- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εφτασε μεχρι τους πιθηκοι?
θυμαται την γνωση που αποκομισε απο τους προγονους του????
αμα ειναι ετσι να μην τρεχουμε στα σχολεια τοσα χρονια....
να πηγαινουμε κατευθειαν πανεπιστημιο και βουρ στην δουλεια....
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Στο θέμα μας τώρα βγήκε ένας άνθρωπος να πει διό κουβέντες και κάποιοι πνευματικοί φωστήρες πέσατε πάνω του να τον φάτε γιατί λέει υποτιμάει την νοημοσύνη σας καταρχήν να διευκρινίσουμε δυο πράγματα πρώτον ότι πάντα ακόμη και στο μεγαλήτερο ψέμα υπάρχουν αλήθειες το θέμα είναι να μήν έχεις παροπίδες και να μπορείς να τις δείς και δεύτερον εφόσον είσαστε τόσο σίγουροι ότι αυτός ο άνθρωπος λέει ψέματα γιατί δεν τον αφήνετε να πει περισσότερα και να βουλιάξει μέσα σε αυτά αλλά του προσφέρετε σανίδα σωτηρίας;
Όσον αφορά την κατασκευή του Rife καθώς και τις έρευνες του Βίλχελμ ράιχ για τον καρκίνο υπάρχει πολύ μεσαίωνας και σκοταδισμός που κάποιοι τον υπηρετούν βρισκόμενοι σε εντεταλμένη υπηρεσία ενώ άλλοι(οι περισσότεροι)απλά με την αφέλεια τους.. Και εφόσον θέλετε να μιλήσουμε ορθολογικά ας το κάνουμε: Αμφισβητείτε αυτά που λέει ο Pano δέχεστε όμως ότι ο χριστός αναστήθηκε Τι από τα δύο ορθολογικά ακούγεται πιο παράλογο. Και τέλος πάντων έχουν δημοσιευτεί ποτέ σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό αποδεδειγμένα στοιχεία για ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών; Κι όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι σίγουροι ότι υπάρχουν θα ήταν εύκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν τα όνειρα αν δεν είχαμε δει ποτέ κανένα ;
Για να κλείσω τη επισήμανση μου δεν υιοθετώ αλλά και δεν απορρίπτω τίποτα αμφισβητώ τα πάντα και ερευνώ για να μάθω την αλήθεια και αυτό το δικαίωμα το έχουν όλοι άνθρωποι και δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας.
"Πάντα ο άνθρωπος ειρωνεύεται αυτό που δεν καταλαβαίνει"
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Θα ήθελα απλά να πω ότι είναι διαφορετικό πράγμα να κραταμε "ανοιχτό πνεύμα", όπως λες και διαφορετικό να δεχόμαστε άκριτα ό,τι ακούμε δεξιά και αριστερά.
Τον αγαπητό PaNo δε νομίζω να τον εμπόδισε κανείς να πει την άποψή του, ούτε έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. Αντίλογο όμως δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε; Ο PaNo, μιλώντας για 12κλωνο DNA, έρχεται σε αντίθεση με μια γνώση αποκτηθείσα εδώ και κάποιες δεκαετίες, επαληθευμένη και χιλιοελεγχόμενη καθημερινά από χιλιάδες επιστήμονες. Να με συγχωρείς αλλά, αφενός μεν θα έπρεπε να περιμένει τον αντίλογο ο οποίος εκφράζεται, αφετέρου δε θα έπρεπε να είχε να μας παρουσιάσει και τις ανάλογες αποδείξεις που θα κατέριπταν τη γνώση αυτή.
Εκτός πια κι αν μιλάμε για επιστημονική ή άλλου είδους φαντασία, οπότε και αλλάζει το θέμα!
Θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που είπες στο τέλος του μηνύματός σου :
quote:
αμφισβητώ τα πάντα και ερευνώ για να μάθω την αλήθεια και αυτό το δικαίωμα το έχουν όλοι άνθρωποι και δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας.
κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα! Το δικαίωμα της αμφισβήτησης, της έρευνας και του ΕΛΕΓΧΟΥ των όσων ακούγονται το έχουμε όντως όλοι μας! Αυτό ακριβώς κάνουμε νομίζω! ![]()

ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Εχω ακομα μια ερωτηση για τον ΠΑΝΟ.
