ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγεία-δέσιμο?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μαγεία-δέσιμο?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

noname488 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
07/03/2008, 12:50:37
αμα περνουσε στους 8 πρωτα ο Ολυμπιακος, θα τον "βγαζαν" κυπελλουχο!!!

Οι εφημεριδες του Ελληνικου αθλητισμου, φουσκωνουν τα λογια! Αυτοι ευθυνονται (τις περισσοτερες φορες) για τα "νευρα" των οπαδων! Αυτοι βαζουν τις "μεγαλες" προσδοκιες, που ειναι αυτονοητο οτι οι Ελληνικες ομαδες, ειναι απιθανο να κατακτησουν!

Μονο απο φοβερη τυχη...

"Say HELLO to My Little Friend"
snoopyΜέλος
07/03/2008, 12:59:27
Open mind έχεις δίκιο σε αυτό.
Μάλιστα ακούστηκε οτι η Τσέλσι σταματάει όταν εξασφαλίσει γρήγορα την νίκη της κάτι που στο 3 - 0 είχε γίνει. Άν είχε απέναντι του καμιά άλλη ομάδα ... ας πούμε καμιά Μάντσεστερ που δέν σταματάει ... θα υπήρχε πιθανότητα μεγάλης συντριβής.
07/03/2008, 13:22:24
quote:
Open mind έχεις δίκιο σε αυτό.
Μάλιστα ακούστηκε οτι η Τσέλσι σταματάει όταν εξασφαλίσει γρήγορα την νίκη της κάτι που στο 3 - 0 είχε γίνει. Άν είχε απέναντι του καμιά άλλη ομάδα ... ας πούμε καμιά Μάντσεστερ που δέν σταματάει ... θα υπήρχε πιθανότητα μεγάλης συντριβής.

Η Τσέλσι μόλις εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θέλει κάνει συντήρηση δυνάμεων
Αν είχε πχ την Μπαρτσελονα τα πράγματα θα ήταν εφιαλτικά καθώς κυνηγαει τα
Μεγάλα σκορ δεν επαναπαύεται.
Η Μπαρτσελονα πιστεύω ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει .

quote:
αμα περνουσε στους 8 πρωτα ο Ολυμπιακος, θα τον "βγαζαν" κυπελλουχο!!!

Οι εφημεριδες του Ελληνικου αθλητισμου, φουσκωνουν τα λογια! Αυτοι ευθυνονται (τις περισσοτερες φορες) για τα "νευρα" των οπαδων! Αυτοι βαζουν τις "μεγαλες" προσδοκιες, που ειναι αυτονοητο οτι οι Ελληνικες ομαδες, ειναι απιθανο να κατακτησουν!

Μονο απο φοβερη τυχη...

Οι περισσότερες εφημερίδες δυστυχώς γράφουν ότι θα ήθελε να διαβάσει ο εκάστοτε
Οπαδός για να πουλήσουν φύλλα.
Πάρε παράδειγμα αυτό που έγραψα πιο πάνω για το ματς που πηρέ στα χαρτιά επειδή
Έβγαλαν την απόφαση λιγο πριν το ματς και την άλλη μέρα πέρασε στο ντούκου .

MasvidalΜέλος
07/03/2008, 22:19:11
Οσο απροβλεπτο κι αν ειναι το ποδοσφαιρο,δυστυχως κατα κανονα η διαφορα στον προϋπολογισμο των ομαδων κανει και την διαφορα στο γηπεδο.Οι εξαιρεσεις ειναι το αλατοπιπερο!
Θυμαστε αληθεια την προκριση της Man.United επι του Αθηναϊκου στην....παραταση;
08/03/2008, 11:27:22
quote:
Οσο απροβλεπτο κι αν ειναι το ποδοσφαιρο,δυστυχως κατα κανονα η διαφορα στον προϋπολογισμο των ομαδων κανει και την διαφορα στο γηπεδο.Οι εξαιρεσεις ειναι το αλατοπιπερο!
Θυμαστε αληθεια την προκριση της Man.United επι του Αθηναϊκου στην....παραταση;

Τι μου θύμισες τώρα ?ναι βεβαία τη θυμάμαι είχαν έρθει 0-0 στη λεωφόρο αποτέλεσμα
Έκπληξη και 0-0 στην Αγγλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλα τελικά στην
Παράταση δεν άντεξε ο Αθηναϊκός και έχασε με 2-0 .
Σίγουρα παίζει ρολο το μπάζετ αλλα το ποδόσφαιρο είναι ίσως το άθλημα που γίνεται
Πιο εύκολα η έκπληξη γι αυτό και είναι και συναρπαστικό
08/03/2008, 18:00:21
Δεύτερος τίτλος για τον παναθηναϊκό φέτος πάλι απ το βόλεϊ αυτή τη φορα απ τις
Γυναίκες στον τελικό του κυπέλλου παναθηναϊκός – Μαρκόπουλο 3-2.
11/03/2008, 15:16:08
Η ηλεκτρική καρέκλα του κόουτς
Κρίσιμο ΔΣ για το μέλλον του Λεμονή στον Πειραιά την Τρίτη

Καθοριστικό για το μέλλον του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο θα γίνει την Τρίτη.

Πριν την αναμέτρηση με την Βέροια, φήμες ήθελαν τους ανθρώπους του πρωταθλητή να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να απομακρύνουν τον 48χρονο προπονητή απ’ την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση που δεν έφευγε με τους τρεις βαθμούς απ’ την πόλη της Ημαθίας.

Παρά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0, η διοίκηση του συλλόγου και ειδικά ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε ρόλο κυνηγού στην μάχη του τίτλου, καθώς βρίσκεται 1 βαθμό πίσω απ’ τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι στον Πειραιά ως πρώτη προτεραιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να συμμετάσχουν και πάλι του χρόνου στους ομίλους του Champions League (ο πρωταθλητής θα μπει στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης).

Βέβαια, υπάρχουν και οι υποστηρικτές του Λεμονή στο ΔΣ, οι οποίοι πιστεύουν ότι ενδεχόμενη αλλαγή σε αυτή τη φάση δεν θα κάνει καλό στην ομάδα, προσμετρώντας παράλληλα την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League στα θετικά του Έλληνα τεχνικού.

Όπως και να 'χει, το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση Λεμονή κάθε άλλο παρά έχει κλείσει και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται να γίνουν γνωστές μετά το -κρίσιμο για το μέλλον του προπονητή του Ολυμπιακού- ΔΣ της ερυθρόλευκης ΠΑΕ την Τρίτη.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

11/03/2008, 17:15:01
Τέλος και επισήμως
Την απόλυση του Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί και επισήμως πλέον ο Τάκης Λεμονής, αφού αυτή ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της πειραϊκής ΠΑΕ, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Στη σχετική ανακοίνωση προέβη ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, επισημαίνοντας πως χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Λεμονή, Χοσέ Σεγκούρα.

«Με βάση την εικόνα της ομάδας, το ΔΣ έκρινε ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι, και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως αλλάζει ο προπονητής» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Κόκκαλη.

Στην επίσημη ανακοίνωσε της ΠΑΕ αναφέρεται: «Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό την προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Κατά τη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο, με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο:

- Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.
- Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα».

Η δεύτερη θητεία του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας κράτησε κάτι περισσότερο από 15 μήνες.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

11/03/2008, 19:59:47
Ο ολυμπιακός δεν χρειάζεται προπονητή για να πάρει το πρωτάθλημα τα πρωταθλήματα
Τα παίρνει η διοίκηση του .
Αντικειμενικά η γνώμη μου για τον Λεμονη είναι ότι άδικα απολύθηκε δεν απολύεις
Τον προπονητή που έκανε 2 διπλα στο CL απ τη στιγμή που 10 χρονια δεν μπορούσε
Εκτος έδρας να κάνει μια νίκη και πέρασε και τον ομιλο κάτι που πάλι ειχε να γίνει
10 χρονια .
Στην Ελλάδα πάλι είναι μέσα στους στόχους αγωνιστικα 4 πόντους πίσω εξωαγωνιστικα
1 ποντο ενώ και στο κύπελλο είναι το πρώτο φαβορί .

Rock BoyΜέλος
06/07/2003, 14:34:36
Εδώ μπορείτε να γράφετε συνθήματα υπέρ του βάζελου!

Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

ΕΝ.ΚΙΝέο Μέλος
06/07/2003, 15:53:17

Το επίπεδό μου (και του Εσωτερικα) δεν μου το επιτρέπει αλλα.....προκαλείτε......
Πάρτα λοιπόν να μην στα χρωστάω.........!!!!!!

ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ.....100 !!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..ΠΑΡΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΓΟΣ !!!!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η Π****Α ΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ !!!!

Αυτά..(ξαλάφρωσα) και......καλή μέρα να έχετε......

χιχιχιχιχιχχιιιχ (που πάτε ρε καημένοι ???)

