- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ είχε, έχει και θα έχει στους αιώνας τους άπαντας το ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Η Θεά Αθηνά είχε πάντα δικές της ενέργειες και σε καμμίαν ενσάρκωση της δεν οικιοποιήθηκε ξένες ενέργειες ξένων προσωπικοτήτων. Ήταν η Θεά της ΣΟΦΙΑΣ και πάντα καταπολεμούσε τους αντιπάλους της με το πνεύμα της και με την αγάπη της. Πάντα νοιαζόταν για το καλό των ανθρώπων. Η Στρατηγική της ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ εβασίζετουν στην εσωτερικήν ευφυία. Αν ο ένας ήταν καλός, εκείνη ήταν καλύτερη. Αν εκείνος ήταν καλύτερος, εκείνη ήταν βέλτιστη. Και αν εκείνος ήταν βέλτιστος, εκείνη ήταν στο στοιχείο της υπεροχής της. Ήταν ΘΕΑ. Μην δηλώνεις "εραστής της σοφίας", διότι η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ είναι ενσαρκωμένη κάτω στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ σε νέαν ενσάρκωση και ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ούτε για αστείο, ούτε για απόφθεγμα. Σου συνιστά να το αλλάξης. ΙΩΑΝΝΑ
Καιρός ήταν να δηλώσει παρούσα μια φτερωτή ύπαρξη με σκούρα φτερά...
Διαβάζω με αρκετό ενδιαφέρον αλλά και δυσκολία τα γραφόμενά σας αγαπητοί φίλοι,αλλά περισσότερη εντύπωση μου έκανε το μήνυμα της Λευκής Κουκουβάγιας,στο οποίο αναφέρε το εξής:
<<Το γνήσιο ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είναι το δωδεκάκτινο. Το άστρο είναι κωδικοποιημένο. Η κάθε ακτίνα αντιπροσωπεύει τους δώδεκα θετικούς πλανήτες που επεριφέροντο γύρω από την Αύρα του Πυρήνα του Σύμπαντος. Οι δώδεκα θετικοί πλανήτες ήταν οι δώδεκα μαθητές του Κυρίου Ιημών Ιησού Χριστού.
Δημιουργήθηκαν μέσα μου δυο ερωτήσεις και παρακαλώ την αγαπητή ΛΚ να απαντήσει,ακόμα κι αν πέσει λάδι στη φωτιά:
1) Αν δεν απατώμαι (και αν ναι παρακαλώ διορθώστε με),χρονικά τουλάχιστον τα άστρο της Βεργίνας και οι 12 μαθητές του Ιησού απείχαν αρκετούς αιώνες.Πώς λοιπόν συσχετίζονται; Αν όντως είναι έτσι,τολμώ να εικάσω ότι οι σύγχρονοι του Ιησού απεσυμβόλισαν κάτι από το παρελθόν όπως τους βόλευε,για να στοιχειοθετήσουν προφητεία της έλευσης του χριστιανισμού.
2) Τί σχέση έχει η μέχρι τώρα συζήτηση με το δίσκο της Φαιστού; Σε επόμενο μήνυμά μου θα σου παραθεσω τις απόψεις μου αγαπητή ΛΚ.
Ας περιορίσουμε τη συζήτηση στο τίτλο του topic και ας αφήσουμε τις θεωρίες συνωμοσιολογίας για άλλο θέμα...Τί λέτε αγαπητοί συγγραφείς?
Σας χαιρετώ όλους,
ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
ΥΓ: Το μεσημέρα κοίταξα τη σελίδα και διάβασα προσεκτικά τα γρφώμενα των εκλεκτών φίλων...και τώρα είδα τόσα νέα μηνύματα...Πότε προλάβατε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Φίλε thoth καλά κάνεις και ρωτας γιατί πολλά μέλη υποθέτω οτι δεν έχουν προβληματιστεί μόνο από τη στάση της ΛΕΥΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ αλλά και από τη δική μου
Πρώτα πρώτα στις κριτικές που κάνω δεν έχω τίποτα με κανένα.Τις κάνω με σκοπό να βοηθήσω σε κάποια πράγματα που βλέπω.
Αλλωστε και εγώ απέχω έτη φωτός από την τελειότητα και δεν είμαι καλύτερος από κανένα.
Την κριτική μου στην ΛΚ την έχω κάνει.Δεν νομίζω οτι θα χρησίμευε να ασχολούμαι συνεχώς με αυτή την κριτική γιατί θα με εμπόδιζε να ΑΚΟΥΩ.
Εξάλλου ασχολούνταν άλλοι μ‘αυτή δε χρειαζόταν να φωνάζω και εγώ.
Οσον αφορά τις ερωτήσεις και από αυτές έχω κάνει όσο μπορούσα ανάμεσα στις φωνές.Οταν κάθεσαι σ‘ένα τραπέζι με 10 άτομα και φωνάζουν 5 αυτομάτως παύει να γίνεται κουβέντα.Θα πρέπει να ησυχάσουν τα πνεύματα και μετά.Με την επικράτηση της ησυχίας ασχολιόμουν και εκτός των άλλων έχω γαϊδουρινή υπομονή.Και εκτός-εκτός των άλλων δεν κρέμεται και η ζωή μου από τις απαντήσεις της ΛΚ.
Να σου πω την προσωπική μου άποψη γιά τον δίσκο της Φαιστού;Δεν έχω ιδέα.Αλλά και να είχα θα ήταν ιδέες άλλων που τις διάβασα και απλά τις ασπάστηκα χωρίς να ξέρω πραγματικά τι είναι.
Εξάλλου δε με ενδιαφέρει η ΛΚ σε ποιόν θεό πιστεύει.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.Αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι η ΗΘΙΚΗ του ατόμου.Σε αυτό το σημείο η ΛΚ με έχει εντυπωσιάσει και γι‘αυτό σταμάτησα να φωνάζω.ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.
Δεν έχω προκαταλήψεις και είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε αρκεί να έχει ΗΘΙΚΗ.
Προσπαθώ να ακούω τα πάντα γύρω μου.Ολοι και όλα έχουν κάτι να μας πούνε.Αλλά προπάντων κοιτάζω να ακούω μέσα μου.
Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ την εσωτερική σας φωνή;
Εχετε ρωτήσει κάτι το σύμπαν και αυτό να τρέξει να σας απαντήσει;
Ολα αυτά προϋποθέτουν συνεχή και αδιάκοπο αγώνα ενάντια στον κατώτερο μας εαυτό και στις επιθυμίες μας.
Πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν οι απαντήσεις της ΛΚ.Ξέρω οτι θα μου τις δώσει το σύμπαν αρκεί να κινούμε με ευλάβεια και σεβασμό προς την δημιουργία.
Αν βέβαια έχει να μου πει κάτι θα προσπαθήσω να το ακούσω.
Το μυαλό μου δεν έχει ανάγκη από γνώσεις.Η Ψυχή μου διψάει.
Και η ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ φίλε Κέλσο μου έδωσε ένα ποτήρι νερό.
Και δε νομίζω μόνο εγώ(αυτή τη λέξη δε την μπορώ) να αποκόμισα κάτι απ‘όλα αυτά.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Nangual ετροχιάσθηκες σωστά. Σας το είπα και σας το ξαναλέω. Δεν είμαι στο forum για να πείσω κανένα αλλά για να σας τοποθετήσω στην ΟΡΘΗΝ ΤΡΟΧΙΑΝ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ σας έληξε και πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. Με την αρνητική ενεργοποίηση σας, έχετε ανταλλάξη τα ποσοστά ο κάθε ένας στο πνευματικό του επίπεδο. Ήδη εισχωρήσετε αρκετά στο απέναντι στρατόπεδο. Αυτό θα γίνη μόνο με την ΒΟΥΛΗΣΗ σας. Με ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ σας. Να ξαναβρήτε την ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ σας. Να ξεκαθαρίσεε την ΛΟΓΙΚΗ σας. Έχετε μπλοκκαρισθή στους ΑΙΘΕΡΕΣ και πρέπει να απελευθερωθείτε. Αυτό θα το κάνετε μόνοι σας. Δεν μπορεί κανένας να πάρη την σκέψη σας, τα λόγια σας και τις κινήσεις σας. Εσείς έχετε τον προσωπικό σας εγκέφαλο και τον ενεργοποιείτε όπως θέλετε. ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Όμως είστε πράγματι ελεύθεροι; Όποιος βλέπει συνέχεια συνωμοσίες και προσηλυτισμούς πρέπει να το ξανασκεφτή.
