- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:quote:
I'LL BE AROUND THERE WAITING
WHEN DREAMS ARE FADING
AND FRIENDS ARE DISTANT AND FEW
KNOW AT THAT MOMENT I'LL BE THERE WITH YOU !!ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ WEEKEND?
ΑΧ!!!ΟΛΟΙ ΦΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΕΔΩ...ΜΟΝΗ....
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ποιος εφυγε σαββατοκυριακο ? Εγω διημερα παιρνω μονο τις καθημερινες.Τα σαββατοκυριακα....δουλεια και παλι δουλεια.Ειδες ? Δεν εισαι μονη σου καποδιστρια !!
quote:παιδια να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε τους εαυτους σας,ειστε σημαντικοι.
Και εσυ το ιδιο φιλε μου.....πιο σημαντικος ειναι αυτος που αναγνωριζει τη σημαντικοτητα των αλλων.Αρα,εχεις το προβαδισμα.
quote:
Ποιος εφυγε σαββατοκυριακο ? Εγω διημερα παιρνω μονο τις καθημερινες.Τα σαββατοκυριακα....δουλεια και παλι δουλεια.Ειδες ? Δεν εισαι μονη σου καποδιστρια !!
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ Ν'ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ..."
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΛΙΓΟ!!!

quote:
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ Ν'ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ..."
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΛΙΓΟ!!!
ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ... ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:quote:
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΛΙΓΟ!!!ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ... ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.
ΦΙΛΕ WICCA,
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΚΑΝ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ "ΠΟΛΥ..." ΤΙ;
Α, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ WICCA!!!
Edited by - kapodistria on 11/09/2003 16:43:02
Λέω...μήπως...
quote:
Μήπως βρίσκεται εν εξελίξει κάποιο...ειδύλλιο εδώ?Λέω...μήπως...
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ MOEBIUS;
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...
Πιστεύω πως υπάρχει χώρος και για λίγο χιούμορ...
Αν ωστόσο έθιξα, πιθανώς, κάποιον, ζητώ ταπεινά συγγνώμη...
quote:
Φυσικά αστειευόμουν...Πιστεύω πως υπάρχει χώρος και για λίγο χιούμορ...
Αν ωστόσο έθιξα, πιθανώς, κάποιον, ζητώ ταπεινά συγγνώμη...
ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΩΜΑΣΤΕ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΧΩΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡ;ΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...
Ξέρεις, επειδή επικοινωνούμε μόνο μέσω των γραπτών, είναι εύκολο να συμβεί μια παρεξήγηση, ακόμα και από μια άστοχη λέξη...
Και είναι κρίμα βέβαια να χαλάσει το κλίμα σε μια τόσο όμορφη παρέα...
Με την ευκαιρία να σου πω ότι η παρουσία σου στο εσω δίνει ζωντάνια και μέσα από τα κείμενα σου αναδεικνύεται μια ευγένεια αλλά και διακριτικότητα...
Να είσαι καλά...
quote:
Χαίρομαι για την κατανόησή σου φίλη Καποδίστρια...
Ξέρεις, επειδή επικοινωνούμε μόνο μέσω των γραπτών, είναι εύκολο να συμβεί μια παρεξήγηση, ακόμα και από μια άστοχη λέξη...
Και είναι κρίμα βέβαια να χαλάσει το κλίμα σε μια τόσο όμορφη παρέα...Με την ευκαιρία να σου πω ότι η παρουσία σου στο εσω δίνει ζωντάνια και μέσα από τα κείμενα σου αναδεικνύεται μια ευγένεια αλλά και διακριτικότητα...
Να είσαι καλά...
Α, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ...
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
θα τον ρωταγα γιατι δεν ειμαι φυσιολογικος ,γιατι δεν ειμαι κοινωνικος,γιατι δεν ειμαι λιγουλακι αναισθητος.
ισως αν καταφερνα να αρθρωσω λεξη,μετα απο το χαμογελο,να τον ρωταγα τα παραπανω.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
θα τον ρωταγα τι προσφερα,τι μπορεσα και τι καταφερα απο ολα οσα δεν αντιληφθηκα.θα τον ρωταγα γιατι δεν ειμαι φυσιολογικος ,γιατι δεν ειμαι κοινωνικος,γιατι δεν ειμαι λιγουλακι αναισθητος.
ισως αν καταφερνα να αρθρωσω λεξη,μετα απο το χαμογελο,να τον ρωταγα τα παραπανω.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΔΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚAΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..." CARPE DIEM "
ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΜΑΝΟ ΜΑΣ...
ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!

WHEN DREAMS ARE FADING
AND FRIENDS ARE DISTANT AND FEW
KNOW AT THAT MOMENT I'LL BE THERE WITH YOU !!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!!
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!!!
ΤΙ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!
ΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΩΝΩ!!!
ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ...ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΠΕΤΑΩ!!!

Φίλη μου θα σου βάλω δύσκολα...θα πρέπει να μεταφράζεις και τα Ιταλικά απο τις ιδιαίτερα ποιητικές και όμορφες φωτογραφίες που παραθέτεις
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ...
ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:
"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΗΝ(;)ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..."
ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ...
ego tha ton rotusa pou eitan otan pethanan 7 gonis filon mou.poy htan tote?h mipos eprepe na ginei?itan grafto tous?boithise se kapoion apotero skopo?h apla etixe?
Is DARKNESS leading me?
quote:
hallo
ego tha ton rotusa pou eitan otan pethanan 7 gonis filon mou.poy htan tote?h mipos eprepe na ginei?itan grafto tous?boithise se kapoion apotero skopo?h apla etixe?Is DARKNESS leading me?
ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ "ΑΙΩΝΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟ" ΓΟΝΙΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ...