- Νεα Γενιά ( indigo ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ?ΟΧΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...
ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!
Γειάσου ΑΤΜΑ.
Εμένα δεν με τρομάζουν πια τα δεδομένα, άλλωστε λένε ότι "μην στεναχωριέσαι για αυτά που διορθώνονται και για αυτά που δεν διορθώνονται"...
Και το περιστατικό που ανέφερα δεν με σόκαρε με την αρνητική έννοια, αλλά με την θετική. Ειδα μέσα από τις ιστορίες που άκουσα - όμορφες αληθινές ιστορίες - μια γενιά που πιστεύει στην ψυχή, θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχουν δυνάμεις πέρα από τις 5 μας αισθήσεις και βιώνει τέτοιου είδους εμπειρίες. Επίσης, ξέρει να προβληματίζεται, να ψάχνει, να διαβάζει.
Γιατί λοιπόν θα έπρεπε να τρομάξω;
αυτή...που τα κατάφερε!
ΟΥΔΕΙΣ ΨΟΓΟΣ?...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
Και μεγάλος, αν φανταστεις ότι με αυτά που βλέπουνε τα παιδιά καθημερινά στην τηλεόραση θεωρούν πολλά πράγματα όπως: κοψίματα μελών, ομαδικές σφαγές, τερατόμορφους εξωγήινους, κ.λ.π. δεδομένα.
Απλά, εγώ αναφέρθηκα σε κάτι άλλο.
Σε εμπειρίες των σημερινών εφήβων και νέων ηλικίας 16 - 20 σε φαινόμενα όπως όνειρα με προφητική σημασία, τηλεπάθεια και άλλα, καθώς και στον ιδιαίτερο - κατά τη γνώμη μου - τρόπο που τα αντιμετωπίζουν. Δηλαδή, αυτά που για το μεσαίωνα ήταν στοιχεία για να σε κάψουν ζωντανό, για την εποχή των γιαγιάδων μας ήταν ιστορίες που λένε δίπλα στο τζάκι, για την δική μας γενιά θέματα για εκπομπές της Πάνια κι οχι μόνο, για τους σημερινούς νέους φαίνεται ότι δεν είναι τόσο περίεργα. Ισως αυτή η γενιά μας δείξει ότι όλα αυτά δεν ανήκουν στη σφαίρα του περίεργου και της επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι φυσιολογικές δυνατότητες του ανθρώπου.
αυτή...που τα κατάφερε!
ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ......
Εδώ και καιρό άκουσα κάτι τρελά πράγματα για τα παιδιά νέας γενιάς, (τα παιδιά δηλαδή που γενήθηκαν τον Απρίλιο του 83).
Άκουσα ότι αυτά τα παιδιά έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επειδή όταν συνελήφθησαν (Αύγουστος του 82) πλησίασε τη γη κάτι από το διάστημα ( δεν ξέρω τι) και η περισσότερη θερμότητά του συγκεντρώθηκε στην Ελλάδα.
Επίσης έχω ακούσει ότι σε αυτά τα παιδιά έχουν σταλεί ερωτηματολόγια πάρα πολλών σελίδων στο σχολείο (δημοτικό-γυμνάσιο, ακόμη και πρόσφατα πριν 2 χρόνια)
Ο κ. Φουράκης έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για αυτά τα παιδιά, αρνήθηκε όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες όταν του ζητήθηκε.( γιατί αυτή η μυστικοπάθεια;)
Διάβασα ότι αυτά τα παιδιά θα εξελιχθούν σε μεγαλοεπιστήμονες οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρολο στην ανάπτυξη της Ελλάδας.( δεν το πιστεύω!)
Την έρευνα λέει διεξάγει η Ακαδημία Αθηνών ( η οποία όμως αρνείται τα πάντα).Και ξαναρωτάω: Γιατί τόση μυστικοπάθεια;Και γιατί θέλουν σε κάποια φάση της ζωής τους να τους κάνουν εξετάσεις;
ΑΝ ΞΈΡΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ...
Κ.Τ.
Ξέρεις τίποτα για τα παιδιά νές γενιάς; Αυτά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 83;παρακαλώ απάντησέ μου.
Κ.Τ.
TWRA THA PREPEI NA DOSEIS EKSIGISIS!!!!!!!!!!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πότε είσαι γεννημένη;Έχει μεγάλη σημασία για μένα.
Κ.Τ.
Έχει κάποια σχέση η απάντησή σου στην ΑΤΜΑ με το μήνυμά μου;
Τι εννοείς ότι την καταλάβανε και ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις ;
Κ.Τ.
ΦΙΛΕ Τσανάκαλε ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΣΟΥ ?????
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ?????
ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ???????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**