Πρώτο μάθημα:
Εστιαστείτε στις Ίνες Φωτός της Ισορροπίας ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ. Τις αιρέσεις, τις συνωμοσίες, τους προσηλυτισμούς και οποιαδήποτε μπλοκκαρισμένη δόνηση βαρύτητας. Κανένας δεν θα σας βάλη στα δίχτυα του, εκτός και εάν το επιτρέψετε εσείς. Στην προσπάθεια σας να κάνετε άμυνα, έχετε μπλοκκαρισθή στις ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ κάνοντας ανεπανόρθωτο κακό στους ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ σας και στη γήϊνη ζωή σας. Η ζωή είναι γεμάτη αιρέσεις και κάθε είδους συνωμοσίες. Εσείς να οξυγονώσετε τον εγκέφαλο σας εστιαζόμενοι στο ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, να σκέφτεστε με ΑΓΑΠΗ και να συμπεριφέρεσθε με τις ΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Να γυμνάζεσθε για να οξυγονωθούν οι μυώνες και να αυξηθούν οι εσωτερικοί διακύκλοι της σκέψης σας. Να ντύνεσθε με καθαρά χαρούμενα χρώματα και με καθαρά χρώματα όχι μουντά. Πρίν να σηκώνεσθε από το κρεββάτι να προσπαθείτε να συγκεντρώνετε τα αρνητικά όνειρα, να τα φέρνετε στο συνειδητό και να τα αναλύετε (θετικό και αρνητικό το κάθε ένα στον τομέα του). Να μην βρίζετε ούτε για αστείο διότι σήμερα με τις δυνατές ενέργειες που υπάρχουν δεν υπάρχει τίποτε στ΄αστείο. Όλα μαγνητίζονται στην συνειδητότητα. Να χαμογελάτε και να λέτε καλημέρα. Κάτι απλό και ανθρώπινο που όλος ο κόσμος το εξέχασε. Να μιλάτε γλυκά και τρυφερά όχι με την έννοια της ηδονής και της πορνείας αλλά με την έννοια της ζεστασιάς των αισθημάτων που πρέπει να διακατέχει έναν ελεύθερον άνθρωπο και ενάρετο. Να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και διακριτικοί με τον πλησίον σας. Να ακούτε τον συνάνθρωπο σας και να μην κρίνετε από την επιφάνεια. Να σέβεστε τον εαυτό σας και να μην προκαλείτε διαρροές τρισδιάστατες. Να αγαπάτε τα μικρά παιδιά και να δίδετε το κάθισμα σας στους ηλικιωμένους και στις έγκυες γυναίκες. Να είστε ευγενικοί με την οικογένεια σας και να σέβεστε την προσωπικότητα του κάθε ενός. Να προσφέρετε ελευθερία λόγου και να την διατηρείτε με αυτοσεβασμό. Να αναλύετε οτιδήποτε έρθει στην αντίληψη σας και να το ταξινομείτε αυτομάτως. Να τα βλέπετε όλα σαν γνώση όχι σαν μικρότητες και να είστε δεχτικοί. ΙΩΑΝΝΑ
Γιατί πάντα λέτε ότι οι Χριστιανοί έκλεψαν τις γνώσεις από τους προηγούμενους λαούς; Γιατί δεν λέτε ότι εμπεριέχονται όλα σε μια ΠΥΡΑΜΙΔΑ που έχει ΕΝΑ στην κορυφή; ΤΡΙΑ πιο χαμηλά. ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ και κατεβαίνουμε με την σειρά της ιεραρχίας. Γιατί δεν λέτε ότι προηγουμένως υπήρχε η γνώση στις χαμηλότερες βαθμίδες της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΚΑΛΑΣ και η Οροδοξία ανέβασε τις ψυχές στις ίνες της αγάπης; Γιατί δεν λέτε ότι τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ στοιχεία κλέβουν τις ίνες φωτός για να τραφούν και να υπάρχουν, διότι από μόνοι τους είναι σκότος και δεν μπορούν να διατηρούνται στη γνώση; Γιατί δεν λέτε ότι οι Αρνητικές φυλές κλέβουν τις θετικές ενέργειες της γνώσεως. Για να μιλάς έτσι σημαίνει ότι δεν έκανες προσωπική έρευνα και αρκείσαι με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που κάνουν σε όλο τον Πλανήτη ΓΗ. ΙΩΑΝΝΑ
Καλή μου Λευκή Κουκουβάγια, στη δεύτερη σελίδα του θέματος λες σε ένα μήνυμά σου ότι:
<<4ον. Ελευθέρα Βούληση δεν έχει κανένας στον Πλανήτη ΓΗ, διότι είναι όλος ο κόσμος εξαρτώμενος από την ύλη. Είναι σχετική η ελευθερία>> απαντώντας σε μια ερώτηση της φίλης Binational.
