ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

golden_ ariadne87 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
17/09/2002, 17:33:12
ΝAGUAL
Συγκινητικό το ποίημα σου και γεμάτο νόημα. Μπορεί να το έγραψε άλλος όμως το εφίλτραρες με την προσωπικότητα σου. Ευχαριστώ ΙΩΑΝΝΑ

17/09/2002, 19:44:25
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ είναι από τους βασικότερους ενεργειακούς διαύλους μεταγωγικότητας που ενώνει τους γαιωδετικούς συμπλεκτικούς βιορυθμικούς μαριναρισμένους δημιουργικούς διακύκλους ασφαλείας. Οι γαιωδετικοί κώδικες είναι οι ρυθμιστές των διαμέτρων της βοηματικής ενέργειας που διαφαίνεται στην ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ. ΙΩΑΝΝΑ

18/09/2002, 00:50:01
quote:

kelso...
Να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις ειλικρινά. Όταν μιλάς για μεταφυσική σε κάποιο κύκλο που είσαι, υπάρχουν άτομα που νοιώθουν άβολα διότι δεν γνωρίζουν για μεταφυσική.

Xαίρομαι που μου απευθήνεις έστω μία ερώτηση αγαπητή μου Ιωάννα.
Και επειδή δέν μου αρέσει να αφήνω τους άλλους ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟΥΣ, θα σου απαντήσω πάραυτα μέσω μιά αντερωτήσεως...
ΓΙΑΤΙ αγαπητή μου Ιωάννα να ομιλήσω ΑΝΟΙΧΤΑ σε "κάποιους" για τη μεταφυσική;;;
Τι σκοπό θα είχα να το κάνω, αν όχι αυτό που προανέφερα στα περί "κοκορέματος" ή ορθότερα ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ των γνώσεων που έχω;;;

ΟΧΙ αγαπητή μου Ιωάννα, ΠΟΤΕ μέχρι τώρα δημόσια και ακόμα και σε πιό κλειστό κύκλο ανθρώπων, ΔΕΝ μίλησα για ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ. Ακόμα και αν κάποιοι προκαλούν μια συζήτηση, διακριτικά "αποφεύγω" να "δείξω" το ΑΝ και ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ έχω γνώση για το θέμα.
Ο ΜΥΣΤΗΣ που με γαλούχησε στον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, μου έδειξε ότι αυτό είναι το πρέπον και για μένα, αλλά ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ για τους άλλους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προξενίσω τα αποτελέσματα που περιγράφεις στους γύρο μου, γιατί απλά τότε θα υπ'έπεφτα στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟ, την μπλαβή, την σκοτεινή, την ΜΑΥΡΗ....

Αναλογίσου λοιπόν, τι "χάος" έχεις προκαλέσει στα μέλη του forums με τις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΕΙΣ λέξεις που χρησημοποιής, ανασυντάξου στις θέσεις σου, γίνε διαλακτική και ΑΚΟΥ τους άλλους τι έχουν να σου πούν και επιτέλους δώσε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτά που ερωτήσαι και όχι να πιάνεις και να κάνεις το "σχοινί κορδόνι".....

Διάβασε με πολύ προσοχή τα παραπάνω γραφώμενά μου ερμήνευσέ τα και τακτοποίησέ τα στις σκέψεις σου πού τόσο απλόχερα θέλεις να μοιραστής μαζί μας και σε ευχαριστούμε γι'αυτό!

Σου το έχω ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΕΙ.... εδώ είμαστε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ που έχουμε ΚΑΙ τον "καρπό της γνώσης" δαγκώσει, και έχουμε ΜΕΣΑ ΜΑΣ το "θείο πύρ" του Προμηθέα μας.
Τάσω τον ευατό μου και τα υπόλοιπα μέλη σε αυτή τη "κατηγορία" γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν θα ήθελε (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΟΥΤΕ η θυσία του ΤΙΤΑΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ αλλά και ΟΥΤΕ η θυσία των ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ να πάει στον βρόντο....

