ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΤΙΑ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΤΙΑ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

RMCCTR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ArzunaΙδρυτικό Μέλος
23/09/2002, 04:31:07
Τα αποτελέσματα της ψηφιακής επεξεργασίας που έκανε ο beetlejuice στην φωτογραφία του "Αντικειμένου της Πάρου" (να που βρήκαμε και τίτλο ). Αφήνω στον ίδιο την επεξήγηση της μεθοδολογίας που ακολούθησε καθώς και τα συμπεράσματά του !

Θα ήθελα να σας απευθύνω πάντως μία ερώτηση που σχετίζεται με μία έντονη υποψία που έχω σχετικά με την φωτογραφία: ποια είναι η άποψή σας για μία πιθανή σχέση του "αντικειμένου" που απεικονίστηκε στην φωτογραφία και του ναυαγίου του ΣΑΜΙΝΑ που, όπως είναι γνωστό, συνέβει ακριβώς στις βραχονησίδες "Πόρτες";

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"

cinderellaΜέλος
23/09/2002, 05:26:45
Φιλε RMCCTR,
απο οτι φαινεται δεν εισαι ο μονος που ετυχε να τραβηξει φοτο με "ιπταμενο αντικειμενο" και δεν το ειδε...
Σου γραφω εν συντομια την ιστορια αυτου του ανθρωπου..και θα σου δωσω και το link να δεις τη φοτο και να διαβασεις κ εσυ ο ιδιος τι ακριβως λεει...
Λοιπον αυτος ο κυριος...ποζαρε με μια φιλη του για να βγει αυτη η φοτο...ξαφνικα ακουσαν μια γυναικα που ηταν πισω τους να φωναζει "το ειδατε? το ειδατε?" αλλα φωναζε λεει τοσο υστερικα που κανεις δεν εδωσε σημασια μιας και νομιζαν οτι ηταν τρελλη...
οταν ομως εμφανιστηκε η φοτο (στην οποια φαινεται κ η ασχετη κυρια να διχνει το ιπταμενο αντικειμενο!!!)...μετανοιωσαν πικρα που δεν της εδωσαν σημασια και που δεν τη ρωτησαν τη ειδε..γιατι τωρα πια εχουν πολλα να τη ρωτησουν οπως το αν πετουσε τρομερα γρηγορα...το πως εξαφανιστικε...κ.λ.π

Για να δειτε τη φοτο πηγαινετε στο
http://www.artbell.com/ufos13.html
ειναι η τελευταια φοτο της σελιδας και η ιστορια αυτου του κυριου ειναι ακριβως πανω απο τη φοτο...

Επισης δειτε κ αυτη τη φοτο...

ειναι απο το link που μας εδωσε ο φιλος μας johnkf.
για να διαβασετε τι λεει αυτος που εστειλε τη φοτο πηγαινετε στο
http://www.artbell.com/aliens5.html
αυτααα...περιμενω σχολια

Edited by - Arzuna on 23/09/2002 07:10:48

Darkangel_78Μέλος
23/09/2002, 23:35:18
Γειά σας αγαπητοί φίλοι!!!!
Γράφω για το επίκαιρο θέμα των ΑΤΙΑ και τα τελευταία μηνύματα:
Έχω μια μικρή ένσταση όσαν αφορά την ανάλυση που έκανε ο φίλος Beetlejuice για το "αντικείμενο της Πάρου".Ό,τι πορίσματα προκύψουν καλό θα ήταν να συζητηθούν στον <<αέρα>>!

Ο Beetlejuice κατέληξε σε ένα αντικείμενο πολύ στρογγυλεμένο στις άκρες,πολύ λείο.Στις δικές μου φωτό το περίγραμμά του είναι κάπως πιο δαντελωτό,τόσο στο αρνητικό όσο και στην αρχική εικόνα.Προσέξτε την τεθλασμένη γραμμή.

Μπορείτε να πείτε ότι φταίει ο κόκκος,αλλά με τις πιο παραδεκτές ρυθμίσεις (όχι ακραίες τιμές) το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ το ίδιο.

Σε μια μεγέθυνση της τάξης του 1200% πάλι παρατηρείται το ίδιο ανώμαλο περίγραμμα.

Θα με ρωτήσετε και τί μ'άυτό?Γνώμη μου είναι ότι το σκάφος δεν έχει τη λεία και στιλπνή εμφάνιση που βλέπουμε στα ...x-files αλλά έχει προεξοχές.Θα μπορούσες να το πεις κεραίες ή όπλισμός (εξαρτάται από το πόση φαντασία διαθέτεις).ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να πώ τί είναι,μπορώ
όμως να πω ότι υπάρχουν.