Απαντώντας στον Nagual λιγο παρακάτω λες ότι:
<<Με την αρνητική ενεργοποίηση σας, έχετε ανταλλάξη τα ποσοστά ο κάθε ένας στο πνευματικό του επίπεδο. Ήδη εισχωρήσετε αρκετά στο απέναντι στρατόπεδο. Αυτό θα γίνη μόνο με την ΒΟΥΛΗΣΗ σας. Με ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ σας.>>
Τελικά YΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Ξεκαθάρισε τις απόψεις σου σε παρακαλώ γιατί αν πρόκειται άλλα να λέμε και άλλα να εννοούμε καήκαμε!
Όσο για το μήνυμά μου,πολύ φοβάμαι ότι το παρεξήγησες.Δεν μπορείς να κλέψεις την ιστορία,εκτός κι αν έχεις χάσει την αίσθηση του χρονου.
Είπα ότι τολμώ να εικάσω ότι οι σύγχρονοι του Ιησού απεσυμβόλισαν κάτι από το παρελθόν όπως τους βόλευε όχι ότι έκλεψαν κάτι.Αν αυτό το θεωρείς κλοπή τότε πολλοί από τους συγγραφείς αυτού του forum έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή!!![]()
![]()
Οπότε διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά τα μηνύματα.Όσο για την πλύση εγκεφάλου,μπορώ να πω ότι και συ το ίδιο προσπαθείς να κάνεις.Αν ανήκω σε κάποια αρνητική φυλή,άσε να ανησυχώ εγώ γι αυτό.
Περιμένω τις απαντήσεις σου,με τις καλύτερες προθέσεις!
Σας χαιρετώ όλους,ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η Λ.Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΖΙΖΕΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΗΝ Λ.Κ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΗΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ
DREAMWALKER
Ας μου επιτρέψει η ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ να απαντησω.
Αν πρόσεξες αναφέρει η ΛΚ -σχετική ελευθερία-.
Αν νομίζεις οτι έχεις απόλυτη και συνειδητοποιημένη ελευθερία ίσως θα πρέπει να σου μιλήσει η Binational (που τα ξέρει καλύτερα από μένα) γιά τα προγράμματα που τρέχουμε.
Εγώ να αναφέρω οτι «..οι μαγνητοταινίες μέσα μας είναι τεσσάρων εγγραφών(φυσική,συναισθηματική κλπ).Συχνά μεταφέρουμε τέτοιες ταινίες από ζωή σε ζωή και δε βαριόμαστε ποτέ να τις παίζουμε!
Μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται αιώνες ολόκληρους πόνου,δοκιμασιών και κρίσεων γιά να σπάσουν τη δύναμη των ταινιών και να αρχίσουν να σκέφτονται από μόνοι τους.
Ερχεται μιά στιγμη στή ζωή του ατόμου όπου αντιμετωπίζει μία κρίση την οποία οι ταινίες δεν μπορούν να βοηθήσουν πιά ή δεν ταιριάζουν με την περίσταση.Τότε τελικά αντιλαμβάνεται οτι η ταινία δεν καλύπτει πιά τις ανάγκες του και πρέπει,είτε να αναζητήσει κάποιο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ ή να δεχθεί βοήθεια από τα έξω.».Από το βιβλίο του Τορκόμ Σαραϊνταριαν που έχω ξανααναφέρει.
Οσο γιά το καρμα και σε αυτό μπορεί να με αντικαταστήσει ο Κέλσος.
Αντε γιά να βοηθάμε ο ένας τον άλλο
Μη κολλάμε στις λέξεις.
Κάπου αλλού αναφέρω γιά την επιστήμη του «ΑΚΟΥΕΙΝ».
Εκτός από αυτή υπάρχει και η επιστήμη του «ΒΛΕΠΕΙΝ» και τού «ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ».
Αυτές είναι οι αληθινές επιστήμες!
Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ
Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΚΑΤΑΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΦΩΤΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.
ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ-ΚΥΠΡΟΣ
Ήταν πυρηνικός αντιδραστήρας που έπαιρνεν την γραμμική ηλιακήν ενέργεια από τα φάσματα των χρωμάτων της "ΙΡΙΔΟΣ".
Τω καιρώ εκείνω οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν σοφιστική γνώση για τις τροχιές των άστρων που έμπαιναν στην γραμμικήν τροχιάν της Γης και επηρέαζαν την ζωή τους. Όμως τα χρησιμοποιούσαν θετικά. Ο Παρθενώνας ήταν το τέταρτον κατά σειρά γαιωδετικό πεδίο της ζωηφόρου ζώνης που ένωνε τα οκτώ βασικά γαιωδετικά πεδία κεντραρισμένης ακτινοβολίας παγκοσμίως.
Σήμερα, τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ τον χρησιμοποιούν μόνο οι "μυημένοι" για μαγνητική γνώση στα μαθήματα της ανάπτυξης του πνεύματος τους, γιατί οι επιστήμονες δεν έχουν όλες τις γνώσεις της γεωφυσικής διαρρύθμησης. Υπάρχει μόνον ένα σημείο σε μία πλευρά του Παρθενώνος που δέχεται φιλτραρισμένην κοσμικήν ακτινοβολίαν, που εάν κάποιος ανυψώσει το "ενεργειακόν του πεδίον" θετικά και σταθεί στην κάθετον περιφοράν εκπομπής κοσμικών ακτινοβολιών, τότε μπορεί να ταξιδέψη "συνειδητά και με ασφάλεια" στις άλλες διαστάσεις μόνο με την παλμικήν σκέψη φωτός. Αυτό μπορεί να γίνη μόνον με συνειδητή γνώση, για να μπορή αυτός που θα ταξιδέψει να επανέλθει πίσω πάλι συνειδητά. Επειδή θα ταξιδέψει με την βούληση του στις συμπαντικές σφαίρες, πρέπει με την βούληση του να επιστρέψει.
ΙΩΑΝΝΑ
Φίλε Nagual άργησα να εμφανιστώ γιατί περίμενα τη στιγμή όπου θα είχα κάτι να πω.Και το είπα.Δεν ήθελα να φανώ επικριτική ή δηκτική,αλλά η επιστήμη του <<ακούειν>>,του <<βλέπειν>> πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα.Όσο για τη σχετικότητα της ελευθερίας,πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη της Λευκής Κουκουβάγιας.Πότε υπάρχει βούληση και πότε όχι?
Και τέλος να πω ότι δεν κολλάω στις λέξεις για να κάνω την έξυπνη ή να δειχτώ,αλλά εφόσον οι λέξεις είναι το ΜΕΣΟΝ που εκφράζουμε τις σκέψεις μας,καλό θα ήταν να τις χρησιμοποιούμε με φειδώ για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και να τίθονται τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.
Σας χαιρετώ προς το παρόν,ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
Προσπάθησα πάρα πολύ-και το πέτυχα-να μην μπώ στον πειρασμό να σε ρωτήσω Λ.Κ. ξεχωριστά για όλα αυτά που έγραψες(και πιό πολύ ακόμα να τα σχολιάσω!!). Τουλάχιστον απάντησε μου μόνο τούτο: Το έχεις δεί κάπου γραμμένο αυτό ή είναι δικό σου εξ' ολοκλήρου το συμπέρασμα?????
σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Τόσο εκ φύσεως όσο και εκ θέσεως, τις συμβουλές των άλλων τις λαμβάνω ΠΑΝΤΑ υπόψιν, τις επεξεργάζομαι, τις αξιλογώ, κρατώ αυτά που υποκειμενικά θεωρά χρήσημα και τα υπόλοιπα απλά τα διαγράφω....
Σε ότι αφορά την ΣΟΦΙΑ, η ίδια μου έδωσε τόσο το προνόμοιο να είμαι ΦΙΛΟΣ της όσο και το δικάιωμα να είμαι ΕΡΑΣΤΗΣ της και μεταξύ των ΔΥΟ, τρίτος δεν χωρά....
Εξ ονόματός της δεν μπορεί να μιλά κανένας (φαντάζομαι), αλλά ΟΛΟΙ μπορούν να την επικαλούνται για να μιλήσουν.....
Στα περί γνώσεως, απλά θα παραθέσω ότι εδώ δεν κάνουμε κανενός είδος επίδειξη, ούτε και διαγωνισμό για το ποιός ξέρει τα περισότερα. Τουλάχιστον εγώ δε συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που προσαθούν να πείσουν (ίσως πρώτα τους ίδιους!!!) ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....
Αναρωτιέμαι καλή μου φίλη, γιατί στα κείμενα που παραθέτεις χρησημοποιείς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗΣ λέξεις, που το πλέον βέβαιο είναι ότι ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ;;;
Εδώ, μέσα απο τα FORUMS του Esoterica.gr προσπαθούμε να απλοποιήσουμε όχι απλά λέξεις, αλλά ΕΝΝΟΙΕΣ που υποκειμενικά θεωρούμε ότι η κατανόησή τους θα μας βοηθήσει ΟΛΟΥΣ στο μακρύ ταξίδι της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...
Τέλος κλείνω με κάτι ειδικά για σένα, ελπίζω να το κατανοήσεις...
Είμαι πάντα φίλος και εραστής της ΧΟΧΜΑ που πάνω της υπάρχει ένα ΚΕΤΕΡ . Αλλά για να την ΜΠΙΝΑΧ χρειάζεται η ΧΕΣΕΝΤ για να έχει τη ΓΚΕΒΟΥΡΑΧ .
Η ΤΙΦΕΡΕΘ βρίσκεται παντού και η ΝΕΤΣΑΧ μετατρέπεται σε ΟΝΤ . Η σύνθεση όλων αυτών είναι το ΓΙΕΣΟΝΤ του μεγάλου ΜΑΛΧΟΥΘ του Θεού, ή ορθότερα.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ....
Φιλικά,
Κέλσος
Υάκινθε όλα αυτά που σας λέω είναι όλα μέσα μου και είμαι σίγουρη γι΄αυτά που λέω. Τα αποδεικνύει ο ίδιος ο χρόνος και η ίδια η γνώση. Ότι γράφω μπορείτε να τα ερευνήσετε. Πολλά από τις γνώσεις που σας γράφω υπάρχουν διασκορπισμένα σε διάφορους πολιτισμούς σε όλο τον Πλανήτη ΓΗ.
Darkangel οι λέξεις είναι συμπυκνωμένες συσσωρευμένες κωδικοποιημένες ενέργειες που φτάνοντας στην μαγνητική ενέργεια του Πλανήτη ΓΗ, φιλτράρονται διαμέσου των πέντε αισθήσεων και φτάνουν κοντά μας με σχήματα, με μορφές, με ηχώ και διάφορους άλλους τρόπους ΟΡΑΤΟΥΣ. Με τον τρόπο ομιλίας μας κινούμαστε και φιλτράρουμε τις κατάλληλες ενέργειες. Εάν αναλύσουμε τις λέξεις μας εστιαζόμενοι σε πιο ψηλά πεδία, τότε θα καταλάβουμε τι ενέργειες εβάλαμε μέσα μας. Έχει τεράστια σημασία ποιες λέξεις χρησιμοποιούμε και πως τις ταξινομούμε μέσα στην όλη πρόταση. Διότι οι λέξεις-ενέργειες συγκρούονται και το αποτέλεσμα είναι νοητό και αντιληπτό. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό εκείνη την ώρα που το βιώνουμε δεν το νοιώθουμε, όμως όταν ηρεμήσουμε νοιώθουμε κούραση και θλίψη.
