουν να φραζουν .

anahs

H λύση , είναι μια...εγγυημένα αποτελέσματα...

http://www.youtube.com/watch?v=x_OJgS17mUI

20/09/2011, 22:10:48
quote:

-Νικομαχε,σ'ευχαριστω για τις εξηγισεις.
-Πως εχω ομως την εντυπωση,οτι το κβαντικο αλμα γινεται στη συνειδηση
μονο,ενω το υλικο σωμα παραμενει εδω που βρισκεται χωρις καθολου ν'αλλαξει.
-Νομιζω οτι με το κβαντικο αλμα αντιλαμβανεσαι "περισσοτερη
πραγματικοτητα".

Notirc
Ξαναδιάβασε την τρίτη σειρά στη προηγούμενη απάντησή μου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/09/2011, 09:29:21
quote:
Notrik

-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.

Ας ελπίσουμε αυτό το ...πολυαναμενόμενο άλμα να συμβεί το συντομότερο δυνατό, για να απαλλαγεί σύμπασα η ανθρωπότης από όλους μαζί, τους εξωγήινους τρομοκράτες.

Αν γίνεται να συντομεύσει αυτή η στιγμή, πάρτε και τον Εαρινό μαζί σας, που προσφέρεται οικειοθελώς να θυσιαστεί – ως άλλη Ιφιγένεια – για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

21/09/2011, 09:32:59

21/09/2011, 09:55:19
quote:

ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ...ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ...ΓΙΑΝΝΗ...

anahs

Πως είσαι τόσο σίγουρη καλή μου, πως αύριο θα είναι μια και καινούργια διαφορετική ημέρα και όχι μια ίδια και απαράλλαχτη με την σημερινή?
Μια μέρα τόσο ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη, που το αύριο να μοιάζει με το σήμερα, άρα να μην υπάρχει στην ουσία αύριο.
Για σένα το ψάξιμο της αλήθειας τέλειωσε, μια και την μοναδική αλήθεια σου, την βρήκες και είσαι απόλυτα σίγουρη πως την κατέχεις, ενώ εγώ ο καψερός κάθε μέρα που περνά, μαθαίνω κάτι καινούργιο, έτσι αισθάνομαι πως αγνοώ ακόμα περισσότερα από πριν.

Καθημερινά σκέφτομαι, πως όλο και κάτι καινούργιο μέλει να μάθω την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει, ελπίζοντας έτσι πως κάτι θα σιάξω μέσα μου, για μπορώ να συλλογιέμαι και να πορεύομαι ελεύθερος , χωρίς σκιάχτρα και φόβητρα.

21/09/2011, 10:35:07
quote:

Φιλοι,Καβειρος, Εαρινος, gianipseftis, η Παραδοση για την οποια μιλω συνοψιζει ολη την Επιστημη της Μυησης,ολων των ιερων βιβλιων της Ανθρωποτητας. Ολοι γνωριζουμε οτι εχουμε μια προσωπικοτητα ομως αυτη ειναι η Κατωτερη μας Φυση.Την Ανωτερη Φυση μας την ονομαζουμε Ατομικοτητα. Τωρα, η Ατομικοτητα πρεπει να καταβροχθισει την Προσωπικοτητα. Να ενα πρωτο Θεμα. "Πως θα πολεμισουμε την προσωπικοτητα μας ωστε να γινουμε ατομα- Τομος - Ατμητος -

"Ο ανθρωπος δεν γνωριζει τον δρομο προς τον Ουρανιο Κοσμο"...
"Αλλα το αλογο του- τον γνωριζει -ακριβως..."

anahs

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ANNA999. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ: "Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ"; ΔΗΛΑΔΗ, "ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ "ΜΙΞΗ" ΑΥΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ "ΣΥΝΟΨΙΣΑΝ" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, (Η ΣΥΝΟΨΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ;;), ΜΕΤΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ" ΤΙ;; ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ, ΝΕΟ
ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, "ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ";;;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ.....

anna999Μέλος
21/09/2011, 11:50:31
AΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.. ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011. Αγαπητα αδελφια της Εσοτεrika.. Σημερα δεν μπορω να πω ο Ηλιος ειναι νεος, γιατι ακομα δεν βγηκε μετα την χθεσινη βροχη στην Θεσσαλονικη. 'Ας ειναι ομως νεος ο Εσωτερικος μας Ηλιος.. Στειλτε μου δυο λεξεις ως δωρο,...σαν σημερα γενηθηκα.. κι εγω με την σειρα μου ...σας ετοιμασα γλυκο.. Επειδη η διαθεση ειναι διαφορετικη σημερα θα σας πω ενα καινουργιο [παλιο] παραμυθι... 'Ηταν ενας πανεμορφος Πριγκιπας.. Θλιμενος ομως χωρις αιτια. Ειχε μια ωραιοτατη συζυγο που του ειχε χαρισει ενα πολυ ομορφο αγορακι. Μια μερα της ειπε, 'Θα φυγω, θα γυρισω ολο τον κοσμο, θα ψαξω να βρω την αληθεια , κι οταν ολα τακτοποιηθουν μεσα μου, θα γυρισω σε σενα, γιατι σε αγαπαω... Περπατησε βουνα και λοφους, κι ενα βραδυ ,βρεγμενος ως το κοκαλο, εφτασε σε μια σπηλια, ειδε φωτια και η χυτρα πανω στην φωτια μοσχοβολουσε απο την αχνιστη σουπα. Μια γυναικα πολυ μεγαλης ηλικιας που το προσωπο της ηταν σαν φυσαρμονικα απο τις χαρακιες του χρονου, του ειπε, 'Ελα , να στεγνωσης, να φας, να ξαποστασεις, κι εγω θα σ'τα πω ολα..' Μερες και νυχτες του μιλουσε... Κι εκεινος [μπλαστρωθηκε] εκατσε καταγης, κι εχασκε μ' ανοιχτο το στομα, ...εκεινη μιλουσε, μιλουσε, καποτε, του τα ειπε ολα... Το προσωπο του φωτιστηκε.. 'ΜΑΝΑ...της λεει εκανες πολλα για μενα ...Πες μου τωρα τι θελεις να κανω εγω για σενα? 'Θελω του ειπε να πας πισω στον τοπο σου, κι οταν σε ρωτουν οι ανθρωποι για μενα, θα τους λες οτι ειμαι ΝΕΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΗ..' 'Και το ονομα σου μανα? ρωτησε εκεινος, 'ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ' του ειπε εκεινη... ''Τωρα εσεις θα πειτε, μα καλα η αληθεια τον εβαζε να λεει ψεματα...Οχι, γιατι εκεινη μιλουσε για μια εσωθεν ωραιοτητα... ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΚΕΦ,Δ ΟΛΟ..'Ιδου εισαι ωραια [ψυχη]αγαπημενη μου οι οφθαλμοι σου ειναι ως περιστερων....'Ολη ωραια εισαι αγαπητη μου και μωμος δεν υπαρχει εν σοι..' 'Εδω μιλα για την Ψυχη σου αδελφε μου, θα πω κι εγω τροφη για σκεψη...

anahs

21/09/2011, 13:10:42
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ999......
ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ", ΜΕ "ΓΡΑΨΙΜΟ" ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΛΥΡΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΆΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ....
ΦΙΛΙΚΑ......