Ο φίλος και εραστής της ΣΟΦΙΑΣ,

Κέλσος

thothΙδρυτικό Μέλος
18/09/2002, 01:52:29
Γεια σας παιδιά.

Ο φίλος μου ο "Κέλσος" νομίζω χάνει τα λόγια του. Αν μελετήσει το τελευταίο μήνυμα της Λ.Κ., θα καταλάβει ότι αυτός έχει άδικο. Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει το αυτονόητο;

quote:
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ είναι από τους βασικότερους ενεργειακούς διαύλους μεταγωγικότητας που ενώνει τους γαιωδετικούς συμπλεκτικούς βιορυθμικούς μαριναρισμένους δημιουργικούς διακύκλους ασφαλείας. Οι γαιωδετικοί κώδικες είναι οι ρυθμιστές των διαμέτρων της βοηματικής ενέργειας που διαφαίνεται στην ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ. ΙΩΑΝΝΑ

Απλά πρέπει, ο φίλος μου ο "Κέλσος" να προσέξει μην ανοίξει απότομα την κεντρική θύρα του Αμαζονίου γιατί θα πλημμυρίσει ο δίαυλος μεταγωγικότητας και θα κολλήσει ο μαριναρισμένος του συμπλέκτης. Μετά πρέπει να προσέξει ώστε οι ενέργειες να είναι από κρύσταλλο βοημίας, δηλαδή βοηματικής ενέργειας. Το κρύσταλλο βοημίας θα πρέπει να το προμηθευτεί αφού ρίξει από ψηλά, από τον Ουρανό, μέσα από κάποιο αγωγό, κάποια σφαίρα σε κάποιον Γαλαζοαίματο.

Έτσι δεν είναι Λ.Κ.; Δεν έχω δίκιο;

Και εσύ φίλε "Κέλσο" μπορείς να καταλάβεις αυτά τα απλά λόγια. Απλά θα χρειαστείς έναν τρίποδα, ένα μαγγάλι και λίγα φύλλα δάφνης. Αν αλλάξεις και το όνομα σου σε "Πυθία", σου δίνω πολλές πιθανότητες να συλλάβεις αυτές τις έννοιες.

Μία τελευταία σοβαρή συμβουλή που έδωσα σε όλους τους φίλους πριν λίγες ημέρες όταν "συζητούν" με την Λ.Κ.

Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει;;;;;
Ναι, πετάει, πετάει, πετάειιιιιιι!!!!!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

18/09/2002, 03:55:32
Καλημέρα σε όλους
Μάλλον κάτι τέτοιο θα έλεγε ο φίλος nagual:
"Μήν κατακρίνετε χωρίς να διαβάσετε,κι' αφού
διαβάσετε σκεφθείτε. Άλλα μη σκεφθείτε με το
πνεύμα σας προκαταλημένο. Η προκατάληψη
σας , θα βλάψει περισσότερο εσάς παρά εμέ"
Το παραπάνω κείμενο δεν προσβλέπει στην υποστήριξη παρά στην προσπάθεια για να πέσουν λίγο οι τόνοι!!Βέβαια κι εσύ Ιωάννα δεν βοηθάς καθόλου από την πλευρά σου,ιδίως όταν στις περισσότερες ερωτήσεις που σου έχω κάνει μόνο εγώ απαντάς με το "στυλάκι" :

quote:
Υάκινθε όλα αυτά που σας λέω είναι όλα μέσα μου και είμαι σίγουρη γι΄αυτά που λέω. Τα αποδεικνύει ο ίδιος ο χρόνος και η ίδια η γνώση. Ότι γράφω μπορείτε να τα ερευνήσετε. Πολλά από τις γνώσεις που σας γράφω υπάρχουν διασκορπισμένα σε διάφορους πολιτισμούς σε όλο τον Πλανήτη ΓΗ