06/07/2003, 19:29:44
quote:
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

Συγνώμη ποιος σου άνοιξε και βγήκες ;;;;;;;;;;;;;

Ο κακός λύκος

pitchforkΝέο Μέλος
18/07/2003, 15:40:44
quote:

ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ.....100 !!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..ΠΑΡΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΓΟΣ !!!!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η Π****Α ΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ !!!!

Αυτά..(ξαλάφρωσα) και......καλή μέρα να έχετε......

χιχιχιχιχιχχιιιχ (που πάτε ρε καημένοι ???)

EGO IME ENA AROSTO ALBANO GAYRO. THIMAMAI POLI KALA STO MEGALO DERBY ME TO PERISTERI STO BASKET POY KRINOTAN OLO TO XRONIA, KATHOMASTAN OLI I FILATHLI TO OSFP STIN EXEDRA & FONAZAME
ERI ERI ERI - GAMO TO PERISTERI.
& OLI ICHANE FOBITHI

KAI META OTAN AFTOI MAS PIRANE SOVRAKOS MPIKAME OLI GIPEDOS & FONAZAME
THRILO GERA PROTATHLIMA KSANA

& META EGO ME SINTROFOYS ALMPANOYS PIGAME MPOYRNAZI ME ENA TAXI & FONAZAME
LEYTERI LEYTERI LEYTERI THELOYME & TETARTO XERI
(OPOS ME TO AEK) & TOTE AFTOI MAS KSANAPERASANE...

ΠΑΝΜέλος
03/08/2003, 03:03:26
ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ,ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ...
ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ...

ΠΑΝΜέλος
03/08/2003, 03:07:03
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ

hel-linΜέλος
03/08/2003, 11:14:13
Καλημερα!
Το ........ που το ........ το θεμα,να πω και γω;;;

Ε,Ε,Ε, Ω,Ω,Ω, Απολλωναρα σ' αγαπω,
ο Απολλων περιεχει δηλητηριο φοβερο!!

(συνθημα της δεκαετιας του '50...)

Θελω να πω κι αλλα,αλλα θα κανει ΤΖΙΙΖΖΖ.. και μετα...παει το θεμα...

-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-

OannesΜέλος
16/09/2003, 22:07:17
ΠAO ΓEPA H NIKH EINAI KONTA (χε χε χε, ήδη 2 - 0)

Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

OannesΜέλος
16/09/2003, 22:40:30
Γκολ εσείς... Σέντρα εμείς...

OannesΜέλος
16/09/2003, 23:28:02
Tρομερός ο ΠANAΘHNAIKOΣ του β ημιχρόνου. Tρομοκράτησε την Manchester United... Έφαγε μόνο 1

pitchforkΝέο Μέλος
18/09/2003, 16:54:16
quote:

Tρομερός ο ΠANAΘHNAIKOΣ του β ημιχρόνου. Tρομοκράτησε την Manchester United... Έφαγε μόνο 1

Φίλε του οσφπ

Έχεις δίκιο που γελάς και είσαι χαρούμενος όπως και εγώ έχω δίκιο να είμαι τόσο στενοχωρημένος. Η ομάδα μου έχασε με μεγάλο σκορ, κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Δεν έχει σημασία που παίζαμε με την Μάντζεστερ στο Ολντ Τράφορντ. Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση και η ιστορία του μεγάλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν έχει να δείξει κάτι παρόμοιο.
Αντίθετα εσείς ξεπεράσατε τον εαυτό σας κατακτώντας επιτέλους με την αξία σας μία τιμητική ήττα. Χάρη στον μεγάλο σας προπονητή και την έμπειρη ομάδα σας, έστω και αν έλειπαν βασικοί παίχτες όπως ο Κούζμπα αποφύγατε τον εξευτελισμό που σας έχει γίνει συνήθεια πλέον στα ευρωπαϊκά σας παιχνίδια και αποδείξατε ότι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ όπως οι άλλες ελληνικές ομάδες, μπορείτε να σταθείτε σε ένα γήπεδο και, αν όχι να νικήσετε (όπως ο ΠΑΟ) ή να φέρετε ισοπαλία (όπως η ΑΕΚ), τουλάχιστον να μην σας πάρουν τα σώβρακα.
Σου δίνω συγχαρητήρια (σας αξίζουν πραγματικά) και είμαι βέβαιος ότι η φετινή ευρωπαϊκή σας πορεία θα συνεχιστεί μέχρι τον Νοέμβριο με παρόμοια αποτελέσματα. Μπράβο.
Εμένα δυστυχώς, ο δρόμος της ομάδας μου προς τον επόμενο γύρο του champions league δεν θα είναι εύκολος αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις.
Φιλικά και με θαυμασμό

Even the heavens shall burn when we re gathered
now when the flames reach for the sky

DIES IRAE