Στο πρωτο μυνημα γραφεις οτι υπαρχουν 12 διαφορετικες διαστασεις! Αυτο το συνδεεις με τα 12 διαφορετικα DNA που μας λες?
AKRIVOS FILE MOU Skies tou Fegariou PRWTH DIASTASH ANTIPROSWPEYH, PRWTO DNA ELIKA, PRWTO MERIDIAN, PRWTO AXIOMLINE, PRWTO AVRA LEVEL, PRWTO CHAKRA,
PRWTO PORTAL,PRWTH ASTROPYLH, DEFTERH DIASTASH, DEFTEROS DNA ELIKAS ......KTL

Edited by - PaNo on 15/03/2006 09:45:58
quote:
Κανένας δεν αμαρτάνει επειδή το θέλει παρά μόνο από απερισκεψία, ανοησία και άγνοια.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Αγαπητέ μου φίλε θα ήθελα σε παρακαλώ να μου δώσεις τον ορισμό της αμαρτίας όπως την αντιλαμβανόταν ο Σωκράτης(Αν φυσικά τον γνωρίζεις)... συγγνώμη αν η ερώτηση μου είναι εκτός θέματος αλλά δεχτείτε ότι αφορά απάντηση που είναι επίσης εκτός θέματος.
"Πάντα ο άνθρωπος ειρωνεύεται αυτό που δεν καταλαβαίνει"
Σέξ, ντράγκς και ρόκ-εν-ρόλ. Και φυσικά, μπόλικο μάνη-μάνη.
Όσοι *ευκολό*πιστοι προσέλθετε....
Λες λοιπόν:
quote:
Αμφισβητείτε αυτά που λέει ο Pano δέχεστε όμως ότι ο χριστός αναστήθηκε
Δε σκέστεσαι όμως ότι αν πιστεύεις το ένα πιθανόν να αναιρείς το άλλο. Η σκέψη σου είναι άτοπη και χωρίς νόημα. Το ότι δεν δεχόμαστε καθόλου την θέση του έχει να κάνει με το ότι είναι αποδεδειγμένα λάθος η θέση του. Το να αποδείξεις ότι ο Χριστός δεν αναστήθηκε είναι από δύσκολο εώς ανέφικτο. Και να μην αναστήθηκε πάλι είναι αδύνατον να αποδειχθεί το γεγονός ότι δεν αναστήθηκε (ο μόνος τρόπος είναι να βρεθεί ο σκελετός του και να αποδειχθεί
Για να ανατρέψω τις μλκίες του pano αρκεί να σου απομονώσω το DNA μπορείς να το κάνεις και εσύ για να το διαπιστώσεις.
Εγώ πιστεύω ότι το DNA δεν είναι 12κλωνο διότι πολύ απλά αν σου απομονώσω το DNA (οποιοδήποτε DNA) και στο δείξω σε μικροσκόπιο θα δείς ότι είναι δίκλωνο. Έλεος πια. Όπως είπε και ο Durden δεν είναι δυνατόν να λέει μια τέτοια χοντράδα και να περιμένει απλά να την πιστέψουμε. Χρειάζονται αποδείξεις. Δεν μιλά για κάτι το οποίο δεν μπορεί να διαπιστωθεί πχ.(ψυχή, αιώνια ζωή, ύπαρξη άλλων άορατων όντων) μιλά για κάτι το οποίο δεν έχει βρεθεί ποτέ και πουθενά ως 12κλωνο. Να μας πεί λοιπόν τώρα πώς στο καλό μπορούμε να το απομονώσουμε, ώστε να το δούμε με τα μάτια μας και να πειστούμε, αλλιώς να σταματήσει τους τσαρλατανισμούς. Γιατί σε περίπτωση που δεν μας πεί προφανώς δεν ξέρει άρα μιλά για πράγματα που δεν ξέρει.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΝΕΟΠΟΧΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΣ:ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)
O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
quote:
Είμαι η Bizarre και όχι ο!
Sorry.....απο εδώ και στο εξής θα ξέρω.....