Όσο για το υλικό του αντικειμένου,πιθανόν είναι ΜΕΤΑΛΛΟ,διότι αν παρατηρήσετε προσεκτικά,θα δείτε ότι και στη μάζα του εντοπίζονται κάποια εξογκώματα.Μπορεί να είναι,ή μπορεί ακόμα να είναι αντανακλάσεις,που όμως δεν είναι τόσο λαμπερές εξ'αιτίας της συννεφιάς.Προσέξτε μια λεπτομέρεια στη τελευταία φωτό:Μια κηλίδα ανοιχτού χρώματος που φαίνεται σαν να "κόβει" το αντικείμενο.

Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και φυσικά μπορεί να κάνω λάθος.
Αυτά προς το παρόν,αν και αναμένονται εξελίξεις αν κρίνω από τις επισκέψεις στα topics αυτά!
Σας χαιρετώ προς το παρόν και περιμένω νέα !
ο Σκοτεινός Άγγελος!!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

SecondbornΜέλος
24/09/2002, 01:46:24
Αρχικά θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη του forum συνεχίσουν να εμπλουτίζουν αυτό το θέμα με στοιχεία.
Θα ήθελα να ανφερθώ στο site artbell.com. Χωρίς να έχω ατράνταχτα στοιχεία πιστεύω ότι το site αυτό πολλές φωτογραφίες περίεργου περιεχομένου διαθέτει για να είναι όλες αληθινές.
Ακόμη μερικά αντικείμενα που απεικονίζονται σ'αυτές τις φωτογραφίες είναι πολύ "τέλεια" για να είναι αληθινά. Άσε που μερικά μου φαίνονται ζωγραφιές !!!!
Θα ήθελα την γνώμη σας. Προσωπικά όσο πιστεύω ότι κάτι σημαντικό απεικονίζει η φωτο της Πάρου του φίλου μας RMCCTR, τόσο πιστεύω ότι πολλές από τις φωτογραφίες του ανωτέρου site είναι...μαϊμού.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

cinderellaΜέλος
24/09/2002, 02:05:46
Αγαπητε secondborn...
οσω αφορα το site artbell.com..δεν εχεις αδικο με τη διαφορα..
οτι απο τη πρωτη παραγραφο αυτος που εχει φτιαξει το site προειδοποιει τους επισκεπτες οτι αυτα που θα δουν δεν ειναι ΟΛΑ αληθινα..και οτι το αφηνει στην κριση τους...
απο την αλλη απο οτι προσεξα οι περισσοτεροι που στελνουν φωτογραφιες εκει, γραφουν οτι οι φωτο τους δεν ειναι αληθινες και οτι τις "εφτιαξαν" μονοι τους για καποιο περιοδικο σχτικο με ufo κ.λ.π.
οι φωτο που διαλεξα ειναι οντως στην κριση του καθενος απο μας αν ειναι αληθινες η οχι διοτι αν διαβασεις και τις μαρτυριες των ανθρωπων που τις εστειλαν...θα δεις οτι κατι μπορει να "τρεχει"...
Παντως οπως και να το δουμε το θεμα..πιστευω οτι τετοια site καλο ειναι να υπαρχουν
Φιλικα

Edited by - cinderella on 24/09/2002 02:10:14

SecondbornΜέλος
24/09/2002, 02:27:04
Συμφωνώ ότι καλό είναι να υπάρχουν τέτοια site αλλά είμαι και της άποψης ότι αυτού ειδικά του τύπου τα site πρέπει να δείχνουν μια "ιδιαίτερη" σοβαρότητα. Το ότι γράφουν τις μαρτυρίες των ανθρώπων αυτό δε μου λέει τίποτα...
Εκείνο όμως που πραγματικά λέει πολλά είναι ότι αν οι κύριοι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το site ενδιάφερόντουσαν για την αλήθεια(και δεν σκόπευαν στον εντυπωσιασμό μας) δε θα μπέρδευαν τις φωτο που κάτι έχουν να "πουν" με...ζωγραφιές.
Συνεπώς και εγώ πιστεύω ότι κάποια θέματα στο ανωτέρο site αξίζουν της προσοχής μας...αλλά γιατί αυτά να είναι αναμεμειγμένα με την κοροϊδία

