- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τον πλούτο μας θέλουν...
...και το χρήμα εξαγοράζει άπαντες, απ' ότι φαίνεται.
Ναι. Μόνο χώρα σε ανάπτυξη είναι σε θέση να πληρώνει τα χρέη της. Διαφορετικά τα διαγράφει. Αλλά χωρίς διαγραφή δεν έρχεται και ανάπτυξη. Παράνοια; Οχι ακριβώς. Θα σου πω οτι μπορεί να υπάρχει και αλγοριθμικά η χρυσή τομή μεταξυ διαγραφής και αποπληρωμής, μαζί με κάποια ανάπτυξη. Πρέπει να την έχουν βρεί, και θα την μάθουμε προσεχώς. Γίνομαι κυνικός;
quote:Γιατί κυνικός; Λογικός θα έλεγα.
Ναι. Μόνο χώρα σε ανάπτυξη είναι σε θέση να πληρώνει τα χρέη της. Διαφορετικά τα διαγράφει. Αλλά χωρίς διαγραφή δεν έρχεται και ανάπτυξη. Παράνοια; Οχι ακριβώς. Θα σου πω οτι μπορεί να υπάρχει και αλγοριθμικά η χρυσή τομή μεταξυ διαγραφής και αποπληρωμής, μαζί με κάποια ανάπτυξη. Πρέπει να την έχουν βρεί, και θα την μάθουμε προσεχώς. Γίνομαι κυνικός;
Όσο πάει συμφωνώ και πιο πολύ με τις τοποθετήσεις σου.
Αρκεί βέβαια να μη μου πεις τι τρομερή κυβέρνηση που είναι ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε τη.. "χρυσή τομή". Αν το πηγαίνεις εκεί, τότε δεν είσαι λογικός. Αλλιώς, ως γενική παρατήρηση, τη θεωρώ σωστή
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Γιατί κυνικός; Λογικός θα έλεγα.
Όσο πάει συμφωνώ και πιο πολύ με τις τοποθετήσεις σου.
Αρκεί βέβαια να μη μου πεις τι τρομερή κυβέρνηση που είναι ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε τη.. "χρυσή τομή". Αν το πηγαίνεις εκεί, τότε δεν είσαι λογικός. Αλλιώς, ως γενική παρατήρηση, τη θεωρώ σωστή
Τι να βρήκαν αυτοί; Εδω έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια.
Τωρα είναι στην φάση του "υπογράφω ότι χαρτί που μου βάζουν στο τραπέζι" και εύχομαι να διαφωνεί ο Σόιμπλε. Γιατί έτσι και συμφωνήσει και αυτός, τότε καλύτερα να μετακομίσω σε κάποιο νησί του Ειρηνικού και να εύχομαι να μην με βρούν και μου ζητάνε πίσω και το χαρτζηλίκι που μου έδωσε ο νονός.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
«Την πρώτη μου εβδομάδα ως υπουργός Οικονομικών, με επισκέφθηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, πρόεδρος του Eurogroup (των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης), ο οποίος μου έθεσε μία σκληρή επιλογή: να αποδεχθώ τη "λογική" του πακέτου διάσωσης και να εγκαταλείψω κάθε απαίτηση για αναδιάρθρωση του χρέους ή να "συντριβεί" η δανειακή συμφωνία -με την άρρητη επίπτωση ότι θα κλείσουν οι ελληνικές τράπεζες» σημειώνει ο κ. Βαρουφάκης, με τον πρώην υπουργό να λέει ότι οι εκκλήσεις της Ελλάδας για αναδιάρθρωση του χρέους έπεσαν στο κενό.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500011681
Ρε παλικάρι μου... πόσο μλκας πρέπει να είσαι τελικά; Πέρασες 5 μήνες, έχοντας υπόψη σου αυτά που σου ξεφούρνισε την πρώτη βδομάδα που ανέλαβες, αδειάζοντας εν τω μεταξύ ολα τα κρατικά ταμεία, και μην κάνοντας τίποτα σε κάνενα απο τα εσωτερικά θέματα, πέραν απο δηλώσεις; Θα πατάξω την διαφθορά, θα πιάσω τους φοροφυγάδες, το λαθρεμπόριο καυσίμων, θα ... θα ... @ μάντολες.
Ο κάθε υπουργός με @ στην θέση σου θα είχε κλείσει τις τράπεζες επι τόπου, πριν φύγουν τα 40 δις έξω, θα είχε κάνει στάση πληρωμών, απαιτώντας μόνο να πέσει στο τραπεζι η ελάφρυνση. Και έχοντας τα ταμεία σου γεμάτα, θα άντεχες 2-3 μήνες μέχρι να τους ξετινάξεις τα χρηματιστήρια. Απόψε η W.S εδωσε σήματα οτι η διόρθωση μπορεί και να τελείωσε. Μιλάμε για πολύ σύντομη διόρθωση. Ούτε που πρόλαβαν να βγούν αγοραστές αυτοί που παρακολουθούν. Αλλά μιλάμε για υπουργούς με @, είδος ανύπαρκτο στην Ελλάδα. Εδω έχουμε μόνο @ υπουργούς. Αντε, να δω και τον Καμμένο να διώχνει ΕΠΟΠ και ολοκλήρωσα.
Edited by - Heretic on 11/07/2015 01:36:05
quote:
Ο κάθε υπουργός με @ στην θέση σου θα είχε κλείσει τις τράπεζες επι τόπου, πριν φύγουν τα 40 δις έξω, θα είχε κάνει στάση πληρωμών, απαιτώντας μόνο να πέσει στο τραπεζι η ελάφρυνση. Και έχοντας τα ταμεία σου γεμάτα, θα άντεχες 2-3 μήνες μέχρι να τους ξετινάξεις τα χρηματιστήρια.
Τόσο απλό.Όντως.
Οι υπουργοί με @@ ξέρουμε που φυτρώνουν?
Όχι τίποτα, να τους ποτίσουμε μπας και ξεμυτίσουν...
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Το παλικάρι είναι στην Αίγινα απόψε. Οικογενειακές στιγμές με την κόρη του που φεύγει μετανάστρια στην Αστραλία. Νοιώσε λίγο...
quote:
Αντε, να δω και τον Καμμένο να διώχνει ΕΠΟΠ και ολοκλήρωσα.
Κάτσε να δεις, πόσοι άλλοι θα ολοκληρώσουν...
Αυτοί κλαίνε χωρίς να ματώνουν.
Εμείς θα ματώσουμε χωρίς να κλάψουμε.
Διότι δεν έχουμε ούτε μαντήλι για να κλάψουμε.
Αυτά.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.