Όσο για το ερώτημά σου πιστεύω τα κείμενα του element είναι ενδιαφέροντα καλό θα ήταν να μας έλεγε και απο πού άντλησε τις πηγές του.....άν θέλει... όσο για άλλη προφητεία άν θυμάμαι καλά υπάρχει και στην αρχαία Ελλάδα και στην Αίγυπτο....τα είχα διαβάσει πριν αρκετό καιρό και το μόνο που θυμάμαι είναι ορισμένα αποσπάσματα πχ για τους έλληνες ότι το 2012 (το οποίο έτος βγαίνει σύμφωνα απο τους υπολογισμούς και τις ημερομηνίες που γράφτηκε το αρχαίο κείμενο) και λέει ότι θα έρθουν οι πρόγονοι μας απο τον ουρανό και θα μας βοηθήσουν την ύστατη στιγμη φέρνοντας και πάλι τα μεγαλεία(πνευματικά) πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν....
Στους Αιγύπτιους λέει ότι ο θεος του φωτός θα δώσει μάχη με με αυτόν του σκότους και η μάχη θα διαδραματιστεί στα ουράνια και μετά την νίκη του θεού του φωτός θα υποδείξει στους εναπομείναντες της φυλής των Αιγυπτίων που και πως θα χτίσουν την Πυραμίδα για τον καινούργιο φαραώ που θα έρθει στην γή....Μπαρούφες η όχι 7 χρόνια έμειναν το μόνο που θα αλλάξει πιστεύω είναι η τιμή του πετρελαίου προς τα πάνω...άν έχει μείνει καθόλου...
Αυτά θυμάμαι, για τυχών λανθασμένα στοιχεία ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αλλά δεν μου είναι διαθέσιμο το βιβλίο απο το οποίο άντλησα τα παραπάνω!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Μήπως έχει κανείς και την ακριβή ημέρα πρόχειρη;
Edited by - me
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
23/12/2012
και ειναι κυριακη η ωρα ειναι λιγο βαρβαρη 04.00
αντε βρε καλα στεφανα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ένα απλό ψάξιμο στο google φανερώνει αρκετά,
δυο απο τα πιο καλα :
www.ascension2000.com
www.diagnosis2012.co.uk
/server srv.irc.gr
/join #2012
Των Αιγυπτίων όμως ναί.
quote:
Μήπως έχει κανείς και την ακριβή ημέρα πρόχειρη;
23/12/2012και ειναι κυριακη η ωρα ειναι λιγο βαρβαρη 04.00
Μάλλον δεν θα φάμε γαλοπούλα τότε εκείνα τα Χριστούγεννα! ![]()
quote:
Ωραία, μου αρέσει. Το 2012 θα πω λοιπόν στην φίλη μου που μου ζήτησε να ορίσω ημερομηνία για γάμο.
Μάλλον θα σου πεί να παντρευτείτε το συντομότερο! ![]()
Με το καλό πάντως! ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Πιστεύω οτι όλες οι προφητείες είναι αναληθή, και οι καταστροφολογίες έχουν έναν πολύ σημαντικό στόχο, την υποδούλωση της ανθρωπότητας στον φόβο.
Σήμερα μπορώ να πω οτι είμαι πεπεισμένος για αυτό και θα έλεγα οτι όπου ακούει κανείς προφητείες και καταστροφολογίες, θα πρέπει να τρέχει μακριά. Δεν ξέρω τι θα γίνει το 2012 ή αν θα γίνει οτιδήποτε, αλλά το σίγουρο είναι οτι δεν θα έπρεπε και να μας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να ζούμε το τώρα μας για να μην χάσουμε το μέλλον.
Ευχαριστώ πολύ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
Θα πρέπει να ζούμε το τώρα μας για να μην χάσουμε το μέλλον.
![]()
![]()
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Ευχαριστώ ρε παιδιά, αλλά να το αποφύγω θέλω. Καμιά συντέλεια σε πιο κοντινή ημερομηνία, δεν παίζει;
Centarius, το 32 του μήνα το δοκίμασα ήδη, αλλά δεν πιάνει
Έπεσα σε τσακάλι βλέπεις
Edited by - me

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...