- ΑΤΙΑ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ισως να δημιουργησα την εντυπωση πως δεν εχω λαβει καμια ενημερωση σχετικα με τις αναλυσεις της φωτο, κατι που βεβαια δεν ισχυει γιατι εχω στα χερια μου τις αναλυσεις που εχουν κανει.
Εκανα αυτο το λαθος γιατι οταν εγραφα το μηνυμα δεν σκεφτηκα οτι τα υπολοιπα μελη δεν γνωριζουν την ενημερωση που εχω λαβει.
Το μονο που ηθελα ηταν να μαθω για τυχον νεες εξελιξεις
Λοιπον,
ΣΥΓΝΩΜΗ
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
Edited by - RMCCTR on 29/08/2002 09:19:58
ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ,ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΗΚΑΝ ΟΙ MIB ΚΑΙ ΣΑΣ "ΕΠΕΙΣΑΝ"
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
Κατά καιρούς εμφανίζονται εξωγήϊνα διαστημόπλοια εις τα φάσματα της ΓΗΣ από τα ενεργειακά μεταφορικά σημεία. Στο σημείο που το είδες είναι η Πύλη που σταματά το γεωδαιτικό σημείο και μετά ξεκινά το φάσμα της ΓΗΣ όπου φανερώνεται και γίνεται ορατό πρός τα μάτια μας. Εάν έχεις αναπτυγμένο αστρικό οφθαλμό, θα έβλεπες και την θύρα του γεωδετικού μεταφορικού σημείου.
Πάντα τα Α.Τ.Ι.Α εμφανίζονται από το πουθενά και χάνονται στο πουθενά. Μόνο με αστρικό οφθαλμό μπορείς να το δής.
Οι επιστήμονες της Ν.Α.Σ.Α θέλουν να τα έχουν μυστικά και να παραπλανούν τον κόσμο ό,τι βλέπουν οράματα.
Σου δίνω μια φιλική συμβουλή. Αυτό που είδες είναι πραγματικότητα. Να το πιστεύης, να το υπερασπίζεσαι και να μην σε παρασύρουν οι άλλοι που δεν το είδαν.
Φιλικά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
καλως ορισες στην παρεα.
Ολα αυτα που λες καλα τα λες, αλλα το προβλημα ειναι οτι ουτε εγω το ειδα.Μονο η φωτογραφικη μηχανη το συνελαβε.
Γι' αυτο και ημουν διστακτικος στην αρχη με το ολο θεμα.
Η φωτογραφική μηχανή σου επειδή είναι συνηθισμένη, απλώς έτυχε να εστιαστή σε ευθεία με την Πύλη του Γεωδετικού σημείου μεταφοράς και εσυνέλαβε στα κλάσματα δευτερολέπτου που έκανε εμφάνιση το διαστημόπλοιο και το οποίο εξαναχάθηκε και δεν πρόλαβες να το δής.
Η Ν.Α.Σ.Α. έχει πολλά στοιχεία για τα Α.Τ.Ι.Α αλλά δεν τα δίνει έξω στον κόσμο. Όποιες πληροφορίες εδιαρρεύσαν, ήρθαν και τα έκαναν μύθους του σινεμά ή τα άτομα που έδωσαν τις πληροφορίες, τους έκλεισαν σε ειδικά ιδρύματα σχιζοφρενών.
Μια παροιμία λέει "όπου έχει φωτιά έχει και καπνό". Ο νοών νοείτω.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ειναι και αυτη μια θεωρια που μπορει ισως να εξηγησει το παραδοξο να μην δω εγω το αντικειμενο.
Σ' ευχαριστω που καταθετεις και εσυ την αποψη σου.
Και μια μικρη διορθωση
Δεν ειμαι απο την Παρο
Ερχομενος απο διακοπες τραβηχτηκε η φωτο
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ..
Το καλό πράγμα, αργεί.
Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι μια καλή παρουσίαση αυτών των περιστατικών, και όχι επιπολαιότητες και ερασιτεχνισμούς.
Δεν πρέπει να χτίζουμε παλάτια στην... άμμο

ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ,ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΕ ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι αυτό το θέμα των ομάδων συζήτησης είναι κυρίως αυτό που λέει η λέξη, μία συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος και μία απόπειρα on-line ομάδας εργασίας. Δυστυχώς πέρα από εσάς κανείς άλλος (εξαιρώ φυσικά τους συντελεστές των forums Kelso και thoth) δεν θέλησε να συμμετάσχει πιο ενεργά.
Για να το συγκεκριμενοποιήσω είχα ζητήσει τουλάχιστον 2 φορές μέσα στο θέμα αυτό από τα Μέλη να δώσουν κάποιες δικές τους περιγραφές...
quote:
Θα θέλαμε λοιπόν από εσάς (ή και από φίλους σας που θα προσκαλέσετε) να μελετήσετε πολύ καλά (με απλή επισκόπηση, δεν χρειάζεται software) την εικόνα αυτή και να πείτε σε αυτή την συζήτηση αν παρατηρείτε κάτι ιδιαίτερο ή περίεργο σε αυτήν (εκτός του ίδιου του αντικειμένου φυσικά).
quote:
Θα θέλαμε να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιγραφές του αντικειμένου, και με έμφαση στις περιοχές που περιβάλουν το αντικειμένο, πάνω από το άνω χείλος του και ανάμεσα στο κάτω χείλος και την επιφάνεια της θάλασσας, πριν παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία από τις αναλύσεις που έχουν γίνει μέσω τεχνολογίας πάνω στη φωτογραφία.
Η ανταπόκριση, όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει, είναι πολύ μικρή και αν θέλαμε να τη συγκρίνουμε με την επισκεψιμότητα του θέματος (δηλαδή των αριθμό αναγνώσεων), αναλογικά ακόμη και απογοητευτική.
Τέλος πάντων όμως, τα πράγματα πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους και τον έχουν πάρει ήδη. Θα ήταν πολύ καλύτερο να είχαμε και περισσότερες απόψεις Μελών σε αυτό εδώ το forum αλλά αφού δεν ήταν εφικτό αυτό, προχωράμε στο επόμενο στάδιο. Βρισκόμαστε στην φάση συγγραφής αναλυτικότατης μελέτης για όλα τα στάδια της έρευνας που περιλαμβάνει φυσικά και κάποια συμπεράσματα. Κάποια στοιχεία της θα παρουσιαστούν πρώτα από αυτό εδώ το θέμα. Όλα όμως θα παρατεθούν εμπεριστατωμένα στα άρθρα που ετοιμάζουμε και τα οποία θα συμπεριληφθούν στο αρχείο άρθρων του site.
Θα ήθελα να παρουσιάσω ήδη κάποια καινούργια στοιχεία:
- Από προσωπική επίσκεψη στον χώρο λήψης της φωτογραφίας μπορώ να είμαι πλέον σίγουρος (κατά 99,9%) ότι αυτό που παρουσιάζεται ως σκιά του αντικειμένου στη φωτογραφία δεν είναι κάποιο μικρό βραχάκι στη θάλασσα (ήταν μία ισχυρή υπόθεση) αλλά αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως, δηλαδή μία σκιά!
- Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συλλογή στοιχείων για το συναφές θέμα - έχει μεγάλες πιθανότητες όπως φαίνεται να συνδέεται με το θέμα του "αντικειμένου" - του περιστατικού, στην γειτονική με τον χώρο της φωτογραφίες Νάξο, με την επαφή άκρως αξιόπιστου μάρτυρα με τρεις Λογικές κατά τα φαινόμενα μη Ανθρώπινες Οντότητες. Το περιστατικό συγκαταλέγεται στον ευρύτερο χώρο των απαγωγών, υπάρχουν πολύωρες συνεντέυξεις με την μάρτυρα και τους οικείους της, φωτογραφίες του χώρου και των στοιχείων του που αλλοιώθηκαν από την "επίσκεψη" και κάποιες πιθανότητες να υπήρξε και θέαση παρόμοιου αντικειμένου από την μάρτυρα (ή και εισόδου της σε κάποιο τέτοιο). Το τελευταίο στοιχείο είναι πάντως αρκετά επισφαλές καθώς χάνεται μέσα σε κάποιο είδος ονειρικής άχλης και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πιθανώς όμως να μπορέσουμε να το διαλευκάνουμε κάπως καλύτερα, δηλαδή την θέαση και αντικειμένου από την μάρτυρα. Για την επαφή με τις "οντότητες" δεν τίθεται τέτοιου είδους αμφισβήτηση, έγινε "εν πλήρη συνειδήση" και όπως είπαμε η μάρτυρας είναι άκρως αξιόπιστη. Για την επίδραση των οντοτήτων στον χώρο υπάρχουν δε και μαρτυρίες από τους οικείους!!
Όπως λοιπόν φαίνεται πρόκειται ίσως για συνδυασμό γεγονότων τα οποία οφείλουμε να διερευνήσουμε όσο το δυνατόν διεξοδικότερα και να τα παρουσιάσουμε με τον πιο ενδελεχή και στέρεο τρόπο. Ειδικά για το περιστατικό της επαφής πρέπει να είμαστε πολύ μα πολύ προσεκτικοί για να μην αλλοιωθεί η ίδια η μαρτυρία από τυχόν γρήγορα συμπεράσματα πριν την ολοκλήρωση της μελέτης.