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

cinderellaΜέλος
24/09/2002, 03:13:28
Μα φιλε μου secondborn, δεν σε κοροιδευει κανεις...αφου μαλιστα σου λενε απο την αρχη οι ανθρωποι οτι απο αυτα που θα δεις δεν ξερουν ουτε αυτοι ποια ειναι αληθεια και ποια οχι...
φανταζεσαι να καθονταν να ανελυαν καθε φοτο που τους στελουν για να σου δειξουν αυτες που ειναι πραγματι αληθινες?
Ειναι δυνατον? Εδω για μια φοτο του συγκεκριμμενου τοπικ και κοιτα ποσοι ανθρωποι προσπαθουν να βγαλουν ακρη και ποσο καιρο παιδευονται
!!!!
δεν θα υπηρχε ουτε μια φοτο που να μπορουσαν να αποδειξουν οτι ειναι πραγματικη ισως! οποτε δεν θα υπηρχε και το site. Αλλωστε δεν μπορεις να πεις οτι πληρωνεις για να δεις τις φοτο τους..οποτε βλεπεις εσυ να εχουν καποιο σκοπο για να σε κοροιδευουν?
Αντι να καθομαστε να σχολιαζουμε το συγκεκριμενο site...(αρκετα δεν ασχοληθηκαμε με το να το κρινουμε?) γιατι δεν ασχολουμαστε με κανενα αλλο θεμα που να μας προσφερει κατι στη προσωπικη μας αναζητηση???

Φιλικα
Cinderella

Edited by - cinderella on 24/09/2002 03:19:46

Darkangel_78Μέλος
24/09/2002, 22:43:45
Καλησπέρα και πάλι...
Φίλη cinderella κατ'αρχήν να σε καλωσορίσω στην παρέα,έστω και αργοπορημένα...
Διαπιστώνω ότι οι επιφυλάξεις μου περί γνησιότητας των φωτογραφιών άνοιξαν ένα μικρό θέμα...Δεν ήθελα να θίξω κανέναν,ούτε τα υπόλοιπα μέλη του forum και φυσικά ούτε τους ιδιοκτήτες άλλων δικτυακών τόπων.
ΟΜΩΣ ακριβώς επειδή είναι ένα θέμα καυτό που αντιμετωπίζεται και με αρκετή προκατάληψη,φρόνιμο θα ήταν να έχουμε κάποιους ενδοιασμούς.Άκρη με την επίμαχη φωτό πιστεύω θα βρεθεί,αρκεί να έχουμε υπομονή.

Τώρα στο ερώτημά σου αγαπητή φίλη: <<γιατι δεν ασχολουμαστε με κανενα αλλο θεμα που να μας προσφερει κατι στη προσωπικη μας αναζητηση???>>

...θα απαντούσα (προσωπικά πάντα) ότι η ύπαρξη ζωής εκεί που δεν γνωρίζουμε από οντα που ΕΠΙΣΗΣ δεν γνωρίζουμε,είναι για μένα μια από τις αρκετές μου ανησυχίες και αναζητήσεις...έστω κι αν αποδειχτούν μάταιες ή άσκοπες θα έχω εκπληρώσει το χρεός στον εαυτό μου ότι τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει...
Αυτά προς το παρόν,σας χαιρετώ όλους και όλες και περιμένω τις απόψεις σας.
Φιλικά,ο Σκοτεινός Άγγελος!

Edited by - Darkangel_78 on 24/09/2002 22:45:35

cinderellaΜέλος
25/09/2002, 03:21:52
Αγαπητη Darkangel_78,
καταρχας ευχαριστω για το καλωσορισμα.
Δεν με "εννοησες" ομως αγαπητη μου.
Δεν εννοουσα να αφησουμε το συγκεκριμενο θεμα..σχετικα με την υπαρξη ζωης περα απο εμας (αλλωστε αν εννοουσα κατι τετοιο δεν θα επρεπε ουτε καν να ειχα ασχοληθει με το συγκεκριμμενο τοπικ οχι απο πανω να παρεθετα και φοτο δεν νομιζεις?)...Εννοουσα τον σχολιασμο του site...ειπαμε ο καθενας τη γνωμη μας σχετικα με αυτο..καταληξαμε οτι δεν ειναι ολες οι φοτο γνησιες..αλλα τον παραπερα σχολιασμο του site δεν τον καταλαβαινω...σε τι θα μας ωφελησει?
Φιλικα

Darkangel_78Μέλος
25/09/2002, 14:05:08
Καλησπέρα και πάλι!
Φίλη μου Cinderella έχεις δίκιο!Σε παρεξήγησα...
Ας ασχοληθούμε με το <<δικό μας>> site κι ας αφήσουμε τη συζήτηση να κυλήσει επ'αυτού!!

Με συγχωρείς για την παρανόηση...
O Σκοτεινός Άγγελος!