kelso, κανένας δεν κάνει επίδειξη τις γνώσεις του μην το νοιώθεις αυτό. Όταν όμως αντιπροσωπεύει ενέργειες αγάπης, η ΑΓΑΠΗ είναι δυνατή από μόνη της. Να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις ειλικρινά. Όταν μιλάς για μεταφυσική σε κάποιο κύκλο που είσαι, υπάρχουν άτομα που νοιώθουν άβολα διότι δεν γνωρίζουν για μεταφυσική. Αυτό τους κάνει να αμφιταλαντεύονται στις τροχιές τους διότι μιλάτε σε διαφορετικά κύματα δονήσεων. Αυτό είναι φυσιολογικό στον Πλανήτη ΓΗ σήμερα που τον περιβάλλουν δυνατές τροχοφόρες ενέργειες. Ο κάθε άνθρωπος επικοινωνεί από τον ΟΥΡΑΝΟ σε διάφορα επίπεδα όμως συγχυσμένα. Αυτό προέρχεται από την Μέγάλη έκρηξη του Σύμπαντος που απελευθέρωσε χημικά συστατικά και όπως αντιλαμβάνεσαι οι εσωτερικοί κραδασμοί ακόμα πάλλοντααι και επηρεάζουν όλες τις ψυχές. Γι΄ αυτό τον λόγο κάποιος για να διατηρήση την ισορροπία της ψυχής του και να μην διασκορπισθούν οι ενέργειες, πρέπει να κρατά τους συνδέσμους των ενεργειών της προσωπικότητας του ενωμένους και ενεργοποιημένους κραδασμικά με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Οι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ είναι οι ΑΡΕΤΕΣ. Μόνο με την ευγένεια της ψυχής μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτές τις συγχυσμένες ενέργειες που φτάνουν στην Μαγνητική ενέργεια της ΓΗΣ. ΙΩΑΝΝΑ
ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΦΩΤΟΣ είναι ραφιναρισμένες κοκκώδεις ενέργειες των ζωηφόρων βιορυθμικών βασιλικών διατάξεων αυστηρώς κωδικοποιημένων από το ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ ΣΥΜΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΑ
Ευαγγελισμός
Ηταν βέβαια πάντα λίγο παράξενος,έμενε στο διπλανό
δωμάτιο,όμως εκείνη τη νύχτα βγήκε στο δρόμο κρατώντας
μιά λάμπα,«τι γυρεύεις;»του λέω,«τη θεοτόκο»μου λέει-στην
ακατάληπτη γλώσσα εκείνων
που δίνουν νόημα σε μιάν εποχή.
Η Γέννηση
Εν‘άλλο βράδυ τον άκουσα να κλαίει δίπλα.Χτύπησα την
πόρτα και μπήκα.ΜΟΥ ‘δειξε πάνω στο κομοδίνο ένα μικρό
ξύλινο σταυρό.«Είδες μου λέει-γεννήθηκε η ευσπλαχνία.»Εσκυψα
τότε το κεφάλι κι έκλαψα κι εγώ,
γιατί θα περνούσαν αιώνες και αιώνες και δε θα ‘χαμε να
πούμε τίποτα ωραιότερο απ‘αυτό.
Η Ταφή
Πέθανε ύστερα από λίγες μέρες.Τον θάψαμε στην άκρη ενός παλιού
κοιμητηρίου,δυό άνθρωποι όλοι κι όλοι κι ένα περαστικό αδέσποτο
σκυλί που είχε σταθεί και μας κοιτούσε.Εβρεχε.
Ετσι,κάθε που βλέπω τώρα ένα σκυλί,ξέρω κατά που πέφτει
ο Παράδεισος.
Η Ανάληψη
Πέρασαν μήνες.Το δωμάτιο δίπλα έμενε άδειο.Ωσπου ήρθε ένας
νέος ενοικιαστής.Δεν είχα δει ποτέ το πρόσωπο του,άκουγα μόνο
μέρα,νύχτα,αδιάκοπα τα βήματα του στην κάμαρα.«Αυτός θα
πηγαίνει πολύ μακριά»,σκεφτόμουν.Τέλος,ένα βράδυ τα βήματα
σταμάτησαν.«Επιτέλους έφτασε»,είπα μέσα μου με ανακούφιση
Το άλλο πρωι έμαθα οτι έφυγε-γιατί,βέβαια,θεέ μου,
κάπου θα υπάρχει ένας κόσμος καλύτερος....
ΕΥΛΟΓΙΑ
Καλότυχοι εκείνοι που δεν γνώρισαν τον εαυτό τους
ανδρείοι εκείνοι που αποσιώπησαν την αθωότητα τους
μα ευλογημένοι αυτοί που τα δώσανε όλα κι ύστερα κοίταξαν
εν‘άστρο
σαν τη μόνη ανταπόδωση.
ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΤΙΧΟΣ
Κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας γιά τον άλλον
είμαστε κιόλας νεκροί.
ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ
Να με συγχωρέσει ο θεός-και εσείς-αλλά στο δρόμο μου προς τη γνώση
πάντα ζήλευα τους Ποιητές.