Όπως βλέπεις λοιπόν αγαπητέ beyond έχουμε καλούς λόγους για την όποια καθυστέρηση παρουσίασης μίας ολοκληρωμένης μελέτης και μάλλον δεν μας προσέγγισαν οι MIB
. Αν βέβαια έχει όντως συμβεί κάτι τέτοιο, την "έχεις πάθει" κι εσύ εξαιτίας της πολυτιμότατης συμβολής σου στην έρευνα, ιδίως με την εκπληκτική ιστορία με τους Τούρκους Πιλότους που μας ανακοίνωσες. Το περιστατικό αυτό προσδίδει μία πιο στέρεη επιχειρηματολογία προς την πλευρά των επαφών με Έλλογες Οντότητες και Κατασκευασμένα Ιπτάμενα Αντικείμενα στην περιοχή αυτό το Καλοκαίρι!! Αν λοιπόν σε επισκεφτεί μία "παρέα" με Μαύρα να ξέρεις ποιος τους έστειλε σε σένα ![]()
Μία ακόμη έκκληση για συνεργασία στην έρευνα: οι βράχοι Πόρτες έχουν ύψος περίπου 7 μέτρα. Σύμφωνα με το προηγούμενο και με την φαινόμενη απόσταση του αντικειμένου από αυτούς, μπορεί κάποιος να αποφανθεί και ίσως να υπολογίσει ποιο είναι περίπου το μέγεθος του αντικειμένου;
Ευχαριστώ και πάλι για τη συμμετοχή και συμβολή σας!
Να είστε σε αναμονή, περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες...
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ,ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
Εγώ φίλε beyond τί να πώ που ήμουν στην Πάρο λίγες μέρες νωρίτερα????Ευχαριστώ για την ενημέρωση Arzuna(όντως το θέμα υπολείπεται κινήσεως!!)και ελπίζω στο όσο πιο κοντινό μέλλον γίνεται(
Εμείς θα αναμένουμε...
Αρχικά θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα μέλη του forum(και μη)και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους συντελεστές αυτού του site.
Ας μπούμε στο ψητό τώρα. Λοιπόν, με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω από τη Γεωμετρία και βασιζόμενος στη φωτογραφία, η αποψή μου για το μέγεθος του αντικειμένου είναι η εξής: Ο αριστερός βράχος-πόρτα στη κλίμακα της φωτογραφίας έχει μέγεθος 1,5cm. Το "αντικείμενο" φαίνεται να είναι περίπου κυκλικό. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το αντικείμενο βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τους βράχους-πόρτες και στο ίδιο ύψος (δηλαδή έχει την ίδια απόσταση από τον παρατηρητή) τότε η διάμετρός του είναι 2,8m(αφού στη φωτογραφία έχει μέγεθος 0,6cm) και το εμβαδό του 24.61τ.μ. Αν υποθέσουμε οτι βρίσκεται στη διπλάσια απόσταση από τον παρατηρητή(RMCCTR) τότε η διάμετρος του είναι 5,6m. Αποψή μου είναι ότι (επειδή το αντικείμενο βρίσκεται πιο ψηλά από τους βράχους και πιο βαθιά στη θάλασσα και επειδή η απόσταση του αντικειμένου με τον παρατηρητή είναι μικρότερη από διπλάσια από την απόσταση των βράχων και του παρατηρητή) το πραγματικό μέγεθος του αντικειμένου προσεγγίζει τη δεύτερη τιμή χωρίς βέβαια να τη φτάνει. Δηλαδή το αντικείμενο έχει διάμετρο λίγο μικρότερη από 5,6m.
Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως θα ήταν πιο εύκολο αν με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να ξέρουμε την απόσταση μεταξύ των βράχων και του φωτογράφου. Μήπως μπορείς εμπειρικά να αποφανθείς RMCCTR? Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω τον Arzuna ποιος από τους 2 βράχους έχει ύψος 7μ? Σε αυτά που αναφέρω παραπάνω υπέθεσα ότι ο αριστερά βράχος έχει αυτό το ύψος.
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Να σε διαβεβαιώσω επίσης ότι παρότι η συμμετοχή σου είναι "φρέσκια" η συμβολή σου είναι εξαρχής ενεργητική και ουσιώδης!
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Όσον αφορά τις μετρήσεις σου νομίζω πως είναι δείγμα μίας άκρως μεθοδολογικής προσέγγισης που καθώς χαρακτηρίζει τα Forums του ESOTERICA.gr, είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη αν και στο συγκεκριμένο θέμα συζήτησης μάλλον δεν είναι τόσο εμφανής διότι υποθέτω πως, εκτός των ενθουσιωδών συζητητών που εξαρχής έλαβαν θέση και κατέθεσαν τις απόψεις τους, οι υπόλοιποι Επισκέπτες και Μέλη προτιμούν να αναμένουν τα "αποτελέσματα".