Αυτές τις διασκορπισμένες γνώσεις των διαφόρων πολιτισμών τις έχεις διαβάσει κάπου λογικά!Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να μας αναφέρεις κανα δυό συγγραφείς!!!Μπορεί κάποιοι στα κείμενα σου να βρίσκουν τροφή για αναζήτηση αλλά δεν τους βοηθάς καθόλου με στερεότυπες απαντήσεις του παραπάνω τύπου,πόσο μάλλον με την επιλογή της γλώσσας που χρησιμοποιείς!!Όπως έχεις "δεί" σε άλλα topics κάποιο μέλος αναφέρει μια απορία του βάση κειμένου-πληροφορίας του οποίου έγινε γνώστης και ζητά από τα άλλα μέλοι να διατυπώσουν απόψεις για να βγάλει τα συμπεράσματά του.ΚΑΝΕΙΣ δεν τα ξέρει ΟΛΑ!!!!Ακόμα κι εσύ που αναφέρεις για τον Ορθόδοξο Τριαδικό Θεό από κάπου το έμαθες,κάποιον πίστεψες σταχειοθετόντας τα λεγόμενα του.Κάνε,λοιπόν,το ορθόν και βοήθησε τους υπόλοιπους να σταχειοθετήσουν τα λεγόμενα σου!!!!

Υ.Γ. Συγγνώμη εάν φάνηκε σαν μάθημα υγιούς διαλόγου,αλλά δυστυχώς έχω την εντύπωση πώς λείπει...

18/09/2002, 11:32:25
Οι ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ του Σύμπαντος δεν είναι μαύρες. Είναι κατάλευκες από ενέργεια. Μαύρη Τρύπα υπάρχει ανάμεσα στό ζώδιο ΙΧΘΥΣ όπου και μπαινοβγαίνει το "ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ" μεγαλόπρεπο και εκλάμπει τα χρώματα της Ίριδος. Έχει 13 χρόνια γήϊνα που έχει φανεί στον Ουρανό του Πλανήτη ΓΗ και κανένας δεν το αναγγέλλει στον κόσμο, διότι "δεν θέλουν" να ξέρουν οι άνθρωποι τι γίνεται. Τους έχουν παρωπίδες. Τους δίνουν απλόχερα ότι "θέλουν οι ΠΥΡΗΝΕΣ" να γνωρίζουν. Όλοι μπορείτε να το δείτε εάν είναι καθαρός ο ούρανός. Είναι Βορειοανατολικά. Προφητεύει την γέννηση του "ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ αυτή την φορά και ο χρόνος ήδη ωρίμασε. ΙΩΑΝΝΑ

18/09/2002, 11:51:33
Thoth, οικιοποιήθηκες και ενεργοποιήθηκες με ξένα ποσοστά άλλης ιδιότητας του Σύμπααντος. Σας είπα πολλές φορές, δεν υπάρχουν αστεία με την ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ. Κάνετε αστεία όσα θέλετε σε άλλους τομείς της Γήϊνης Διάστασης, όχι όμως σε ψηλά επίπεδα γνώσεως. Εσύ δεν είσαι ο "ΘΩΘ" αλλά ο "ΘΩΡ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ". Ο Θώθ έχει πιο πολλύ κάρμα από τον Θώρ. Να εστιαστής και να ερευνήσης για τον Θώρ. Όταν κάποιος οικιοποιείται ξένες δεσμίδες φωτός ξένης προσωπικότητας έχει ακατάσχετη διαρροή της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ του ΑΥΡΑΣ" και του χρειάζονται 8 (οκτώ) ενσαρκώσεις για επούλωση. Αυτό τον καιρό τα αντανακλαστικά του Σύμπαντος λειτουργούν τάχιστα με την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ και έχουν μεγάλες ταχύτες έστω και στην βαρύτητα της ΓΗΣ και το κάρμα ανταποδίδεται μέχρι και εντός τριών ημερών. Γι΄αυτό αυτό τον καιρό οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα. Υπάρχει επίσπευση και ελαφροποίηση χρόνου. ΙΩΑΝΝΑ