- Ανήκουστο! Το ESOTERICA στη Wikipedia!!! // (Πρωταπριλιά 2012) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Admin ή thoth θα ήθελα να ζητήσω, αν γίνετε να μεταφέρεις...
Αγαπητέ notis_29 ελπίζω η φράση σου να μην κρύβει κάποια υπόθεση συνομωσιολογικής προέκτασης όπως αυτές που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί σε άλλα θέματα συζήτησης(από άλλα Μέλη)!
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Παντός ειλικρινά δεν ήθελα να φανερώσω τίποτε. Ότι έγινε, έγινε καταλάθος.
Καλά, τι συνομωσιολογική δολοπλοκιολογική ίντριγκοηολογική προέκταση. Εδώ πρόκειται για άτομα με 2 και 3 ονόματα.
Αστειεύομαι.
Υ.Γ Ζητώ να με κάνετε συντονιστή (και διαχειριστής αν θέλετε, δε με πειράζει.) στο φόρουμ εικόνες.![]()
![]()
![]()
Και ότι είπα παραπάνω, τα ξεχνάω όλα![]()
![]()
![]()

Αν δε σε κάνει κόπο θα ήθελα να μεταφέρεις και το θέμα πέμπτη διάσταση στο φόρουμ εικόνες

από ananasss προς notis_29.
Ευχαριστούμε που καλέσατε!
Θαρρώ του αξίζει ο τίτλος του Εικονοσυντονιστοδιαχειριστού!

Για να δω το username μου. Ααα!!! από τον ΤΗΟΤΗ ήθελα να πω.
Έτσι όπως πάω θα χρειαστώ ψυχίατρο.
Λοιπόν Admin έχουμε μία αίτηση για νέο Συντονιστή. Τι λες; Να τον κάνουμε συντονιστή γιατί θα αποκαλύψει σε όλους ότι απλά απευθύνομαι στον εαυτό μου;
Τώρα κατάλαβα γιατί ρε Admin δεν θέλεις να γίνει αυτό το άτιμο to Chatroom στο Esoterica.gr. Δεν θέλεις να αποκαλυφθεί ότι είσαι εγώ διότι δεν θα μπορούμε να μιλάμε ταυτόχρονα. ![]()
Λοιπόν έχουμε έναν Εικονολάτρη που είναι έτοιμος να ξεκινήσει Εικονομαχία
αν δεν τον κάνουμε Συντονιστή.
Επικίδυνα πράγματα από τον ΕικοNotis. Πρέπει να το δούμε σοβαρά το ζήτημα.

Κι εγώ δεν ντρέπομαι να ανταπαντώ από την άλλη; Τι να πω, και μου τόλεγε ένας καλός μου φίλος ότι η σχιζοφρένεια θερίζει...
Χωρίς πλάκα τώρα, το σκέπτομαι το θέμα, φυσικά και αν ο ίδιος ο notis_29 δεν αστειεύονταν μόνο, αν και το ζήτημα με τις εικόνες είναι λίγο περίεργο έως επικίνδυνο: κατανάλωση bandwidth από άλλα sites, αν γίνει μεταφορά στο δικό μας θέματα copyright κ.λπ.
Από την άλλη ο notis_29 κάνει πολύ καλή δουλειά για την οποία και τον συγχαίρω και θεωρώ πως είναι καλοπροαίρετος και έχει την αίσθηση της ομάδας και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα σε αυτόν τον χώρο που φτιάχνουμε όλοι μαζί καθημερινά!!
Να το σκεπτούμε λοιπόν το ζήτημα, να κάνουμε τις "διαβουλεύσεις" που απαιτούνται, να γνωριστούμε (οι διαχειριστές, συντονιστές γνωριζόμαστε και προσωπικά, εννοώ εκτός forums) και βλέπουμε. Πάντως η τελική απόφαση δεν βαρύνει ούτε εμένα ούτε τον thoth αποκλειστικά... τα forums είναι τμήμα του γενικότερου Τόπου ESOTERICA.gr και υπάρχουν και άλλοι υπεύθυνοι εξάλλου.
Για να είμαστε πάντως δίκαιοι προηγούνται άλλα Μέλη που έχουν θέσει υποψηφιότητα(έστω και αν δεν το ξέρουν!!) για υπευθυνότητα Συντονιστή(σε άλλα θεματικά Forums, μην ανησυχείς notis_29) και πρέπει όλα να γίνουν με την τάξη που τους αρμόζει.
![]()
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Αγαπητέ Admin. Σαν πρώτο θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα και όσους βρίσκουν τη δουλειά μου καλή, διότι αυτό δείχνει πως αυτές η ώρες που έχω ξοδέψει και ξοδεύω για να την παρουσιάζω δεν πάνε χαμένες. Σαν δεύτερο θα ήθελα να πω πως αυτό που παρουσιάζω δεν είναι ακριβώς δική μου δουλειά, είναι στοιχεία που μετά από έρευνα στο δικτυακό χώρο, σας τα μεταφέρω.
Το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, θα έλεγα το εξής: η μεταφορά των εικόνων δίχως την άδεια του ιδιοκτήτη, είναι το ίδιο επικίνδυνο με την μεταφορά ενός κειμένου. Οπότε το ζήτημα με τις εικόνες, δεν είναι περισσότερο επικίνδυνο από τα κείμενα.
Όσο για την κατανάλωση bandwidth, αν αξίζει η εργασία, νομίζω πως θα είναι το τελευταίο που θα πρέπει να κοιτάξουμε (μέσα σε λογικά πλαίσια).
(πάντως Admin, θα ήθελα να έχουμε μια μικρή συζήτηση για το πόσο επικίνδυνο είναι, η παρουσίαση μιας εικόνας, όταν αυτή γίνετε copyright από τον ένα δικτυακό χώρο στον άλλο)
Τώρα όσο αφορά τη θέση του συντονιστή, αφού δε γίνετε δε πειράζει. Του χρόνου . (Admin, μεταξύ μας. Ποιος είναι ο επόμενος συντονιστής; Θέλω να τον ρωτήσω κάτι.![]()
)
Υ.Γ Ευχαριστώ τον ανανά για τη ψήφο του![]()

Edited by - notis_29 on 08/01/2003 17:50:37
quote:
Για να είμαστε πάντως δίκαιοι προηγούνται άλλα Μέλη που έχουν θέσει υποψηφιότητα(έστω και αν δεν το ξέρουν!!) για υπευθυνότητα Συντονιστή(σε άλλα θεματικά Forums, μην ανησυχείς notis_29) και πρέπει όλα να γίνουν με την τάξη που τους αρμόζει.
Δηλαδή στις ΕΙΚΟΝΕΣ είσαι ο μόνος υποψήφιος. Έτσι μην παραδίνεσαι γιατί μπορείς να ακούσεις την φράση:
And the forum goes to.... NOTIS ![]()
Και μία τολμηρή ερώτηση. Είπες:
quote:
(Admin, μεταξύ μας. Ποιος είναι ο επόμενος συντονιστής; Θέλω να τον ρωτήσω κάτι.)
Τον επόμενο συντονιστή τι τον θέλεις;
Σαν απειλή ακούστηκε αυτό. ![]()

quote:
Τον επόμενο συντονιστή τι τον θέλεις;
Σαν απειλή ακούστηκε αυτό.
Θοθ, με τρομάζει το ότι μπορείς και διαβάζεις τις σκέψεις μου
![]()
![]()
![]()

Μα τι κάνω λάθος;
Edited by - amalia on 18/01/2003 22:53:55
Ερευνες που έχουν μέχρι στιγμής συγγραφεί, και αφορούν το διανοητικό μου επίπεδο, έχουν μυστηριωδώς καταστραφεί, πριν δουν το φως της δημοσιότητας.
Παρακαλώ, μη σχολιάσετε την ανεπιδεκτικότητα μαθήσεως μου, αλλά
PLEEEEEASE!!! HELP ME!!!
Αφού έβαλα τις εικόνες μου στο msn, έκανα όλα τα βήματα που οι ειδήμονες μου έχουν υποδείξει (ATMA, Notis 29).
Παρόλα αυτά, ένα μυστηριώδες μικροσκοπικό τετραγωνάκι με ένα απαγορευτικό <χ> εμφανίζεται...
ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;
.........έκκλιση προς διαχειριστές, διαβάστε το μήνυμά μου,
πριν αυτοκαταστραφώ.
![]()
![]()
![]()
Νομίζω πως κολλάς σε μια πολύ μικρή λεπτομέρεια.
Παρουσιάζεις αυτή τη διεύθυνση ως φωτογραφία.
«http://photo.msn.s8.com/MS8zLzEwNDMwMTU4NjkvMS80MDE4LzE1NS8zMi96bndpNUZ6dzNkdEM3MVZ6RkZHQTZB»
θα πρέπει να προσέχεις πάντα η κατάληξη της διεύθυνσης να είναι “jpg”
αν είναι κάποιες δικέ σου φωτογραφίες που τις μετέφερες σε κάποιο email, θα έπρεπε πρώτα να της μετατρέψεις σε jpg αρχείο με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

amalia, εάν έχεις κάποιες εικόνες που θέλεις να εισάγεις σε μηνύματά σου και δεν έχεις διαθέσιμο κάποιον δικτυακό χώρο να τις "ανεβάσεις" (και να φαίνονται φυσικά όταν καλούνται από άλλους δικτυακούς τόπους... όπως θα κατάλαβες αυτή η δυνατότητα δεν παρέχεται από όλες τις εταιρείες, και οι λόγοι είναι κατανοητοί), μπορείς να τις στείλεις στη διεύθυνση μου (forums@esoterica.gr) και θα τις τοποθετήσουμε στον χώρο του ESOTERICA.gr. Μετά θα σου στείλουμε τα url τους για να τις χειριστείς όπως θέλεις.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Ευχαριστώ όσους ξενυχτάνε και βοηθάνε τους απελπισμένους...
Μία τέτοια είμαι κι εγώ.
Θα δοκιμάσω και να στείλω τις εικόνες σε email στο εσωτερικά, Admin.
Αλλλλλλά...
Επειδή είμαι λίγο ξεροκέφαλη:
Θέλω να μπορώ να τα καταφέρω και με τον άλλο τρόπο. Τον τρόπο του "δικού σου δυκτιακού χώρου".
Κάτι που άρχισα χθες βράδυ. Ως εξείς:
Μπήκα στο MSN, στο
Ολες οι φωτό που έφυγαν από το PC μου, ήταν σε μορφή jpg.
Και όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Νοτις, αυτό θα έπρεπε να εμφανίζεται και στη διεύθυνση των φωτό.
Θα έπρεπε να κάνω κάποια πρόσθετη επεξεργασία;

Edited by - amalia on 19/01/2003 11:28:02
Θα δοκιμάσω και τις συμβουλές σου Admin, και θα επανέλθω.
Πριν χωνέψει ο AVATAR...