Σχετικά με την απόσταση του παρατηρητή, χωρίς να θέλω να προκαταλάβω την απάντηση του Φίλου RMCCTR μάλλον είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφανθούμε... Ο RMCCTR βρισκόνταν σε ένα πλοίο που απομακρύνονταν συνεχώς από τον όρμο της Παροικιάς οδεύοντας προς Πειραιά και ούτως ή άλλως δεν διενεργούσε εκείνη τη στιγμή κάποια ερευνητική αποστολή. Τράβηξε απλώς κάποιες φωτογραφίες της περιοχής, και επιπρόσθετα, χωρίς να έχει αντιληφθεί το "αντικείμενο" πριν την εμφάνιση των φωτογραφιών. Η γνώμη μου είναι, μετά και από την επιτόπια έρευνα που διενεργήσαμε, ότι η ακριβής εκτίμηση των απόλυτων αποστάσεων απαιτεί αρκετό χρόνο και προφανέστατα κάποια "ικανά" οικονομικά έξοδα πέραν των δυνατοτήτων της στιγμής. Ίσως μπορεί να διενεργηθεί σε δεύτερο χρόνο...
Από την πλευρά μου, και όσον αφορά το ύψος των βραχονησίδων "Πόρτες" γνωρίζω ότι μπόρεσαν να μας πληροφορήσουν οι λεπτομερέστεροι ναυτικοί χάρτες της περιοχής. Δεν κατέστει δυνατόν να βρούμε κάποιους με μεγαλύτερη λεπτομέρεια-κλίμακα και από την μελέτη μας μέχρις στιγμής συμπεραίνουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. Οι χάρτες αντιμετωπίζουν τους δύο βράχους ως σύνολο και δίνουν Ανώτερο Ύψος όντως τα 7 μέτρα.
Και από την δική μας επιτόπια επόπτευση είναι παραπάνω από φανερό ότι ο αριστερός βράχος (όπως φαίνεται και από την φωτογραφία) έχει το μεγαλύτερο ύψος και γι'αυτό φέρει στην κορυφή του και κάποιο είδος "Φάρου" ή παρεμφερούς φωτεινού ναυτιλιακού βοηθήματος, οπότε αυτός λογικά είναι που έχει ύψος επτά(7) μέτρων.
Κατά τη διάρκεια πάντως της δημοσίευσης των λεπτομερειών της έρευνας που έχουμε διεξάγει θα δοθούν ακριβέστατες "μικρομετρικές" μετρήσεις των σχετικών μεγεθών των στοιχείων της επίμαχης φωτογραφίας. Είναι πολύ πιθανό να βοηθήσουν με περισσότερες και ακριβέστερες πληροφορίες και την δική σου αναλογική-γεωμετρική προσέγγιση φίλε Secondborn!
Για την ώρα μείνε μαζί μας και συνέχισε τη δημιουργική συμμετοχή σου στις Ομάδες Συζήτησης !!
![]()
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Edited by - Arzuna on 14/09/2002 08:22:37
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
περισσότερα στό :
GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net
Ευχαριστώ τον johnkf για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που μας πρόσφερε!
Επίσης είμαι ιδιαίτερα περίεργος και ανυπόμονος για την ανάλυση του beetlejuice, που ελπίζω να συμβάλει στην έρευνα του θέματος!
Όσον αφορά τον τρόπο εισαγωγής των εικόνων το θέμα έχει ως εξής:
Οι εικόνες πρέπει να είναι ήδη "ανεβασμένες" σε κάποιον ενεργό διαδικτυακό χώρο. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος, για την ώρα πρέπει να αποσταλούν στον διαχειριστή των Forums ή στους συντονιστές των αντίστοιχων Ομάδων Συζήτησης με e-mail μήνυμα, έτσι ώστε να μπορέσουν να μπουν σε κάποιο φυσικό χώρο στον server.
Υποθέτωντας φίλε beetlejuice ότι έχεις τη δυνατότητα αυτή ήδη στον χώρο που φιλοξενεί την GATEWAY TEAM θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το εικονίδιο
το οποίο θα εισάγει στο μήνυμά σου τον κώδικα [ img ][ /img ]. Ανάμεσα στις δύο δηλώσεις [ img ] πρέπει να εισάγεις το URL για την εικόνα σου. Το ίδιο πρέπει να επαναλάβεις για κάθε εικόνα που θέλεις να εισάγεις στο μήνυμα.
Παράδειγμα: [ img ]http://www.metafysiko.cjb.net/image_analyse.jpg[ /img ] (το URL του παραδείγματος είναι υποθετικό...)
Στην περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ισχύουν τα παραπάνω για την αποστολή μέσω e-mail. Στείλε τις εικόνες στο e-mail μου αν θέλεις και θα σου προμηθεύσω τα URLs που χρειάζονται!
http://www.rense.com/general28/ufogrk.htm
:-)