ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

astralboy47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
marilineΜέλος
01/10/2003, 16:06:29
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ BCA ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!

ΑΥΤΑ......

cubeΜέλος
01/10/2003, 16:10:58
mariearies καλή μου δεν είπα ότι είμαι sifu ούτε sensei σε καμία από τις τέχνες. Η τεχνικές τους διαφέρουν αλλά έχουν κοινά σημεία. Και που ξέρεις εσύ εάν εγώ δεν μαθένω γρήγορα? Ε? Οχι δεν είμαι 100 χρονών και οι μαύρες ζώνες δεν μου λένε τίποτα...αμά δεν το έχεις μέσα σου..!

Για να μάθεις πολεμικές τέχνες υπάρχουν πολλοί τρόποι. οι πολεμικές τέχνες είναι γνώση όχι επανάληψη. Μπορείς να μάθεις μία τέχνη μέσα σε έναν χρόνο. Δεν είπα να κατέβεις σε αγώνες.

Πρόσεξε λίγο...

Ξεκινάς με 1.πυγμαχία μαθαίνεις τον χειρισμό στα χέρια και την ισοροπία στα πόδια, συνεχίζεις με 2.kick box συνδιάζεις χέρια-πόδια και κίνηση στα πόδια πιο έντονη, συνεχίζεις με 3.mai tai και πας σε πιο σκληρή μάχη όπου υπάρχουν αγκωνιές και γονατιές.
Αφήνεις τα παραπάνω και ψαχνεις την ουσια στα χτυπήματα 4.wing chung kung fu όπου χτυπάς με αντίστοιχο τρόπο και μαθαίνεις κυκλικές τεχνικες και ευελιξία. Προχωράς στο 5.eagle claw kung fu πιο εξειδικευμένη και συγκεκριμένη τεχνική του αετού. Παρακάτω πας στο 6.tai ching που προσθέτει διαλογισμό και τεχνικές αναπνοής μαζί με χτυπήματα σε σημαντικά σημεία, ενεργεί με τις 6 δυνάμεις νερό,φωτιά,γή,αέρα,ξύλο,μέταλλο το οποίο περιέχει το 7.chuan chuan που είναι πάλι πιο εξειδικευμένο, αλλά στοιχείο του tai ching.
Το tae kwon do το δοκίμασα αλλά δεν μου έδινε και μεγάλη εντύπωση σαν τεχνικές.

Πόσο χρονών είμαι? 25. Αρα θα πρέπει να τα έχω κάνει όλα αυτά μέσα 8 χρόνια. Από 17 χρονών. Αν δεν σου αρκούν και εσύ θες 4 για το καθένα τότε...ξεκίνα από τώρα...προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις... (χιούμορ κάνουμε!) Πάντως για ότι θες να κάνεις υπάρχει χρόνος!!!!!!!

Χίλια συγνώμη από όλους που μπέρδεψα λίγο το θέμα.

Να είστε καλά.
Φιλικά Κύβος.

cubeΜέλος
01/10/2003, 16:18:04
Τα ορθογραφικά λάθη είναι λόγο ταχύτητας. Ε!
Μην αρχίσετε.

Φιλικά Κύβος.

CronosΜέλος
01/10/2003, 16:19:18
...Σχολείο...

Καλή σας μέρααααααααααα.........

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του

marilineΜέλος
01/10/2003, 16:24:39
CUBE ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ....

CronosΜέλος
01/10/2003, 16:26:39
Λοιπόν για να θυμηθώ...

πυγμαχία
kick box
mai tai
tai ching
chuan chuan
wing chung kung fu
eagle claw kung fu
tae kwon do

αυτά τα ολίγα γνωρίζω...θα με μάθεις να δέρνω? (χιούμορ)

Wing Chun εεε??? Φοβερό σύστημα... Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τότε που ξεκινησα... Θεωρώ, επειδή έχω γνώση Fu Jow Pai και Kick-Boxing, ότι το Wing Chun είναι το καλύτερο σύστημα που υπάρχει...
Για την ακρίβεια θεωρώ ως καλύτερο ένα παρακλάδι, το Dynamic Ving Tshun.

Have a nice day...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του

fokaiasΜέλος
01/10/2003, 16:31:16
Γεια και από εμένα
Ποιο πλάκα ρε παιδιά θα είχε να μαντεύαμε το επάγγελμα του καθενός σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του στα διάφορα topic.Εγώ λόγου χάρη πίστεψα ότι ο …..η theclats και εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή ήταν Παπάς. Και ο Κύβος ο Δεξιός ψάλτης του.
Πλάκα κάνω.
Λοιπόν θα μπορούσατε κάποιοι από εσάς να μαντέψετε τι επάγγελμα κάνω σύμφωνα με τις τοποθετήσεις μου (πάντως χασάπης δεν είμαι)
Για βοήθεια σας λέω …Αιεν Υψικράτειν. Μάλλον βοήθησα πολύ.